Sundowner Wildlife Holidays logo

Sundowner Wildlife Holidays reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Sundowner Wildlife Holidays reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1941
Sundowner Wildlife Holidays logo
Website
sundowner.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Sundowner Wildlife Holidays

De natuur en vooral ook dieren in het wild spreken tot de verbeelding van heel wat mensen. Het is geen toeval dat safari’s al sinds jaar en dag ontzettend populair zijn en de meest exotische bestemmingen hordes mensen trekken. Ben jij op zoek naar een unieke wildlife of natuurreis naar een opvallende bestemming? Dan kan je bij een touroperator als Sundowner terecht. Maar valt Sundowner Wildlife Holidays wel te vertrouwen? Wat zijn de ervaringen en beoordelingen van hun klanten? Wat zeggen de reviews over de kwaliteit van hun reizen en service? Op deze pagina vind je die reviews, ervaringen en beoordelingen van Sundowner Wildlife Holidays terug.

Over Sundowner Wildlife Holidays

Sundowner is een Nederlandse touroperator die al sinds 2004 actief is in de branche van wildlife & natuurreizen wereldwijd. De pijlers waarop Sundowner Wildlife Holidays steunt zijn enthousiasme, kennis van zaken en een goede service. Zo kan je als je op reis bent 24/7 contact opnemen met het team bij eventuele vragen en/of problemen. Bovendien kan je met Sundowner een volledig reispakket op maat gemaakt voor jou laten samenstellen. Vertel Sundowner waar je naar op zoek bent en zij doen de rest. Ook gaat Sundowner uit van een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid. Zo steunen ze actief de ANVR en de zogenaamde ECPAT-organisaties die zich bezighouden met het bestrijden van kindersekstoerisme. Daarnaast heeft Sundowner oog voor het milieu en de lokale culturen van de bestemmingen. Zo biedt Sundowner Wildlife Holidays enkel etisch verantwoorde wildlife-ervaringen aan en wordt er intensief samengewerkt met lokale bedrijven. Ten slotte kan je als klant ook beslissen om de CO²-uitstoot van jouw reis te compenseren via de South Pole Group.

Waarom kiezen voor Sundowner?

Sundowner beschikt dus over een rijke ervaring in de branche van de natuur- en wildlifereizen. Zo kan je op de website categorieën terugvinden als safaris, luxe vakanties, poolreizen, cruises, fly drives, actieve reizen en ook bijzondere overnachtingen. Bekijk je liever de mogelijkheden per bestemming? Dan kan dat ook. Sundowner Wildlife Holidays biedt wereldwijd reizen aan voor elk type reislustige. Ben je iemand die op reis gaat om wilde dieren tegen het lijf te lopen? Dan vind je op de website ook onderverdelingen terug op basis van het type dier dat jouw voorkeur draagt. Eender welke reis kan door Sundowner in elkaar worden gestoken van een individuele reis op maat tot een groepsreis met vertrekgarantie! Wil je op de hoogte blijven van wat Sundowner Wildlife Holidays je te bieden heeft of in de aanbieding heeft? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief van de touroperator.

Is Sundowner betrouwbaar?

Zeker bij een zware kost als een reis wil je er natuurlijk zeker van zijn dat Sundowner ook echt een betrouwbaar bedrijf is. Positief is alleszins al dat de website via een beveiligde verbinding werkt en jouw persoonsgegevens dus veilig zijn. Daarnaast is het zo dat je vrij snel de bedrijfsgegevens zoals btw nummer, KvK-nummer en adres van de hoofdzetel terug kunt vinden. Bovendien heeft Sundowner Wildlife Holidays een eigen klantenservice en is het ook een lid van de ANVR (de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen). Ten slotte is Sundowner Wildlife Holidays ook aangesloten bij SGR want jou de garantie geeft dat je het geld terug krijgt bij faillissement van de reisorganisatie. We kunnen dan ook vrij zeker stellen dat Sundowner een betrouwbare organisatie is.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag voor het team van Sundowner Wildlife Holidays waarvan het antwoord niet bij de veelgestelde vragen terug te vinden valt? Of zit je met een probleem? Misschien wil je wel een reisvoorstel bespreken of een klacht indienen? In al deze gevallen kan je contact opnemen met de klantenservice van Sundowner. Dat kan op kantoor in Amstelveen, maar kan ook via afspraak bij jou thuis. Je kunt een mail sturen naar Sundowner Wildlife Holidays of telefonisch contact opnemen. Mogelijkheden genoeg dus. Klachten kunnen op dezelfde manieren doorgegeven worden of kan je kenbaar maken via de ANVR. Hoe dan ook krijg je binnen de veertien dagen na het versturen van jouw klacht een inhoudelijk antwoord.

Wil jij ook beoordelen?

Ging jij al eens op reis met één van de pakketten en reizen van Sundowner Wildlife Holidays? Dan kan jij potentiële toekomstige klanten met jouw ervaring wat wijzer maken. Zou je Sundowner als een kwaliteitsvolle en betrouwbare operator beoordelen? Zou je hen aanraden aan derden? Was de reis naar wens en zou je het opnieuw overwegen? Werd je op locatie vlot en vriendelijk geholpen door de klantenservice van Sundowner Wildlife Holidays? Laat op deze pagina jouw review over Sundowner achter en help een ander vooruit!

Reviews over Sundowner Wildlife Holidays
Gerelateerde bedrijven
Tix logo
Tix
43 beoordelingen
4,2
ACSIreizen logo
ACSIreizen
2 beoordelingen
9
Thijmseberg logo
Thijmseberg
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Sundowner Wildlife Holidays

Sundowner Wildlife Holidays is geverifieerd door ons expert team. De webshop Sundowner Wildlife Holidays bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Sundowner Wildlife Holidays lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Sundowner Wildlife Holidays. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Sundowner Wildlife Holidays is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van sundowner.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fantastische reis

We hebben echt een fantastische reis gehad met sundowner. We zijn met het hele gezin naar Afrika geweest en we hebben alle prachtige dieren van dichtbij mogen aanschouwen. De kinderen vonden het ook allemaal fantastisch.

Geplaatst op: 27-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Amy B.

8 / 10
3/5 5/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Sundowner Wildlife Holidays
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Tix logo
Tix
43 beoordelingen
4,2
ACSIreizen logo
ACSIreizen
2 beoordelingen
9
Thijmseberg logo
Thijmseberg
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Sundowner Wildlife Holidays een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Sundowner Wildlife Holidays. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Sundowner Wildlife Holidays actief?

Sundowner Wildlife Holidays is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) themareizen , activiteiten reizen en verre reizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Sundowner Wildlife Holidays reviews? Dan kun je naar de website van Sundowner Wildlife Holidays gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie