Flowtrack logo

Flowtrack reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Flowtrack reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
312
Flowtrack logo
Website
flowtrack.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Flowtrack

Wil je een echte ‘feelgood vakantie’? Dan zou je zaken kunnen doen met Flowtrack. Speciaal voor jou hebben we de reviews en ervaringen van bestaande klanten samengevat. Vervolgens kun je op basis van die extra informatie besluiten om ook voor Flowtrack te kiezen.

Over Flowtrack

Flowtrack is een erkende reisprofessional met ondertussen al meer dan 15 jaar ervaring. Flowtrack richt zich met name op pakketreizen in het buitenland. De vakanties moeten steeds voor positieve energie brengen en zorgen voor ‘destination feelgood’. Flowtrack wil je echte, pure momenten bieden, waarin je goed in je vel zit en bruist van de energie. Flowtrack staat voor echtheid, kwaliteit, attitude, connectie en balans. Flowtrack is overigens gevestigd in het Belgische Mechelen.

Waarom kiezen voor Flowtrack?

Zoek je een actieve zomervakantie met golfsurfen, surfen, beachparty’s en cerveza’s? Wil je van je vakantie vooral een relaxte tijd maken? Zoek je actieve sportvakanties of wil je culturele excursies en uitstapjes maken? Wil je zon, zee, strand, surfen en beachparty’s? Flowtrack biedt het allemaal. Het biedt de vakanties in verschillende accommodaties. Dus van tenten tot zeer luxe strandchalets en dat voor kleine en grote groepen. De Surfcamps van Flowtrack zijn allemaal beachstyle ingericht om het optimale surfgevoel te geven. Bij Flowtrack vind je nog die bamboebar, hangmatten, chill-out tenten, gameconsoles, surfvideo’s en surfmuziek. Redenen genoeg dus om voor flowtrack te kiezen dus.

Is Flowtrack betrouwbaar?

Flowtrack kan en mag gerust betrouwbaar genoemd worden. Dat vertellen ook de reviews en ervaringen van mensen die al eens vakantie vierden met de reisprofessional. Prioriteit van Flowtrack is zeker ook veiligheid te bieden en dat gedurende de reis, tijdens het boekingstraject en in financieel opzicht. Boek je een vakantie bij Flowtrack, dan heb je gegarandeerd steeds een professioneel aanspreekpunt. Daarbij houdt Flowtrack zich als aanbieder van pakketreizen aan de Pakketreizenwet. Ongeacht welk thema je ook kiest – summer, snow, snowcamp of groups- bij Flowtrack, je geniet altijd van een uitstekende georganiseerde en relaxte vakantie.

Klantenservice en klachten

Flowtrack gaat er prat op de zaken perfect voor elkaar te hebben, en dat heeft het ook. Zo blijkt althans uit de reviews en ervaringen van mensen die al eens via Flowtrack op vakantie gingen. Toch kan er altijd iets mis gaan en dat kan reden zijn om een klacht in te dienen. Dit kun je doen door te bellen met Flowtrack, terwijl je ook kunt kiezen voor een chatsessie en het sturen van een e-mail. In alle gevallen zal Flowtrack er alles aan doen de klacht uit de wereld te helpen. Flowtrack geeft ook een nieuwsbrief uit en je kunt ook nog eens contact zoeken via de sociale media kanalen Facebook en Instagram. Mogelijkheden genoeg dus.

Wil jij ook beoordelen?

Twijfel je bij het maken van een keuze? Dan heb je altijd erg veel baat bij de beoordelingen van mensen die al eens zaken deden met een bepaalde aanbieder. Het is onafhankelijke en praktische informatie, en die informatie helpt je om ene juiste beslissing te nemen. Daarom vragen we je om voortaan ook een beoordeling te maken. Daar doe jij andere mensen een groot plezier mee.

Reviews over Flowtrack

Gerelateerde bedrijven

AlpenReizen logo
AlpenReizen
2 beoordelingen
10
SNP Natuurreizen logo
SNP Natuurreizen
2 beoordelingen
10
VoetbalTravel.nl logo
VoetbalTravel.nl
1 beoordeling
10
10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Flowtrack

Ons team van experts heeft Flowtrack geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Flowtrack bestaat al sinds 2005 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Flowtrack is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Flowtrack is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van flowtrack.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super vet mountain bike weekend gehad met flowtrack.

Tijdens de vakantie ontmoet je veel lotgenoten / soortgenoten en je bent een heel weekend gewoon lekker actief bezig met jezelf, je fiets en elkaar. Echt een super ervaring, en alles is goed geregeld. Aanradertje!

Geplaatst op: 10-05-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Erwin B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Flowtrack


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

AlpenReizen logo
AlpenReizen
2 beoordelingen
10
SNP Natuurreizen logo
SNP Natuurreizen
2 beoordelingen
10
VoetbalTravel.nl logo
VoetbalTravel.nl
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Flowtrack een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Flowtrack. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Flowtrack actief?

Flowtrack is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) activiteiten reizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Flowtrack reviews? Dan kun je naar de website van Flowtrack gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie