Eenvakantiehuisje.nl logo

Eenvakantiehuisje.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Eenvakantiehuisje.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
759
Eenvakantiehuisje.nl logo
Website
eenvakantiehuisje.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen

Je wilt graag een vakantie boeken in ons eigen mooie land? Dan kom je misschien al snel uit bij EenVakantieHuisje. Er is keus uit groepsaccommodaties, caravans, villa’s en andere vakantiehuizen. Maar wat is dit precies voor aanbieder? Is EenVakantieHuisje betrouwbaar? Hoe werkt het boekingsproces en hoe gaan ze om met klachten? Zijn de accommodaties schoon en comfortabel? Door reviews van eerdere gasten te lezen, krijg je een beter beeld van EenVakantieHuisje. Wij hebben deze beoordelingen handig op een rijtje gezet, zodat jij een weloverwogen beslissing kunt nemen om wel of niet bij EenVakantieHuisje te boeken.

Over EenVakantieHuisje

EenVakantieHuisje is specialist in de verhuur van chalets, villa’s, groepsaccommodaties, caravans en vakantiehuizen in de verschillende provincies van Nederland. Er is een groot assortiment, de prijzen zijn scherp en je vindt er vaak lastminutes. Deze aanbieder maakt het je eenvoudig om in eigen land een vakantie te boeken. Ze hebben het Thuiswinkel Waarborg certificaat ontvangen.

Waarom kiezen voor EenVakantieHuisje

Het prettige aan boeken bij EenVakantieHuisje is dat het boekingsproces zo eenvoudig verloopt. Dit is met opzet op deze wijze gefaciliteerd. Het gebruiksvriendelijke online boekingssysteem onderscheidt zich absoluut door zijn eenvoud. Dit was de bedoeling van de oprichters van EenVakantieHuisje. Welk budget je ook beschikbaar hebt voor een vakantiehuis, bij deze aanbieder vind je al snel iets dat bij je past. Er zijn luxe villa’s te huur, maar je kunt ook kiezen voor een basic stacaravan. Het is mogelijk om op de prijs te filteren. Verder selecteer je de gewenste regio, de tijdsduur, de datum en met hoeveel personen je op vakantie wilt. Als je iets aanklikt, zie je meteen de prijs verschijnen. Zo weet je gelijk of iets wel of niet geschikt is voor jouw budget. Er staan duidelijke foto’s op de website en ook de beschrijvingen vertellen je veel over de betreffende accommodatie.

Is EenVakantieHuisje betrouwbaar?

Omdat EenVakantieHuisje gecertificeerd is door Thuiswinkel Waarborg, mag je erop vertrouwen dat je te maken hebt met een betrouwbare aanbieder van vakantiewoningen. Verder zie je dat er door eerdere gasten al heel wat beoordelingen zijn achter gelaten. Reviews vertellen je veel over de betrouwbaarheid van een bedrijf of organisatie. Er is weinig te lezen over klachten en mocht er al iets zijn, dan zie je dat dit naar tevredenheid werd opgelost. Een ander bewijs van betrouwbaarheid is het feit dat er zeer frequent berichten worden gepost op de sociale media. Verder is er ook een telefoonnummer en een e-mailadres beschikbaar. Omdat je duidelijk een adres in Harderwijk ziet staan, hoef je niet te twijfelen aan de betrouwbaarheid van EenVakantieHuisje.

Klantenservice en klachten

De medewerkers van de klantenservice van EenVakantieHuisje staan je graag te woord. Op de site zie je een telefoonnummer. Dat is handig als je meteen een medewerker wilt spreken. Verder kun je een in het geval van vragen een e-mail sturen of even zoeken bij de veelgestelde vragen. Je leest daar bijvoorbeeld ook dat het in een heel aantal gevallen mogelijk is om een gemaakte boeking te wijzigen. Dit spreekt van een prettige flexibiliteit. Bovendien zijn hier in lang niet alle gevallen kosten aan verbonden. Het betalen van je vakantie kan op veel verschillende manieren.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al eens een vakantiewoning gehuurd of verhuurd via EenVakantieHuisje? Hoe verliep dat? Was het een positieve ervaring? Klopt het dat het online boekingssysteem zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk is? Was het toevallig nodig om de vakantie te wijzigen en te annuleren en hoe ging dat? Het zou natuurlijk kunnen dat er iets tegenviel en dat je met een klacht naar EenVakantieHuisje ging. Dan is het prettig als je ook die ervaring beschrijft in je review. Andere mensen lezen dan wat ze van deze aanbieder kunnen verwachten.

Reviews over Eenvakantiehuisje.nl
Gerelateerde bedrijven
Zoweg.nl logo
Zoweg.nl
5 beoordelingen
8,4
Holidaysuites logo
Holidaysuites
3 beoordelingen
7
Tubantia Webwinkel logo
Tubantia Webwinkel
2 beoordelingen
7,5
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Eenvakantiehuisje.nl

Eenvakantiehuisje.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Eenvakantiehuisje.nl bestaat al sinds 2006 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Eenvakantiehuisje.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Eenvakantiehuisje.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van eenvakantiehuisje.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van eenvakantiehuisje.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Eenvakantiehuisje.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Zoweg.nl logo
Zoweg.nl
5 beoordelingen
8,4
Holidaysuites logo
Holidaysuites
3 beoordelingen
7
Tubantia Webwinkel logo
Tubantia Webwinkel
2 beoordelingen
7,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Eenvakantiehuisje.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Eenvakantiehuisje.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Eenvakantiehuisje.nl actief?

Eenvakantiehuisje.nl is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vakantiehuizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Eenvakantiehuisje.nl reviews? Dan kun je naar de website van Eenvakantiehuisje.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie