Plopsa Hotel logo

Plopsa Hotel reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Plopsa Hotel reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Plopsa Hotel logo
Website
plopsahotel.be
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Plopsa Hotel

Het Plopsa Hotel is een heerlijke accommodatie voor gezinnen. Met toegang tot Plopsaqua De Panne en Plopsaland De Panne of Mayaland Indoor valt er voor jong en oud veel te beleven. Niet alleen wachten de meest spectaculaire attracties op je, de kamers in het hotel zijn volledig in thema. Wil jij een verblijf boeken in het Plopsa Hotel? Lees dan eerst de ervaringen van anderen op deze pagina. Wij hebben alle beoordelingen over het Plopsa Hotel verzameld en op een rij gezet. Door te lezen wat anderen te zeggen hebben over het Plopsa Hotel maak jij een weloverwogen beslissing om hier te logeren.

Over Plopsa Hotel

Het Plopsa Hotel is in het najaar van 2020 geopend. Het betoverende Plopsa Hotel in De Panne telt 117 gethematiseerde kamers, een restaurant met aanpalend buitenterras, twee bars en drie vergaderzalen en bevindt zich vlak naast het themapark Plopsaland De Panne en het waterpretpark Plopsaqua De Panne. Op een totale oppervlakte van 12.000 m2 biedt het Plopsa Hotel een ongeziene beleving voor het hele gezin. Tijdens je verblijf profiteer je van gratis WiFi, de kamer is voorzien van een koffie-apparaat, gratis gastenproducten, een flatscreen tv, airconditioning, douche en op aanvraag is er een babybedje beschikbaar.

Waarom kiezen voor Plopsa Hotel

Het Plopsa Hotel is een viersterren superior hotel. Hier word je volledig in de watten gelegd en profiteer je van toegang tot Plopsaqua De Panne en Plopsaland De Panne of Mayaland Indoor. Je hoeft je dus geen moment te vervelen! De thematische kamers zijn van alle gemakken voorzien en het hotel zelf beschikt over een ruim en zonnig terras, Restaurant Le Grand Buffet, Joe Bar, Proximus Cocktailbar, een theater, conferentiecentrum en webcorner. Ontbijt is inclusief, dus hier heb je geen omkijken meer naar.

Is Plopsa Hotel betrouwbaar?

Het Plopsa Hotel is een nieuw hotel van de Plopsa Group. Kabouter Plopsa is onder andere bekend van de tv en de animatieparken. Het hotel werkt samen met bekende leveranciers, waaronder Proximus en Mercedes Benz. Je kunt Plopsa Hotel volgen op social media en je inschrijven voor de nieuwsbrief als je geen enkel nieuwtje mis wilt lopen. Er is een klantenservice aanwezig waar je terecht kunt met al jouw dringende vragen.

Klantenservice en klachten

Er zijn verschillende manieren waarop je contact kunt maken met een medewerker van de klantenservice. Zo kun je het hotel bellen of een e-mail sturen met daarin jouw vraag, opmerking of suggestie. Check bij vragen eerst de pagina met veelgestelde vragen. Het zou zomaar kunnen dat je vraag hier al wordt beantwoord.

Wil jij ook beoordelen?

Help anderen verder door jouw beoordeling over het Plopsa Hotel te delen op deze pagina. Vertel bijvoorbeeld wat je vond van de kamers en de faciliteiten, hoe het ontbijt is bevallen en wat je vond van de pretparken waar je toegang tot kreeg. Is een verblijf in het Plopsa Hotel voor herhaling vatbaar? Zou je anderen dit ook aanbevelen? Alvast bedankt voor het delen van jouw Plopsa Hotel review.

Reviews over Plopsa Hotel

Gerelateerde bedrijven

De Jong Intra logo
De Jong Intra
4 beoordelingen
7,5
Hotels.nl logo
Hotels.nl
2 beoordelingen
8,5
Parkhotel de Wiemsel logo
Parkhotel de Wiemsel
2 beoordelingen
8,5
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Plopsa Hotel

Het bedrijf Plopsa Hotel is geverifieerd door ons. De webshop plopsahotel.be is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Plopsa Hotel is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Plopsa Hotel maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van plopsahotel.be is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van plopsahotel.be te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 20-08-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Prima park en hotel

We zijn met de kinderen hier naar toe geweest en ze waren super tevreden. We hebben erg genoten van alle attracties in het park en het eten in het hotel was ook super lekker!

Geplaatst op: 22-08-2021
Laatst bewerkt op: 23-08-2021
Geschreven door: Charlotte V.

7 / 10
3/5 3/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Plopsa Hotel


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

De Jong Intra logo
De Jong Intra
4 beoordelingen
7,5
Hotels.nl logo
Hotels.nl
2 beoordelingen
8,5
Parkhotel de Wiemsel logo
Parkhotel de Wiemsel
2 beoordelingen
8,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Plopsa Hotel een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Plopsa Hotel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Plopsa Hotel actief?

Plopsa Hotel is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hotels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Plopsa Hotel reviews? Dan kun je naar de website van Plopsa Hotel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie