Shoestring logo

Shoestring reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Shoestring reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Shoestring logo
Website
shoestring.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Shoestring ervaringen

Shoestring is er speciaal voor iedereen die graag wat van de wereld wil zien, maar niet alleen wil gaan. Met Shoestring reis je namelijk de hele wereld rond in de vorm van een groepsreis. Uiteraard gaat het hierbij niet om een simpel tripje net over de grens, maar gaat het vaak om verre reizen naar unieke plekjes over de hele wereld. Twijfel jij nog of je een reis naar de andere kant van de wereld gaat maken met Shoestring? Informeer dan naar de Shoestring ervaringen op onze website. Je kan dan de ervaringen lezen van reizigers die je voor gegaan zijn. Lees alles over hun unieke vakantie en hoe hun het vonden om te reizen in een groep. Heb je zelf de reis gemaakt? Plaats dan jouw Shoestring ervaringen bij ons online.

Over Shoestring

Shoestring is een ervaringsdeskundige als het aankomt op het maken van onvergetelijke groepsreizen naar verre bestemmingen. Onder begeleiding van een groepsleider ga je op pad naar de meest exotische plekken op de wereld. Naast het aanbieden van unieke reizen is Shoestring zich ook steeds meer gaan concentreren op duurzaamheid. Vaak reis je af naar unieke plekken midden in de natuur. Natuurlijk wil je voorkomen dat deze door toeristen worden aangetast en dit is de reden dat alle groepsreizen duurzaam verlopen bij Shoestring. Informeer zelf naar hoe duurzaam jouw reis eigenlijk is bij de reisorganisatie voor verre groepsreizen.

Gegarandeerd op reis

Het nadeel van groepsreizen is dat ze soms niet doorgaan doordat er te weinig deelnemers zijn. Shoestring heeft hier een oplossing voor gevonden. Zo wordt er gewerkt met Engels sprekende lokale reisgidsen die dus niet naar de locatie gevlogen worden. Je reis gaat dus altijd gegarandeerd door. Daarnaast weet een local natuurlijk nog meer over zijn eigen omgeving te vertellen dan een Nederlandse reisleider. Laat je dus verassen door de kennis tijdens één van je verre reizen.

Individuele vrijheid

Vaak wordt er één groot nadeel gezien aan groepsreizen en dat is dat je alles samen moet doen met een groep. Bij Shoestring wordt er standaard gewerkt met kleine groepen om zo de verbondenheid te vergroten. Daarnaast is er altijd individuele vrijheid en krijg je op iedere plek de ruimte om zelf je reis te ontdekken. Je bent dus echt niet verplicht om alles samen met een groep te doen. Dit maakt een groepsreis ineens een stuk leuker omdat je een reis op je eigen tempo kan maken.

Reviews over Shoestring

Gerelateerde bedrijven

De Jong Intra logo
De Jong Intra
4 beoordelingen
7,5
YourWay2GO logo
YourWay2GO
2 beoordelingen
9
Sundowner Wildlife Holidays logo
Sundowner Wildlife Holidays
2 beoordelingen
9
10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over shoestring.nl

Shoestring is geverifieerd door ons expert team. De webshop Shoestring bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Shoestring lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Shoestring. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Shoestring is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van shoestring.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Shoestring.

Geplaatst op: 15-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Marokko was top

Ik ben met een single reis naar Marokko gegaan en wat een mooi land is het toch. Onwijs lieve mensen en heb in 8 dagen echt een goede indruk gehad van het land. Shoestring heeft als reisorganisatie een prima bijdrage gehad om de mooiste plekjes te laten zien. De prijs was erg goed vergeleken met andere anbieders

Geplaatst op: 08-01-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Tevreden R.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Shoestring


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

De Jong Intra logo
De Jong Intra
4 beoordelingen
7,5
YourWay2GO logo
YourWay2GO
2 beoordelingen
9
Sundowner Wildlife Holidays logo
Sundowner Wildlife Holidays
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Shoestring een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Shoestring. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Shoestring actief?

Shoestring is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) activiteiten reizen , excursiereizen , groepsreizen , landenspecialist , lastminute reizen , rondreizen , singlereizen , themareizen en verre reizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Shoestring reviews? Dan kun je naar de website van Shoestring gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie