&Olives Travel logo

&Olives Travel reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

&Olives Travel reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
1843
&Olives Travel logo
Website
&Olives Travel
Categorie
Vakantie & reizen

&Olives Travel reviews

Je wilt een vakantie boeken, maar waarheen? Ga je voor de welbekende en toeristische plaatsen waar je weliswaar in alle gemakken bent voorzien en ook het gevoel hebt dat je net zo goed in Nederland had kunnen blijven door de aanwezige landgenoten? Of ga je voor een unieke reis naar een kleinschalige en authentieke accommodatie waar je niet alleen tot rust kan komen, maar ook de cultuur kunt opsnuiven? Wanneer je op zoek gaat naar unieke reizen, dan kom je al snel terecht bij &Olives Travel. Een reisbureau dat het net even anders doet dan de meeste organisaties die je wellicht al kent. Maar hoe weet je dat zij aan jouw hoge eisen kunnen voldoen en dat ze gaan koetjes met goede hoorntjes beloven? Op Ervaringensite.nl lees je uitgebreide beoordelingen, ervaringen en recensie van &Olives en je vindt ook meer informatie over wie &Olives Travel is en wat ze doen. Ben jij al een klant van &Olives en wil jij jouw ervaringen delen met de bezoekers van Ervaringensite.nl? Schrijf dan een uitgebreide review!

&Olives ervaringen

&Olives Travel is beoordeeld en geverifieerd door het team van experts van Ervaringensite.nl. &Olives is een relatief nieuw bedrijf dat in Bergen, Noord-Holland gevestigd is. Het bedrijf is ontstaan tijdens de COVID-19 pandemie in 2020 en komt voort uit Isropa Reizen. Het team heeft meer dan 45 jaar ervaring in het organiseren van unieke reizen en zij hebben een passie voor het werk dat zij doen. Waarom? Omdat de specialisten van &Olives Travel ook bijzondere reizen maken en hun expertise gebruiken om het aanbod zo compleet mogelijk te maken! En het is aannemelijk dat ze aan de hoge eisen kunnen voldoen.

Het reisbureau heeft een klein team. De specialisten staan voor je klaar en bieden unieke reizen naar bijzondere locaties in het mediterraanse gebied aan. Zij zijn gespecialiseerd in landen, zoals Griekenland, Portugal, Cyprus, Israël, Malta, Italië, Marokko, Jordanië en Oman. Maar bovenal in unieke verblijfplaatsen en locaties waar je kunt overnachten en die je kunt bezoeken tijdens jouw reis. &Olives Travel streeft ernaar om alles tot in de puntjes te regen en zorgt er voor dat het enige waar jij je als reiziger druk om hoeft te maken is hoe je zoveel mogelijk van de lokale cultuur opsnuift.

Omdat het team van &Olives zo klein is, kunnen zij persoonlijk reisadvies geven en het gevoel geven dat er naar je geluisterd wordt. Dat is wel prettig als je een smak geld wilt neerleggen voor een unieke reisbestemming. Je krijgt een plan op maat als je dat wenst en de specialisten gaan graag met jou in gesprek om in al jouw wensen te kunnen voorzien. Terwijl je een brede keuze hebt in unieke reisbestemmingen met bijzondere bezienswaardigheden en kleinschalige en authentieke accomodaties. De recensies van de reizigers die met &Olives Travel hebben gereisd zijn louter positief. Wil jij je steentje bijdrage aan de reviews over &Olives? Schrijf dan jouw recensie over &Olives Travel op Ervaringensite.nl.

Over &Olives

Het bedrijf mag onder de naam &Olives Travel kersvers zijn, de ervaring die zij hebben spreekt in hun voordeel. Het team heeft meer dan 45 jaar ervaring in het organiseren van unieke reizen terwijl ze een persoonlijke benadering van de klant hoog in het vaandel hebben staan. Ze bieden mooi geprijsde reizen aan terwijl ze ook een reis op maat kunnen aanbieden. Dat is voor de reiziger wel een groot voordeel, omdat de reis die dan ondernomen wordt is afgestemd op zijn of haar wensen en eisen.

&Olives Travel doet het anders

Door een andere aanpak en in combinatie met het aanbod in unieke reizen, doet &Olives het anders dan de geduchte concurrentie. En dat is tevens in het voordeel van de klant. Die echt het gevoel heeft dat hij of zij een persoonlijke behandeling krijgt. Dat is fijn als je een toch wel vreemde plaats bezoekt en dat je weet dat je kunt steunen op de expertise van de adviseur die jou helpt om jouw droomvakantie samen te stellen.

Betalingsmogelijkheden

Zoals bij ieder reisbureau doe je ook bij &Olives Travel een aanbetaling als je een reis boekt. Via de website kan dat via iDeal of creditcard. Maximaal 6 dagen voor vetrek voldoe je het restant via een bankoverschrijving. Dat stelt je in staat om toch alvast je reis te plannen terwijl je nog niet voldoende financiën hebt om jouw reis te financieren. Door de welbekende betaalmethoden aan te bieden, maar ook door het aanwezig SSL/TSL-certificaat op de website, straalt &Olives vertrouwen uit.

Gebruiksvriendelijkheid website &Olives

De website van &Olives Travel straalt rust en vertrouwen uit. Je kunt enorm veel informatie vinden over wie ze zijn en wat ze doen en natuurlijk direct het reisaanbod bekijken. Heb je al een keuze kunnen maken? Dan boek je de reis eenvoudig online. Uiteraard met een betalingsverplichting.

Het grote voordeel is dat de website is verdeeld in locaties en thematische reizen. Zo laat je jouw reisbestemming niet afhangen van de locatie, die je wilt bezoeken, maar wat je wilt ondernemen. Wil je op locatie een auto tot je beschikking of wil je eilandhoppen? Of ben je juist op zoek naar een zonnige locatie waar je volop kan genieten van lokale gerechten en dranken? Of wil je een complete rondreis maken of doe je liever een stedentrip? Er is in ieder geval genoeg keuze voor iedere type reiziger.

Een leuk extraatje is dat je inspiratie kunt opdoen via het blog van &Olives. Tientallen blogberichten over locaties en thematische reizen moeten jou inspireren om een unieke reis te gaan ondernemen. Je komt meer te weten over de locaties en de ervaringen die je op deze locaties kunt opdoen. Het is natuurlijk wel prettig dat je een globaal idee hebt van wat je te wachten staan als je één van deze reizen boekt.

Is &Olives Travel betrouwbaar?

Je kan &Olives bestempelen als een betrouwbaar reisbureau. Ondanks dat ze nog niet heel lang actief zijn. De mooie en overzichtelijke website draagt bij aan hoe serieus &Olives bezig is met het verzorgen van unieke reizen. Terwijl de reviews van de reizigers die al met &Olives Travel hebben gereisd louter positief zijn. Uiteraard investeert &Olives niet alleen in het neerzetten van een deskundig team, maar ook in een beveiligde en goed werkende website en ze staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Dat wel extra zekerheid biedt.

Het belangrijkste is dat &Olives Travel is aangesloten bij de ANVR en SGR en dat biedt jou als reiziger een financiële bescherming. Het is toch een stok achter de deur dat ervoor zorgt dat je het relatief nieuwe reisbureau kunt vertrouwen. Zowel de ANVR als de SGR hanteert strikte richtlijnen voordat zij leden aansluiten bij de organisatie.

Neem zelf eens een kijkje op de website om zelf te beoordelen hoe betrouwbaar &Olives is.

Contact opnemen met &Olives

Contact opnemen met &Olives Travel is eenvoudig en duidelijk. Op de website vind je onder het bericht icoontje rechtsboven het telefoonnummer dat op werkdagen tussen 9:00 en 17:30 bereikbaar is, een e-mailadres zodat je hun per e-mail kunt benaderen en het adres inclusief de bedrijfsgegevens. Dat straalt wel vertrouwen uit. Daarnaast kun je ook direct met een medewerker chatten.

Wil je echt gericht en persoonlijk advies over jou geplande reis? Dan wil &Olives Travel dit graag persoonlijk al dan niet telefonisch met jou bespreken. Ze nemen de tijd voor je en ze zorgen ervoor dat jij met een gerust hart jouw reis kunt boeken. Wil jij weten wie jij aan de lijn krijgt en met wie je kunt schakelen over jouw reisbestemming? Op de website wordt het kleine doch specialistische team van &Olives aan je voorgesteld!

Bijzonderheden &Olives Travel

&Olives spendeert veel aandacht aan verantwoord reizen en wijden daar complete pagina’s aan. Waar je informatie vindt over hoe zij verantwoord reizen willen bewerkstelligen. Op deze pagina’s wordt uitleg gegeven over wat verantwoord reizen inhoudt en met welke organisaties zij de handen ineen hebben geslagen om dit te realiseren. Daarnaast hebben zij hun eigen labels in het leven geroepen waar zowel bestemmingen als accomodaties aan moeten voldoen om zich als partner van &Olives Travel te registreren. Voldoen deze niet aan de strikte richtlijnen? Dan hoef je niet bang te zijn dat je daar via &Olives terechtkomt.

Een andere bijzonderheid is dat &Olives Travel ook klaarstaat voor reisagenten. Die vaak in opdracht van een klant een bijzondere reis boekt. &Olives gaat graag met deze reisagenten aan de slag om de reiziger een unieke reis aan te bieden. Er wordt tevens aandachtig geluisterd naar de wensen en harde eisen om een reis op maat samen te stellen.

Klantenservice en klachten

Contact opnemen met &Olives Travel is kinderspel en binnen een mum van tijd heb je contact met een deskundige medewerker en bovenal een ervaren reiziger. Die jou ongetwijfeld meer kan vertellen over de bijzondere locaties en authentieke accommodaties die &Olives aanbieden. Je kan op verschillende manieren contact opnemen hoewel, per telefoon door het bedrijf wordt geprefereerd. Zo kan er snel geschakeld worden en aan de wensen van de klant worden voldoen.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al klant bij &Olives Travel? Zowel wij als de bezoekers van Ervaringensite.nl zijn benieuwd naar jouw ervaring met dit bedrijf. Door jouw duidelijke en eerlijke recensie kunnen we het verhaal over &Olives compleet maken. Terwijl de bezoekers van ons platform en op basis van jouw beoordeling een goed besluit kunnen nemen of zij zaken willen doen met &Olives Travel. Omschrijf dan ook zo gedetailleerd mogelijk hoe jouw ervaring was, wat er goed ging en wat er eventueel beter kan. Wij willen je alvast bedanken voor jouw review!

Reviews over &Olives Travel

Gerelateerde bedrijven

HOTIQ logo
HOTIQ
2 beoordelingen
10
Lopesanhotels logo
Lopesanhotels
2 beoordelingen
9,5
Glampings.nl logo
Glampings.nl
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

7,8
82% zou hier weer kopen
12 beoordelingen
Lees onze review over &Olives Travel

Het bedrijf &Olives Travel is geverifieerd door ons. De webshop &Olives Travel is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. &Olives Travel is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. &Olives Travel maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

&Olives Travel is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van &Olives Travel. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van &Olives Travel.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Respectloos.

Contact nav een zeer ernstig ongeval op een door deze organisatie aangeboden lokatie. Situatie was levensbedreigend: aangevaren al snorkelend voor het hotel door de te snel varende “ kapitein” van het hotel met een motorboot.
Ernstig letsel: 10 gebroken ribben, geperforeerde long, ruggenwervels gebroken, alsmede sleutelbeen, schouderbot en verbrijzeld schouderblad. Zenuwbanen beschadigd waardoor een verlamde rechter schouder en arm.
Directie komt niet aan de telefoon, last via de callcenter agent weten niets te kunnen doen: geen fotomateriaal beschikbaar: stuurt u maar een mailtje. Te schandalig voor woorden. Dus pas op: indien iets mis gaat geeft men niet thuis,

Geplaatst op: 09-01-2023
Laatst bewerkt op: 09-01-2023
Geschreven door: Leo R.

3 / 10
1/5 1/5 1/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Geweldig !!!

Fantastische reisorganisatie !
Duidelijke route op de app,mooie hotels en fantastische fietsen.
Fietsvakantie door Puglia met geweldige service. De laatste twee dagen waren we te ziek om te fietsen, werden wij met fietsen en bagage naar het volgende hotel gebracht ! CHAPEAU !!
Beslist een aanrader !!

Geplaatst op: 02-12-2022
Laatst bewerkt op: 02-12-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Niet aanwezig

We hebben een reis naar portugal geboekt met overnachtingen in pousada,s.
Een hotel was geen pousada alleen de voorkant stond er nog kregen kamer waar je niet eens je koffer open kon neerleggen met uitzicht op niks raam keek op achterkant gebouw letterlijk 10 centimeter ertussen.
Een ander hotel had geen reservering voor ons receptioniste vond gelukkig andere kamer maar reisorganisatie gaf niet thuis later ook niks meer van gehoord moeilijk contact te krijgen over compensatie omdat er duidelijk verschil was tussen de hotels.
Uiteindelijk minimaal bedrag aangeboden gaan zeker niet meer boeken bij deze organisatie

Geplaatst op: 03-07-2022
Laatst bewerkt op: 03-07-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
3/5 1/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Geen contact

Wij hebben een leuke reis geboekt en hopen over 2 dagen te vertrekken. We hebben de app gedownload en zien daar met welke vlucht we vertrekken alleen geen boardingpas of iets dergelijks. Nu ben ik al 2 dagen aan het proberen om met ze in contact te komen. Telefoon wordt niet opgenomen, aanvragen om terug gebeld te worden niet beantwoord en op mail contact krijg ik een standaard tekst dat het druk is en ze contact opnemen...
Hebben meer mensen hier last van? Druk, ja snap ik, maar op geen enkele manier in contact kunnen komen 2 dagen lang....

Geplaatst op: 03-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Petra B.

6 / 10
5/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Mooie vakantie gehad met deze super aanbieder

&Olives stelt nooit teleur. wij hebben een prachtige vakantie gehad met ons gezin. aan alles is gedacht bij &Olives!!! Super, bedankt team van &Olives!

Geplaatst op: 10-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Petra H.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super tevreden

Ik ben erg tevreden over hoe ze werken bij &Olives. Het werkt allemaal super gemakkelijk en de prijs is ook erg goed. Er is ook veel persoonlijk contact als het nodig is. Het is echt een aanrader!

Geplaatst op: 23-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Danique B.

8 / 10
4/5 3/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goed geregeld

Wij gaan binnenkort weer reizen met &Olives. De communicatie en de uitleg is weer super duidelijk en alles is ook goed geregeld, ook I.V.M covid is alles top geregeld. We gaan weer genieten net zoals de vorige keren.

Geplaatst op: 11-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Tom D.

9 / 10
5/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Super tevreden

Het boeken ging erg vlot. Na dat we iets hadden gevonden wat ons leuk leek konnen we zonder problemen op rijs. We zijn erg tevreden en hebben nog nooit problemen mee gemaakt.

Geplaatst op: 16-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Levi J.

8 / 10
4/5 3/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Makkelijk boeken

We waren nog opzoek naar een vakantie in het najaar maar we hadden erg weinig opties gezien. Maar gelukkig hadden ze hier nog veel leuken reizen beschikbaar. We hebben toen last minute nog besloten om te boeken.

Geplaatst op: 22-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Dominique L.

9 / 10
5/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeker een aanrader

We hebben al vaker gereisd met dit reisbureau en elke keer gaat het super goed. Het proces van het boeken gaat ook erg gemakkelijk. De hotels waar we in zitten zijn ook altijd erg mooi en goed verzorgd.

Geplaatst op: 11-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Owen V.

7 / 10
4/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Duidelijke communicatie

Ik ben super tevreden over de duidelijke communicatie die ze bieden aan hun klanten. De vragen die ik per mail heb gestuurd worden altijd erg snel beantwoord. Het boeken van de reis ging ook zonder problemen.

Geplaatst op: 18-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Shania D.

8 / 10
4/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over &Olives Travel


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

HOTIQ logo
HOTIQ
2 beoordelingen
10
Lopesanhotels logo
Lopesanhotels
2 beoordelingen
9,5
Glampings.nl logo
Glampings.nl
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is &Olives Travel een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 12 beoordelingen geplaatst over &Olives Travel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,8 gekregen, waarbij 82% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is &Olives Travel actief?

&Olives Travel is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) fly & drive , themareizen en zonvakanties.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de &Olives Travel reviews? Dan kun je naar de website van &Olives Travel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie