KAYAK logo

KAYAK reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
KAYAK reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1760
KAYAK logo
Website
kayak.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen KAYAK

Voor het boeken van vluchten, hotels, huurauto´s en pakketreizen komen heel wat reizigers uit bij het platform KAYAK. Heb je in het verleden zelf al geboekt via deze zoekmachine? Of ben je van plan om te boeken via KAYAK? Speciaal voor jou hebben we tal van beoordelingen en reviews verzameld van andere reizigers die ervaring hebben met het platform. Lees vooral verder om meer te weten te komen over het bedrijf.

Over KAYAK

Laten we eerst beginnen met wat KAYAK is.

KAYAK is een reiszoekmachine die op dezelfde manier werkt als bijvoorbeeld Google Flights en is ontworpen om je te helpen snel de beste reisopties te zoeken. Het bedrijf werd opgericht in 2004 en heeft sindsdien de reisindustrie veranderd. Zo waren ze pioniers op het vlak van het verzamelen van verschillende prijzen van vluchten, hotels en huurauto´s.

Tegenwoordig verwerken ze jaarlijks miljarden aanvragen op hun platform waarbij ze miljoenen reizigers helpen met het zoeken naar de goedkoopste en beste prijzen. Hiervoor doorzoeken ze honderden reissites. Door het succes van het platform zijn ze de laatste tien jaar uitgegroeid van een klein kantoor met 14 werknemers tot een groot bedrijf waar meer dan 1000 werknemers aan de slag zijn. In totaal werkt het samen met internationale merken als SWOODOO, Momondo, Cheapflights, Mundi en meer. In 2013 werd KAYAK overgenomen door Booking Holdings, de wereldleider in online reizen.

Waarom kiezen voor KAYAK

Kayak helpt je bij het vinden van de beste prijzen en reistijden voor de vluchten, hotels, verhuur van appartement en vakantiewoningen, huurauto´s, vakantiepakketten, cruises en meer. Ze zijn lid van de Priceline groep waardoor de zoekresultaten vergelijkbaar zijn met wat je vindt op Priceline, Booking.com en Rentalcars.com.

KAYAK vergelijkt prijzen van verschillende platformen zoals Airbnb, HolidayCars en meer. Hierdoor bespaar je enorm veel tijd en krijg je een makkelijk en snel overzicht van waar prijzen het goedkoopst zijn. Via de zoekmachine kan je ook meteen boeken. Een andere handige feature van KAYAK is dat het niet alleen prijzen vergelijkt, maar dat het ook voorspellingen maakt in welke richting een bepaalde prijs zal evolueren. Hierdoor kun je ook uitzoeken wanneer je het beste een boeking maakt.

Is KAYAK betrouwbaar?

KAYAK is een zoekmachine waar miljoenen reizigers jaarlijks gebruik van maken. Het bedrijf heeft dan ook een flinke reputatie opgebouwd als pionier in het vergelijken van prijzen van reispartners.

Klantenservice en klachten

KAYAK is een zoekmachine die enkel maar resultaten toont van reispartners. Zelf voert het geen enkele verkoop of boeking uit, waardoor er bij problemen het beste contact wordt opgezocht bij de reispartner waarbij de boeking is gemaakt. Wel is het mogelijk om via hun website mogelijk om een probleem te rapporteren met een getoonde prijs.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je in het verleden al een vlucht of hotel geboekt via de website KAYAK? Dan horen we graag je positieve of negatieve ervaringen met de zoekmachine. Verliep alles vlekkeloos of had je moeite met een terugbetaling? Laat het ons en andere toekomstige klanten weten!

Reviews over KAYAK
Gerelateerde bedrijven
Roompot logo
Roompot
31 beoordelingen
5,5
Vakantie Zeeland logo
Vakantie Zeeland
8 beoordelingen
6
Gites logo
Gites
5 beoordelingen
7
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over KAYAK

Het bedrijf KAYAK is geverifieerd door ons. De webshop kayak.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. KAYAK is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. KAYAK maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van kayak.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van kayak.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van KAYAK.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Prijzen waren geweldig

Prijzen waren geweldig. Service was snel en vriendelijk. Mark was mijn vertegenwoordiger bij de kassa, hij heeft geweldig werk geleverd. Mijn auto had 16.000 km op de teller. Nam het naar de top van deze website. Ik zou de Dodge Durango aanraden, veel ruimte en goed op gas. Bedankt voor een geweldige ervaring.

Geplaatst op: 17-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Nino R.

8 / 10
4/5 3/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over KAYAK
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Roompot logo
Roompot
31 beoordelingen
5,5
Vakantie Zeeland logo
Vakantie Zeeland
8 beoordelingen
6
Gites logo
Gites
5 beoordelingen
7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is KAYAK een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over KAYAK. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is KAYAK actief?

KAYAK is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) campings , strandvakanties , vakantiehuizen , vakantieparken , vliegticket aanbieders en zonvakanties.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de KAYAK reviews? Dan kun je naar de website van KAYAK gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie