Groepen.nl logo

Groepen.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Groepen.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1699
Groepen.nl logo
Website
groepen.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Groepen.nl reviews

Wil je met een groep mensen op vakantie en staat er bijvoorbeeld een vakantie met de hele familie op de agenda? Dan ga je driftig op zoek naar de beste accommodatie. Die geschikt is om grote groepen mensen te huisvesten. Het is niet alleen belangrijk dat je een geschikt onderkomen vindt, maar dat de accommodatie ook in of bij een leuke stad of juist in de rustgevende natuur staat. Groepen.nl specialiseert zich al meer dan 30 jaar in het aanbieden van de leukste en mooiste groepsaccommodaties!

Wie zijn Groepen.nl?

Groepen.nl is van de organisatie Centrum voor Groepsaccommodaties (het CVG) en met een team van kenners en mensen met passie voor groepsreizen kan Groepen.nl mensen adviseren en enthousiasmeren over de accommodaties die zij aanbieden. Groepen.nl is al meer dan 30 jaar actief in de recreatiesector en werkt nauw samen met meer dan 600 eigenaren om mensen die op zoek zijn naar de meest perfecte accommodatie te faciliteren.

Wat doet Groepen.nl?

Groepen.nl werkt samen met meer dan 600 huiseigenaren en dat resulteert in een uitgebreid aanbod van meer dan 1300 groepsaccommodaties. Voor vrijwel iedere groep is er wel een geschikte accommodatie beschikbaar en het is de taak van de specialisten van het VCG om mensen te begeleiden tijdens het maken van de juiste keuzes. Uiteraard is Groepen.nl meer dan een advies centrum en vraagbaak, want je kunt via de website ook direct jouw meest geschikte accommodatie boeken!

Even weg met vrienden

Ben je op zoek naar een geschikte accommodatie voor jouw vriendengroep? Dan ben je bij Groepen.nl aan het juiste adres. In landen zoals Nederland, België, Duitsland en Frankrijk zijn meerdere groepsaccommodaties aanwezig die jouw vakantie of lang weekendje weg met vrienden bijzonder maakt.

Familievakanties

Wil je met de familie op vakantie, maar je hebt geen idee waar je moet verblijven? De specialisten van Groepen.nl weten wel raad en zij kunnen je helpen met het vinden van een perfecte accommodatie voor de hele familie. In landen zoals België, Duitsland, Frankrijk en zelfs Spanje of Italië. Of je kunt met de familie ook gewoon gezellig in Nederland blijven!

Werkweken van scholen

Zoek je een geschikte accommodatie voor kinderen en de perfecte locatie voor een werkweek? Groepen.nl is gespecialiseerd in het aanbieden van geschikte accommodaties voor scholen die op zoek zijn naar locaties voor de werkweek. Groepen.nl neemt ook in acht dat je voor de werkweek niet alleen de rust, maar ook zeker de ruimte nodig hebt.

Bedrijven

Ook bedrijven zijn meer dan welkom bij Groepen.nl. Niet alleen om advies in te winnen over het ondernemen in de recreatiesector, maar je kunt ook groepsaccommodaties voor bedrijfsuitjes bespreken. De mooiste accommodaties en beste locaties staan tot je beschikking voor een brainstormsessie, een belangrijke vergadering of het geven van een training.

Hoe werkt het?

Groepen.nl heeft een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website met veel informatie over groepsaccommodaties en een groot aanbod van vakantiehuizen voor grotere groepen. Of je nu met 6, 8, 12 of meer personen een accommodatie zoekt, Groepen.nl heeft altijd wel een mooie oplossing. Je kunt op basis van de groepsgrootte en locaties vakantiehuizen vinden en direct boeken. Op de pagina’s van de vakantiehuizen vind je uitgebreide informatie over het onderkomen en welke faciliteiten er aanwezig zijn. Zoals een privézwembad, sauna en/of bubbelbad. Je krijgt op deze pagina’s ook meer informatie over leuke bezienswaardigheden en activiteiten die je in de omgeving kunt zien en doen.

Je kunt direct een groepsaccommodatie boeken en je betaalt veilig via de website. Er zijn verschillende en erkende betalingsmethode, zoals PayPal, creditcard en iDeal aanwezig. Voor Belgische en Duitse klanten is het ook mogelijk om af te rekenen via Bancontact en Sofort. 

Groepsaccommodatie verhuren

Een groot aantal huiseigenaren weten niet wat ze met de groepsaccommodatie aanmoeten en vinden het lastig om het hele jaar door omzet met het huis te genereren. Door met Groepen.nl samen te werken staat het huis haast nooit leeg en kun je een solide stroom aan omzet genereren. Daarnaast kunnen de specialisten van Groepen.nl je ook adviseren over hoe je het beste een groepsaccommodatie aantrekkelijker maakt en inricht.

Is Groepen.nl een betrouwbaar bedrijf?

Wij denken dat Groepen.nl een betrouwbaar bedrijf is. De reviews over de specialist op het gebied van groepsaccommodaties zijn dan ook overwegend positief! In de reviews wordt vooral gesproken over de klantvriendelijkheid, het ruime aanbod in groepsaccommodaties en hoe eenvoudig het is om een vakantiehuis te boeken. De overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website is bereikbaar via groepen.nl en beveiligd met een SSL/TLS-certificaat. Te herkennen aan het groene slotje dat voor het webadres in de browserbalk staat. Daarnaast is Groepen.nl ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en zijn de algemene voorwaarden duidelijk. Groepen.nl is ook in het bezit van het keurmerk Thuiswinkel Waarborg.

Is Groepen.nl goed bereikbaar?

Het is geen probleem om met Groepen.nl contact op te nemen. Je kunt via het contactformulier op de website een mail sturen, maar het bedrijf in Druten is ook telefonisch en via live chat bereikbaar. Je zou ze eventueel ook via social media kanalen zoals Facebook en Twitter kunnen bereiken als daar je voorkeur naar uitgaat.

Wil jij ook beoordelen en een review schrijven?

Heb jij bij Groepen.nl een vakantiehuis geboekt? Zowel wij als de bezoekers van onze review website zijn benieuwd naar jouw ervaring met dit bedrijf. Door jouw duidelijke en eerlijke review kunnen we het verhaal over Groepen.nl compleet maken. Terwijl de consumenten die ons platform bezoeken en op basis van jouw review een goed besluit kunnen nemen of zij zaken willen doen met dit bedrijf. Omschrijf dan ook zo gedetailleerd mogelijk hoe jouw ervaring met groepen.nl was, wat er goed ging en wat er eventueel beter kan. Denk dan bijvoorbeeld aan het beschrijven van hoe simpel of moeilijk het was om een reservering te plaatsen of hoe snel netjes het vakantiehuisje was. Wij willen je alvast bedanken voor jouw review over Groepen.nl!

Reviews over Groepen.nl
Gerelateerde bedrijven
Echt Ierland logo
Echt Ierland
2 beoordelingen
10
ACSIreizen logo
ACSIreizen
2 beoordelingen
9
Bergsportreizen logo
Bergsportreizen
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Groepen.nl

Groepen.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Groepen.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Groepen.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Groepen.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van groepen.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van groepen.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Groepen.nl.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede site

De site is goed gestructureerd, je kunt gemakkelijk boeken en ik had snel de antwoorden. Ik werd direct telefonisch op de hoogte gesteld van een bewoond huis en bood vervangende woningen aan. Alles is rechttoe rechtaan.

Geplaatst op: 02-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mark T.

9 / 10
5/5 5/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Groepen.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Echt Ierland logo
Echt Ierland
2 beoordelingen
10
ACSIreizen logo
ACSIreizen
2 beoordelingen
9
Bergsportreizen logo
Bergsportreizen
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Groepen.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Groepen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Groepen.nl actief?

Groepen.nl is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) familiereizen , groepsaccommodaties en groepsreizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Groepen.nl reviews? Dan kun je naar de website van Groepen.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie