Lavida Travel logo

Lavida Travel ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

15 beoordelingen • 9,2
Lavida Travel logo
Lavida Travel ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
15 beoordelingen • 9,2
Beoordeling
15 beoordelingen
9,2
5 sterren
80%
4 sterren
13%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
7%
9,2
9,2
9,2
9,2

Gerelateerde bedrijven

Karins choice logo Karins choice
7 beoordelingen
7,4
Roompot.nl logo Roompot.nl
4 beoordelingen
10
Travelactive logo Travelactive
1 beoordelingen
7

Lavida Travel ervaringen

Als je een vakantie boekt wil je wel zeker weten dat alles goed verloopt. Lavida Travel ervaringen, reviews en beoordelingen van andere consumenten kunnen dan een goede indicatie zijn of je in zee moet gaan met dit reisbureau. Lees hier alle Lavida Travel ervaringen of plaats je Lavida Travel ervaringen hieronder.

Over Lavida

Lavida Travel is voortgekomen uit twee zussesn welke gek zijn op reizen. In 2010 hebben zij het bedrijf Lavida Travel opgericht. Inmiddels is het bedrijf utigegroeit tot een online omgeving waar je de leukste en beste vakanties voor de laagste prijs kan vinden. Met een enthousiast team weet Lavida Travel een uitstekende indruk bij hun klanten achter te laten en ben je gewaarborgd met een uitstekende vakantie. Lavida Travel is een onafhankelijk reisbureau en biedt reizen aan van onder andere Holland International, Neckermann, Arke, Club med en Sunair. Door het uitgebreide maar gebruiksvriendelijke systeem is het gemakkelijk om de goedkoopste prijs voor jou vakantie te vinden. De commissie welke Lavida krijgt voor hun reizen laten ze deels terug komen voor hun klanten. Hierdoor weet Lavida Travel echt de laagste prijs aan te bieden en is het dus niet raar als jij je reis hier goedkoper vind als bij de aanbieder zelf.

Lavida Travel helpt u graag verder

Lavida Travel heeft hun klanten altijd op nummer 1 staan en alle hulp welke je dan ook nodig hebt kan je krijgen. Zo kan je gerust contact opnemen als je meer informatie wilt hebben over een reis, maar kan je ook gerust een offerte aanvragen voor je vakanatie. Je offerte krijg je dan altijd binnen twee werkdagen toegestuurd. Ook als je in de avond geholpen wilt worden is dit geen enkel probleem, want je kan Lavida Travel tot 21:00 uur bereiken op werkdagen.

Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Lavida Travel

profielfoto van Henry
Henry
15-06-2019
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Duidelijk, snel en eerlijk advies,tevens steeds met correcte afhandelingen.

Wij zijn voor de 6e keer met Lavida Travel op reis geweest.
Nog nooit zijn wij teleur gesteld.
Wij hopen nog vele malen met Lavida op reis te mogen gaan.

profielfoto van Smit
Smit
25-09-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
ervaring vakantie turkije

Zeer tevreden over lavida Geboekt bij lavida met I T S Naar Turkije Gevlogen Met TUI Fly alles goed geregeld en mooi op tijd met alles Zal volgende keer weer bij Lavida boeken

profielfoto van Tonnie
Tonnie
09-05-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
tunezie

Geweldig gehad het is wel even geleden maar ik wou dit wel even kwijt niks anders dan lof over de vakantie en de organisatie.

profielfoto van Boontjes
Boontjes
18-04-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Erg fijn vakantie boeken

Mijn man en ik hebben gisteren met paasen heerlijk met ze tweeen onze vakantie geboekt bij lavida traven het was een erg gemakkelijke website waar je heerlijk kon rondneuzen wij hebben een vakantie naar blanes geboekt voor mij en kunnen nu al niet meer wachten

profielfoto van Annette G.
Annette G.
31-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Mevr

Een prima vakantie gehad
Ik was in kusadassi atlantique spa resort
In juli 2016
Ikkan dit resort aanbevelen

profielfoto van Annette G.
Annette G.
31-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Mevr

Ik ben naar atlantique sunconect resort in kusadassi geweest in juli 2016
Het resort is geweldig en ik kan het iedereen aanbevelen

profielfoto van Annette G.
Annette G.
20-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Vakantie Atlantique resort kussadasi

Voor de 2e keer geweest
Erg naar de zin gehad

profielfoto van Annette G.
Annette G.
21-09-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Vakantie Atlantique resort kussadasi

Voor de 2e keer daar geweest
Een prima vakantie gehad op een goed verzorgd resort

profielfoto van Anoniem
Anoniem
01-09-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Geboekt vanwege het prijsverschil

Eerlijk is eerlijk in het begin wat heuverig. Wij zijn naar het reisbureau in Almere geweest, omdat we online toch niet helemaal vertrouwde. Uiteindelijk bleek dat we ons echt nergens druk om hoefde te maken, want het is echt een leuk bedrijf. Lieve mensen welke er werken en de prijzen waren de eerste reden warom we zouden boeken. Nu zou ik ook boeken vanwege de goede service.

profielfoto van Tina
Tina
12-08-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima indruk gekregen

In eerste instantie waren we toch wat huiverig om bij Lavida Travel onze reis te boeken. Uiteindelijk heb ik daar toch geboekt vanwege het grote prijsverschil (200 euro). Nu zijn we terug en kan ik niet anders zeggen dan dat we het fantastisch hebben gehad! Zeer goed service en altijd netjes antwoord op mijn vragen.

profielfoto van Patricia
Patricia
15-07-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Geef nooit een 10 haha

Perfect boeking en een fijne partij! Ik kon gemakkelijk boeken en heb eerlijk gezegd niet eens ander partijen maar bekeken, omdat ik zo te spreken was over de prijs.

profielfoto van Carla
Carla
14-07-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Erg tevreden

Ik ben bij Lavida Travel erg netjes geholpen. De communnicatie is over het algemeen erg goed en ik ben geen rare dingen tegen gekomen. Zelf was ik minder kwijt dan als ik het direct boekte dus vroeg me af waarom maar na wat uitleg had ik hier alle vertrouwen in

profielfoto van Anoniem
Anoniem
10-09-2015
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Site werkt lekker

Lavida heeft een goeie zoekfunctie. Iets waardoor je makkelijk door het grote aanbod kan gaan. Ook de acties zijn goed en het aanbod is reuze.

profielfoto van F. V.
F. V.
15-07-2015
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Last minutes absoluut TOP

Ik boek regelmatig een last minute reisje. Ongeveer 4 keer per jaar ga ik lekker weg met mijn vrouw en dochter. Lavida heeft een goeie pagina met last minutes en is altijd een succes. Site mag wel iets meer info geven maar dat is iets waar ze aan kunnen werken.

profielfoto van Joke
Joke
13-09-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Nooit méér

Helaas ging onze vakantie in mei naar de canarische eilanden niet door. Wij wilde ons geld terug en geen Corona bon. Dat was geen enkel probleem, we moesten dan wel 75 euro transactie kosten betalen, dan zouden we de helft terug krijgen en ongeveer 2 maanden later de andere helft. We zijn nu 5 maanden verder en talloze emails, maar de andere helft van de geldsom nog steeds niet. Beloven van alles in het begin maar daarna hoor je niks méér

Schrijf een review over Lavida Travel

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Karins choice logo Karins choice
7 beoordelingen
7,4
Roompot.nl logo Roompot.nl
4 beoordelingen
10
Travelactive logo Travelactive
1 beoordelingen
7