BudgetAir logo

BudgetAir reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
BudgetAir reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
268
BudgetAir logo
Website
BudgetAir
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

 

BudgetAir ervaringen zijn natuurlijk positief over de prijs, want dat mag je ook verwachten als je het hebt over budget. Maar je wilt natuurlijk ook zeker weten dat de rest ook goed geregeld is. Een veilig reis staat daarbij natuurlijk voorop en daarom zijn BudgetAir ervaringen van andere reizigers erg handig. Lees hier hoe zij het hebben ervaren om via BudgetAir te boeken.

 

BudgetAir ervaringen

 

BudgetAir heeft geen eigen vliegtuigen en zal dus niet de vlucht zelf uitvoeren. Het is een online ticketaanbieder die vliegmaatschappijen vergelijkt zodat jij profiteert van de goedkoopste vliegtickets. Toch wil je wel zeker weten dat je met een betrouwbare partij te maken hebt, vaak gaat het namelijk om flinke bedragen als je vliegtickets boekt.

 

Daarom hebben wij een platform ontwikkeld waar we BudgetAir beoordelingen van reizigers verzamelen. Zo krijg je goed zicht op wat andere mensen vinden van het bedrijf en is het risico om voor vervelende situaties te staan zo klein mogelijk. Lees daarom altijd eerst BudgetAir ervaringen voordat je een boeking doet.

 

Heb jij al eens via BudgetAir geboekt? Laat het ons hieronder weten! Zo kunnen andere zich inlezen en help je andere met jou eerder ervaring.

 

Over BudgetAir

 

BudgetAir is een vliegticketaanbieder die vliegtickets vergelijkt van verschillende vliegmaatschappijen. Zo kan je gemakkelijk in één overzicht zien wat de prijzen zijn, wie er naartoe vliegt en wat de voorwaarden zijn. Heel makkelijk als je dus vliegtickets met elkaar wilt vergelijken!

 

Natuurlijk is één van de belangrijkst redenen op bij BudgetAir te boeken de prijs. Daarom vergelijkt het vrijwel alle low budget airlines die wij kennen in Nederland. Hierdoor krijg je een zo scherp mogelijk aanbod en hoef je niet heel het internet af te zoeken. Hierbij moet je wel opletten dat bij sommige aanbieders er geen bagagekosten nog bij gerekend zit.

 

Maar naast het vergelijken van vliegtickets probeert het bedrijf een totaalbeleving te geven. Zo stoppen zij niet nadat je een vliegticket hebt! Nee ze kunnen je ook verder helpen met bijvoorbeeld een hotel of het huren van een auto. Zodra je landt is het namelijk wel zo prettig dat alles klaar is en je alleen nog maar hoeft te genieten! BudgetAir is dus niet alleen voor in de lucht, maar helpen je ook zodra je met beide voeten op de grond staat.

 

 

Gerelateerde bedrijven
Alltours logo
Alltours
8 beoordelingen
5,8
KAYAK logo
KAYAK
2 beoordelingen
9
Lastminute.com logo
Lastminute.com
82 beoordelingen
4,1
Gerelateerde blogartikelen
5,2
25% zou hier weer kopen
5 beoordelingen
Lees onze review over BudgetAir

Het bedrijf BudgetAir is geverifieerd door ons. De webshop BudgetAir is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. BudgetAir is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. BudgetAir maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

BudgetAir is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van BudgetAir. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van BudgetAir.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Nooit meer, geen service!

Met 4 vrienden een vlucht geboekt van Brussel naar India met 1 tussenstop.
Uren van 1e vlucht werden gewijzigd, werden hiervan op de hoogte gebracht, echter Budgetair heeft nagelaten ons te bevestigen bij de maatschappij waardoor wij geen vlucht hadden.
Gelukkig was er nog plaats op het vliegtuig en hebben mensen van Aviapartner ons herboekt anders zouden wij onze 2e vlucht naar India gemist hebben. Budgetair bereiken in het weekend is niet mogelijk. Voor de terugkeer waren er eveneens wijzigingen waarop we Budgetair via mail contacteerden voor bevestiging wegens in buitenland maar na 2 mails nog steeds geen antwoord. Betaal liever iets meer voor service, nu krijg je zelfs niet waar je recht op hebt!

Geplaatst op: 16-05-2024
Laatst bewerkt op: 16-05-2024
Geschreven door: Peter T.

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters

Bestel hier niet. Wij wilden onze tickets annuleren, en blijkt dat ze totaal niet bereikbaar zijn. 800€ in de vuilnisbak.
Oplichters!

Geplaatst op: 17-07-2022
Laatst bewerkt op: 17-07-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Echt een walgelijk bedrijf, vreselijke service.

Wij hebben met BudgetAir geboekt omdat we een maand weg zijn en het niet uit maakt of we een dag eerder of later vliegen. We weten dat we die service niet hoeven te verwachten en ook niet naast elkaar zaten in de eerste vlucht. Nu vliegen we over een paar dagen terug en krijgen we bericht dat we een dag eerder vliegen ( wat prima is, was te verwachten) maar onze eindbestemming is volledig veranderd.. dit gaat ons een beetje boven t hoofd! Hoe kunnen we nou naar een volledig ander land vliegen waar we niet voor geboekt hebben, en wat ook niet haalbaar is om met de auto heen te rijden? BudgetAir alsjeblief hoe kunnen jullie zulke slechte service bieden!!

Geplaatst op: 16-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Kim B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Goede ervaringen gehad

Goede ervaringen gehad met BudgetAir.nl. De website is super duidelijk en overzichtelijk. Vele opties voor mbt tot bijvoorbeeld een verzekering. Je kunt altijd met een gerust hart de tickets boeken en vooral voor deze tijd!

Geplaatst op: 16-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Maurits H.

7 / 10
3/5 3/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over BudgetAir
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Alltours logo
Alltours
8 beoordelingen
5,8
KAYAK logo
KAYAK
2 beoordelingen
9
Lastminute.com logo
Lastminute.com
82 beoordelingen
4,1
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is BudgetAir een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over BudgetAir. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,2 gekregen, waarbij 25% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is BudgetAir actief?

BudgetAir is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vliegticket aanbieders.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de BudgetAir reviews? Dan kun je naar de website van BudgetAir gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie