Vibra Hotels logo

Vibra Hotels reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Vibra Hotels reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4974
Vibra Hotels logo
Website
vibrahotels.com
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Vibra Hotels

Ben je op zoek naar ervaringen met Vibra Hotels? Op onze website hebben we de reviews van Vibra Hotels voor je verzameld. Lees de ervaringen van anderen en maak een weloverwogen keuze om bij Vibra Hotels te boeken.

Over Vibra Hotels

Vibra Hotels is een hotelketen met hotels en appartementen op Ibiza, Mallorca en Menorca. Het bedrijf staat bekend om zijn moderne en luxe accommodaties op mooie locaties. Het doel van Vibra Hotels is om reizigers een onvergetelijke ervaring te bieden door middel van uitstekende service en faciliteiten.

Waarom kiezen voor Vibra Hotels

Vibra Hotels biedt een breed scala aan accommodaties voor verschillende soorten reizigers. Of je nu op zoek bent naar een romantisch uitje, een vakantie met het gezin of een zakenreis, Vibra Hotels heeft de perfecte optie voor jou. De hotels zijn gelegen op prachtige locaties en bieden luxe faciliteiten. Vibra Hotels zet zich in om een hoog niveau van comfort en service te bieden aan hun gasten.

Is Vibra Hotels betrouwbaar?

Vibra Hotels is een betrouwbare keten met jarenlange ervaring in de hospitality branche. Vibra Hotels heeft een klantenservice die 24/7 beschikbaar is voor gasten en er is een duidelijke klachtenafdeling. Op de website van Vibra Hotels is te zien waar de verblijven gevestigd zijn en wat de faciliteiten zijn.

Klantenservice en klachten

Vibra Hotels heeft een uitstekende klantenservice die altijd klaarstaat om gasten te helpen. De bereikbaarheidstijden zijn afhankelijk van het land waarin je verblijft, maar in alle gevallen is er een 24/7 hotline beschikbaar. Mocht je onverhoopt toch een klacht hebben, dan kun je deze bij de klachtenafdeling indienen. Vibra Hotels zal er alles aan doen om de klacht naar tevredenheid op te lossen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al eens verbleven bij Vibra Hotels? Help dan anderen door jouw ervaringen te delen op onze website. Laat een beoordeling achter en vertel anderen wat jouw ervaringen zijn met Vibra Hotels.

Reviews over Vibra Hotels
Gerelateerde bedrijven
Trivago logo
Trivago
19 beoordelingen
5,8
AsiaDirect logo
AsiaDirect
4 beoordelingen
9,5
De Bonte Wever logo
De Bonte Wever
17 beoordelingen
8,5
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Vibra Hotels

Vibra Hotels is geverifieerd door ons expert team. De webshop Vibra Hotels bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Vibra Hotels lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Vibra Hotels. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van vibrahotels.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van vibrahotels.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 13-02-2023
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Vibra Hotels
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Trivago logo
Trivago
19 beoordelingen
5,8
AsiaDirect logo
AsiaDirect
4 beoordelingen
9,5
De Bonte Wever logo
De Bonte Wever
17 beoordelingen
8,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Vibra Hotels een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Vibra Hotels. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Vibra Hotels actief?

Vibra Hotels is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hotels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Vibra Hotels reviews? Dan kun je naar de website van Vibra Hotels gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie