Vliegwinkel.nl logo

Vliegwinkel.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Vliegwinkel.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Vliegwinkel.nl logo
Website
Vliegwinkel.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Vliegwinkel.nl

Vakantie is al duur zat, dus zorg ervoor dat jij zo goedkoop mogelijk naar jouw vakantiebestemming vliegt. Op Vliegwinkel.nl vind je snel en eenvoudig de goedkoopste en beste vluchten. Je boekt al jouw tickets zeer gemakkelijk, waar je ook bent. Wist je dat het veel geld kan schelen om vanaf een andere luchthaven te reizen? Of dat je flink kunt besparen door te kiezen voor andere reisdagen? Vliegwinkel.nl zorgt ervoor dat jij in een oogopslag de goedkoopste mogelijkheden te zien krijgt. Lees voordat je besluit om jouw vliegtickets te boeken via Vliegwinkel.nl eerst de beoordelingen van andere reizigers. Hierdoor kom jij veel te weten over deze reisaanbieder en kun je een weloverwogen keuze maken om hier jouw vliegtickets te boeken.

Over Vliegwinkel.nl

Vliegwinkel.nl maakt deel uit van het grootste online reisbureau van Nederland, Travix. Vliegwinkel.nl is opgericht in 1989 met de opening van de eerste fysieke winkel in Haarlem. Tegenwoordig is de reisaanbieder uitgegroeid tot een speler met zeer veel ervaring in de reisbranche. Vanaf 2011 is Vliegwinkel.nl volledig online geworden. De verkoop van vliegtickets vindt enkel online plaats. Dit maakt het mogelijk om de allergoedkoopste tickets aan te bieden. Je hebt de keuze uit meer dan 9000 bestemmingen. Er zit dus altijd een vliegticket bij naar jouw droombestemming!

Waarom kiezen voor Vliegwinkel.nl

De belangrijkste reden om jouw vliegtickets te boeken via Vliegwinkel.nl zijn de lage prijzen. Vliegwinkel.nl verzamelt voor jou het aanbod van meer dan 800 verschillende airlines waaronder KLM, Emirates en Ryanair. Dit scheelt jou gigantisch veel tijd. Met een druk op de knop krijg jij te zien wanneer je het goedkoopst kunt vliegen. Het enige dat je hoeft te doen is de vertrekluchthaven invoeren, je bestemming en eventueel gewenste reisdata. Vervolgens ontvang je een compleet overzicht van relevante vluchten. Wil je vliegen met een specifieke luchtvaartmaatschappij? Maak dan gebruik van de zoekfilters om het beste ticket voor jouw reiswensen te vinden. Wanneer je een vliegticket boekt via Vliegwinkel.nl kun je jouw boeking eenvoudig beheren. Log in Mijn Account in om je boeking te wijzigen of bijvoorbeeld extra bagage bij te boeken. Je ontvangt na het boeken jouw e-tickets binnen 5 minuten en krijgt altijd €10,- korting op een volgende boeking.

Is Vliegwinkel.nl betrouwbaar?

Vliegwinkel.nl is jouw reisagent sinds 1989. Op social media heeft Vliegwinkel.nl duizenden volgers. Volg de reisagent op Facebook en Instagram om dagelijks reisinspiratie op te doen en op de hoogte te blijven van de beste deals. Je kunt kiezen uit diverse veilige betaalmethodes om je boeking af te ronden, waaronder iDeal en PayPal. Vliegwinkel.nl is daarnaast aangesloten bij ANVR, IATA en SGR. Dit laat zien dat jij als klant profiteert van extra zekerheden. Zo helpt de ANVR je bij vragen en klachten en respecteert een ANVR-reisonderneming uitspraken van de onafhankelijke Geschillencommissie Reizen.

Klantenservice en klachten

Op de website vind je een uitgebreide sectie met veelgestelde vragen. Vraag jij je af hoeveel bagage je mee mag nemen, hoe je jouw naam op een ticket aanpast of hoe je jouw vertrekdatum kunt wijzigen? Antwoorden op dergelijke vragen staan gewoon online. Voor overige vragen, opmerkingen of een persoonlijk reisadvies kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van Vliegwinkel.nl. Enthousiaste medewerkers staan voor je klaar. Je neemt direct contact op via de chat op de website of via Facebook Messenger. Zoek alvast je boekingsgegevens op in je persoonlijke account zodat je snel geholpen kunt worden.

Wil jij ook beoordelen?

Help medereizigers bij het maken van de juiste beslissing door jouw ervaring met Vliegwinkel.nl te delen op Ervaringensite.nl. Alle informatie die jij kunt verstrekken is waardevol. Vertel bijvoorbeeld hoe jouw vlucht is verlopen, of je makkelijk alle gewenste informatie terug kon vinden in je persoonlijke omgeving en hoe eventueel contact met de klantenservice is verlopen. Zou jij het anderen aanraden om een vliegticket te boeken via Vliegwinkel.nl? Waarom? Of waarom juist niet? Het kost je slechts enkele minuten om jouw beoordeling te schrijven en voor anderen is dit zeer waardevol. Alvast bedankt!

Gerelateerde bedrijven

333Travel logo
333Travel
2 beoordelingen
9
Aer Lingus logo
Aer Lingus
2 beoordelingen
9
Trainline logo
Trainline
2 beoordelingen
9,5
5,9
37% zou hier weer kopen
12 beoordelingen
Onze beoordeling over Vliegwinkel.nl

Vliegwinkel.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Vliegwinkel.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Vliegwinkel.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Vliegwinkel.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Vliegwinkel.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van Vliegwinkel.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Vliegwinkel.nl.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Niet goed genoeg

Ik ging naar Sharm el sheikh in Egypt en volgens vliegwinkl most ik een visum regelen.en dat was helemaal niet nodig als je Nederland paspoort heeft. dus ik heb voor niks betaald en dat komt door vliegwinkl dus als vliegwinkl it's niet weet beter niet over beginnen.gr

Geplaatst op: 02-01-2022
Laatst bewerkt op: 02-01-2022
Geschreven door: Araz

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Makkelijk en snel boeken

Makkelijk en snel boeken zonder problemen.

Geplaatst op: 25-01-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Bert

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Ticketboeken plus extra opties snel gedaan

Het fijne aan de website van Vliegwinkel is dat alles simpel is opgezet. Ook het direct boeken van hotels en of huurauto is eenvoudig te doen. Maar vooral is de prijs belangrijk. En ook daar scoort Vliegwinkel punten. Want in een overzicht zie je direct welke vluchten het goedkoopst zijn. Voor de zekerheid check ik ook wel eens bij andere ticket aanbieders maar zelden zijn die goedkoper. Daarom gebruik ik altijd Vliegwinkel.nl

Geplaatst op: 24-01-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Gerdy

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prettig boeken

Laatst heb ik een vliegticket geboekt naar Bali, verschillende vergelijkingen gedaan en toch weer terug gekomen op Vliegwinkel.nl. De prijzen waren beter en het boeken is gemakkelijk.

Geplaatst op: 13-07-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Gerda

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Ticket geboekt en wegens Corona niet doorgegaan

Bij vliegwinkel 2 tickets besteld maar wegens Corona niet door gegaan , na vele e-mails te hebben gehad dat ze er mee bezig zijn heb ik er geen vertrouwen meer in dat er terug betaald gaat worden .

Geplaatst op: 07-09-2021
Laatst bewerkt op: 07-09-2021
Geschreven door: Martin N.

6 / 10
5/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ze pakken geld en zeggen problemen met betaling

Ze pakken geld en zeggen problemen met betaling

Geplaatst op: 27-11-2021
Laatst bewerkt op: 27-11-2021
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
1/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Het zijn letterlijk leugenaars!!!

Wij hadden tickets (zonder verzekering) gekocht van Konya naar Eindhoven waarvan de reis gepland was op 21 augustus 2021. Op 19 aug ben ik positief getest waardoor we in quarantaine moesten in Turkije en dus niet mochten vliegen.
Wij hebben gelijk op 21 aug Pegasus gebeld om onze situatie te melden. Wij hadden geen extra annuleringsverzekering geboekt en moesten dus zelf contact opnemen met de vliegvaartsmaatschappij.
Pegasus zei vrijwel direct dat we ons geld terug zouden krijgen. Het ging btw om €1200. Aan de telefoon zei de medewerker dat hij op dat moment het geld had overgemaakt naar vliegwinkel en dat wij het binnen 3 tot 7 dagen konden verwachten van deze agentschap. Nou over 4 dagen niks nothing op mijn rekening dus ik dacht ik bel even met vliegwinkel. Bellen? No way! Een stomme engelssprekende chatbot en een facebook messenger optie waar ze pas 24 uur later op reageren. Nou eenmaal een medewerker op de messenger gescoord zei deze mevrouw "oh hallo jahh wij hebben 10 tot 15 dagen verwerkingstijd dus u kunt het in de komdende 2 weken verwachten. Nog steeds niks over 2 weken dus lekker veel ruzie op messenger met deze leugenaars. Nieuwe medewerker op messenger beweerde opeens dat ze het geld helemaal niet hadden ontvangen en dat het zoiezo 8 weken!!!!!!!! kon duren voordat ze dat verwerkt hadden. Ik heb ze nog geconfronteerd met de 10/15 dagen verw.tijd die ze eerder zeiden nodig te hebben maar nee nu was het opeens 8 weken en hadden ze het geld voooral niet ontvangen. En onbeschoft dat ze zijn! Nu zijn we meer als 4 weken verder en heb ik het geld nog niet. Ik heb pegasus net gesproken en die kan zelfs de tijdstip noemen van de overboeking op 21 augustus. Ik krijg bewijs van ze die ik vliegwinkel ga opsturen kijken wat voor leugens ze nu gaan vertellen.
Kopen bij vliegwinkel.nl ? Noooooiiiiitttt meer!!!!! Niemand moet daat kopen mensen het zijn letterlijl oplichters!!!!

Geplaatst op: 23-09-2021
Laatst bewerkt op: 23-09-2021
Geschreven door: Alime U.

4 / 10
2/5 1/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Liegen waar je bijstaat

Los ticket besteld van KLM naar vegas die gewijzigd moest worden van data door corona:
- Eerst 5 keer via de chatbot/livechat doorgestuurd naar KLM, terwijl dit gewoon door vliegwinkel moet gedaan worden.
- KLM heeft een formulier ingevuld om vliegwinkel te sommeren mij te helpen.
- inene gaf vliegwinkel thuis die zei dat de door mij gevraagde data niet beschikbaar waren. Deze waren gewoon beschikbaar zei klm, dit teruggecommuniceerd….en ja hoor, toen kon het inene wel. Tariefverschil van 39€ pp doorgekregen en geaccepteerd.
- 4 dagen later kreeg ik eindelijk bericht, mijn tickets konden gewijzigd worden voor 135€….(vliegwinkel had namelijk verzaakt te reserveren, dat doen ze blijkbaar vaker want dat kost hun geld zei klm. KLM kon namelijk zien dat vliegwinkeL NIKS met mijn boeking had gedaan en het tariefverschil dus hun fout was)
- vliegwinkel bleef voet bij stuk houden dat dit niet hun schuld was
- Uiteindelijk een maas weten te vinden. KLM mag namelijk 24 uur voor je vlucht je wel helpen (mits de operator niet thuis geven), daarvoor niet. DOE DAAR JE VOORDEEL MEE
- accepteer geen full refund, dat biedt vluegwinkel aan, maar ondertussen krijgt niemand zijn geld meer terug binnen een jaar.
- vliegwinkel is een zinkend schip, vermijdt ter aller tijden. Ze liegen keihard in je gezicht, ook al geef je ze bewijs dat ze liegen.

Geplaatst op: 24-09-2021
Laatst bewerkt op: 25-09-2021
Geschreven door: Albert V.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters, geld kwijt.

SCAM!! Te makkelijk te boeken, vervolgens een annulerings mail gekregen dat de tickets niet te bestellen waren. Daarna nooit meer me geld terug gekregen, probeer contact te krijgen maar is niet mogelijk via mail of bellen. OPLICHTERS!!!!

Geplaatst op: 18-01-2022
Laatst bewerkt op: 18-01-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Customer service is very bad

I made a booking of which the amount was ditectly deducted from my bank account. Shortly after the payment, I received a notification in which it was stated that my payment has been declined. The amount has been deducted but I have no confirmation, because you are indicating that the payment was declined. I have been trying to contact you via various channels and by phone, but have not been able to reach anyone, nor has anyone reached out to me. This has been a very bad experience for me. I just wish someone could give me answers about my booking. My order reference is VW-5061941_FlightBookingOrder_8

Geplaatst op: 19-11-2021
Laatst bewerkt op: 19-11-2021
Geschreven door: Eunice D.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Weigeren geld terug te betalen!

NIET BOEKEN WANT ALS JE NIET KAN VLIEGEN VANWEGE COVID DAN BEN JE HET GELD KWIJT!
In februari 2020 een KLM vlucht geboekt via Vliegwinkel.nl. Deze kon vanwege COVID natuurlijk niet doorgaan. Ik heb ze ruim de tijd gegeven want ik snap dat het bijzondere omstandigheden zijn voor iedereen. Na geen enkel bericht te hebben gehad toch maar eens aan de bel getrokken. Ze gaven aan dat KLM nog niets had overgemaakt! Na maanden aan het lijntje te zijn gehouden zelf maar even onderzoek gedaan en wat blijkt dat KLM al lang het boekjaar 2020 heeft afgerond en dus alle refunds al had gedaan! Ze lopen dus gewoon al maanden te liegen!!!

WEES GEWOON EERLIJK!! EN WIJS NIET NAAR EEN ANDER! DUS NIET BOEKEN WANT ZE GEVEN ANDEREN GEWOON ONTERECHT DE SCHULD!!

26-05: Mijn boekingsnummer is: VW-4243276

28-05: Weer eeuwige standaard reactie van Vliegwinkel! MENSEN NIET BOEKEN! TRAP ER NIET IN!!

Geplaatst op: 28-05-2021
Laatst bewerkt op: 28-05-2021
Geschreven door: Rob

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Vliegwinkel.nl


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

333Travel logo
333Travel
2 beoordelingen
9
Aer Lingus logo
Aer Lingus
2 beoordelingen
9
Trainline logo
Trainline
2 beoordelingen
9,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Vliegwinkel.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 12 beoordelingen geplaatst over Vliegwinkel.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,9 gekregen, waarbij 37% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Vliegwinkel.nl actief?

Vliegwinkel.nl is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vliegticket aanbieders en vakantie & reizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Vliegwinkel.nl reviews? Dan kun je naar de website van Vliegwinkel.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie