Pinhigh.nl logo

Pinhigh.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Pinhigh.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1861
Pinhigh.nl logo
Website
pinhigh.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Pinhigh.nl

Ben je een liefhebber van de golfsport en wil je vakantie combineren met golven, dan is Pinhigh.nl het juiste adres. Niet alleen in Nederland, maar door de hele wereld kiezen ze de beste golflocaties voor een sportieve vakantie. Wil je weten hoe anderen Pinhigh.nl beoordelen? Hier lees je vele reviews en krijg je en goed beeld of de volgende golfvakantie via Pinhigh.nl zal lopen.

Over Pinhigh.nl

Onder het motto 'service, kwaliteit en zekerheid van een perfecte vakantie' is Pinhigh.nl sinds 1989 de grootste aanbieder van golfreizen. Niet alleen zijn ze actief in heel Europa, maar ook bieden ze golfreizen aan in Afrika, Azië en Amerika. Pinhigh.nl staat voor een unieke prijs-kwaliteitverhouding met een garantie dat een andere aanbieder nooit goedkoper zal zijn.

Waarom kiezen voor Pinhigh.nl

Pinhigh.nl geeft de mogelijkheid om een golfvakantie te combineren met golfclinics, culinaire reizen, golftoernooien, golfrondreizen en de mogelijkheid om een topbaan te bezoeken. Het is mogelijk om individueel, in groepen, met vrienden of met het hele gezin een golfvakantie te boeken. Terwijl u op de golfbaan op zoek gaat naar een maximale score, genieten familieleden van culturele hotsspots of een ontspannen wellness behandeling. De internationale website van de World Golf Awards nomineerde Pinhigh.nl voor de Netherlands Best Outbound Golf Tour Operator in 2019 en 2021. Dit alles gebeurd met een garantie op de laagste prijs. Is er een aanbieder die dezelfde reis voor een lagere prijs aanbied, dan zal Pinking.nl het verschil terugbetalen plus een extra vergoeding van 10%. Hierdoor is de klant altijd een winnaar voordat de eerste bal geslagen is.

Is Pinhigh.nl betrouwbaar?

Gaat u een reis boeken dan zal een eigen reisadviseur de boeking begeleiden en ervoor zorg dragen dat alle wensen vervuld zullen worden. Ze overleggen over de bestemming, wensen, reisduur en houden hierbij rekening met het beschikbare budget. Inspecteurs van Pinhigh.nl hebben alle aangeboden locaties bezocht en positief beoordeeld, waardoor ze weten wat hun gasten kunnen verwachten. Hierdoor komen gasten niet voor ongewenste verrassingen te staan. Pinhigh.nl is aangesloten bij de brancheorganisaties ANVR, Stichting Calamiteitenfonds Reizen en Stichting Garantiefonds Reisgelden. Hierdoor krijgen klanten de maximale zekerheid rondom hun vakantie. Boekingen zijn twee weken voor aanvang kosteloos te wijzigen met uitzondering van de vlucht.

Klantenservice en klachten

Zijn er klachten op de vakantiebestemming dan zal Pinhigh.nl proberen het direct daar op te lossen. Eventuele communicatiekosten worden vergoed. Eenmaal thuis kan uiterlijk tot twee maanden een schriftelijke klacht worden ingediend via de afdeling Customer Relations. In overeenstemming met de ANVR-richtlijnen zal de klacht binnen een maand inhoudelijk zijn behandeld. Is de uitkomst niet naar wens dan is het altijd mogelijk om de geschillencommissie van de ANVR een uitspraak te laten doen.

Wil jij ook beoordelen?

Voor de echte golfliefhebber is een golfvakantie het absolute summum. Heb jij al een golfvakantie geboekt via Pinhigh.nl en wil je jouw ervaringen delen dan kan je hier je reactie plaatsen. Het geeft de bezoekers aan deze site de mogelijkheid om goed inzicht te krijgen van de mogelijkheden die Pinhight.nl de golfliefhebber kan bieden.

Reviews over Pinhigh.nl

Gerelateerde bedrijven

Sportreizen.com logo
Sportreizen.com
2 beoordelingen
9,5
Silverjet Vakanties logo
Silverjet Vakanties
1 beoordeling
10
Tiara Tours logo
Tiara Tours
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Pinhigh.nl

Pinhigh.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Pinhigh.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Pinhigh.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Pinhigh.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Pinhigh.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van pinhigh.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Pinhigh.nl.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Betrouwbaar om bij te boeken

Reserveringen etc zijn goed verlopen met goede informatie. Relatief snelle reactie met m.b.t een beschikbaarheid. Ook na de reservering werden de wijzigingen prima doorgevoerd, zelfs in de corona tijd. Locatie was zoals verteld en afgebeeld op de website.

Geplaatst op: 07-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jan K.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Pinhigh.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Sportreizen.com logo
Sportreizen.com
2 beoordelingen
9,5
Silverjet Vakanties logo
Silverjet Vakanties
1 beoordeling
10
Tiara Tours logo
Tiara Tours
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Pinhigh.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Pinhigh.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Pinhigh.nl actief?

Pinhigh.nl is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) activiteiten reizen en themareizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Pinhigh.nl reviews? Dan kun je naar de website van Pinhigh.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie