Afrikareisopmaat logo

Afrikareisopmaat reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Afrikareisopmaat reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3908
Afrikareisopmaat logo
Website
afrikareisopmaat.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Afrikareisopmaat

Als je een keer op reis naar Afrika gaat, dan kun je het beter maar goed doen. Waarschijnlijk zul je zo’n reis niet vaak maken in je leven. Het kost geld, het is ver weg en ja, dan komt er meestal hooguit een of een paar keer van in je leven. Wil je daarom Afrika bezoeken, dan is het belangrijk om te kiezen voor een goede organisatie. Zodat je echt alles uit de reis kunt halen wat erin zit. Misschien overweeg je daarom reisbureau Afrikareisopmaat. Voordat je echt contact met dit bedrijf opneemt, zoek je naar recensies van andere klanten. Die hebben wij al voor je verzameld, dus dat scheelt je tijd en zoekwerk. Kijk hieronder wat andere mensen vertellen in hun reviews. Deze beoordelingen helpen jou om een weloverwogen keus te maken en wel of niet bij Afrikareisopmaat te boeken.

Over Afrikareisopmaat

Afrikareisopmaat is de specialist in rondreizen, safari’s en fly & drive vakanties door Botswana, Namibië en Zuid-Afrika. In Kaapstad bevindt zich een team van Nederlanders dat zich specialist mag noemen op dit gebied. Zij zorgen voor privé safari’s en rondreizen op maat. Je hebt, ook tijdens je vakantie, altijd meteen contact met een Nederlandse reisspecialist ter plaatse. Dus dat gaat niet om iemand die ver weg in Nederland op kantoor zit en jouw vragen beantwoordt. Omdat deze mensen al op locatie aanwezig zijn, is er veel kennis en ervaring bij hen. Communicatie verloopt snel via telefoon, WhatsApp en e-mail. De organisatie is lid van SGR en van Calamiteitenfonds. Het aanbod aan reizen is uitgebreid en flexibel en denk dan aan onder andere hotels, tours, safari reizen en huurauto’s. De kwaliteit die je bij dit bedrijf ontvangt, is betaalbaar. De personen achter deze organisatie zijn Werner, Marleen en nog twee andere medewerkers. Werner kwam in 2008 voor d eerste keer in Afrika. Samen met twee vrienden. Hij was meteen verliefd op het land en is nog een paar keer terug geweest. Toen hij er voor de derde keer was, wist hij zeker dat hij in dit land wilde wonen. Dat is in 2009 gebeurd. Hij woont daar in Kaapstad en heeft zelf veel contact met de lokale bevolking.

Waarom kiezen voor Afrikareisopmaat

Kies je voor Afrikareisopmaat, dan weet je zeker dat je te maken hebt met echte specialisten. Het team van dit reisbureau woont namelijk zelf in Afrika. Wil je een onvergetelijke rondreis maken door Zuid-Afrika, Namibie of Botswana, dan kunnen zij je helpen bij een reis op maat. Het is het handigst om hierbij het formulier op de site in te vullen. Het team weet dan precies wat jouw wensen zijn en kan snel komen met een reis die daar helemaal op aansluit. Dit doen ze telefonisch. Je geeft zelf aan wanneer je gebeld kunt worden en dit gebeurt dan binnen 48 uur. Vervolgens kun je natuurlijk nog van alles aanpassen op dit voorstel. Het mooie van dit reisbureau is ook dat duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Je wilt misschien naar Afrika, maar reizen is ook belastend voor het milieu. Deze negatieve aspecten worden zoveel als mogelijk tot het minimum beperkt. Verder wordt er alleen gewerkt met lokale gidsen en lokale chauffeurs. Het voordeel daarvan is natuurlijk ook dat zij je vakantie alleen maar extra veel waarde geven. Er wordt ook gekozen voor verantwoord vervoer en voor kleine hotels. Daarnaast ondersteunt de organisatie lokale liefdadigheidsinstellingen. Ga je via dit bureau een reis boeken, dan kunnen ze je totaal ontzorgen. Ook de vliegtickets kunnen door hen geregeld worden.

Is Afrikareisopmaat betrouwbaar?

Afrikareisopmaat is een betrouwbaar bedrijf. Ze zijn in ieder geval ook aangesloten bij SGR en bij het Calamiteitenfonds, zodat je als klant ook daar altijd op terug kunt vallen. Verder wordt het team met naam en foto voorgesteld op de site. Deze mensen wonen zelf ook in Kaapstad. Verder is het op allerlei manieren mogelijk om contact te leggen met de klantenservice. Heb je een klacht, dan zie je ook precies wat je moet doen. Bovendien lees je in de reviews van andere mensen dat ze zeer tevreden zijn over de gemaakte reis.

Klantenservice en klachten

Heb je een klacht, dan dien je deze meteen in als je nog op vakantie bent. Je leest op de site precies hoe je dat moet doen. Heb je vragen over het een of ander, dan kun je met iemand van het team appen, mailen of bellen.

Wil jij ook beoordelen?

Maakte jij een onvergetelijke reis door Afrika? Had je deze bij Afrikareisopmaat geboekt? Is dit volgens jou een aanrader voor andere mensen die naar dit prachtige land willen reizen? Wil jij in een recensie vertellen wat je ervaringen zijn? Vertel hierin zowel je positieve als negatieve bevindingen, want dan krijgen consumenten een goed beeld van dit bedrijf. Jouw review helpt hen om een goede keus te maken.

Reviews over Afrikareisopmaat
Gerelateerde bedrijven
TUI logo
TUI
134 beoordelingen
5,4
Canadaplus logo
Canadaplus
2 beoordelingen
9,5
Happy Sauerland logo
Happy Sauerland
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Afrikareisopmaat

Het bedrijf Afrikareisopmaat is geverifieerd door ons. De webshop afrikareisopmaat.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Afrikareisopmaat is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Afrikareisopmaat maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Afrikareisopmaat is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van afrikareisopmaat.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Afrikareisopmaat.

Geplaatst op: 05-11-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Afrikareisopmaat
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
TUI logo
TUI
134 beoordelingen
5,4
Canadaplus logo
Canadaplus
2 beoordelingen
9,5
Happy Sauerland logo
Happy Sauerland
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Afrikareisopmaat een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Afrikareisopmaat. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Afrikareisopmaat actief?

Afrikareisopmaat is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) familiereizen , groepsreizen en rondreizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Afrikareisopmaat reviews? Dan kun je naar de website van Afrikareisopmaat gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie