Tjingo logo

Tjingo ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

24 beoordelingen • 8,0
Tjingo logo
Tjingo ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
24 beoordelingen • 8,0
Beoordeling
24 beoordelingen
8
5 sterren
50%
4 sterren
21%
3 sterren
17%
2 sterren
4%
1 ster
8%
Bestelproces
8
Service
8
Prijs
8
Levering
8

Gerelateerde bedrijven

Corendon logo Corendon
5 beoordelingen
4,4
Carazur logo Carazur
0 beoordelingen
10
HouseOfEurope logo HouseOfEurope
0 beoordelingen
10

Tjingo ervaringen

Ben jij niet zeker of Tjingo de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Tjingo ervaringen, reviews en beoordelingen van Tjingo van consumenten en door consumenten. Heb jij nou zelf ook ervaringen met Tjingo en wil je deze graag delen met andere? Schrijf dan een review en laat andere consumenten profiteren van jou ervaring met Tjingo!

Over Tjingo

Tjingo is reisonderneming en in 2005 opgericht onder de de naam vakantiekaart.nl. In 2009 is deze naam verandert naar wat wij nu kennen namelijk Tjingo. Momenteel bestaat Tjingo uit 25 fanatieke reisfanaten die dagelijks klaarstaan om jou te helpen met het zoeken en boeken van je vakantie. Momenteel lijkt er aan nog nog maar prille bedrijf geen einde te komen, want Tjingo groeit momenteel nog steeds jaarlijks met dubbele cijfers!

Zoover awards 2013

Sinds 2009 biedt zoover elk jaar verschillende awards uit. Elk jaar worden er door 150.000 bezoekers gestemd waardoor de awards echte publieksprijzen zijn. Tjingo mocht dit jaar zich rijk rekenen met beste en populairst online reisbureau van Nederland. Concurrenten als D-reizen en Expedia bleven daarbij ruim achter. Tjingo mag zich zeker tot een van de beter online reisbureaus rekenen ondanks de korte geschiedennis.

Matsgarantie

Tjingo streeft ernaar om kwalitatief goede reizen te bieden voor scherpe prijzen en daarom zijn is de matsgarantie in het leven geroepen. Heeft u een vakantie geboekt of wilt u een vakantie boeken via Tjingo, maar is de reis elders goedkoper? Dan betaald Tjingo dit bedrag met alle liefde aan je. Met de matsgarantie zorgt Tjingo er dus voor dat je nooit teveel voor je reis betaald en altijd de laagste prijs hebt!

Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Tjingo

profielfoto van Fleur V.
Fleur V.
22-02-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Geweldige service

Wat een fantastische service hebben de mensen van Tjingo ons weer geboden.

Ga zo door.

profielfoto van Versteegen
Versteegen
05-09-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
zeer goede service.

We boeken al jaren bij Tjingo en hebben nog nooit klachten gehad. Goede service en snel antwoord terug.Top.

profielfoto van Annita
Annita
23-07-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Super service

Wij boeken al jaren via Tjingo en de service is top.. Nooit klachten ed.. Als we vragen hebben per mail gelijk antwoord terug idem dito met telefoon ..wat er op de site staat klopt helemaal.. Ga zo door Tjingo

profielfoto van Sietske
Sietske
13-10-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Fijn & vertrouwd

Wij doen al jaren onze vakantie boeken bij Tjingo en het is altijd goed

profielfoto van Irene
Irene
09-08-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Top vakantie

Wij zijn net terug van een reis met Tjingo en het was echt super :)

profielfoto van Mitch E.
Mitch E.
15-07-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goed en duidelijk

Wij hebben geboekt bij Tjingo, omdat het vergeleken met Corendon en Prijsvrij ongeveer 40 euro goedkoper was. Dit was voor ons dan ook eigenlijk de enigste reden om bij Tjingo te boeken. Ik had bij het boeken nog wat vragen en daar kreeg ik telefonisch goed antwoord op.

De papieren werden netjes voor onze reis gestuurd en alles was duidelijk erop vermeld. De reis zelf op Ibiza was top en waren erg blij en tevreden.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
28-03-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Zeer goed

We hebben al diverse malen een reis geboekt bij Tjingo en tot nu toe echt goed bevallen. Ook de bereikbaarheid en service is goed. Binnen een uur heb je vaak al een reactie en antwoord op je vragen. Van mij krijgt Tjingo dan ook een dikke 10!!!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
28-03-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
In een woord: SUPER!

In een woord SUPER zou ik willen zeggen. Ik betaal gewoon de laagste prijs en ben heel erg tevreden over het aanbod. Ook de service is enorm goed bevallen en bij vragen werd ik snel geholpen via de mail.

Ik ga ook volgend jaar weer boeken bij Tjingo.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
28-02-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goede site

Ik gebruik Tjingo al jaren en het is gewoon een site met een goede opzet en goede aanbiedingen. Altijd goede aanbiedingen en prettige manier van filteren.

Service heb ik geen oordeel over want ik heb nooit klachten gehad of problemen met boekingen.

profielfoto van Dhr. J.
Dhr. J.
14-02-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Beste reisaanbieder

De beste aanbieder van reizen! Altijd goed deals en prettige site.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
14-02-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Super scherpe deal

Vorige maand nog even een reis boeken voor het voorjaar. Tjingo matst je echt en heb een dikke deal gesloten. Voor paar honderd euro al lekker op vakantie naar de zon. Ik ben zeer te spreken over de diensten en raad het echt aan iedereen aan.

profielfoto van Titiono Z.
Titiono Z.
10-02-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Handig zoeken op de kaart

Ik heb echt een hele mooie functie in de site gevonden en dat is dat je ook op een Google kaartje de locaties kunt vinden. Dit is heel prettig omdat je dan ook echt kan zien waar een hotel of resort ligt. Dit scheelt me veel tijd en weet ik precies waar ik kom te zitten.

Ik ben een echte fan van Tjingo door de prijzen en door het goede aanbod.

profielfoto van Inneke
Inneke
13-07-2015
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Mooiste aanbod

Tjingo wil ik graag bedanken voor een mooie vakantie. Via de website zoveel keuze gehad en de vakantie die we uiteindelijk hebben geboekt was geweldig.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
02-03-2015
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Top vakantie

Net terug met de familie van een heerlijk weekendje Barcelona en hebben het heerlijk gehad. De rablas en de markt daar zijn echt super en voor een food lover een must!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
18-10-2014
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Ruime keuze en goede prijzen

Wat voor bestemming je ook zoekt bij Tjingo kan ik alles vinden en over de prijs ben ik zeer te spreken.

De afhandeling is snel en nog nooit een probleem gehad.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
08-10-2014
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Overzichtelijke website en makkelijk boeken

Ik vind zelf dat de website van Tjingo gemakkelijk te gebruiken is. Er is zoveel aanbod en vaak heb je op andere reissites gewoon geen goed overzicht.

Daarom gebruik ik Tjingo. De website is simpel te gebruiken en als je wilt boeken ga je makkelijk door alle stappen heen.

En niet onbelangrijk zijn de prijzen voor de vakanties ook heel belangrijk. Als Nederlander moet je het toch ook vaak van je vakantiegeld een reis boeken dus dan wil je veel voor weinig. En bij Tjingo zit je aan het goede adres hoor.

Dus ga je boeken, doe het dan ook gewoon lekker bij Tjingo en neem het advies aan van een alleenstaande vrouw;)

profielfoto van Sharkan
Sharkan
05-02-2014
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
prima aanbod

Tjingo heeft een prima aanbod en goede prijzen. Leuke site overigens.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
11-10-2014
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Het boeken is niet altijd even makkelijk

Laatst had ik een reisbestemming gevonden naar Turkije op de website van Tjingo. Alleen bij het boeken ging er van alles mis in de website. Ik heb het nog een paar keer geprobeerd en ben toen afgehaakt.

Erg frustrerend maar 2 uur later nog eens proberen. Tijdens het bestel proces liep weer alles vast. Ze moeten daar echt eens naar kijken want zo maak je mensen niet gelukkig. Uiteindelijk is het wel gelukt maar kost je een hoop frustratie voor helemaal niets.

Daarom maar 3 sterren.

profielfoto van T B.
T B.
18-02-2014
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Wintersport vakantie geboekt

Wij gisteren een vakantie boeken via Tjingo aangezien de prijs een stuk geodkoper was dan elders. Ik bij Tjingo de vakantie geboekt krijg ik 2 uur later de boeking binnen dat de kamer niet meer beschikbaar is. Deze was in de tussentijd al geboekt. Ik ga er toch vanuit als ik de vakantie boek dat deze metee vasstaat. Heel raar dus dat die uiteindelijk toch niet vrij is en ik nog steeds dus zonder vaknatie zit!

profielfoto van Geeke
Geeke
13-02-2014
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Aanbod kan beter

Hoewel de prijzen goed zijn is het aanbod soms echt beperkt. Er zijn veel landen waar je uit kan kiezen alleen vind ik het aantal bestemmingen per land soms beperkt.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
10-02-2014
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Site is echt niet mee te werken

Ik heb laatst een reis willen boeken via Tjingo maar dat was nog niet makkelijk. Omdat ze matsprijzen bieden wilde ik wel boeken via Tjingo.

Het vinden van een reis is echt nog niet zo makkelijk. Denk dat ik wel 2 uur bezig ben geweest om eindelijk op de pagina te komen waar alle reizen naar Zweden stonden.

Man man wat een tocht, en uiteindelijk wel gelukt. Dus een tip aan Tjingo! Doe wat aan je site.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
07-03-2014
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Matig in alles

Kan er niet over naar huis schrijven zal ik maar zeggen. De site is onoverzichtelijk en je weet nooit waar je aan toe bent.

Aanbiedingen zijn minder scherp dan je verwacht. Zeker als ze zichzelf de "prijs matser" durven noemen.

Er zijn veel betere websites met veel betere aanbiedingen. Kies dus liever voor een veilingsite of een lastminute aanbieder.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
13-10-2014
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Slechte service

Alleen de prijs is nog enigszins oke.

Service is ver ondermaats. Wij waren overboekt en wilde uitleg over de telefoon. Niets werd aangenomen maar de dames wilden alles alleen met berichten aannemen die ze nooit meer beantwoorden.

Tip: Nooit aan Tjingo beginnen.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
08-04-2014
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
10 dagen en 9 nachten boeken, uiteindelijk krijg je 9 dagen en 8 nachten

Ik heb in januari 2014, heel bewust een 10 daagse reis voor 2 personen geboekt bij Tjingo. Tjingo regelt dit met Corendon. Vorige week ontving ik de vluchtgegevens. Hieruit blijkt dat wij uiteindelijk 9 dagen en 8 nachten mogen genieten van ons welverdiende rust. Dus ik betaal 1 dag en 1 nacht teveel. Echt schandalig.

Tjingo hierop aangesproken. Tjingo verwijst naar de ANVR voorwaarden en zegt dat zij in haar recht staat zo te werk te gaan. Geen alternatieve boeking of financiële compensatie mogelijk.

Tevens heb ik Corendon aangeschreven, zij zeggen niets te kunnen doen omdat boeking via Tjingo is gedaan. M.a.w. klant slik of stik!

Een dikke 2 voor Tjingo en Corendon!

Schrijf een review over Tjingo

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Corendon logo Corendon
5 beoordelingen
4,4
Carazur logo Carazur
0 beoordelingen
10
HouseOfEurope logo HouseOfEurope
0 beoordelingen
10