BungalowSpecials logo

BungalowSpecials reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
BungalowSpecials reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1581
BungalowSpecials logo
Website
bungalowspecials.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen BungalowSpecials

Stel je hebt concrete plannen om via BungalowSpecials een vakantie te boeken. Dan wil je graag bevestigd zien dat je door met deze specialist in zee te gaan een juiste keuze gemaakt hebt. Om die reden hebben we de reviews en ervaringen van mensen die je voor gingen voor je samengevat. Op die manier krijg je een prima beeld van de dienstverlening van BungalowSpecials. Op basis daarvan kun je uiteindelijk prima zelf beslissen of jij ook een vakantie gaat boeken via deze aanbieder.

Over BungalowSpecials

BungalowSpecials is een online vakantieaanbieder met als specialiteit het aanbieden van accommodaties in vakantieparken. De onderneming zag in 2005 het levenslicht als een onderdeel van BookerZzz. Deze onderneming groeit nog steeds en heeft ondertussen achttien websites en zes labels in bezit en kan daardoor kamers in 5000 hotels en op liefst 800 vakantieparken aanbieden. BungalowSpecials weet precies wat de moderne vakantieganger wil: snel, gemakkelijk en veilig een goedkope vakantie boeken waarbij er keuze is uit verschillende bestemmingen. En dat is nou precies wat deze aanbieder doet.

Waarom kiezen voor BungalowSpecials

Je kiest voor BungalowSpecials om de simpele reden dat deze onderneming je steeds de beste aanbiedingen op zeker 350 bungalowparken aan kan bieden en dat in zowel Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. BungalowSpecials kan je aanbiedingen aanbieden van grote ketens als Landal GreenParks, Center Parcs, Molecaten en Oostappen Groep, er is echter ook volop ruimte voor de kleinere individueel opererende parken. Het aanbod van BungalowSpecials is altijd up-to-date en je hebt via de aanbieder steeds inzicht in de beschikbaarheid. Wat ook in het voordeel spreekt van BungalowSpecials is het feit dat je op zeer eenvoudige wijze online kunt boeken.

Is BungalowSpecials betrouwbaar?

BungalowSpecials is een betrouwbare partner. Dat blijkt uit de vele reviews en ervaringen van mensen die al gebruik maakten van de diensten van deze aanbieder. Het blijkt eveneens uit het feit dat het Thuiswinkel Waarborg certificaat in het bezit heeft. Dat certificaat staat voor veilig en vertrouwd zaken doen. Ook over de aangeboden prijzen zijn mensen die al eens vakantie vierden zeer tevreden. De prijs die getoond wordt is ook daadwerkelijk de prijs die voldaan moet worden. Van verborgen kosten is dan ook geen sprake bij deze aanbieder

Klantenservice en klachten

Zoals het een goed aanbieder van vakantieaccommodaties op bungalowparken betaamt, is er sprake van een prima klantenservice. De meeste vragen worden al op de website van BungalowSpecials beantwoord. Mocht je echter alsnog met vragen of klachten achterblijven, dan kun je gewoon contact opnemen met de aanbieder van accommodaties op bungalowparken. Dit kan per mail, want op de website vind je een contactformulier. BungalowSpecials is ook te vinden op Facebook en Instagram.

Wil jij ook beoordelen?

Het is buitengewoon prettig als je als consument in een goede keuze bevestigd wordt. Dat kan echter alleen als mensen een beoordeling achterlaten. Het zou mooi zijn als jij dat voortaan ook doet. Dan namelijk, kun je mensen écht helpen en draag je er aan bij dat mensen de juiste keuze maken en in dit geval genieten van een heerlijke vakantie.

Reviews over BungalowSpecials

Gerelateerde bedrijven

Sawadee logo
Sawadee
3 beoordelingen
8,7
Golftime logo
Golftime
2 beoordelingen
9
Moulindehotton logo
Moulindehotton
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

7
25% zou hier weer kopen
5 beoordelingen
Ervaringen met BungalowSpecials

BungalowSpecials is geverifieerd door ons expert team. De webshop BungalowSpecials bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is BungalowSpecials lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via BungalowSpecials. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

BungalowSpecials is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van bungalowspecials.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Jullie bieden een slechte service aan

Slecht te bereiken. Reageren dagen later op je e-mail. Geen telefoonnummer. Als je ze met spoed nodig hebt, kan dat niet. Dat is ontzettend klote. Ik wil mijn vakantie om boeken al een week lang. Geen snelle reacties. Als wij alleen jullie per mail kunnen bereiken….waarom duurt het zolang voor dat je een reactie krijgt. Op een e-mail reageren doe je in een paar tikken. Met wat hebben jullie t zo druk? Roompot heeft aangegeven dat ik mijn vakantie kan om boeken naar een ander datum. Ik heb mijn telefoonnummer doorgegeven per e-mail en Ik Ben nog steeds niet terug gebeld en geen reactie op mijn e-mail. Ik raad iedereen aan om op locatie pas te betalen. Ze nemen je geld en helpen jou niet verder. Geld weg!

Geplaatst op: 25-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Connie W.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geen, onbereikbare service.

Wilde een weekend in een bungalow met mijn gezin wijzigen. Dit omdat ik kaartjes voor de Efteling had, die vervolgens wegens corona maatregelen werden verplaatst naar een andere datum. Daarom wilde ik dit weekend mee verplaatsen.
Maar bungalowspecials blijkt onbereikbaar. Wilde telefonisch contact om de situatie te verduidelijken.
Op mail wordt niet gereageerd telefoonnummers kloppen niet. Inmiddels is de tijd waarbinnen ik kan wijzigen verstreken. Dus contact gezocht met het park zelf. Zij kunnen helaas niets aan de reservering veranderen, maar hebben wel contact gezocht met bungalowspecials met het verzoek contact met mij op te nemen. Kreeg vervolgens na een 1/2 uur een mail met de mededeling dat ik te laat was om te wijzigen. Op deze mail kan je niet reageren. Dus nog geen stap verder.
Wat een slechte organisatie!!! Ga iedereen afraden hiermee in zee te gaan!!!

Geplaatst op: 04-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Willeke H.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Schandalig slecht. Oplichters

Met geen mogelijkheid contact met ze te krijgen. Als ze dan dagen later via de mail contact met je opnemen zeggen ze dat ze je niet meer kunnen helpen omdat je incheck data is verstreken. Dat klopt ja....omdat we geen contact met jullie kregen. Daarom onze geld kwijt. Terwijl wij ons gewoon netjes aan de regels hebben gehouden. Als iemand besmet is met Covid blijf je netjes thuis. Volgende keer gaan er wel gewoon heen. Dus mensen als je Covid hebt gewoon lekker naar je vakantiepark gaan want via Bungelowspecials kan je het niet verzetten!! Als je via het park boekt wel!!

Geplaatst op: 20-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Vaak weg met Bungalow Specials

We gaan meerdere keren per jaar weg met Bungalow Specials en we hebben nooit problemen. Ik heb verder ook nog nooit te maken gehad met boekings of omboekings problemen dus dat scheelt.

Geplaatst op: 26-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Esmee N.

9 / 10
5/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over BungalowSpecials


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Sawadee logo
Sawadee
3 beoordelingen
8,7
Golftime logo
Golftime
2 beoordelingen
9
Moulindehotton logo
Moulindehotton
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is BungalowSpecials een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over BungalowSpecials. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 25% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is BungalowSpecials actief?

BungalowSpecials is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) themareizen en vakantiehuizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de BungalowSpecials reviews? Dan kun je naar de website van BungalowSpecials gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie