Vliegwinkel.nl logo

Vliegwinkel.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Vliegwinkel.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Vliegwinkel.nl logo
Website
Vliegwinkel.nl
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Vliegwinkel.nl

Vakantie is al duur zat, dus zorg ervoor dat jij zo goedkoop mogelijk naar jouw vakantiebestemming vliegt. Op Vliegwinkel.nl vind je snel en eenvoudig de goedkoopste en beste vluchten. Je boekt al jouw tickets zeer gemakkelijk, waar je ook bent. Wist je dat het veel geld kan schelen om vanaf een andere luchthaven te reizen? Of dat je flink kunt besparen door te kiezen voor andere reisdagen? Vliegwinkel.nl zorgt ervoor dat jij in een oogopslag de goedkoopste mogelijkheden te zien krijgt. Lees voordat je besluit om jouw vliegtickets te boeken via Vliegwinkel.nl eerst de beoordelingen van andere reizigers. Hierdoor kom jij veel te weten over deze reisaanbieder en kun je een weloverwogen keuze maken om hier jouw vliegtickets te boeken.

Over Vliegwinkel.nl

Vliegwinkel.nl maakt deel uit van het grootste online reisbureau van Nederland, Travix. Vliegwinkel.nl is opgericht in 1989 met de opening van de eerste fysieke winkel in Haarlem. Tegenwoordig is de reisaanbieder uitgegroeid tot een speler met zeer veel ervaring in de reisbranche. Vanaf 2011 is Vliegwinkel.nl volledig online geworden. De verkoop van vliegtickets vindt enkel online plaats. Dit maakt het mogelijk om de allergoedkoopste tickets aan te bieden. Je hebt de keuze uit meer dan 9000 bestemmingen. Er zit dus altijd een vliegticket bij naar jouw droombestemming!

Waarom kiezen voor Vliegwinkel.nl

De belangrijkste reden om jouw vliegtickets te boeken via Vliegwinkel.nl zijn de lage prijzen. Vliegwinkel.nl verzamelt voor jou het aanbod van meer dan 800 verschillende airlines waaronder KLM, Emirates en Ryanair. Dit scheelt jou gigantisch veel tijd. Met een druk op de knop krijg jij te zien wanneer je het goedkoopst kunt vliegen. Het enige dat je hoeft te doen is de vertrekluchthaven invoeren, je bestemming en eventueel gewenste reisdata. Vervolgens ontvang je een compleet overzicht van relevante vluchten. Wil je vliegen met een specifieke luchtvaartmaatschappij? Maak dan gebruik van de zoekfilters om het beste ticket voor jouw reiswensen te vinden. Wanneer je een vliegticket boekt via Vliegwinkel.nl kun je jouw boeking eenvoudig beheren. Log in Mijn Account in om je boeking te wijzigen of bijvoorbeeld extra bagage bij te boeken. Je ontvangt na het boeken jouw e-tickets binnen 5 minuten en krijgt altijd €10,- korting op een volgende boeking.

Is Vliegwinkel.nl betrouwbaar?

Vliegwinkel.nl is jouw reisagent sinds 1989. Op social media heeft Vliegwinkel.nl duizenden volgers. Volg de reisagent op Facebook en Instagram om dagelijks reisinspiratie op te doen en op de hoogte te blijven van de beste deals. Je kunt kiezen uit diverse veilige betaalmethodes om je boeking af te ronden, waaronder iDeal en PayPal. Vliegwinkel.nl is daarnaast aangesloten bij ANVR, IATA en SGR. Dit laat zien dat jij als klant profiteert van extra zekerheden. Zo helpt de ANVR je bij vragen en klachten en respecteert een ANVR-reisonderneming uitspraken van de onafhankelijke Geschillencommissie Reizen.

Klantenservice en klachten

Op de website vind je een uitgebreide sectie met veelgestelde vragen. Vraag jij je af hoeveel bagage je mee mag nemen, hoe je jouw naam op een ticket aanpast of hoe je jouw vertrekdatum kunt wijzigen? Antwoorden op dergelijke vragen staan gewoon online. Voor overige vragen, opmerkingen of een persoonlijk reisadvies kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van Vliegwinkel.nl. Enthousiaste medewerkers staan voor je klaar. Je neemt direct contact op via de chat op de website of via Facebook Messenger. Zoek alvast je boekingsgegevens op in je persoonlijke account zodat je snel geholpen kunt worden.

Wil jij ook beoordelen?

Help medereizigers bij het maken van de juiste beslissing door jouw ervaring met Vliegwinkel.nl te delen op Ervaringensite.nl. Alle informatie die jij kunt verstrekken is waardevol. Vertel bijvoorbeeld hoe jouw vlucht is verlopen, of je makkelijk alle gewenste informatie terug kon vinden in je persoonlijke omgeving en hoe eventueel contact met de klantenservice is verlopen. Zou jij het anderen aanraden om een vliegticket te boeken via Vliegwinkel.nl? Waarom? Of waarom juist niet? Het kost je slechts enkele minuten om jouw beoordeling te schrijven en voor anderen is dit zeer waardevol. Alvast bedankt!

Gerelateerde bedrijven

Vueling logo
Vueling
2 beoordelingen
10
eDreams logo
eDreams
2 beoordelingen
10
Aer Lingus logo
Aer Lingus
2 beoordelingen
9
7,7
60% zou hier weer kopen
6 beoordelingen
Onze beoordeling over Vliegwinkel.nl

Vliegwinkel.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Vliegwinkel.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Vliegwinkel.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Vliegwinkel.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Vliegwinkel.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van Vliegwinkel.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Vliegwinkel.nl.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Makkelijk en snel boeken

Makkelijk en snel boeken zonder problemen.

Geplaatst op: 25-01-2015
Geschreven door: Bert

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Ticketboeken plus extra opties snel gedaan

Het fijne aan de website van Vliegwinkel is dat alles simpel is opgezet. Ook het direct boeken van hotels en of huurauto is eenvoudig te doen. Maar vooral is de prijs belangrijk. En ook daar scoort Vliegwinkel punten. Want in een overzicht zie je direct welke vluchten het goedkoopst zijn. Voor de zekerheid check ik ook wel eens bij andere ticket aanbieders maar zelden zijn die goedkoper. Daarom gebruik ik altijd Vliegwinkel.nl

Geplaatst op: 24-01-2015
Geschreven door: Gerdy

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prettig boeken

Laatst heb ik een vliegticket geboekt naar Bali, verschillende vergelijkingen gedaan en toch weer terug gekomen op Vliegwinkel.nl. De prijzen waren beter en het boeken is gemakkelijk.

Geplaatst op: 13-07-2015
Geschreven door: Gerda

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Ticket geboekt en wegens Corona niet doorgegaan

Bij vliegwinkel 2 tickets besteld maar wegens Corona niet door gegaan , na vele e-mails te hebben gehad dat ze er mee bezig zijn heb ik er geen vertrouwen meer in dat er terug betaald gaat worden .

Geplaatst op: 07-09-2021
Geschreven door: Martin N.

6 / 10
5/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Weigeren geld terug te betalen!

NIET BOEKEN WANT ALS JE NIET KAN VLIEGEN VANWEGE COVID DAN BEN JE HET GELD KWIJT!
In februari 2020 een KLM vlucht geboekt via Vliegwinkel.nl. Deze kon vanwege COVID natuurlijk niet doorgaan. Ik heb ze ruim de tijd gegeven want ik snap dat het bijzondere omstandigheden zijn voor iedereen. Na geen enkel bericht te hebben gehad toch maar eens aan de bel getrokken. Ze gaven aan dat KLM nog niets had overgemaakt! Na maanden aan het lijntje te zijn gehouden zelf maar even onderzoek gedaan en wat blijkt dat KLM al lang het boekjaar 2020 heeft afgerond en dus alle refunds al had gedaan! Ze lopen dus gewoon al maanden te liegen!!!

WEES GEWOON EERLIJK!! EN WIJS NIET NAAR EEN ANDER! DUS NIET BOEKEN WANT ZE GEVEN ANDEREN GEWOON ONTERECHT DE SCHULD!!

26-05: Mijn boekingsnummer is: VW-4243276

28-05: Weer eeuwige standaard reactie van Vliegwinkel! MENSEN NIET BOEKEN! TRAP ER NIET IN!!

Geplaatst op: 28-05-2021
Geschreven door: Rob

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Vliegwinkel.nl


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Vueling logo
Vueling
2 beoordelingen
10
eDreams logo
eDreams
2 beoordelingen
10
Aer Lingus logo
Aer Lingus
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Vliegwinkel.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Vliegwinkel.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,7 gekregen, waarbij 60% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Vliegwinkel.nl actief?

Vliegwinkel.nl is vooral actief in de categorie vakantie-reizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Vliegwinkel.nl reviews? Dan kun je naar de website van Vliegwinkel.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie