LaCasita logo

LaCasita ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

0 beoordelingen • 0,0
Bezoek de website
LaCasita logo
LaCasita ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
0 beoordelingen • 0,0
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
0 beoordelingen
10
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
10
10
10
10

Gerelateerde bedrijven

D-Deals logo D-Deals
1 beoordelingen
2
Holidaysuites logo Holidaysuites
0 beoordelingen
10
Strandplevier logo Strandplevier
0 beoordelingen
10

Reviews en Ervaringen LaCasita

Hoe idyllisch wil je het hebben? Een romantische villa in Zuid-Spanje. Van alle gemakken voorzien en de zon schijnt elke dag. LaCasita lijkt het allemaal waar te maken. Je droomt van een heerlijke vakantie in Spanje en wilt deze droom binnenkort werkelijkheid laten worden? Je vraagt je alleen nog af wat LaCasita voor organisatie is? Zijn ze zeker te weten betrouwbaar en doen ze dus wat ze beloven? Zijn de vakantiewoningen werkelijk comfortabel? Hoe rustig is het park waar de andere accommodaties te vinden zijn? Wij verzamelden recensies van eerdere gasten. Door kennis te nemen van deze reviews over LaCasita kun jij een weloverwogen keuze maken om wel of niet bij dit bedrijf een accommodatie te boeken.

Over LaCasita

LaCasita is een kleinschalige organisatie die de mooiste huizen in Zuid-Spanje verhuurt. Veel van deze bungalows staan midden in olijfboomgaarden in Andalusië. Alle vakantiewoningen hebben een zwembad en meestal is er heel veel privacy gegarandeerd. Dit is voor een gedeelte ook afhankelijk van het type woning dat je huurt. Je boekt bij LaCasita zonder tussenkomst van tussenpersonen of eigenaren een vakantiehuis. Je profiteert van een persoonlijke service en scherpe prijzen. Omdat LaCasita alle vakantiewoningen in eigen beheer heeft, is er precies duidelijk hoe elke villa en bungalow eruit ziet. Er zijn in Spanje medewerkers van de organisatie aanwezig. Deze mensen spreken Nederlands, dus ook tijdens de vakantie zelf kun je je vragen stellen aan het team van LaCasita.

Waarom kiezen voor LaCasita

Huur je bij LaCasita, dan weet je zeker dat je in een prachtige vakantiewoning terecht komt. Je kunt selecteren op je eigen wensen, zodat echt je dromen uitkomen. Wil je persoonlijk advies tijdens het boekingsproces, dan kun je contact opnemen met de medewerkers van dit bedrijf. Omdat ze alle vakantiewoningen in eigen beheer hebben, weten ze precies wat je in welke accommodatie kunt verwachten en ook hoe de omgeving eruit ziet. Elke accommodatie ligt in de buurt van een dorpje, maar nooit helemaal in het dorp zelf. Je hebt geen directe buren en dus veel rust en privacy. Er zijn 2 typen woningen te onderscheiden. Bij type 1 heb je een huis met een zwembad en volledige privacy. Bij type 2 verblijf je in een appartement of een bungalow op een park. Dit gaat om een klein park met maximaal 50 vakantiegangers. De prijzen van LaCasita zijn helder. Alle verplichte bijkomende kosten zijn inbegrepen in de prijzen die je ziet op de website. Je hoeft dus niet bang te zijn voor bijkomende kosten voor onder meer energie of schoonmaak. Soms mag je zelf de keuze maken of je bepaalde dingen wel of niet reserveert. Bijvoorbeeld het gebruik van de airco, dat geef je zelf aan. Je betaalt alleen als je het ook daadwerkelijk gebruikt. Een extra service die LaCasita biedt is dat de bedden bij aankomst altijd zijn opgemaakt.

Is LaCasita betrouwbaar?

LaCasita is aangesloten bij de SGR, dus met de betrouwbaarheid zit het zeker wel goed. Verder zie je ook dat de reviews van eerdere gasten over het algemeen zeer positief zijn. Deze ervaringen vertellen ook heel duidelijk dat je te maken hebt met een betrouwbare organisatie. Ook aan de bereikbaarheid van de klantenservice merk je duidelijk dat je te maken hebt met een transparant en betrouwbaar bedrijf.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van LaCasita is vrijwel altijd bereikbaar. Je kunt elke dag van de week bellen. Overdag en zelfs in de avonduren. Dat vind je niet bij veel andere organisaties en dit is dan ook absoluut een voordeel van boeken bij LaCasita. Zelfs op zaterdagavond of zondagochtend kun je telefonisch contact hebben met een medewerker. Ben je op het vakantieadres en heb je een vraag, dan kun je eerst contact opnemen met de eigenaar. Vervolgens is het ook altijd nog mogelijk om de hulp van LaCasita zelf in te roepen. LaCasita is verder te volgen via Twitter, Pinterest, Facebook, YouTube en hun eigen blog.

Wil jij ook beoordelen?

Huurde jij een keer een mooie villa met een eigen zwembad bij LaCasita? Verbleef jij op het kleinschalige park met je gezin? Hoe kijken jullie op deze vakantie terug? Met een goed gevoel? Zijn jullie tevreden over de vakantiewoning en over de organisatie? Laat een recensie achter zodat andere mensen kunnen lezen hoe jullie ervaring was. Dit maakt het voor mensen die een vakantiewoning zoeken makkelijker om een weloverwogen keuze te maken.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over LaCasita

Er zijn nog geen reviews geplaatst bij dit bedrijf. Start nu met beoordelen en ben de eerste!

Schrijf een review over LaCasita

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

D-Deals logo D-Deals
1 beoordelingen
2
Holidaysuites logo Holidaysuites
0 beoordelingen
10
Strandplevier logo Strandplevier
0 beoordelingen
10