Camping Ommerland logo

Camping Ommerland reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Camping Ommerland reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3968
Camping Ommerland logo
Website
ommerland.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Camping Ommerland

Zit jij eraan te denken om een vakantie te boeken op Camping Ommerland? Voor een weekendje weg met z’n tweeën of lekker een week vakantie vieren met het hele gezin. Voordat je je vakantie boekt, is het fijn om te weten hoe Camping Ommerland beoordeeld wordt door mensen die je voorgingen. Wij hebben daarom alle reviews van Camping Ommerland hier verzameld voor je. Mensen die al eens naar Camping Ommerland geweest zijn, hebben een review geschreven voor je. Lees in deze reviews hoe mensen het vakantiepark ervaren hebben en waarom ze er heel positief of juist wat minder positief over zijn. Nadat je de reviews hebt gelezen, kun je beslissen of je ook een vakantie of dagje weg wilt boeken bij Camping Ommerland.

Over Camping Ommerland

Camping Ommerland is een vakantiepark in Overijssel dat zich bevindt midden in de natuur van Vechtdal. Sinds 2021 bestaat de naam Camping Ommerland, maar het vakantiepark bestaat al veel langer. Het vakantiepark ligt op de Besthmenerberg en die plek wordt al sinds 1925 gebruikt als vakantieoord. Toentertijd was er onder andere een kampeerterrein, kantine, winkel, postkantoor en zelfs een Amfitheater. In 1953 kwam het stuk grond in handen van de stichting Vacantievreugd. Medewerkers van grote Nederlandse bedrijven konden er genieten van een welverdiende vakantie. In het begin kon men alleen overnachten in houten gebouwen, later kwamen er ook grote tenten bij. Nog wat later werden de houten gebouwen vervangen door stenen bungalows en werden er ook nog caravans toegevoegd. Sinds 2008 heeft stichting Vacantievreugd het stuk grond overgedragen aan de huidige eigenaar. Degene dus die nu ook eigenaar is van Camping Ommerland. De camping heeft passie voor natuur, mens en dier. In de naam Ommerland vind je de kernwaarden terug, namelijk de connectie met Ommen, ruimte, bos en ontspanning. Het richt zich overigens niet alleen op vakantiegasten, maar ook op dagrecreanten.

Waarom kiezen voor Camping Ommerland

Camping Ommerland staat op een stuk grond van maar liefst 85 hectare. Een prachtig bosgebied waar je kunt genieten van de natuur, waar je ruimte hebt en tot rust kunt komen. Door de jaren heen zijn er steeds meer voorzieningen bijgekomen, zodat zowel jong als oud kan genieten van deze mooie plek. Zo zijn er ruimere kampeerplaatsen, luxe sanitairgebouwen, aan- en afvoer van water, glamping lodges, chalets en zijn de tuinen en terrassen vernieuwd. Daarnaast is er onder andere een manege, diverse grote speeltuinen, een waterspraypark inclusief waterglijbaan van maar liefst 18 meter en een outdoorcentrum. Ga klimmen in het klimbos, paintballen, zwemmen, hutten bouwen of maak een heerlijke wandeling. Er is zelfs een animatieprogramma, dus echt niemand zal zich er vervelen. Vandaag de dag is het vakantiepark dan ook een zeer modern en compleet dat nog steeds verbonden is met de natuur. Eén ding is zeker, op Camping Ommerland geniet je optimaal van het buitenleven. Kies voor een ruime kampeerplek, een luxe chalet, een bungalow voor maar liefst 12 personen of één van de andere accommodaties. Heb je een trouwe viervoeter die graag mee wil? Niet alleen honden zijn welkom, ook je paard kun je gewoon gezellig meenemen.

Is Camping Ommerland betrouwbaar?

Sinds 2021 bestaat de naam Camping Ommerland, maar al sinds 1925 vind je een vakantieoord op de Besthmenerberg. De huidige eigenaar van Camping Ommerland heeft het stuk grond al in handen sinds 2008. De camping wordt gepromoot op diverse websites, waaronder op die van de ANWB, Zoover en Camping Card. Je kunt je inschrijven voor de nieuwsbrief, zodat je als eerste het laatste vakantienieuws ontvangt. Daarnaast is het ook mogelijk om ze te volgen via Instagram, Facebook en YouTube. Het bedrijf is gevestigd in Ommen.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag over bijvoorbeeld de accommodaties of ontvang je graag wat advies? De aanwezige klantenservice beantwoordt maar al te graag al je vragen. Je kunt op meerdere manieren contact met ze opnemen, namelijk via de mail, telefonisch, stuur ze via de chat een berichtje of vul het online contactformulier in. Er wordt niet bij vermeld hoelang het duurt voordat ze je een antwoord terugsturen. Op de website zijn de veelgestelde vragen al voor je beantwoord. Dit zijn vragen die gaan over het wijzigen of annuleren van je boeking, hoe je moet reserveren of betalen en wat de aankomst- of vertrektijden zijn. Je leest er ook meer over alle faciliteiten en de accomodaties. Wanneer je een klacht in wil dienen, kun je hetze het beste een mail sturen. Ze streven ernaar om binnen 14 dagen op je klacht te reageren.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al eens genoten van een vakantie op Camping Ommerland? Dan zijn wij heel benieuwd hoe die vakantie jou bevallen is. Jij hebt ervaring met het vakantiepark en kan daardoor als geen ander het bedrijf beoordelen. Deel wat jouw ervaring is met Camping Ommerland door hier een review over te schrijven. Je kunt hierin alles benoemen wat jij relevant vindt, of dat nou negatief of positief is. Wat was je algemene indruk over het vakantiepark? Hoe vond je de accomodaties? Werd je hartelijk ontvangen en wat vond je van het activiteitenaanbod? Allemaal vragen die je in je review kunt beantwoorden. Alles is goed, zolang het maar je eerlijke mening is.

Reviews over Camping Ommerland

Gerelateerde bedrijven

Center Parcs logo
Center Parcs
19 beoordelingen
6,6
Worldwide Campers logo
Worldwide Campers
2 beoordelingen
9,5
JetCamp.com logo
JetCamp.com
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Camping Ommerland

Het bedrijf Camping Ommerland is geverifieerd door ons. De webshop ommerland.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Camping Ommerland is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Camping Ommerland maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Camping Ommerland is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van ommerland.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Camping Ommerland.

Geplaatst op: 23-11-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Camping Ommerland


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Center Parcs logo
Center Parcs
19 beoordelingen
6,6
Worldwide Campers logo
Worldwide Campers
2 beoordelingen
9,5
JetCamp.com logo
JetCamp.com
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Camping Ommerland een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Camping Ommerland. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Camping Ommerland actief?

Camping Ommerland is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) campings.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Camping Ommerland reviews? Dan kun je naar de website van Camping Ommerland gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie