Voordeeluitjes logo

Voordeeluitjes ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

26 beoordelingen • 4,7
Voordeeluitjes logo
Voordeeluitjes ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
26 beoordelingen • 4,7
Beoordeling
26 beoordelingen
4,7
5 sterren
23%
4 sterren
12%
3 sterren
0%
2 sterren
8%
1 ster
58%
Bestelproces
4,7
Service
4,7
Prijs
4,7
Levering
4,7

Gerelateerde bedrijven

Karins choice logo Karins choice
7 beoordelingen
7,4
Fox reizen logo Fox reizen
1 beoordelingen
8
Beerze Bulten logo Beerze Bulten
1 beoordelingen
10

Voordeeluitjes ervaringen

Opzoek naar Voordeeluitjes ervaringen? Lees hier alles over Voordeeluitjes en zorg dat je goed voorbereid op vakantie gaat. Voordeeluitjes biedt goedkoop hotels aan, maar jij wilt als consument wel zeker weten dat deze hotels aan jou verwachtingen voldoen! Lees hier alle Voordeeluitjes ervaringen van andere consumenten en laat je informeren door andere consumenten. Heb jij al Voordeeluitjes ervaringen? Plaats je Voordeeluitjes beoordeling dan op deze pagina.

Over Voordeeluitjes

Opzoek naar een goedkoop hotel? Voordeeluitjes biedt goedkoop hotels aan in Benelux en Duitsland. Er is keuze uit meer dan 1000 verschillende hotels waarbij Voordeeluitjes de laagste prijs garantie geeft! Zie jij de hotel ergens goedkoper dan biedt Voordeeluitjes ook deze prijs aan. Je bent dus altijd verzekerd van een bodemprijs bij Voordeeluitjes. Naast een lage prijs selecteerd Voordeeluitjes de leukste hotelarrangementen voor jou uit. Even bijkomen in de wellness, heerlijk uitwaaien bij de kust of je eens lekker laten gaan in de natuur op je mountainbike? Voordeeluitjes biedt voor iedereen wel wat aan! Ook is het mogelijk om gebruik te maken van geheel georganiseerde reizen. Voordeeluitjes biedt dan busreizen aan met de bekendste busaanbieders waar zij zeer scherpe prijs afspraken mee hebben. Hierdoor kan je gebruik maken van luxe touringcars welke door heel Europa trekken.

Voordeeluitjes staat klaar voor jou!

Voordeeluitjes staat ten alle tijden klaar voor jou. Heb je nou vrageno ver je verblijf, prijs of wil je gewoon extra informatie? Je kan Voordeeluitjes bellen op werkdagen van 08:00 t/m 22:00 uur. Het deskundige team staat jou altijd hartelijk ter woord om aan al jou vragen te voldoen.

Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Voordeeluitjes

profielfoto van Isabelle
Isabelle
01-05-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Super blij ook nog 7,50 extra korting

Heb voor mijn moeder met moederdag een leuk tripje geboekt. Bovenop de lage prijs kreeg ik ook nog eens extra 7,50 euro korting. Helemaal blij mee :)

profielfoto van Marieke
Marieke
24-11-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Boeking was erg makkelijk

Super gemakkelijk website met echt mooie kortingen. Ook het boeken van de aanbiedingen is echt zo gedaan. Enigste minpuntje is dat niet in elke stad heel veel aanbod is. Een klein beetje meer aanbod zou in sommige steden wel prettig zijn.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
11-08-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Snelle afwerking

Ik ehb geboekt bij voordeeluitjes en kreeg meteen een bevestiging met alles. Alles was zoals er gecommuniceerd was! Helaam toppppp!

profielfoto van L V.
L V.
17-07-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Telefonisch gebeokt

Ik heb telefonisch geboekt, omdat ik een extra nacht wou bijboeken. Dit was geen probleem en werd meteen geregeld. Even een dikke duim voor voordeeluitjes dat zij dit zo spoedig oppakken.

profielfoto van Jessica
Jessica
14-07-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goed aanbod alleen hoge administratiekosten

Doordat ik even niet lekker in mijn vel zat ben ik een paar dagen lekker ertussenuit geweest. Moet zeggen dat ik echt even tot rust ben gekomen en thuis weer veel beter tot me recht kom. Was er gewoon echt even aan toe denk ik. ALles was goed moet alleen wel zeggen dat ik de administratiekosten wel wat hoog vond.

profielfoto van P L.
P L.
16-02-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Makkelijke website

Kan niet anders zeggen dan dat het een erg prettige website is. Kon snel vinden waar ik naar opzoek was en vond de prijzen erg meevallen. Moest alleen even zoeken wanneer ik precies moest betalen, maar dit kon ik terug van bij de FAQ

profielfoto van Davie
Davie
08-12-2015
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prijs kwaliteits verhouding goed

De prijs/kwaliteit verhouding van Voordeeluitjes is echt meer dan goed te noemen. Natuurlijk is het aanbod wel wat minder dan bijvoorbeeld hotelspecials, maar de prijs ligt wel echte vele malen lager.

profielfoto van Dhr G.
Dhr G.
20-02-2015
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Verliep allemaal erg soepel

Erg duidelijke website waar het gemakkelijk is om te boeken.

Wel even een klein verbeterpuntje is dat ik geld van te voren moest overmaken. Dit stond alleen niet op de naam van het hotel of Voordeeluitjes. Uiteindelijk geen probleem, maar als bewijs is het wel makkelijk als het op de naam van het hotel of Voordeeluitjes staat

profielfoto van Anoniem
Anoniem
16-10-2014
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Geen fratsen

Wij gaan meerder weekenden per jaar weg met voordeeluitjes. Tot nu toe geen klachten en kunnen we alleen maar tevreden zijn. Je moet wel echt zoeken tot je wat geschikts vind, maar de prijzen zijn daarintegen ook laag.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
31-07-2015
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
soms goed, soms slecht.

2 maal goede ervaring. Nu slechte ervaring. Lange wachttijden bij telefonisch contact. Geen goede en nette behandeling. 2e maal bellen. Wederom lange wachttijden.
Na lang gesprek (lang in de wacht), toch nog resultaat.
Had dit niet sneller gekunt. Commentaar: het was druk.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
19-10-2014
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Slordig

De telefonische service van Voordeeluitjes is

slordig. Meer dan eens werd mij door een mevrouw, die zeer slecht was ingevoerd in de materie, verkeerde info

(en foute prijsberekening) verstrekt. Deze mevrouw kan

overigens ook wel een bedrijfscursus wellevendheid gebruiken...

Check alles !! Bel desnoods het betreffende hotel.

Als je alleen reist, is het trouwens vaak goedkoper om voor een arrangement van het hotel zelf te kiezen.

MvC

profielfoto van Peter B.
Peter B.
30-01-2021
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Verkeerde naam voordeeluitjes


Meerdere keren met voordeeluitjes weggeweest.
Ervaringen van de uitjes zijn altijd goed geweest.
Alleen ben ik achteraf tot besef gekomen dat de naam voordeeluitjes niet correct is.
Bij heel veel boekingen waarbij een flinke korting staat in % blijkt als je naar de site gaat van het betreffende hotel dat er dikwijls geen of nauwelijks korting is en dat het zelfs goedkoper kan zijn.
Dus de site kun je gebruiken voor een leuk uitje uit te zoeken maar het loont echt de moeite om voor het boeken naar de site te gaan van het hotel dat je wil boeken.

profielfoto van Familie
Familie
22-10-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Slechte service

Belachelijk dat als je 8 dagen van te voren je boeking wilt annuleren je 90% moet afrekenen. Of als je het om wilt boeken naar een andere Roompot in de buurt het ook niet kan. Ik boekte vaak via voordeeluitjes. Maar dit is toch zeker de laatste keer. Via andere sites kan je tot 24 uur nog kosteloos annuleren. Dus dit is een erg slechte service.

profielfoto van Kees
Kees
24-07-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
zeer slecht of niet bereikbaar, met bellen en mailen, na verkeerde boeking.

Waardeloze organisatie,

profielfoto van Kees
Kees
24-07-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Een zeer slecht bedrijf, niet bereikbaar meer na boeking, je blijft maar bellen €0,25 per minuut

Advies is om nooit meer boeken bij voordeeluitjes het zijn zwervers, hoe zij met de klanten omgaan. ga naar Roompot of Landal.

profielfoto van Adrianus
Adrianus
10-06-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
ZeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeR slecht

Heb inmiddels 10 mailtjes en 3 whatsapp-s gestuurd. Geen reactie

profielfoto van Dirk
Dirk
18-08-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Spijt!!!

Door een fout op hun website was er een dubbele boeking gedaan. Zowel voordeeluitjes als ik had dat niet opgemerkt. We moesten onze vakantie dubbel betalen, omdat een opzeggen niet meer mogelijk was. Voordeeluitjes wilden niet tegemoetkomen in wat eigenlijk een probleem was in hun eigen ordening systeem. Uiteindelijk wilde het hotel ons wel tegemoetkomen. we moesten wel de 75 euro aan commissiekosten betalen die het hotel kwijt was aan Voordeeluitjes. Voordeeluitjes is geen goede keuze, ze zijn niet klantvriendelijk onze vakantie was 75 euro duurder. Wij hebben spijt voor onze keuze met Voordeeluitjes.

profielfoto van Hans
Hans
30-05-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Annuleren is na het maken van een fout binnen enkele uren niet mogelijk

Ik had geboekt me niet bewust dat je niet meer kan annuleren. Dit deed ik toch 5 uur nadat ik verkeerd had geboekt. Nergens op de site of tijdens de boeking stat vermeld dat je 15% annuleringskosten moet betalen. Zelfs NA telefonisch onderhoud geen enkele flexibiliteit. NOOIT MEER VOORDEELUITJES.NL. PAS OP MET BOEKEN

profielfoto van Bakker
Bakker
13-08-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Nooit meer Voordeeluitjes ! CRIMINELEN !

Via Voordeeluitjes een boeking gedaan voor 4 dagen naar Camping Tikvah in Hooghalen (Drenthe) voor € 249,- in een safaritent incl. schoonmaak a € 50,- excl. allerlei bijkomende kosten. Net voor vertrek nog eens gebeld voor de zekerheid of alles goed geregeld is en kreeg ik zonder pardon te horen dat we maar 3 dagen konden komen omdat de zaterdag al volgeboekt zat via een andere website op de camping. Goed dat ik nog even bel dus, we krijgen doodleuk te horen dat we dit zelf maar moeten oplossen door nog elders zelf een accomodatie te vinden voor 1 dag om onze vaststaande planning niet geheel in het water te laten vallen. Ze draaien ook de rollen om en zeggen dat we heel blij mogen zijn met onze 3 dagen terwijl je een boeking van 4 dagen geboekt hebt ! Afin eind goed al goed zou je zeggen met een wrange bijsmaak.
Dus niet !; we krijgen voor de (schade)dag minder maar een korting van € 35,- van Voordeeluitjes (ipv € 69,- p nacht) blijkt op de faktuur en blijken op de camping zelf de eindschoonmaak (a € 50,-) ook nog zelf te moeten uitvoeren vanwege meerdere partijen die niet met elkaar communiceren! Voordeeluitjes als bemiddelende partij die eindverantwoordelijk is, Vodatent als verhuurder en eigenaar van de tent en Camping Tikvah als verhuurder van de plaats, elektra, toeristenbelasting en de opdrachtnemer van de schoonmaak. De camping was leuk, maar Voordeeluitjes zijn oplichters door je geld achterover te drukken ! Schade € 34,- + € 50,- = € 84,- door je neus geboord ! Het enige dat ze tegemoet zijn gekomen is hun administratiekosten te annuleren. KIJK UIT JE KAN BETER GEEN ZAKEN DOEN MET VOORDEELUITJES HET ZIJN ECHTE BOEVEN !!

profielfoto van Pim N.
Pim N.
10-08-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
ANNULERINGSKOSTEN 85% VAN TOTAALBEDRAG

Ik heb een hotel geboekt voor 3 nachten in Duitsland. Niet de voordeligste. Maximaal een uur later krijg ik spijt van de boeking en annuleer via de bevestigingsmail.

Je krijgt binnen 5 dagen antwoord als je daarom vraagt.
Bel met 25 cent per minuut nadat ik een mail heb ontvangen dat ik 85% van de prijs van het hotel moet betalen.

Voordeeluitjes heeft hier geen invloed op, maar vermeld dit niet duidelijk op de site.

Advies van Voordeeluitjes is contact op te nemen met het hotel om om coulance te vragen om niet 85% van de kosten te betalen.

Dit is niet zoals het hoort en stel Voordeeluitjes aansprakelijk voor alle kosten die ik maak om mijn recht te krijgen.

Vriendelijke groet,
Pim Nicolaas

profielfoto van Toyhunter
Toyhunter
04-09-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
oplichters

Niet geboekt uiteindelijk, prijzen liggen altijd hoger dan eerst vermeld. Uiteindelijk een arrangement rechtstreeks via een hotel geboekt. 30% goedkoper

profielfoto van Kevin
Kevin
01-07-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Zeer ondermaatse service

Via de site een boeking gedaan. Het leek mij een leuke aanbieding. Echter kreeg ik in de bevestigingsmail ineens een andere datum van mijn boeking binnen...contact via voordeeluitjes is slecht te noemen. Die geven aan dat ik het zelf maar moet regelen met het hotel. Annuleren kan schijnbaar ook niet kosteloos en ze vragen een belachelijk hoog bedrag hiervoor. Het is makkelijk naar anderen wijzen, zodat er zelf niets opgelost hoeft te worden. Ik raad deze site niet aan.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
20-06-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
KAMER NIET BESCHIKBAAR

Vandaag 20/07/2017 arrangement geboekt via Voordeeluitjes
Marina Hotel Stellendam Boeking nr 845718 voor 2 nachten.
Bij onze aankomst was onze kamer niet beschikbaar, de baas was er niet en een dame bood ons als alternatief een ander hotel aan voor 1 nacht (wel 35 km rijden H&W) om morgen terug naar hier te komen!!!!! dus van ons 3 dagen verlof bleef niet veel meer over, we zijn naar dat hotel gaan kijken maar het was midden in een dorp en we hadden speciaal aan het water besteld dus EEN SCHANDE VINDEN WIJ

profielfoto van Fam.cornet.
Fam.cornet.
23-05-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Nare ervaring.

We hadden voor een mooie ,lage prijs een hotelletje geboekt voor 1 nacht . We waren ernaar onderweg toen we via mail gevraagd werden kontakt op te nemen met voordeeluitjes. We kregen te horen dat er iets fout was gegaan en dat we wel een kamer konden krijgen als we 20 euro extra zouden betalen. Dit wilden we niet en zijn dus teleurgesteld naar huis teruggegaan !! Wat een slechte service ongelooflijk !!

profielfoto van Bert
Bert
08-05-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Mooie foto,s slechte kamers

Ze tonen mooie foto,s voor hun kamers, maar als je bij het hotel komt zijn het vreselijke inpandige kamers.
Een andere kamer krijg je niet.

profielfoto van Anna
Anna
24-10-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Mooie beloftes, geen levering

Heb nu 3x een aanvraag weggestuurd voor een arrangement bij Voordeeluitjes, geen van de drie keren kon de vakantie doorgang vinden, omdat het hotel net in die periodes (3x) andere prijzen hanteerden.....
Het ziet er op de website heel aantrekkelijk uit, maar helaas kan je bij Voordeeluitjes niet vaak boeken.
Misleidend.

Schrijf een review over Voordeeluitjes

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Karins choice logo Karins choice
7 beoordelingen
7,4
Fox reizen logo Fox reizen
1 beoordelingen
8
Beerze Bulten logo Beerze Bulten
1 beoordelingen
10

Andere gerelateerde bedrijven

Alle subcategorieën uit deze categorie