De leukste vakantieparken om in de kerstvakantie te bezoeken

De leukste vakantieparken om in de kerstvakantie te bezoeken

In de kerstvakantie kan je een hoop leuke dingen doen. Met je partner, het gezin of zelfs met de hele familie. De kerstvakantie is in 2023 van 23 december tot en met 7 januari en dan is er ook voldoende tijd om er even lekker tussenuit te gaan. Je kunt bijvoorbeeld naar het buitenland gaan of een kerstmarkt bezoeken, maar je kunt ook een huisje huren in een leuk vakantiepark. Maar wat zijn de leukste vakantieparken om in de kerstvakantie te bezoeken?

Vakantiepark Hof van Saksen

Vakantiepark Hof van Saksen is een vakantiepark dat goed aangeschreven staat en in Drenthe ligt. Wat het vakantiepark zo bijzonder maakt is dat het hele gezin kan genieten van luxe en comfort. Alle faciliteiten zijn aanwezig om er een gezellige tijd van te maken. Of je nu lekker wilt zwemmen in het mooie indoorzwemparadijs, het tegen elkaar wilt opnemen op de bowlingbaan of als je met gezin naar de dierentuin wilt. Dierentuin Wildlands ligt namelijk in de buurt van dit luxe resort. Daarnaast kunnen de kinderen lekker spelen in de overdekte speeltuin en zijn er voldoende eetgelegenheden waar je kunt genieten van heerlijk eten en drinken.

Center Parcs De Kempervennen

Center Parcs De Kempervennen is een van de bekendste en ook populairste vakantieparken in Nederland. Dat heeft natuurlijk een reden. Dit vakantiepark staat garant voor een leuke vakantie voor jong en oud. Er zijn enorm veel leuke activiteiten waaraan je kunt deelnemen en in dit vakantiepark vind je ook het indrukwekkende indoorzwemparadijs Aqua Mundo. Dit vakantiepark biedt eigenlijk alles wat je nodig hebt om te kunnen genieten, spelen en ontspannen. Of je nu een dagje naar de sauna wilt, dierenvriendjes op de kinderboerderij wilt maken of een record wilt vestigen op de speelkasten in de gamehal. Center Parcs De Kempervennen ligt in de buurt van Eindhoven in Noord-Brabant.

Landal Het Land van Bartje

Landal heeft veel mooie vakantieparken waar je ook prima de kerstvakantie kunt doorbrengen. Een van de leukste parken ligt in het hoge noorden: Het Land van Bartje. Landal Het Land van Bartje is een leuk en sfeervol vakantiepark voor jong en oud en waar ook van alles te doen is. De kinderen kunnen zich prima vermaken in de gigantische indoor speeltuin en in het zwemparadijs met meerdere uitdagende glijbanen en hindernissen, maar er zijn ook andere leuke activiteiten voor het hele gezin. Een prima locatie dus om de kerstvakantie door te brengen.

Center Parcs De Eemhof

Naast De Kempervennen is ook Center Parcs De Eemhof een populaire locatie waar zowel ouderen als jongeren zich prima kunnen vermaken. Het is dan ook een zeer leuke locatie nabij Zeewolde waar je de kerstvakantie kunt doorbrengen. Er is echt van alles te doen en veel activiteiten zijn overdekt. Denk bijvoorbeeld aan het mooie grote zwemparadijs, de indoor game hal waar je eindeloos kunt gamen en het uitgaanscentrum waar de tieners kunnen chillen met hun vrienden, de kinderen kunnen spelen in de indoor speeltuin en het hele gezin het tegen elkaar kan opnemen op de bowlingbaan. Zelfs een bioscoop ontbreekt niet in een van de populairste vakantieparken van Nederland.

Wil je meer handige tips over hoe je de kerstvakantie kunt doorbrengen? Lees dan ook ons artikel.

Categorieën
Vakantieparken Vakantieparken
Recente blogartikelen
Goede redenen om een nieuwe wasmachine te kopen
Goede redenen om een nieuwe wasmachine te kopen 20-02-2024
Wat is HDR?
Wat is HDR? 19-02-2024
Lees meer blogs