Texel logo

Texel reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Texel reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Texel logo
Website
texel.net
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website
Texel is het grootste en meest veelzijdige Waddeneiland. Hier vindt ieder jaar de Ronde om Texel plaats: de grootste catamaranrace ter wereld. Het hele jaar door zijn er populaire evenementen zoals de Texel Airshow, Texel Culinair, het Bluesfestival, Eagles Summer Event, de Lammetjeswandeltocht, het HavenVIStijn en de Texel Halve Marathon. Texel is ook een eiland van rust en unieke natuur. Texel is een van de meest vogelrijke gebieden ter wereld en het is heerlijk wandelen in Nationaal Park Duinen van Texel, bijvoorbeeld in de natuurgebieden De Slufter en De Muy. Reviews over Texel

Gerelateerde bedrijven

Camping De Vossenburcht logo
Camping De Vossenburcht
2 beoordelingen
8,5
Koko Holidays logo
Koko Holidays
2 beoordelingen
9
TUI Villas logo
TUI Villas
2 beoordelingen
9,5
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Texel

Het bedrijf Texel is geverifieerd door ons. De webshop texel.net is al sinds 1996 een betrouwbare partij om te bestellen. Texel is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Texel maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van texel.net is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van texel.net. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Texel.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg leuke winkel

Ik wilde hier even langskomen om mijn paspoort op te halen maar ben toch maar wat langer gebleven omdat ze erg leuke spullen verkopen hier. Leuke souvenirs en vriendelijk personeel!

Geplaatst op: 01-05-2021
Laatst bewerkt op: 02-08-2021
Geschreven door: Timo V.

7 / 10
3/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Texel


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Camping De Vossenburcht logo
Camping De Vossenburcht
2 beoordelingen
8,5
Koko Holidays logo
Koko Holidays
2 beoordelingen
9
TUI Villas logo
TUI Villas
2 beoordelingen
9,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Texel een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Texel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Texel actief?

Texel is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) autovakantie , hotels , themareizen en vakantiehuizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Texel reviews? Dan kun je naar de website van Texel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie