Shoestring logo

Shoestring reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Shoestring reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1436
Shoestring logo
Website
shoestring.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Shoestring

Wil je graag een reis boeken via Shoestring, maar wil je eerst graag wat meer achtergrondinformatie over deze organisatie, en erachter komen of deze organisatie betrouwbaar is? Dan ben je op deze pagina bij het juiste adres. Op deze pagina lees je de ervaringen van reeds bestaande klanten en kom je alles te weten over de onderneming. Zo lees je waar het bedrijf voor staat, waarom je voor Shoestring zou moeten kiezen en waarom het bedrijf betrouwbaar is. Na het lezen van deze pagina weet je voldoende om zelf een weloverwogen keuze te maken om wel of geen reis te boeken bij deze onderneming.

Over Shoestring

Shoestring is een bedrijf dat zich specialiseert in het organiseren van reizen. Het team van Shoestring bestaat uit ervaren reisspecialisten die als doel hebben een zo optimaal mogelijke vakantie te organiseren voor elke avonturier. Shoestring is een Nederlands bedrijf dat een hoofdkantoor heeft in Amsterdam-Duivendrecht. Naast het aanbieden van een zo uniek mogelijke reis streeft het bedrijf naar zo laag mogelijke prijzen.

Waarom kiezen voor Kamernet

Shoestring is een boeking bedrijf die diverse (verre) reizen aanbiedt. Hierdoor wordt het zeer eenvoudig om een reis te maken en hoef je zelf niet alle moeite te nemen om je reis te organiseren. Shoestring biedt reizen voor elke doelgroep en maakt van elke reis een waar avontuur. Indien je niet goed weet waar jouw volgende reis naar toe gaat kun je altijd om hulp en advies vragen bij een medewerker van Shoestring. De medewerkers van Shoestring helpen jou graag verder met het uitzoeken van de perfecte bestemming en een unieke ervaring.

Ӭ

Is Shoestring betrouwbaar?

Shoestring is een succesvolle onderneming met een grote naamsbekendheid. De onderneming is dan ook zeker betrouwbaar. Shoestring werkt samen met vele externe betrouwbare partners en heeft een netwerk over de hele wereld. Ook voldoet de website van Shoestring aan de gestelde veiligheidsnormen en kun je zonder problemen een betaling doen via de website. Daarnaast biedt Shoestring gunstige algemene voorwaarden en kun je vertrouwen op een goede service.

Klantenservice en klachten

Indien je een vraag, opmerking of klacht hebt kun je bij Shoestring terecht bij haar klantenservice. Je kunt de klantenservice benaderen via de telefoon, per mail of via de chat. Indien je deze kanalen benaderd krijg je direct een ervaren reisspecialisten te spreken die jou kan helpen met al jouw vragen. Doorgaans word je snel en goed geholpen bij Shoestring.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij onlangs een reis geboekt bij Shoestring? Schrijf dan een recensie voor andere potentiële reizigers. Schrijf in deze review bijvoorbeeld of de reis je is bevallen, of je goed geholpen bent door de onderneming en of je in de toekomst wellicht vaker een reis zou boeken bij deze onderneming. Schrijf daarnaast ook of je Shoestring aan andere zou aanraden. Met jouw eerlijke review help je andere mensen met het maken van een weloverwogen beslissing om wel of geen reis te boeken bij Shoestring.

Reviews over Shoestring
Gerelateerde bedrijven
Canadaplus logo
Canadaplus
2 beoordelingen
9,5
Footprinttravel logo
Footprinttravel
2 beoordelingen
10
Number 1 Voetbalreizen logo
Number 1 Voetbalreizen
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Shoestring

Shoestring is geverifieerd door ons expert team. De webshop Shoestring bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Shoestring lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Shoestring. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Shoestring is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van shoestring.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Shoestring.

Geplaatst op: 15-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Marokko was top

Ik ben met een single reis naar Marokko gegaan en wat een mooi land is het toch. Onwijs lieve mensen en heb in 8 dagen echt een goede indruk gehad van het land. Shoestring heeft als reisorganisatie een prima bijdrage gehad om de mooiste plekjes te laten zien. De prijs was erg goed vergeleken met andere anbieders

Geplaatst op: 08-01-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Tevreden R.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Shoestring
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Canadaplus logo
Canadaplus
2 beoordelingen
9,5
Footprinttravel logo
Footprinttravel
2 beoordelingen
10
Number 1 Voetbalreizen logo
Number 1 Voetbalreizen
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Shoestring een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Shoestring. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Shoestring actief?

Shoestring is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) activiteiten reizen , excursiereizen , groepsreizen , landenspecialist , lastminute reizen , rondreizen , singlereizen , themareizen en verre reizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Shoestring reviews? Dan kun je naar de website van Shoestring gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie