Amorgos logo

Amorgos ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

0 beoordelingen • 0,0
Bezoek de website
Amorgos logo
Amorgos ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
0 beoordelingen • 0,0
Beoordeling
0 beoordelingen
10
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
Bestelproces
10
Service
10
Prijs
10
Levering
10

Gerelateerde bedrijven

Sawadee logo Sawadee
2 beoordelingen
8
D-Deals logo D-Deals
1 beoordelingen
2
Corendon logo Corendon
5 beoordelingen
4,4

Reviews en Ervaringen Amorgos

Hou je van zeilen en wil je graag meer tijd op het water doorbrengen? Amargos is de specialist op het gebied van zeilvakanties, flottielje zeilen, zeilcursussen en het verhuur van zeiljachten. Hier lees je alvast de nodige reviews over Amargos, waardoor je een goed beeld zal krijgen over het aanbod en de service van het bedrijf. Misschien raak je wel zo enthousiast dat je binnenkort ook bij Amargos een zeilvakantie of zeilactiviteit zal boeken.

Over Amorgos

Amargos bestaat sinds 1997 toen het zijn eerste zeilcursus vanaf Athena naar het Griekse eiland Amorgos organiseerde. Dit was de start voor een bedrijf dat momenteel vaart in de wateren van 15 landen waaronder Nederland, Denemarken, Kroatië, Griekenland en de Caraïben. Amargos staat voor plezier hebben in zeilen. Ben je nog niet bekend met zeilen op zee, maar je wil het wel graag leren, dan biedt Amargos theoretische cursussen en zeillessen aan, waardoor je snel en veilig een zeilboot leert besturen. Af en toe verkoopt het bedrijf een boot uit hun vloot. Misschien is het wel mogelijk om de boot te kopen die ja al bestuurde tijdens een onvergetelijke vakantie.

Waarom kiezen voor Amorgos

Bij Amorgos heeft de klant keuze uit ongeveer 40 verschillende tochten. Je kan zelf een boot huren, maar ook kiezen voor een meezeil-vakanties, een zeilervaringstocht, of onderdeel zijn van een groep zeilers in een flottielje. Leer andere mensen kennen of boek een boot met het gehele gezin. Dit is ook mogelijk voor gezinnen met weinig zeilervaring omdat het altijd mogelijk is om een schipper mee te laten varen. Alle activiteiten staan onder leiding van ervaren schippers, flottieljeleiders en instructeurs. Na een gedegen opleiding werken ze maximaal 4 tot 6 weken aaneengesloten in het buitenland. Hierdoor blijven ze enthousiast, waardoor ze hun werk optimaal kunnen uitvoeren.

Is Amorgos betrouwbaar?

Amorgos streeft erna om iedereen een geweldige zeilervaring te bezorgen. Hier staat een goede service, afwisselend reisaanbod en een professionele staf al sinds 1997 garant voor. Als enige zeilorganisatie is Amorgos aangesloten bij de ANVR, SGR, Calamiteitenfonds en CWO. (Commissie Watersport Opleidingen) Het bedrijf is gevestigd in Almere en is zowel telefonisch as via mail te bereiken.

Klantenservice en klachten

Zowel voor klantenservice als voor klachten kunnen deelnemers contact opnemen met het bedrijf in Almere. Dit kan zowel telefonisch als via een contactformulier op de website. Amorgos is aangesloten bij alle landelijke garantiefondsen, waardoor klanten de zekerheid hebben dat ze altijd hun geld terugkrijgen mocht het bedrijf in de problemen raken. Via de ANVR is altijd een onafhankelijke geschillencommissie te benaderen als de klant en een bedrijf niet tot een vergelijk komen.

Wil jij ook beoordelen?

Als je graag een zeilvakantie wil gaan boeken of zeillessen gaat nemen dan doe je dat natuurlijk bij een betrouwbaar bedrijf. Goede reviews en ervaringen van eerdere deelnemers zijn hierbij onmisbaar. Ben je op reis gegaan geweest met Amorgos of heb je een zeilcursus gevolgd en wil je deze ervaring delen, dan kan dat op deze pagina. Hiermee krijgen geïnteresseerden een goed beeld over het bedrijf Amorgos en help je toekomstige klanten een weloverwogen besluit nemen.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Amorgos

Er zijn nog geen reviews geplaatst bij dit bedrijf. Start nu met beoordelen en ben de eerste!

Schrijf een review over Amorgos

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Sawadee logo Sawadee
2 beoordelingen
8
D-Deals logo D-Deals
1 beoordelingen
2
Corendon logo Corendon
5 beoordelingen
4,4