Number 1 Voetbalreizen logo

Number 1 Voetbalreizen reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Number 1 Voetbalreizen reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4655
Number 1 Voetbalreizen logo
Website
number1-voetbalreizen.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Number 1 Voetbalreizen

Als voetbalfan reis je het liefste achter je favoriete voetbalclub aan om hen te supporteren tijdens de wedstrijden die ze spelen. Het is helaas niet altijd makkelijk om te reizen naar de verschillende werelddelen en naar de verschillende stadia waar ze hun wedstrijden zullen spelen. Je kunt deze reizen vaak wel op het internet vinden, maar helaas betaal je altijd de hoofdprijs voor dit soort reizen. Daarom is Number1-Voetbeilreizen in het leven geroepen. Hier kun je de meest voordelige voetbalreizen vinden en zo is het voor iedereen mogelijk om naar haar of zijn favoriete club te kijken en af te reizen naar waar deze clubs spelen. Vele mensen zijn je al voorgegaan en hun reviews hebben we hier op deze pagina voor je verzameld. Zo kun je besluiten of je ook gebruik wilt maken van de diensten van Number 1 Voetbalreizen of niet.

Over Number 1 Voetbalreizen

Number 1 Voetbalreizen heeft al meer dan twaalf jaar ervaring in het organiseren van voetbalreizen tegen een lage prijs. Het bedrijf is opgericht door Jan en Mike Tol. Zij zijn zelf voetballiefhebbers en weten als geen ander wat voor unieke ervaring het is als je een keer een voetbalwedstrijd niet achter het scherm hoeft te bekijken, maar gewoon achter je club aan kan reizen. Het bedrijf is dan ook vol passie ingericht. Het bedrijf bestaat uit een team van acht man. Deze enthousiaste personen dragen er grote zorg voor om de reizen zo goed mogelijk te regelen.

Waarom kiezen voor Number 1 Voetbalreizen

Via de organisatie zijn er al verschillende reizen gemaakt naar de grootste competities die je maar kunt bedenken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Duitse Bundesliga, de Italiaanse Serie A of de Engelse Premier League. Helaas merk je bij het boeken van voetbalreizen vaak dat er boekingskosten in rekening worden gebracht. Daarnaast zijn er ook toeslagen die vaak in rekening worden gebracht. Number 1 Voetbalreizen wil dat de prijzen duidelijker worden gemaakt en dat reizen vaak ook gewoon goedkoper kunnen. Deze kosten horen zeker niet duur te zijn voor echte voetbalfans. Daarom kun je via de website leuke reizen boeken tegen een zo goedkope prijs en profiteren van all inclusive reizen die je nergens anders zult krijgen.

Number 1 Voetbalreizen betrouwbaar?

)

Number 1 Voetbalreizen is een betrouwbare website waar je verschillende reizen zo goedkoop mogelijk kunt boeken en waarbij je op de website je reizen ook makkelijk kunt vinden. Er zijn diverse betaalmethoden die je kan selecteren. De betaalmethoden zijn gekoppeld aan een beveiligde omgeving zodat je altijd op de juiste manier kunt boeken en dat je niet bang hoeft te zijn voor kwaadwilligen tijdens het betalen. Alle gegevens over het bedrijf zijn duidelijk te vinden op de website. Zo kun je er meer informatie over krijgen. De reviews geven voor een groot deel aan dat het bedrijf naar tevredenheid reizen aanbiedt en dat je waar krijgt voor je geld. Dit kun je nu ook zelf ervaren.

Klantenservice en klachten

Alhoewel de diensten naar tevredenheid worden aangeboden en het bedrijf er ook alles aan zal doen om de reizigers tevreden te houden, kan het zijn dat er zaken zijn waar je toch niet helemaal tevreden over bent. Je kunt dan je klacht indienen via het telefoonnummer dat op de website vermeld staat. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om teruggebeld te worden. Hiervoor dien je dan je telefoonnummer op de website in te vullen. Je zal dan zo spoedig mogelijk worden teruggebeld. Ook via Social Media is er de mogelijkheid om je klacht in te dienen. Ook voor het inwinnen van advies of voor het stellen van je vragen, kun je op dezelfde manieren contact opnemen met de klantenservice zodat ze je vragen zo spoedig mogelijk in behandeling kunnen nemen.

Wil jij ook beoordelen?

Sommige mensen zijn nogal terughoudend als het gaat om het schrijven van van reviews. Dit is zeker niet de bedoeling. Je hebt de mogelijkheid om je mening te delen over de diensten van een bepaald bedrijf. Daarnaast hoeft een review ook niet altijd positief te zijn. Het kan best dat je wat mindere ervaringen hebt opgedaan. Een zo volledig mogelijk geschreven review zorgt ervoor at je andere mensen helpt bij het maken van de keuze of ze wel of geen gebruik willen maken van de diensten van een bepaald bedrijf. Voel je ook zeker vrij om een review achter te laten over Number 1 Voetbalreizen. Wees zo volledig mogelijk, zodat twijfelaars een goede beslissing kunnen maken. Reviews over Number 1 Voetbalreizen

Gerelateerde bedrijven

De Jong Intra logo
De Jong Intra
4 beoordelingen
7,5
P1 Travel logo
P1 Travel
10 beoordelingen
7,8
Musement logo
Musement
3 beoordelingen
7,3

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Number 1 Voetbalreizen

Het bedrijf Number 1 Voetbalreizen is geverifieerd door ons. De webshop number1-voetbalreizen.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Number 1 Voetbalreizen is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Number 1 Voetbalreizen maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van number1-voetbalreizen.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van number1-voetbalreizen.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Number 1 Voetbalreizen.

Geplaatst op: 30-06-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Number 1 Voetbalreizen


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

De Jong Intra logo
De Jong Intra
4 beoordelingen
7,5
P1 Travel logo
P1 Travel
10 beoordelingen
7,8
Musement logo
Musement
3 beoordelingen
7,3

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Number 1 Voetbalreizen een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Number 1 Voetbalreizen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Number 1 Voetbalreizen actief?

Number 1 Voetbalreizen is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) activiteiten reizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Number 1 Voetbalreizen reviews? Dan kun je naar de website van Number 1 Voetbalreizen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie