The Student Hotel logo

The Student Hotel reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
The Student Hotel reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2624
The Student Hotel logo
Website
The Student Hotel
Categorie
Eten & drinken
Bezoek de website

Reviews en ervaringen The Student Hotel

Wil jij graag weten hoe The Student Hotel wordt beoordeeld door anderen? Alle reviews van The Student Hotel hebben wij verzameld voor je. Je leest hier wat andere mensen zeggen over The Student Hotel. Of dat nou positief of negatief is, iets over het verblijf in het hotel of over hoe het reserveringsproces ervaren is. Na het lezen van deze reviews kun je beslissen of je ook bij The Student Hotel wilt reserveren.

Over The Student Hotel

The Student Hotel, een Nederlandse hotelketen, is in 2006 opgericht door Charlie MacGregor. Charlie is een Schots-Nederlandse ondernemer. De eerste jaren was Charlie met name bezig met studentenhuisvesting. Hij was ervan overtuigd dat studenten beter verdienden. In 2008 werden er studentenflats in Luik gebouwd en die accommodaties werden omschreven als 'een soort hotel'. Hierdoor is hij op het idee gekomen om dit met elkaar te combineren. Echter is The Student Hotel er niet alleen voor studenten. Er zijn accommodaties waar studenten (langere tijd) kunnen verblijven, maar ook waar andere mensen (kortere tijd) willen overnachten en/of vergaderen. In 2013 werd het eerste hotel in Nederland geopend, namelijk in Rotterdam. In 2014 werd er ook een vestiging in Amsterdam geopend en de jaren daarna zijn er nog vijf hotels in Nederland bij gekomen. Ook in onder andere Berlijn, Wenen en Parijs vind je The Student Hotel. Voor de toekomst zijn er ook plannen om nog op andere plekken een hotel te bouwen, waaronder in Rome, Lissabon en Madrid.

Waarom kiezen voor The Student Hotel

Ook al doet de naam vermoeden dat alleen studenten in dit hotel welkom zijn, toch is dat niet zo. Iedereen met een zogenoemde ”˜studentengeest’ is van harte welkom. Wanneer je bij The Student Hotel binnenloopt, wordt je direct geïnspireerd door het unieke design en de omgeving. The Student Hotel is meer dan een hotel alleen, ze verwelkomen iedereen, of dat nou een dag of een heel jaar is. Het is de perfecte plek om niet alleen te verblijven, maar ook om te leren, te werken en om plezier te maken. Zo vind je er, afhankelijk van de locatie, bijvoorbeeld ook vergaderkamers, restaurants, grote zalen voor evenementen en zelfs een sportruimte. Wil je een weekend weg naar Parijs? Moet je een dag naar Maastricht en blijf je daar liever ook slapen of wordt het een weekje Barcelona? Waar je ook heen gaat, The Student Hotel is er voor je.

Is The Student Hotel betrouwbaar?

The Student Hotel bestaat al sinds 2006, dus het heeft al heel wat jaar kennis én ervaring opgebouwd. Met meerdere locaties in verschillende landen, heeft het daarnaast ook een grote bekendheid opgebouwd. Voor iedere locatie is er een tourvideo opgenomen, die vind je op de website. Mocht je ergens willen boeken, dan krijg je aan de hand van het filmpje een goed beeld hoe het hotel eruit ziet. Ook kun je op de website zien hoe deze beoordeeld wordt door mensen die je voorgingen. Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen met de aanwezige klantenservice. Je kunt The Student Hotel ook volgen op onder andere Facebook, LinkedIn, Instagram en YouTube.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van The Student Hotel is te bereiken via de mail of je kunt ze bellen. Voor alle locaties zijn er aparte e-mailadressen en telefoonnummers. Heel handig, omdat je dan direct met de juiste locatie contact hebt en je vraag kunt stellen. Wanneer je deze klantenservice telefonisch kunt bereiken en hoelang het duurt voordat je een reactie krijgt via de mail, is niet duidelijk. Vragen die vaak gesteld worden, zijn beantwoord op de website. Dit zijn vragen over bijvoorbeeld de mogelijkheid van een late check-out, of je de datum van je reservering kunt veranderen en of handdoeken en beddengoed aanwezig zijn. Kijk daar zeker even voordat je contact met ze opneemt.

Wil jij ook beoordelen?

Hoe was jouw verblijf bij The Student Hotel? Deel jouw mening en schrijf een review over The Student Hotel. Laat anderen weten hoe je het reserverinsproces vond, hoe je werd ontvangen, hoe de kamers eruit zagen, et cetera. Jij als klant zijnde kan ten slotte als geen ander een eerlijke en betrouwbare mening geven. Het enige wat je hoeft te doen, is een review schrijven.

Gerelateerde bedrijven

Hotelsviva logo
Hotelsviva
2 beoordelingen
9,5
Happy Sauerland logo
Happy Sauerland
2 beoordelingen
10
Tubantia Webwinkel logo
Tubantia Webwinkel
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over The Student Hotel

The Student Hotel is geverifieerd door ons expert team. De webshop The Student Hotel bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is The Student Hotel lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via The Student Hotel. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van The Student Hotel is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van The Student Hotel te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van The Student Hotel.

Geplaatst op: 12-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Top hotel

Super fijn hoten op een mooie locatie. Je bent binnen 2 minuten lopen op het metro station en binnen 10 minuten sta je midden in Amsterdam. Echt een aanrader als je een weekendje Amsterdam wilt boeken.

Geplaatst op: 25-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jim V.

9 / 10
5/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over The Student Hotel


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Hotelsviva logo
Hotelsviva
2 beoordelingen
9,5
Happy Sauerland logo
Happy Sauerland
2 beoordelingen
10
Tubantia Webwinkel logo
Tubantia Webwinkel
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is The Student Hotel een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over The Student Hotel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is The Student Hotel actief?

The Student Hotel is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hotels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de The Student Hotel reviews? Dan kun je naar de website van The Student Hotel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie