Tjingo logo

Tjingo reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Tjingo reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Tjingo logo
Website
tjingo.nl
Categorie
Autovakantie
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Tjingo

Goedkoop op vakantie? Wie wilt dat nu niet? Tjingo maakt het voor je mogelijk door de beste reizen te vergelijken. Lees gauw verder om te zien wat Tjingo voor jou kan betekenen en profiteer van de ervaringen en tips van Tjingo klanten. Zij mogen hier namelijk een review over hun ervaringen met Tjingo achterlaten.

Over Tjingo

In 2005 werd Vakantiekaart opgericht, dit was de voorloper van Tjingo. Het aanbieden van voordelige reizen was hun motto. Dit liep zo goed, dat in 2009 de naam Vakantiekaart werd ingeruild voor Tjingo en deze website nog bekender en populairder werd. Tjingo is een bijzonder concept. Je kunt hier jouw droomvakantie opgeven door de bestemming en reisdata in te voeren. Vervolgens biedt Tjingo jou een groot aanbod aan mogelijk reizen en vergelijkt het de prijzen bij andere reisaanbieders voor jou.

Tjingo is er zo zeker van dat je bij hun de laagste prijs kunt vinden voor een reis, dat je zelf de laagste prijs garantie ontvangt. Dit houdt in dat wanneer je een goedkopere optie kunt vinden, Tjingo je het verschil in prijs terugbetaalt. Tjingo bestaat uit een team van echte reisfanaten die er alles aan doen om jouw droomvakantie realiteit te maken.

Waarom kiezen voor Tjingo

De beste reden om bij Tjingo een vakantie te boeken, is natuurlijk vanwege de prijs. Tjingo heeft altijd het goedkoopste aanbod. Heb je geen zin om zelf lang te zoeken naar een voordelige reis of overnachting? Dan kun je Tjingo het werk voor je laten doen. Zo weet je altijd zeker dat je de beste deal hebt gescoord en voor een lage prijs op vakantie kunt. Door te besparen op de reis, kun je langer op vakantie of tijdens de reis meer leuke activiteiten ondernemen. Wie wilt dat nu niet?

Je kunt bij Tjingo letterlijk alles vergelijken. Wil je de goedkoopste reis naar Suriname vinden? Zoek dan op een vlucht naar Paramaribo en geniet van een groot aanbod aan vluchten. Zoek je een voordelige huurauto op reis? Dat kun je ook vergelijken bij Tjingo. Jouw hele reis wordt een stuk voordeliger door zowel de overnachting, vlucht en het overige vervoer te vergelijken. Dit kan je tientallen, tot wel honderden euro's schelen.

Tjingo heeft niet alleen een groot aanbod, maar ook een internationaal aanbod. Of je nu in Italië op zoek bent naar een leuk hotelletje, of een overnachting op de Malediven zoekt. Het kan allemaal bij Tjingo. Ook kun je op locatie gebruik maken van Tjingo. Je kunt namelijk zelf de gewenste data invoeren en ontvangt na het bestellen direct een bevestiging per mail. Zo kun je dus gelijk op reis of tijdens de vakantie nog wisselen van accommodatie.

Is er een verandering van jouw reisplan, maar had je al geboekt? Tjingo denkt graag met je mee en er is een optie om de reis om te boeken. Dit kan eenvoudig online door het omboekformulier in te vullen. Hier geef je jouw huidge reisdata op en kun je en vervangende reis aanvragen. Tjingo zal dan contact met je opnemen om de nieuwe reis te bevestigen of overige reisopties te bespreken.

Is Tjingo betrouwbaar?

Tjingo is al vanaf 2005 actief in het aanbieden van reizen. Ze hebben dus ontzettend veel ervaring en al vele reizigers geholpen bij het vinden van hun droombestemming. Tjingo heeft goede voorwaarden, waardoor je hier als klant veilig een reis kunt boeken. Ook is de website zelf veilig en kun je hier zorgeloos online een reis boeken.

BIj Tjingo kun je direct een reis boeken of betalen voor een vlucht. Na de bevestiging van jouw bestelling, ontvang je de vluchttickets of boekingsbewijs van een overnachting per mail. Deze kun je uitprinten of online gebruiken met QR code. Om te betalen kies je simpelweg voor een veilige betaling met Ideal, creditcard of Paypal. Deze betalingsoptie mag je ook opslaan, wanneer je een eigen account hebt bij Tjingo.

Klantenservice en klachten

Het team van Tjingo is niet alleen bezig met de beste prijzen vinden voor reizen, vluchten en meer, ook zijn ze altijd beschikbaar voor hun op maat. Je kunt Tjingo zelf bereiken via de klantenservice. Dit kan door het contactformulier via de website in te vullen of door Tjingo direct telefonisch te contacteren. Niet alleen voor het boeken, maar ook tijdens de reis kun je Tjingo om hulp vragen bij problemen of om advies.

Ben je niet tevreden over het bestellen bij Tjingo, de service of de reis die je hebt geboekt? Laat jouw klacht dan achter bij Tjingo en zij zorgen voor een goed alternatief. Ze helpen altijd bij klachten en zorgen ervoor dat ook jij een droomvakantie kunt beleven met een reis via Tjingo.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ook weleens een reis geboekt via Tjingo of een voordelige vlucht vergeleken? Deel dan jouw ervaringen over Tjingo hier in een review. Je mag Tjingo een beoordeling geven en kunt jouw beoordeling baseren op het aanbod, de service en de reis zelf.

Gerelateerde bedrijven

De Jong Intra logo
De Jong Intra
4 beoordelingen
7,5
Carazur logo
Carazur
2 beoordelingen
9
House Of Europe logo
House Of Europe
2 beoordelingen
8,5
8,1
88% zou hier weer kopen
25 beoordelingen
Ervaringen met Tjingo

Tjingo is geverifieerd door ons expert team. De webshop Tjingo bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Tjingo lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Tjingo. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van tjingo.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van tjingo.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Geweldige service

Wat een fantastische service hebben de mensen van Tjingo ons weer geboden.

Ga zo door.

Geplaatst op: 22-02-2017
Geschreven door: Fleur V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer goede service.

We boeken al jaren bij Tjingo en hebben nog nooit klachten gehad. Goede service en snel antwoord terug.Top.

Geplaatst op: 05-09-2016
Geschreven door: Versteegen

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super service

Wij boeken al jaren via Tjingo en de service is top.. Nooit klachten ed.. Als we vragen hebben per mail gelijk antwoord terug idem dito met telefoon ..wat er op de site staat klopt helemaal.. Ga zo door Tjingo

Geplaatst op: 23-07-2016
Geschreven door: Annita

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Fijn & vertrouwd

Wij doen al jaren onze vakantie boeken bij Tjingo en het is altijd goed

Geplaatst op: 13-10-2015
Geschreven door: Sietske

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Top vakantie

Wij zijn net terug van een reis met Tjingo en het was echt super :)

Geplaatst op: 09-08-2015
Geschreven door: Irene

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goed en duidelijk

Wij hebben geboekt bij Tjingo, omdat het vergeleken met Corendon en Prijsvrij ongeveer 40 euro goedkoper was. Dit was voor ons dan ook eigenlijk de enigste reden om bij Tjingo te boeken. Ik had bij het boeken nog wat vragen en daar kreeg ik telefonisch goed antwoord op.

De papieren werden netjes voor onze reis gestuurd en alles was duidelijk erop vermeld. De reis zelf op Ibiza was top en waren erg blij en tevreden.

Geplaatst op: 15-07-2015
Geschreven door: Mitch E.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer goed

We hebben al diverse malen een reis geboekt bij Tjingo en tot nu toe echt goed bevallen. Ook de bereikbaarheid en service is goed. Binnen een uur heb je vaak al een reactie en antwoord op je vragen. Van mij krijgt Tjingo dan ook een dikke 10!!!

Geplaatst op: 28-03-2014
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
In een woord: SUPER!

In een woord SUPER zou ik willen zeggen. Ik betaal gewoon de laagste prijs en ben heel erg tevreden over het aanbod. Ook de service is enorm goed bevallen en bij vragen werd ik snel geholpen via de mail.

Ik ga ook volgend jaar weer boeken bij Tjingo.

Geplaatst op: 28-03-2014
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede site

Ik gebruik Tjingo al jaren en het is gewoon een site met een goede opzet en goede aanbiedingen. Altijd goede aanbiedingen en prettige manier van filteren.

Service heb ik geen oordeel over want ik heb nooit klachten gehad of problemen met boekingen.

Geplaatst op: 28-02-2014
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Beste reisaanbieder

De beste aanbieder van reizen! Altijd goed deals en prettige site.

Geplaatst op: 14-02-2014
Geschreven door: Dhr. J.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super scherpe deal

Vorige maand nog even een reis boeken voor het voorjaar. Tjingo matst je echt en heb een dikke deal gesloten. Voor paar honderd euro al lekker op vakantie naar de zon. Ik ben zeer te spreken over de diensten en raad het echt aan iedereen aan.

Geplaatst op: 14-02-2014
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Handig zoeken op de kaart

Ik heb echt een hele mooie functie in de site gevonden en dat is dat je ook op een Google kaartje de locaties kunt vinden. Dit is heel prettig omdat je dan ook echt kan zien waar een hotel of resort ligt. Dit scheelt me veel tijd en weet ik precies waar ik kom te zitten.

Ik ben een echte fan van Tjingo door de prijzen en door het goede aanbod.

Geplaatst op: 10-02-2014
Geschreven door: Titiono Z.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Mooiste aanbod

Tjingo wil ik graag bedanken voor een mooie vakantie. Via de website zoveel keuze gehad en de vakantie die we uiteindelijk hebben geboekt was geweldig.

Geplaatst op: 13-07-2015
Geschreven door: Inneke

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Top vakantie

Net terug met de familie van een heerlijk weekendje Barcelona en hebben het heerlijk gehad. De rablas en de markt daar zijn echt super en voor een food lover een must!

Geplaatst op: 02-03-2015
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Ruime keuze en goede prijzen

Wat voor bestemming je ook zoekt bij Tjingo kan ik alles vinden en over de prijs ben ik zeer te spreken.

De afhandeling is snel en nog nooit een probleem gehad.

Geplaatst op: 18-10-2014
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Overzichtelijke website en makkelijk boeken

Ik vind zelf dat de website van Tjingo gemakkelijk te gebruiken is. Er is zoveel aanbod en vaak heb je op andere reissites gewoon geen goed overzicht.

Daarom gebruik ik Tjingo. De website is simpel te gebruiken en als je wilt boeken ga je makkelijk door alle stappen heen.

En niet onbelangrijk zijn de prijzen voor de vakanties ook heel belangrijk. Als Nederlander moet je het toch ook vaak van je vakantiegeld een reis boeken dus dan wil je veel voor weinig. En bij Tjingo zit je aan het goede adres hoor.

Dus ga je boeken, doe het dan ook gewoon lekker bij Tjingo en neem het advies aan van een alleenstaande vrouw;)

Geplaatst op: 08-10-2014
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima aanbod

Tjingo heeft een prima aanbod en goede prijzen. Leuke site overigens.

Geplaatst op: 05-02-2014
Geschreven door: Sharkan

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Het boeken is niet altijd even makkelijk

Laatst had ik een reisbestemming gevonden naar Turkije op de website van Tjingo. Alleen bij het boeken ging er van alles mis in de website. Ik heb het nog een paar keer geprobeerd en ben toen afgehaakt.

Erg frustrerend maar 2 uur later nog eens proberen. Tijdens het bestel proces liep weer alles vast. Ze moeten daar echt eens naar kijken want zo maak je mensen niet gelukkig. Uiteindelijk is het wel gelukt maar kost je een hoop frustratie voor helemaal niets.

Daarom maar 3 sterren.

Geplaatst op: 11-10-2014
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Wintersport vakantie geboekt

Wij gisteren een vakantie boeken via Tjingo aangezien de prijs een stuk geodkoper was dan elders. Ik bij Tjingo de vakantie geboekt krijg ik 2 uur later de boeking binnen dat de kamer niet meer beschikbaar is. Deze was in de tussentijd al geboekt. Ik ga er toch vanuit als ik de vakantie boek dat deze metee vasstaat. Heel raar dus dat die uiteindelijk toch niet vrij is en ik nog steeds dus zonder vaknatie zit!

Geplaatst op: 18-02-2014
Geschreven door: T B.

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Aanbod kan beter

Hoewel de prijzen goed zijn is het aanbod soms echt beperkt. Er zijn veel landen waar je uit kan kiezen alleen vind ik het aantal bestemmingen per land soms beperkt.

Geplaatst op: 13-02-2014
Geschreven door: Geeke

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Site is echt niet mee te werken

Ik heb laatst een reis willen boeken via Tjingo maar dat was nog niet makkelijk. Omdat ze matsprijzen bieden wilde ik wel boeken via Tjingo.

Het vinden van een reis is echt nog niet zo makkelijk. Denk dat ik wel 2 uur bezig ben geweest om eindelijk op de pagina te komen waar alle reizen naar Zweden stonden.

Man man wat een tocht, en uiteindelijk wel gelukt. Dus een tip aan Tjingo! Doe wat aan je site.

Geplaatst op: 10-02-2014
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Matig in alles

Kan er niet over naar huis schrijven zal ik maar zeggen. De site is onoverzichtelijk en je weet nooit waar je aan toe bent.

Aanbiedingen zijn minder scherp dan je verwacht. Zeker als ze zichzelf de "prijs matser" durven noemen.

Er zijn veel betere websites met veel betere aanbiedingen. Kies dus liever voor een veilingsite of een lastminute aanbieder.

Geplaatst op: 07-03-2014
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte service

Alleen de prijs is nog enigszins oke.

Service is ver ondermaats. Wij waren overboekt en wilde uitleg over de telefoon. Niets werd aangenomen maar de dames wilden alles alleen met berichten aannemen die ze nooit meer beantwoorden.

Tip: Nooit aan Tjingo beginnen.

Geplaatst op: 13-10-2014
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
10 dagen en 9 nachten boeken, uiteindelijk krijg je 9 dagen en 8 nachten

Ik heb in januari 2014, heel bewust een 10 daagse reis voor 2 personen geboekt bij Tjingo. Tjingo regelt dit met Corendon. Vorige week ontving ik de vluchtgegevens. Hieruit blijkt dat wij uiteindelijk 9 dagen en 8 nachten mogen genieten van ons welverdiende rust. Dus ik betaal 1 dag en 1 nacht teveel. Echt schandalig.

Tjingo hierop aangesproken. Tjingo verwijst naar de ANVR voorwaarden en zegt dat zij in haar recht staat zo te werk te gaan. Geen alternatieve boeking of financiële compensatie mogelijk.

Tevens heb ik Corendon aangeschreven, zij zeggen niets te kunnen doen omdat boeking via Tjingo is gedaan. M.a.w. klant slik of stik!

Een dikke 2 voor Tjingo en Corendon!

Geplaatst op: 08-04-2014
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Tjingo


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

De Jong Intra logo
De Jong Intra
4 beoordelingen
7,5
Carazur logo
Carazur
2 beoordelingen
9
House Of Europe logo
House Of Europe
2 beoordelingen
8,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Tjingo een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Tjingo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,1 gekregen, waarbij 88% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Tjingo actief?

Tjingo is vooral actief in de categorie vakantie-reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) autovakantie , lastminute reizen , stedentrips , verre reizen en zonvakanties.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Tjingo reviews? Dan kun je naar de website van Tjingo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie