Comfortvilla logo

Comfortvilla reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Comfortvilla reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1602
Comfortvilla logo
Website
comfortvilla.com
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Comfortvilla

Zie je het al voor je? Na een warme dag op Ibiza, Mallorca of elders in Spanje neem je een verfrissende duik in je eigen zwembad. Je kijkt de zonsondergang vanaf je eigen balkon, met een geweldig uitzicht over de zee. En je geniet van alle rust en privacy, zonder andere luidruchtige toeristen in je omgeving. Je ervaart het allemaal als je vakantie viert in je eigen villa die je boekt via Comfortvilla.

Over Comfortvilla

Comfortvilla is een Nederlands-Spaanse organisatie. Hierdoor kun je vertrouwen op de lokale expertise, maar wel de Nederlandse service en kwaliteit. Het bedrijf is opererend vanuit Hilversum en heeft een vestiging in Begur, Costa Brava. Comfortvilla is met het aanbod vakantievilla’s in Spanje gestart in 2003. In 2007 is dit aanbod verder uitgebreid naar Toscane en Umbrië. Comfortvilla biedt in iedere regio en in ieder land een exclusief aanbod appartementen, luxe villa's en vakantiewoningen met privé zwembad en een geweldig zeezicht. Meer heb je niet nodig, toch?

Waarom kiezen voor Comfortvilla

Vakantie vieren op een unieke vakantie wordt vandaag de dag steeds belangrijker. Vakantiegangers ruilen een standaard hotel waar massa’s mensen op af komen maar al te graag in voor een eigen accommodatie. Comfortvilla speelt hier perfect op in en verhuurt vakantieaccommodaties op bijzondere, vaak exclusieve locaties. Zo geniet je bijvoorbeeld van een privé zwembad en uitzicht op zee. Ook voel je je net als een van de locals, aangezien de vakantieaccommodaties vaak zijn gevestigd in de buurt van nostalgische dorpjes.

Is Comfortvilla betrouwbaar?

Comfortvilla heeft een kantoor in Nederland en in Spanje. Dit betekent dat je voor vragen of voor advies op maat altijd wordt geholpen door een Nederlands sprekende medewerker. Daarnaast is het bedrijf aangesloten bij SGR en veel van de accommodaties uit het aanbod heeft het bedrijf in eigen beheer. Zo kom je nooit voor onverwachtse verassingen te staan en voldoet de accommodatie volledig, al dan niet boven je verwachtingen. Naast de verhuur van villa’s kun je bij deze organisatie ook terecht voor de verhuur van auto’s. Hierdoor kun je volledig worden ontzorgd zodra je met het vliegtuig aankomt op je vakantiebestemming.

Klantenservice en klachten

Het boeken van een vakantievilla doe je natuurlijk niet iedere dag. Daarom is het volkomen begrijpelijk dat je de nodige vragen hebt, voordat je een villa gaat boeken. Wat is bijvoorbeeld de beste regio om vakantie te vieren met de kids? Welke villa’s beschikken over welke activiteiten. En hoe is de ligging ten opzichte van een belangrijke highlight of een stad? Wat je vraag ook is, stel ”˜m aan de behulpzame klantenservice. Tijdens kantooruren staat het Nederlandse team je graag telefonisch te woord.

Wil jij ook beoordelen?

Vakantie vieren in een villa van Comfortvilla staat garant voor een gezellige vakantie met het hele gezin of met vrienden. Laat je review achter, om op deze manier ook andere vakantiegangers te inspireren om vakantie te vieren in een eigen accommodatie.

Reviews over Comfortvilla
Gerelateerde bedrijven
Holidaysuites logo
Holidaysuites
3 beoordelingen
7
Lemeleresch logo
Lemeleresch
3 beoordelingen
7
ACSIreizen logo
ACSIreizen
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
7,7
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met Comfortvilla

Ons team van experts heeft Comfortvilla geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Comfortvilla bestaat al sinds 2002 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Comfortvilla is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Comfortvilla is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van comfortvilla.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijne vakantie ondanks het huis van Comfortvilla

Review Comfortvilla en Villa Mariposa Begur

“Ondanks de villa toch een heerlijke vakantie”
In deze review delen wij onze tegenvallende ervaring met Comfortvilla en Villa Mariposa in Begur.
Wij hebben een gezin met 5 kinderen. Samen met vrienden hebben wij, voor negen personen, dit huis gehuurd. Wij hebben vaker luxe villa’s gehuurd, ook in de Costa Brava. Dat zet ons verwachtingspatroon. In augustus 2021 hebben wij in het hoogseizoen voor een bedrag van ca EUR 8.200,- twee weken deze villa via Comfortvilla geboekt. Onze belangrijkste punten van feedback zijn:
1. “Verkeerde start”
a. Onze aankomst in Begur was wat eerder dan gepland. De lokale manager vertelde ons in behoorlijk chagrijnige taal dat wij niet eerder dan de aangegeven 16:00 uur, maar zelfs later pas in de villa konden intrekken. Dit, omdat de villa heel vies was. Wij hadden niet gerekend op een chagrijnige eerste ontvangst. Wij vermoeden dat de druk van de wisseldag wat meespeelde maar vonden dit toch niet zo gepast;
b. Bij aankomst bij Villa Mariposa bleek dat het buitenterrein niet was schoongemaakt en opgeruimd. Blikjes bier, rottend fruit, drankflessen, oude tijdschriften, troepjes door de tuin, slordige bad-bedjes, niet opgeruimde tafeltennistafel, een veranda met troep, vieze luiken, en losliggende tuinslangen troffen we aan bij aankomst.
Ook de lokale staf van Comfortvilla vond dit erg vervelend. Deze troep is snel daarna nog door een schoonmaakploeg naar tevredenheid opgeruimd.
c. Groot deel van het servies was dusdanig vies dat we het eerst in de vaatwasser hebben gezet voordat we het konden gebruiken.

2. Onveilig
a. In het huis troffen we openliggende elektra aan. Na melding bij aankomst is dit gedurende ons verblijf niet opgelost;
b. Aantal traptegels op de trap naar de hoogstliggende kamer zitten los. Los genoeg om hierdoor uit evenwicht te raken. Is gedurende ons verblijf niet opgelost.
c. Trampoline had een gat in het springgedeelte waar een kinderbeen makkelijk in kon verdwijnen. Onveilig en niet bruikbaar. Na melding is dit niet gedurende ons verblijf opgelost.

3. Basis i.p.v. luxe afwerkingsniveau
Dit is voor ons het meest essentiële punt. Wij vinden dat we hier misleid zijn door het aanbod van een “schitterend, luxe afwerkingsniveau”. Dat troffen wij helaas niet aan en daar hebben we o.a. de volgende observaties bij:
a. In de woonkamer liggen doeken over de banken, net zoals vroeger in de studentenflat.
b. Tv staat op de grond zonder een tv-meubel. De DVD speler was niet aangesloten en de bijbehorende kabel was niet aanwezig. Het voelt aan alsof de eigenaar de woonkamer heeft leeggehaald, niet zoals je zelf de kamer zou inrichten.
c. Binnen aan de tafel is geen plek voor 12 personen waar de villa wel voor bedoeld is. Deze plek is overigens wel buiten op de veranda waar het goed toeven is.
d. Geen openhaard met zitje zat in het huis zoals beloofd in de wervingstekst.
e. De helft van de functies van de oven werkt niet waaronder de hetelucht functie. Dat was daarmee improviseren.
f. Niet goed rollende en sluitende douchewanden op een aantal douches. Het voelde gammel aan en gaf bij iedere douchebeurt de nodige lekkages.
g. Kapotte verlichting op een badkamer die ook tijdens ons verblijf na vermelding niet is gemaakt.
h. Kamers met veel achterstallig onderhoud zoals een verfje, afbladderend stucwerk, oud electra. Kamers waar je thuis van zou zeggen, dit verdient renovatie.
i. Circa de helft van de slaapkamers had gammele bedden met uiterst slechte, soms zelfs schimmelachtige matrassen.

Waar het bij ons in essentie misgaat, is dat Villa Mariposa door Comfortvilla wordt gepresenteerd als een luxe afgewerkte villa. Hier voelen wij ons misleid. Want in onze ogen is het afwerkingsniveau basis. En hiermee is de gevraagde prijs niet representatief en fors te hoog.
Over deze zaken hebben wij een aantal malen contact gehad met de eigenaar van Comfortvilla. Hij heeft ons financieel gecompenseerd voor punt 1). Dat vinden we netjes. Het gesprek over de andere punten heeft helaas niet geleid tot overeenstemming of compensatie. Daarover zijn wij teleurgesteld. De vervolgens door Comfortvilla toegezegde “substantiele attentie op het thuisadres” hebben wij helaas nooit mogen ontvangen. Wij vermoeden dat nadat we Comfortvilla hebben laten weten wel onze ervaringen te delen, deze attentie erbij in geschoten is.
Wij adviseren om zeer kritisch te vragen naar de staat van het huis. Mogelijk zijn deze punten ondertussen opgelost.
Overigens hebben we met ons gezin en vrienden een heerlijke vakantie gehad. Maar dat is ondanks het huis en niet dankzij het huis.

Geplaatst op: 01-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jorg V.

5 / 10
5/5 2/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Heerlijke vakantie gehad

Wij hebben echt een heerlijke vakantie gehad. Het was een mooi huis en er waren veel terassen in de buurt. Als je binnen stapt is er meteen een goede sfeer en alles is heel schoon en netjes onderhouden. Wij komen volgend jaar graag weer terug.

Geplaatst op: 26-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marit D.

8 / 10
4/5 4/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Comfortvilla
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Holidaysuites logo
Holidaysuites
3 beoordelingen
7
Lemeleresch logo
Lemeleresch
3 beoordelingen
7
ACSIreizen logo
ACSIreizen
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Comfortvilla een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Comfortvilla. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Comfortvilla actief?

Comfortvilla is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) familiereizen , groepsaccommodaties , groepsreizen , vakantiehuizen en vakantieparken.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Comfortvilla reviews? Dan kun je naar de website van Comfortvilla gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie