Barcelo Hotels & Resorts logo

Barcelo Hotels & Resorts reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Barcelo Hotels & Resorts reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2099
Barcelo Hotels & Resorts logo
Website
Barcelo Hotels & Resorts
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Barcelo Hotels & Resorts

Ben je wel toe aan een welverdiende vakantie en wil je graag even helemaal in de watten worden gelegd? Dan kan het zomaar eens zo zijn dat je je volgende vakantie viert in een van de hotels van Barcelo Hotels & Resorts. Met honderden hotels over de hele wereld, is de kans groot dat er ook in het land waar jij naar op vakantie wilt gaan, een vestiging aanwezig is. We hebben diverse reviews over Barcelo Hotels & Resorts voor je verzameld op deze pagina.

Over Barcelo Hotels & Resorts

Barcelo Hotels & Resorts is een internationaal opererende organisatie en heeft hierdoor meerdere ketens door de hele wereld. Zo kun je bijvoorbeeld vakantie vieren en overnachten in Tenerife, Lanzarote, Gran Canaria, Fuerteventura, Marokko, Dubai, Punta Cana Bávaro Beach, Barcelona, Hamburg, Malaga, Sevilla, Mallorca, San Sebastián en Istanbul. Van één ding ben je altijd zeker, je viert vakantie in totale luxe en bent hierdoor van alle gemakken voorzien op de plek van bestemming.

Waarom kiezen voor Barcelo Hotels & Resorts

Barcelo Hotels & Resorts vormt onderdeel van de Barceló Group en is opgericht in 1931 door Simón Barceló. Het bedrijf kent haar oorsprong op het eiland Mallorca (Spanje) en is vandaag de dag uitgegroeid tot een een verticaal geïntegreerde toeristengroep. Het bedrijf bestaat uit de hoteldivisie van Barceló Hotel Group, die meer dan 250 hotels en meer dan 55.000 kamers heeft in 22 landen. Daarnaast valt ook de reisafdeling van Ávoris onder het label, die meer dan 700 reisbureaus heeft op 4 continenten, verschillende touroperators en receptoren, en zelfs een luchtvaartmaatschappij. Boek je een vakantie via Barcelo Hotels & Resorts, dan ben je als reiziger er altijd zeker van dat deze reis tot in de puntjes voor je is geregeld.

Is Barcelo Hotels & Resorts betrouwbaar?

Het boeken van je volgende vakantie via Barcelo Hotels & Resorts is erg betrouwbaar en veilig op te doen. Maar je gaat ook nog eens met een erg veilig gevoel op vakantie. De hotels zijn op de mooiste locaties gelegen, bieden tal van vormen van entertainment aan en alle kamers zijn ook nog eens uiterst comfortabel. Even afkoelen na een drukke en warme dag? Dat doe je natuurlijk aan een royaal en mooi onderhouden zwembad van het hotel.

Klantenservice en klachten

Kun je op dit moment hulp gebruiken bij het boeken van je volgende vakantie? Wil je meer weten over bepaalde faciliteiten die aanwezig zijn bij een bepaald hotel? Of heb je juist overige vragen die je graag stelt? Door contact op te nemen met het team van Barcelo Hotels & Resorts, ben je er altijd zeker van dat je erg goed kan worden geholpen. Stel je vraag door een e-mail te sturen en ontvang advies op maat.

Wil jij ook beoordelen?

Ben je net thuis gekomen van een welverdiende vakantie bij een van de hotels van Barcelo Hotels & Resorts? Dan ben je waarschijnlijk zeer te spreken over deze reis. Laat je review achter over Barcelo Hotels & Resorts en overtuig ook andere vakantiegangers van de bestemming waar jij vakantie hebt gevierd.

Gerelateerde bedrijven
Transavia logo
Transavia
49 beoordelingen
4,5
Merapi logo
Merapi
2 beoordelingen
9,5
Tiara Tours logo
Tiara Tours
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Barcelo Hotels & Resorts

Barcelo Hotels & Resorts is geverifieerd door ons expert team. De webshop Barcelo Hotels & Resorts bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Barcelo Hotels & Resorts lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Barcelo Hotels & Resorts. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Barcelo Hotels & Resorts is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Barcelo Hotels & Resorts te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Barcelo Hotels & Resorts.

Geplaatst op: 18-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Barcelo Hotels & Resorts
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Transavia logo
Transavia
49 beoordelingen
4,5
Merapi logo
Merapi
2 beoordelingen
9,5
Tiara Tours logo
Tiara Tours
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Barcelo Hotels & Resorts een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Barcelo Hotels & Resorts. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Barcelo Hotels & Resorts actief?

Barcelo Hotels & Resorts is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hotels en verre reizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Barcelo Hotels & Resorts reviews? Dan kun je naar de website van Barcelo Hotels & Resorts gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie