Sunparks logo

Sunparks ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

0 beoordelingen • 0,0
Bezoek de website
Sunparks logo
Sunparks ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
0 beoordelingen • 0,0
Beoordeling
0 beoordelingen
10
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
Bestelproces
10
Service
10
Prijs
10
Levering
10

Gerelateerde bedrijven

Portucasa.nl logo Portucasa.nl
0 beoordelingen
10
Summittravel logo Summittravel
0 beoordelingen
10
Villaforyou logo Villaforyou
0 beoordelingen
10

Reviews en Ervaringen Sunparks

Soms ben je er echt aan toe, aan een weekendje, midweek of een week weg. Sunparks bied je die mogelijkheid. Om er achter te komen of jij je geld op de juiste wijze besteedt als je kiest voor Sunparks, hebben wij hier de ervaringen van andere mensen voor je samengevat. Op basis van hun beoordelingen kun je vervolgens zelf bepalen of je ook een vakantie boekt bij Sunparks.

Over Sunparks

Sunparks is een merknaam van twee vakantieparken in België: een aan de kust en één in de Kempen. Het is van het Nederlandse bedrijf Center Parcs Europe en het beheer wordt gevoerd door de Franse organisatie Pierre & Vacances Center Parcs Group. In 1981 zag het bedrijf het levenslicht toen Sun International Sunclub Groendijk oprichtte. Sunparks biedt op de twee genoemde locaties comfortabele vakantiehuisjes voor tussen de twee en de tien personen. De huisjes zijn van alle gemakken voorzien en volledig ingericht.

Waarom kiezen voor Sunparks

Sunparks biedt meer dan fraaie vakantiehuizen die volledig zijn ingericht. Ze beschikken over een comfortabele woonkamer met flatscreen televisie en een open haard, een volledig uitgeruste keuken en privéterrein waar je op prima tuinmeubilair ook buiten het huisje kunt genieten. Vaak is er een barbecue aanwezig of is sprake van een terras op het water. Je parkeert gratis bij Sunparks. Kies je voor een Exclusive vakantiehuis, dan kun je kiezen voor onder meer een privé sauna. Bij de huur van het huisje heb je meteen ook onbeperkt toegang tot het waterpark en de verschillende speelmogelijkheden op de vakantieparken. De parken bevinden zich overigens aan de Kempense Meren en Oostduinkerke aan Zee.

Is Sunparks betrouwbaar?

Wie de reviews en ervaringen van mensen die al gebruik maakten van de faciliteiten van Sunparks leest, die kan geen andere conclusie trekken dan dat sprake is van een betrouwbare partner. Dat je met een evenwichtige en betrouwbare partner te maken hebt blijkt ook wel uit het feit dat Sunparks zich nadrukkelijk bezig houdt met duurzaamheid. Zo wordt de natuur rondom de parken beschermd en verrijkt. Ook wil het de impact op hulpbronnen verminderen en biedt het ondersteuning aan maatschappelijke organisaties. Ook draagt het bij aan de sociaal economische ontwikkelingen rondom de gebieden van de parken.

Klantenservice en klachten

Op de eigen website probeert Sunparks alle vragen die er zijn al te beantwoorden. In de meeste gevallen lukt dat prima. Check dus altijd eerst de veel gestelde vragen als bepaalde zaken onduidelijk zijn. Wil je echter contact opnemen met Sunparks, dan is dat geen enkel probleem. Opvallend is wel dat de klantenservice telefonisch beschikbaar is op werkdagen, maar ook op zon- en feestdagen. Sunparks is eveneens actief op de sociale media. Je vindt Sunparks onder meer op Twitter en Facebook.

Wil jij ook beoordelen?

En zo heb je een heel aardige indruk gekregen van alles wat Sunparks te bieden heeft en waar het voor staat. Dat met speciale dank aan de beoordelingen die andere mensen hebben gemaakt. Als jij ook andere mensen wilt helpen bij het nemen van de juiste beslissingen, laat dan voortaan ook een beoordeling achter. Daar doe je heel erg veel mensen een groot plezier mee.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Sunparks

Er zijn nog geen reviews geplaatst bij dit bedrijf. Start nu met beoordelen en ben de eerste!

Schrijf een review over Sunparks

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Portucasa.nl logo Portucasa.nl
0 beoordelingen
10
Summittravel logo Summittravel
0 beoordelingen
10
Villaforyou logo Villaforyou
0 beoordelingen
10