Texel logo

Texel reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Texel reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1960
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Texel

Het bedrijf Texel is geverifieerd door ons. De webshop texel.net is al sinds 1996 een betrouwbare partij om te bestellen. Texel is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Texel maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van texel.net is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van texel.net. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Texel.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg leuke winkel

Ik wilde hier even langskomen om mijn paspoort op te halen maar ben toch maar wat langer gebleven omdat ze erg leuke spullen verkopen hier. Leuke souvenirs en vriendelijk personeel!

Geplaatst op: 01-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Timo V.

7 / 10
3/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Texel


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Roompot logo
Roompot
31 beoordelingen
5,5
Sportiek logo
Sportiek
2 beoordelingen
9,5
Vakantie Zeeland logo
Vakantie Zeeland
7 beoordelingen
6,6

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Texel een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Texel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Texel actief?

Texel is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) autovakantie , hotels , themareizen en vakantiehuizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Texel reviews? Dan kun je naar de website van Texel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie