De 5 beste vakantieparken in België

De 5 beste vakantieparken in België

Je kunt in Nederland prima op vakantie gaan, want er zijn hotels, campings en vakantieparken in overvloed. Terwijl ons land ook een prachtige natuur heeft die je in alle rust kunt verkennen. Het scheelt ook nog eens enorm veel geld als je binnen de grenzen op vakantie gaat en vrijwel iedere locatie is heel eenvoudig met de auto of het openbaar vervoer te bereiken. In ons artikel hebben we de beste vakantieparken in Nederland voor je op een rijtje gezet. Wil je toch per se naar het buitenland? Dan is het ook een leuk idee om een vakantiepark in België te bezoeken, maar wat zijn de beste vakantieparken bij onze buren?

Landal Mooi Zutendaal: middenin de natuur

Belgisch Limburg is de groenste en stiekem ook wel de mooiste provincie en België en in deze provincie vind je het prachtige vakantiepark Landal Mooi Zutendaal. Het park ligt naast het Nationaal Park Hoge Kempen en vanuit een luxe villa, wellness villa, chalet of bungalow kun je heel eenvoudig de natuur verkennen. Op het park zelf is er van alles te doen en je kunt bijvoorbeeld in de zomer een frisse duik nemen in het openluchtzwembad. Ook voor een actieve vakantie ben je bij Landal Mooi Zutendaal aan het juiste adres, want je kunt hier ook prima mountainbiken en handboogschieten.

Uitgestrekte fiets- en wandelroutes bij Center Parcs de Vossemeren

Center Parcs de Vossemeren ligt niet alleen bij twee meren, maar ook vlakbij Lommel. Het vakantiepark is ruim ingericht en er zijn genoeg activiteiten voor het hele gezin. Kinderen kunnen spelen in zowel de indoor- als outdoor speeltuinen, je kunt met het hele gezin een duik nemen in het subtropische zwembad en in het uitgaanscentrum kun je heerlijk eten en genieten van entertainment. Daarnaast kun je in de nabije omgeving ook prima de natuur verkennen, want uitgestrekte fiets- en wandelroutes zijn er in overvloed.

Center Parcs aan de kust

Wil je liever naar de Belgische kust en op een steenworp afstand van zee verblijven? Dan kun je het beste een mooie villa of bungalow bij Center Parcs De Haan aan Zee boeken. Een vakantiepark in een natuurrijk gebied en waar je ook van alle gemakken wordt voorzien. Zoals restaurants, winkeltjes, een subtropisch zwemparadijs en een indoor speelparadijs voor kinderen.

Naar de Belgische Ardennen

Wil je liever naar de Belgische Ardennen? Dan kun je het beste een mooie chalet boeken bij Landal Village les Gottales. Vanaf het park heb je een prachtig uitzicht over de omgeving en de rivier Amblève en je kunt hier ook verschillende activiteiten ondernemen, zoals kanoën en raften. Wil je na al die inspanningen iets ontspannends doen? Ga dan na afloop lekker Jeu-des-boules spelen of geniet van alle luxe van je verblijf.

Sunparks Oostduinkerke aan Zee voor rust en ontspanning

Wil je genieten van rust en een uitgerust wellnessresort? Dan ben je bij Sunparks Oostduinkerke aan Zee aan het juiste adres. Het vakantiepark heeft tientallen vakantiehuisjes met genoeg privacy en een eigen tuin en je kunt op enkele kilometers belangrijke badplaatsen, als Nieuwpoort en Koksijde, bereiken. En sauna’s, Turkse stoombaden en massagesalons zijn er in overvloed als je jezelf lekker wilt verwennen.

Categorieën
Vakantieparken Vakantieparken
Recente blogartikelen
Hoe sluit je een soundbar aan op een tv?
Hoe sluit je een soundbar aan op een tv? 11-04-2024
Heb jij al gehoord van Jotun verf?
Heb jij al gehoord van Jotun verf? 10-04-2024
Lees meer blogs