Detweebruggen logo

Detweebruggen reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Detweebruggen reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1625
Detweebruggen logo
Website
detweebruggen.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen

Het is heerlijk om een vakantie in eigen land te boeken. Overweeg je een verblijf op Detweebruggen? Ga je er dan het liefst kamperen of huur je een safaritent of een andere accommodatie? Er is op zich keus genoeg bij Detweebruggen. Nu vraag je jezelf wellicht alleen nog af of het wel een goede keus is. Hoe zit het met de faciliteiten? Is het zwembad een beetje schoon? Hoe benaderbaar is de klantenservice als je hen nodig zou hebben? De enige manier om hier snel achter te komen is het lezen van reviews van eerdere gasten van Detweebruggen. Aan de cijfers en beoordelingen die zij geven, kun jij aflezen hoe het zal zijn op deze camping. Wij hebben deze ervaringen en reviews handig voor je op een rijtje gezet. Bekijk ze kritisch en maak daarna een weloverwogen keus.

Over Detweebruggen

Dit vakantiepark begon eigenlijk al in 1968. Aart Mensink opende in dat jaar een horecabedrijf. Eigenlijk wilden zijn ouders dat hij de boerderij over zou nemen. Helaas lag daar zijn passie niet. Hij begon al snel een camping bij dit horecabedrijf. De naam van het vakantiepark is afkomstig van de twee bruggen die over een dichtstbijzijnde beek liggen. Inmiddels is Detweebruggen een grote en moderne camping geworden waar je zeer veel faciliteiten vindt. Sinds 1996 heeft de camping een andere eigenaar, namelijk de zoon van de oorspronkelijke eigenaar. Uiteraard heeft zoonlief zeer veel ervaring met het campingleven. Al van jongs af aan hielp hij zijn vader en sprong er al gauw een vonkje over.

Waarom kiezen voor Detweebruggen

Detweebruggen is een 5-sterren vakantiepark, dus je mag vertrouwen op een uitstekende kwaliteit en faciliteiten die helemaal voor elkaar zijn. Je vindt er ruim opgezette kampeerplaatsen met eigen sanitair en allerlei volledig ingericht accommodaties. De vakantiewoningen zijn luxe, basic of er tussen in. De kampeerplekken zijn ook niet allemaal even groot, al is er geen een kampeerplek die echt klein is. Wil je echter extra veel ruimte, dan is dat zeker mogelijk. Er zijn meerdere horecavoorzieningen, een zwembad buiten en een binnen en ook nog een eigen supermarkt. Voor extra comfort vind je op dit park verder nog een sauna en kun je, wanneer je je conditie tijdens de vakantie graag op peil houdt, gebruik maken van de fitness apparatuur. Wil je de omgeving vanaf het water verkennen, dan kun je op het park kano’s huren. Datzelfde geldt ook voor fietsen en skelters. Belangrijke kenmerken van Detweebruggen zijn onder meer de bijzonder ruime kampeerplekken, de uitstekende faciliteiten, het sfeervolle restaurant en de bijzondere locatie. Het park ligt namelijk in een Nationaal Landschap.

Is Detweebruggen betrouwbaar?

Gezien het feit dat deze familiecamping al zoveel jaar gasten ontvangt, is de betrouwbaarheid ruimschoots bewezen. Inmiddels is de tweede generatie van de familie eigenaar van Detweebruggen. Een ander bewijs van de betrouwbaarheid van dit vakantiepark is gelegen in het feit dat je duidelijk een adres en contactgegevens terugvindt op de website. Verder is dit park een Holland Top Camping, een ANWB Erkende Camping en ontvingen ze in 2019 de ADAC Klassifikation. Wil je nog meer bewijs van hun betrouwbaarheid, lees dan de beoordelingen van eerdere gasten.

Klantenservice en klachten

Wil je contact met de klantenservice van Detweebruggen, dan heb je daarvoor verschillende opties. Het is mogelijk om het contactformulier in te vullen of om een e-mail te sturen. Bellen hoort ook tot de mogelijkheden. Je ziet zelfs meerdere telefoonnummers, zodat je precies die medewerker spreekt die je nodig hebt. Je kunt het restaurant bellen, de supermarkt, het zwembad, de receptie en er is ook nog een algemeen nummer. Detweebruggen is heel actief op diverse kanalen van de social media. Ook daar kun je eventueel een berichtje achterlaten. Heb je klachten, dan wordt er alles aan gedaan om te zorgen voor een oplossing waarover je helemaal tevreden kunt zijn.

Wil jij ook beoordelen?

Was jij al eens eerder gast op Detweebruggen? Huurde je een kampeerplek of een van de accommodaties? Hoe is je ervaring? Wil je, om andere mensen te helpen, een eerlijke en betrouwbare beoordeling schrijven? Dit mag over diverse facetten zijn. Denk bijvoorbeeld aan het zwembad, het restaurant of net wat er voor jou uitsprong. Positief of negatief. Andere mensen kunnen dan weloverwogen beslissen of een verblijf op Detweebruggen een goede optie voor hen is.

Reviews over Detweebruggen

Gerelateerde bedrijven

Worldwide Campers logo
Worldwide Campers
2 beoordelingen
9,5
Chalet.nu logo
Chalet.nu
3 beoordelingen
6,3
La Porta Vacanze logo
La Porta Vacanze
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Detweebruggen

Het bedrijf Detweebruggen is geverifieerd door ons. De webshop detweebruggen.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Detweebruggen is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Detweebruggen maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van detweebruggen.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van detweebruggen.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Detweebruggen.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super mooi vakantie park

Super mooie en verzorgde camping. Het toiletgebouw is super schoon en is fijn om in te douchen. Het zwembad wat op het park zat was ook erg leuk en er was ook een goed toezicht op.

Geplaatst op: 04-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Fenne B.

8 / 10
3/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Detweebruggen


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Worldwide Campers logo
Worldwide Campers
2 beoordelingen
9,5
Chalet.nu logo
Chalet.nu
3 beoordelingen
6,3
La Porta Vacanze logo
La Porta Vacanze
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Detweebruggen een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Detweebruggen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Detweebruggen actief?

Detweebruggen is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) campings , vakantiehuizen en vakantieparken.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Detweebruggen reviews? Dan kun je naar de website van Detweebruggen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie