Srilankatravel logo

Srilankatravel reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Srilankatravel reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1928
Srilankatravel logo
Website
srilankatravel.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Srilankatravel

Je gaat binnenkort een van je dromen waarmaken? Een reis naar Sri Lanka boeken? Srilankatravel lijkt je een goede optie? Een van de voorbeeldreizen op de website spreekt je enorm aan? Maar hoe zit het met deze organisatie? Is Sriklankatravel een betrouwbaar bedrijf? Kun je er van op aan dat je hier echt een droomvakantie kunt boeken? Of zitten er allerlei addertjes onder het gras en kom je straks bedrogen uit? Raadpleeg recensies van eerdere gasten en je weet precies wat je aan Sriklankatravel hebt. Wij hebben deze reviews voor je verzameld. Ze staan hier handig op een rijtje. Door het lezen van deze reviews krijg je een goed beeld van deze organisatie en lukt het je vast en zeker om een weloverwogen keuze te maken.

Over Srilankatravel

Sriklankatravel is de specialist in het organiseren van reizen op maat naar Srik Lanka en de Malediven. Je ziet op de website een heel aantal voorbeeldreizen. Deze zijn stuk voor stuk met de grootste zorg samengesteld in samenwerking met lokale partners. Deze voorbeeldreizen zijn bedoeld om je te inspireren. Spreken ze je aan, maar zou je een aantal details graag net even iets anders zien, dan zijn ze naar jouw eigen wensen aan te passen. Denk hierbij aan onder andere een andere accommodatie, een andere excursie of een alternatieve route. Dat is allemaal zonder problemen aan te passen. Je stelt dus zelf, met behulp van de expertise van Srilankatravel, je eigen droomreis samen. Er zijn tours te boeken, samengestelde individuele rondreizen, maar ook privé rondreizen. Bij deze laatste heb je de beschikking over een persoonlijke gids en eigen vervoer.

Waarom kiezen voor Srilankatravel

Het grote voordeel van boeken via Srilankatravel is dat de rondreis helemaal voor je op maat gemaakt wordt. Iedereen heeft tenslotte zo zijn eigen wensen. Zeker als het gaat om een reis naar Sri Lanka of de Maladiven. Daar kom je tenslotte ook niet elke week. Het prettige aan het advies is dat je het ontvangt van echte experts die weten waar ze het over hebben en die het land ook echt goed kennen. De medewerkers bezoeken de accommodaties regelmatig, zodat je als gast niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Je kunt je reis tot in de kleinste details bespreken. Doe je dat graag tijdens een fysieke ontmoeting, dan kun je een afspraak maken voor een bezoek aan het kantoor in Rotterdam. Er wordt een lead vergoeding uitgekeerd voor een rondreis aanvraag en een aanvraag voor een reis op maat.

Is Srilankatravel betrouwbaar?

Je ziet dat Srilankatravel al door heel wat mensen beoordeeld is. De goede beoordelingen beginnen al met het voortraject. Er wordt dan alle tijd voor je genomen en je merkt echt dat je met specialisten te maken hebt. In de recensies lees je dat ook tijdens de reis zelf alles dik voor elkaar is. Dit geeft dus zeker een duidelijke indicatie van de betrouwbaarheid van dit bedrijf. Daarnaast is de organisatie aangesloten bij de SGR en het Calamiteitenfonds. Het feit dat je zelf langs kunt komen op het kantoor in Rotterdam zegt tenslotte ook veel over de transparantie van Srilankatravel.

Klantenservice en klachten

De specialisten van Sriklankatravel staan graag voor je klaar. Als je echt uitgebreid je droomreis wilt bespreken, dan is het handig om langs te komen op het kantoor in Rotterdam. Eventuele klachten worden schriftelijk en/of telefonisch afgehandeld. Als je een vraag hebt, dan zijn er meerdere manieren om contact te leggen met de klantenservice. Je kunt namelijk bellen, het contactformulier gebruiken, e-mailen of een Whatsappje versturen.

Wil jij ook beoordelen?

Jij hebt de rondreis naar Sri Lanka al van je bucketlist gestreept? Boekte je deze droomreis bij Srilankatravel? Hoe zijn je ervaringen? Schrijf er een recensie over en vertel op die manier aan andere mensen hoe jij deze organisatie hebt ervaren. Hoe verliep het voortraject en hoe was de eigenlijke reis? Waren er ook negatieve zaken en kreeg je gehoor toen je dit wilde melden? Negatieve ervaringen op zich zijn het probleem niet. Als het maar naar tevredenheid is opgelost. Laat het weten door middel van jouw review en geef andere mensen zo een goed beeld van dit bedrijf.

Reviews over Srilankatravel
Gerelateerde bedrijven
Bebsy logo
Bebsy
38 beoordelingen
6,2
Tendi logo
Tendi
2 beoordelingen
9
Barcelo Hotels & Resorts logo
Barcelo Hotels & Resorts
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Srilankatravel

Het bedrijf Srilankatravel is geverifieerd door ons. De webshop srilankatravel.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Srilankatravel is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Srilankatravel maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Srilankatravel is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van srilankatravel.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Srilankatravel.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Snel geregeld

We hebben op het laatste moment nog iets kunnen boeken voor onze vakantie. We zijn prima geholpen door de eigenaren van het reis bureau en de vakantie was echt prachtig.

Geplaatst op: 02-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Rosalie H.

9 / 10
5/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Srilankatravel
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Bebsy logo
Bebsy
38 beoordelingen
6,2
Tendi logo
Tendi
2 beoordelingen
9
Barcelo Hotels & Resorts logo
Barcelo Hotels & Resorts
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Srilankatravel een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Srilankatravel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Srilankatravel actief?

Srilankatravel is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) excursiereizen , hotels , landenspecialist en zonvakanties.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Srilankatravel reviews? Dan kun je naar de website van Srilankatravel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie