Amerika PLUS logo

Amerika PLUS reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Amerika PLUS reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1525
Amerika PLUS logo
Website
amerikaplus.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Ervaringen en reviews Amerika PLUS

Op reis naar Noord-Amerika? Dan is Amerika PLUS voor jou misschien we de beste optie. Maar hoe weet je nu zeker of dit bedrijf jouw ideale reisaanbieder is? Hoe weet je of ze doen wat ze beloven? Hoe kom je erachter of ze betrouwbaar zijn? Beoordelingen van anderen kunnen daarbij een grote hulp zijn. Ook kunnen reviews jouw nieuwe ideeën opleveren wat je bijvoorbeeld tijdens je reis kunt doen. Lees snel verder om zo meer te weten te komen over Amerika PLUS. En ontdek hier of het bedrijf jou kan bieden wat je zoekt! Heb je zelf een reis geboekt via AmerikaPLUS.nl? Dan zouden we het op prijs stellen als jij jouw beoordeling hier ook wilt achterlaten.

Over Amerika PLUS

Amerika PLUS is een aanbieder van reizen naar Noord-Amerika. Het bedrijf biedt verschillende reistypen aan, zoals fly & drives, autorondreizen, groepsreizen, maar ook losse reisonderdelen. Omdat AmerikaPLUS.nl rechtstreeks handelt met de klant, zijn er geen extra schijven die ook hun geld willen verdienen. Hierdoor zijn de reizen schappelijk geprijsd. Naast Amerika PLUS zijn ook Canada PLUS en Afrika PLUS een onderdeel van Aeroglobe International B.V.. De specialiteit van deze bedrijven is het combineren van de beste service tegen de laagste prijzen. Zowel georganiseerde reizen als reizen die volledig op maat gemaakt worden vallen onder het aanbod van Aeroglobe International B.V. Dus ook bij AmerikaPLUS.nl

Waarom kiezen voor Amerika PLUS

Amerika PLUS biedt, zoals gezegd, rechtstreeks de reizen aan de klant aan, zodat je nooit te veel betaalt. Zij willen dat een klant voordeling en op een ontspannen manier zijn reis naar Noord-Amerika moet kunnen boeken. De vlucht, de accommodatie en het vervoer aldaar: dit willen ze allemaal zo gebruiksvriendelijk als mogelijk voor de consument houden. Dat scheelt een hoop gepuzzel, met dank aan de uitgebreide zoekmogelijkheden. Vergelijken wordt zo kinderspel. Het aanbod is heel uitgebreid, zodat iedereen wel uit de voeten kan met AmerikaPLUS.nl. Deze onafhankelijke aanbieder en organisator biedt zijn reizen al ruim 10 jaar aan en mag zich met recht een specialist noemen op het gebied van rondreizen door Amerika. Ze zorgen ervoor dat alles volledig geregeld is, zodat de reiziger ontspannen kan genieten van zijn Amerika-ervaring.

Is Amerika PLUS betrouwbaar?

Amerika PLUS is aangesloten bij diverse brancheverenigingen wat jou als consument een veilig gevoel geeft. Ze zijn aangesloten bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds. In 2019 werden ze uitgeroepen tot de beste reisorganisatie in de categorie individuele rondreizen. Dat wil toch heel wat zeggen!

Klantenservice en klachten

Op werkdagen is het bedrijf telefonisch bereikbaar tussen tien en vijf uur. Daarnaast kan je natuurlijk mailen. Bij klachten dien je je eerst wenden tot de accommodatieverschaffer, de hostess aldaar of de lokale agent. Op de papieren die je krijgt zullen in de meeste gevallen te vinden zijn hoe je hen bereiken kunt. Mocht dit niet tot een oplossing resulteren, dan neem je contact op met Amerika Plus. Onder kantooruren kan dit naar het gewone nummer of, indien nodig, je belt het noodnummer die je gekregen hebt bij je reispapieren. Mocht alles daarna nog niet naar tevredenheid zijn opgelost, dien je de klacht thuis alsnog kenbaar te maken. Dit kan tot uiterlijk een maand na aankomst thuis. Was het al een klacht voordat je wegging, dan kan het tot een maand na vertrek naar je vakantiebestemming.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij op vakantie geweest via Amerika PLUS? We stellen het op prijs als je hier dan jouw beoordeling en ervaringen zou willen achterlaten. Reviews vertellen immers nog veel meer over een bedrijf. Hierbij kan je denken aan alles wat te maken heeft met de reis en de aanloop ernaartoe. Hoe heb jij de reis op zich ervaren? Hoe was het contact met Amerika PLUS? Als je een klacht had, hoe beoordeel jij dan de afhandeling? Maar ook: wat was er daar erg leuk om te zien of te doen en raad je andere reizigers aan om te doen? Andere mogelijke klanten van het bedrijf kunnen zo zien of dit de reis is die ze willen en/of Amerika PLUS hen kan bieden wat ze zoeken.

Reviews over Amerika PLUS
Gerelateerde bedrijven
Bergsportreizen logo
Bergsportreizen
2 beoordelingen
10
Slangen Reizen logo
Slangen Reizen
46 beoordelingen
6,5
Heerlijkehuisjes logo
Heerlijkehuisjes
4 beoordelingen
6
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Amerika PLUS

Het bedrijf Amerika PLUS is geverifieerd door ons. De webshop amerikaplus.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Amerika PLUS is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Amerika PLUS maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van amerikaplus.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van amerikaplus.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Amerika PLUS.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Amerika PLUS
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Bergsportreizen logo
Bergsportreizen
2 beoordelingen
10
Slangen Reizen logo
Slangen Reizen
46 beoordelingen
6,5
Heerlijkehuisjes logo
Heerlijkehuisjes
4 beoordelingen
6
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Amerika PLUS een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Amerika PLUS. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Amerika PLUS actief?

Amerika PLUS is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) autovakantie , groepsreizen en landenspecialist.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Amerika PLUS reviews? Dan kun je naar de website van Amerika PLUS gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie