Groepen.nl logo

Groepen.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Groepen.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1699
Groepen.nl logo
Website
groepen.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Groepen.nl

Wil je er eens heerlijk op uit met een groep mensen? Dan zou je zaken kunnen gaan doen met Groepen.nl. Van de reviews en ervaringen hebben we een samenvatting gemaakt. Op basis van die extra informatie kun je besluiten om al dan niet ook voor Groepen.nl kiezen.

Over Groepen.nl

Groepen.nl is sinds 1992 toonaangevend op het gebied van groepsaccommodaties. Het maakt onderdeel uit van het Centrum voor Groepsaccommodaties (CVG). In totaal worden er ruim 1250 groepsaccommodaties aangeboden voor zowel kleinere als grotere groepen. De accommodaties worden met name aangeboden in Nederland, er zijn echter ook accommodaties beschikbaar in België, Frankrijk en Duitsland. De accommodaties die aangeboden worden zijn geschikt voor alle denkbare groepen.

Waarom kiezen voor Groepen.nl

Je kiest voor Groepen.nl vanwege de keuze die je hebt. Dat doe je ook om de laagste prijs garantie die aangeboden wordt. Er zijn accommodaties voor jongeren, met extra luxe, speciaal voor familie-uitjes, aan zee en met een eigen zwembad. Er zijn accommodaties voor zes personen beschikbaar, maar ook voor veertien mensen. Je kunt kiezen voor extra wellness en je hebt bij Groepen.nl altijd de garantie dat je de laagste prijs betaalt. Of je nou naar de Veluwe wilt of beslist aan het water wilt logeren met een groep, Groepen.nl kan het je allemaal aanbieden.

Is Groepen.nl betrouwbaar?

Ja, Groepen.nl is zeker betrouwbaar. Dat schrijven de bestaande klanten namelijk in hun beoordelingen. Dat Groepen.nl betrouwbaar is, blijkt ook wel uit het Thuiswinkel Waarborg waarover Groepen.nl beschikt. Dat keurmerk krijgen alleen organisaties die zich aan alle geleden regels en wetten houden. Ook betrouwbaar is de laagste prijs garantie die aangeboden wordt. Je krijgt bij Groepen.nl altijd zekerheid en garantie en vindt in Groepen.nl een uiterst betrouwbare partner voor het boeken van groepsaccommodaties.

Klantenservice en klachten

Natuurlijk biedt Groepen.nl je alle gelegenheid om contact te leggen en om eventueel een klacht in te dienen. In de recensies lezen we overigens niet in de beoordelingen. Mocht je wel een reden hebben om een klacht in te dienen dan kun je dat doen per post. Het adres vind je namelijk op de website. Je kunt daarnaast ook kiezen voor de chat, ideaal als je snel een klacht door wilt geven en opgelost wilt zien. Je kunt ook gewoon met Groepen.nl bellen. Daarnaast is er nog de mogelijkheid om via Facebook en Instagram contact te leggen met deze specialist in groepsaccommodaties.

Wil jij beoordelen?

Als je twijfelt over een keuze die je moet maken, kunnen beoordelingen je helpen om steeds de beste keuze te maken. Dit omdat het onafhankelijke en praktische informatie is. Ze helpen bij het maken van de juiste keuze en maken de kans op een misstap een stuk kleiner. Daarom willen we jou vragen om andere mensen voortaan ook te helpen als ze keuzes moeten maken en een recensie achter te laten. Het is maar een kleine moeite, je helpt er andere mensen echter altijd mee.

Reviews over Groepen.nl

Gerelateerde bedrijven

Iberostar logo
Iberostar
2 beoordelingen
10
BoerenBed logo
BoerenBed
2 beoordelingen
10
Comfortvilla logo
Comfortvilla
3 beoordelingen
7,7

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Groepen.nl

Groepen.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Groepen.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Groepen.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Groepen.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van groepen.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van groepen.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Groepen.nl.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede site

De site is goed gestructureerd, je kunt gemakkelijk boeken en ik had snel de antwoorden. Ik werd direct telefonisch op de hoogte gesteld van een bewoond huis en bood vervangende woningen aan. Alles is rechttoe rechtaan.

Geplaatst op: 02-05-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Mark T.

9 / 10
5/5 5/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Groepen.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Iberostar logo
Iberostar
2 beoordelingen
10
BoerenBed logo
BoerenBed
2 beoordelingen
10
Comfortvilla logo
Comfortvilla
3 beoordelingen
7,7

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Groepen.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Groepen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Groepen.nl actief?

Groepen.nl is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) familiereizen , groepsaccommodaties en groepsreizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Groepen.nl reviews? Dan kun je naar de website van Groepen.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie