T-Mobile logo

T-Mobile reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
T-Mobile reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
T-Mobile logo
Website
t-mobile.nl
Categorie
Telecom
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen T-Mobile

T-Mobile is een bekend telecombedrijf dat als missie heeft om Unlimited te zijn in alles dat ze doen. Naast T-Mobile vallen ook de merken Tele2, Simpel en Ben onder de paraplu van T-Mobile. Ben jij op zoek naar een nieuw abonnement voor je smartphone, internet of televisie voor thuis? Dan heeft T-Mobile waarschijnlijk een abonnement dat aansluit bij jouw wensen. Voordat je besluit om hier een nieuw abonnement af te sluiten, is het verstandig om te lezen wat anderen te zeggen hebben over T-Mobile. Door reviews te lezen krijg je een goed beeld van dit bedrijf en kom je er achter wat echte klanten écht vinden van T-Mobile. Wij hebben alle T-Mobile ervaringen voor je verzameld en de reviews op deze pagina op een rij gezet.

Over T-Mobile

T-Mobile is opgericht in 1999 en het hoofdkantoor bevind zich in het Duitse Bonn. Het telecombedrijf heeft als missie om grenzen in de telecomwereld te doorbreken en zo iedereen toegang te geven tot het beste netwerk van Nederland. Je hebt de keuze uit tal van abonnementen, van Sim Only en prepaid abonnementen tot alleen mobiel internet of internet voor thuis. Ook zakelijke klanten kunnen terecht bij T-Mobile. De verschillende merken, T-Mobile, Tele2, Ben en Simpel, richten zich ieder op verschillende klantbehoeftes. Zo is er voor elke Nederlander een geschikte oplossing voor mobiel en vast bellen, internet, televisie en meer.

Waarom kiezen voor T-Mobile

Doordat T-Mobile zo'n grote speler is, kunnen ze hun klanten goede deals aanbieden. Zo ontvang je bijvoorbeeld veel korting op je toestel wanneer je deze aanschaft in combinatie met een abonnement, of maak je de eerste paar maanden gratis gebruik van je internet en tv pakket. Online vind je eenvoudig en snel de beste deals. Alle aanbiedingen staan direct weergeven op de homepage. Wil jij een persoonlijk advies inwinnen? Dan kun je altijd contact opnemen met een van de medewerkers van de klantenservice. Download ook zeker de T-Mobile app om altijd inzicht te hebben in jouw verbruik.

Is T-Mobile betrouwbaar?

T-Mobile heeft het meest bekroonde mobiele netwerk dat 5 jaar op een rij als beste getest is door umlaut. In 2021 is de telecomaanbieder zelfs uitgeroepen tot het beste mobiele netwerk wereldwijd. Binnen Nederland heeft T-Mobile haast 7 miljoen klanten die gebruik maken van de smartphone abonnementen en nog eens honderdduizenden klanten die gebruik maken van het vaste netwerk. Met een omzet van meer dan 500 miljoen is dit een grote speler op de Nederlandse markt. Niet alleen kun je online eenvoudig en snel een abonnement afsluiten, maar er zijn ook tal van fysieke winkels waar je terecht kunt. Er is een klantenservice die op verschillende manieren bereikbaar is.

Klantenservice en klachten

Online vind je zeer veel informatie over uiteenlopende onderwerpen, van een uitleg over de facturen tot het verlengen van je huidige abonnement. Het kan altijd zijn dat je nog met vragen blijft zitten, of op zoek bent naar een persoonlijk advies. In dit geval is het verstandig om even contact op te nemen met de klantenservice. Dit doe je door te bellen, te chatten, of je vraag te posten in de T-Mobile community. Met 300.000 leden is de kans groot dat een ander je kan helpen bij het oplossen van jouw probleem.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met T-Mobile? Dan willen we je vragen om een beoordeling over T-Mobile achter te laten op deze pagina. Zo help je anderen namelijk bij het maken van de juiste beslissing. Vertel bijvoorbeeld over de snelheid van je internet, of je tevreden bent met de prijs die je betaald voor je abonnement en of je goed geholpen bent door een medewerker van T-Mobile indien je hier contact mee hebt gehad. De informatie die jij weet te verstrekken is zeer waardevol en helpt andere potentiële klanten om een goed beeld te vormen van T-Mobile en de abonnementen.

Reviews over T-Mobile

Gerelateerde bedrijven

Pepper logo
Pepper
14 beoordelingen
7,2
Modifast logo
Modifast
6 beoordelingen
8,7
Citroensapkuur logo
Citroensapkuur
11 beoordelingen
8,2
4,6
27% zou hier weer kopen
42 beoordelingen
Ervaringen met T-Mobile

Het bedrijf T-Mobile is geverifieerd door ons. De webshop t-mobile.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. T-Mobile is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. T-Mobile maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

T-Mobile is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van t-mobile.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
T-mobile thuis

Paar weken geleden overgestapt naar t-mobile en monteur komt langs sluit alles aan maar heb pas 5 dagen later internet omdat t-mobile het te laat door gegeven had nou sta je dan sochtend om 8 uur voor op had btr ij de avond kennen komen slecht gehumeurd vandaag normaal gesproken sta ik pas rond 2 uur op

Geplaatst op: 18-01-2022
Laatst bewerkt op: 18-01-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zwaar waardeloos bedrijf

Apple watch S7 Nike op 18 November 2021 (6,5 week geleden) besteld nog steeds niet geleverd.

Geplaatst op: 03-01-2022
Laatst bewerkt op: 03-01-2022
Geschreven door: Jamal A.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Super snel en goed tevreden

Ik ben overgestapt van Budget naar t mobile en ik vind dat ze alles goed en supersnel geregeld hebben. Oude abonnement opgezegd nummer gehouden en omgezet en binnen 3 dagen was alles geregeld en hoefde zelfs het
Oude maand tarief bij andere aanbieder niet te betalen vandaag ook door het halve land gereden en overal prima bereik. Dus super tevreden straks dual Sim iPhone Watch bestellen bij tmobile goed het jaar uit dus.

Geplaatst op: 31-12-2021
Laatst bewerkt op: 31-12-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
T-mobile niet aan beginnen

Ik stap over
T-mobile slecht slecht kwaliteit
Tv en internet zwaar waardeloos
Je betaald veel ma je krijgt niet wat je word beloofd
En na komen van afspaaken nooit terug tevinden in hun computer
En moneur moet na un jaar nog steeds aansluiten en langs komen om na de modem tekijken
Eenige wat helpt is honkbalknuppel der opslaan

Geplaatst op: 19-12-2021
Laatst bewerkt op: 19-12-2021
Geschreven door: Michael S.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Super tevreden met 't mobile

Ik heb nu een jaar internet en sins vandaag tv van tmobile.
Ik kan er geen verkeerd woord over zeggen.
Het internet is constant stabiel en ik ben nog niet weggevallen. Tv was zo snel aangesloten dat zelfs een niet techneut het kan.
Om simpel te zeggen ik ben super tevreden en ook nog is 25 euro per maand goedkoper dan ziggo.
En oja geen jaarlijkse verhoging.

Geplaatst op: 25-06-2021
Laatst bewerkt op: 25-06-2021
Geschreven door: Heiko M.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Erg snel

Ik heb vandaag het internet van T Mobile thuis aan gesloten en dit ging allemaal super snel. Ons internet is in een keer 3 keer zo snel en kunnen we er allemaal weer van genieten.

Geplaatst op: 20-04-2021
Laatst bewerkt op: 02-08-2021
Geschreven door: Lara V.

9 / 10
3/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede klantenkorting

Ik heb een tijdje zitten zoeken naar een goed maar ook nog een goedkoop abonnement voor internet en telefoon en toen kwam ik al snel hier uit. De klantenservice is ook erg prettig om mee samen te werken!

Geplaatst op: 30-03-2021
Laatst bewerkt op: 02-08-2021
Geschreven door: Nienke B.

8 / 10
4/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Abonnement en dekking goed

Ben heel erg tevreden. Heb overal goed bereik en kan zorgeloos bellen en internetten. Ook in vergelijking met andere aanbieders is het abonnement goed en prijs is redelijk. Ook het toestel wat ik er voor weinig bij kreeg ben ik erg blij mee.

Weet dat sommige mensen klachten hebben over de service maar ze hebben een hoop verbeterd in de tussentijd.

Nooit problemen gehad met de service en altijd goed geholpen.

Geplaatst op: 28-03-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Slechte service

Ze gebruiken hun macht om je af te sluiten als je een factuur niet betaald van een totaal ander contract. Ik probeer over deze factuur contact te krijgen met T mobile maar dit is niet te doen! Ik heb precies gedaan wat ze zouden willen. Toch krijg ik niemand te pakken. Niet telefonisch, niet per mail en niet per brief! Geen zin om voor 200 euro een rechtszaak te starten, maar zou hem zeker winnen.

Geplaatst op: 08-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-12-2021
Geschreven door: Nick V.

6 / 10
3/5 1/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Stap niet over naar t-mobile thuis.

Er zijn met een half jaar problemen ontstaan die niet goed zijn opgelost.
De laatste twee maanden niks meer gehoord omdat je toch weggaat na een jaar.
Heb nog t-mobile gsm abonnement helaas voor twee jaar ook die wordt als het tijd is over gezet naar een andere provider.

Geplaatst op: 31-08-2021
Laatst bewerkt op: 31-08-2021
Geschreven door: Ruud W.

6 / 10
4/5 1/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Een Ramp

Van KPN koper overgestapt naar de glasvezel van t-Mobile. Helaas was de download snelheid niet echt veel beter dan via het koper. Binnennetwerk is wel Cat6. Televisie is een grotere ramp. 2 tot 4 maal per week de tv box opnieuw opstarten ( x 3 TV,s), geluid viel regelmatig weg, beeld liep bij zowel live tv als het bekijken van opname regelmatig vast. Dus weer even opnieuw opstarten.
Tot overmaat van ramp kon mijn zakelijke e-mail die via een andere provider loopt niet meer verzenden. De service medewerker die je na 25 minuten aan de telefoon krijgt kwam niet verder dan “ kan ik niets aan doen” en “ dat is een typische vraagje voor ons gebruikers forum”,
Na 5 maanden de beslissing genomen om weer over te stappen naar het koper van KPN. De boete van T-Mobile maar voor lief genomen. Na het bezoek van de kpn monteur werkt alles weer goed en geen storingen meer gehad. Nu maar even geduldig afwachten tot KPN ook glasvezel-verbinding gaat aanbieden.

Geplaatst op: 15-08-2021
Laatst bewerkt op: 15-08-2021
Geschreven door: Gerrit-Jan V.

6 / 10
5/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Erg tevreden

Ik ben super tevreden dat ik ben overgestapt naar het glasvezel. Voorheen hadden we maximaal een snelheid van 30mb download maar nu is dat meer als 1000mb download snelheid. Top!

Geplaatst op: 31-05-2021
Laatst bewerkt op: 02-08-2021
Geschreven door: Nick O.

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima

Ben zelf jaren klant bij T-mobile. Heb tot nu toe prima ervaringen met ze. Ooit eens een probleem gehad met netwerk bereik en bleek uiteindelijk aan de geleverde telefoon te liggen. Hebben ze prima opgelost en was ook weinig discussie over.

Wat prijzen en aanbod betreft zijn het geen hoogvliegers en toch het idee dat je altijd teveel betaald. Maar die ervaring heb ik ook met andere aanbieders uit het verleden gehad.

Durf niet te zeggen dat ze de beste zijn maar voor wat ik nodig heb zijn ze goed. En ook wat service betreft nog niets te klagen.

Geplaatst op: 30-01-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Robert S.

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Slecht! Lijkt voordelig, maar is het niet. Tevens slechte kwaliteit!

Spijt van m’n overstap van ziggo naar deze troep. In korte tijd WEER geen of een haperend internet. De eerste storing 5 dagen geen tv en internet. Compensatie? Nee, natuurlijk niet.
Nu dus weer slechte/ haperende WiFi. Telefonisch onbereikbaar (5 minuten wachttijd en ondertussen al 20 minuten wachten) en via de chat ook al ruim een half uur wachten op een medewerker. Zodra het kan, is t-mobile weer een klant armer. Ik ga terug naar Ziggo!

Geplaatst op: 28-12-2021
Laatst bewerkt op: 28-12-2021
Geschreven door: Renee

5 / 10
4/5 1/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Extreem triest

9-12-21 T-mobile gebeld en een abo van 1000/1000 afgesloten. Medewerker gaf aan dat je verwachte aansluit datum 20-12-21 zou zijn en dan ik het beste direct mijn huidige abo op kon zeggen. Dus dat heb ik direct gedaan. Hij gaf aan dat guidion binnen 3 werk dagen contact zou opnemen. Op 21-12-21 nog helemaal niks gehoord. Bellen naar de klantenservice, na 35 min eindelijk iemand aan de lijn. Die geeft aan dat het mijn eigen schuld is en dat ik mijn huidige abo niet moest opzeggen. En t-mobile moest nog een patchkast laten plaatsen in de wijkcentrale. Door verbonden naar een andere afdeling. Na weer 25 min eindelijk te woord gestaan en te horen gekregen dat er nog geen ticket was aangemaakt voor het plaatsen van een patchkast. Mijn vraag was gaat dit allemaal lukken voor 9-1-22 want anders zit ik zonder internet. medewerker gaf aan dat het allemaal geen probleem was. 2 dagen later krijg ik een mail van guidion om een afspreek in te plannen, maar de eerste beste datum die ik kan kiezen is 13-1-22. Weer bellen met de klantenservice, na 25 min eindelijk iemand aan de lijn. Die geeft weer aan dat ik mijn huidige abo maar niet had moeten opzeggen en dat de patchkast pas 10-1-22 geplaatst gaat worden.

Ik heb direct aangegeven te willen annuleren en dat ik naar een partij ga die wel geld wil verdienen en zijn woord nakomt. Heb direct een andere partij gecontacteerd en die komen morgen op 27-12-21 al langs.

Zeer en zeer triest dat zo een groot bedrijf het niet kan regelen.

Geplaatst op: 26-12-2021
Laatst bewerkt op: 26-12-2021
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Erg slecht

Een maand geleden overgestapt naar internet van tmobile. Nu al voor de 2e keer geen geen internet waarvan nu al 5dagen. En van service is al helemaal niet te spreken. Er word gewoon gezegt “sorry maar wij kunnen niks je moet nog een paar dagen wachten tot er een ander bedrijf contact met je opneemt. We weten niet wanneer of hoelaat dat gaat zijn. “
Ik ga maar weer snel overstappen. Dan betaal ik liever een tientje meer maar heb ik wel het product waar ik voor betaal en dat is dus internet met een goede service van kpn

Geplaatst op: 14-12-2021
Laatst bewerkt op: 14-12-2021
Geschreven door: Tommie N.

5 / 10
3/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Prut

Vreemd, bij de slechte ervaringen staat nog wel 'ja 'bij nogmaals kopen. Dat cijfer is dus veel te hoog.

Geplaatst op: 26-11-2021
Laatst bewerkt op: 26-11-2021
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
3/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Direct leverbaar product na 3 weken nog niet binnen.

Denk nog een keer na voordat je weer een abonnement afsluit bij T-mobile! Klantenservice is dramatisch en beloftes worden niet nagekomen. 3 weken geleden heb ik een nieuwe IPhone 13 pro max besteld en ben ik specifiek op zoek gegaan naar een model dat direct leverbaar was. Na het bestellen van de telefoon moest ik een bezorg moment inplannen en de eerste mogelijkheid was maandag 10 januari. T mobile noemt over 3 weken blijkbaar “direct leverbaar”. Nu is morgen de dag dat ik mijn telefoon zou krijgen maar tot mijn grote verbazing krijg ik nu weer een mail dat door een systeemfout ik een nieuwe aflever datum moet inplannen. De eerst volgende mogelijkheid is over 2 weken en dan moeten we nog maar zien of ze dan kunnen leveren.

Na wat contact met de klantenservice blijkt dat ik gewoon moet wachten en kunnen zij er niets aan veranderen. Vervolgens staat er nog wel overal op de website aangegeven dat de telefoon direct leverbaar is (op de bestel site maar ook in de blog).
T mobile probeert gewoon klanten te lokken onder valse voorwendsels en maakt beloftes niet waar. Als je dit als klant vreemd vindt ben je in hun ogen ongeduldig. Naar mijn vorm valt dit onder misleiding en mag dit wettelijk ook niet.

Waardeloos bedrijf die problemen van zich af schuift en niet bereid is om mee te denken.

Geplaatst op: 09-01-2022
Laatst bewerkt op: 09-01-2022
Geschreven door: Marijn G.

4 / 10
1/5 2/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Slechte service.

Ik stapte over van internet KPN naar T-mobile, dit ging helemaal mis.
Ten eerste krijg je dan te maken met installatiebedrijf Guidion die telefonisch niet bereikbaar is.
Mijn lijnen werden 3 weken voor de huisinstallatie al omgepached naar de servers van T-mobile. T-mobile gaf aan dat hun dat fout hebben gedaan, maar komen niet met een oplossing. Gelukkig kwam KPN wel met een oplossing en stuurde mij direct een mobiele verbinding, dus de hele omzetting teruggedraaid.
Steeds heeft KPN mij op de hoogte gehouden. Monteur binnen een week geregeld en deze gaf ook aan dat de lijnen omgepached zijn naar de servers van T-Mobile en dat alleen KPN en T-Mobile erbij kunnen. Alles gratis door KPN hersteld, zij lieten het netjes in het midden wie de fout veroorzaakt heeft. Klacht ingediend bij T-mobile, helaas kan dit niet via mail, dus ligt niets vast. Ga het nog op papier doen, lekker duurzaam echt van deze tijd. Klacht telefonisch ingediend en deze T-Mobile medewerker spreekt zijn collega tegen en geeft aan dat dit ompatchen niet door hun gebeurd is en dat KPN netwerk veel verkeerd doet. Het enige wat ze doen is de schuld ergens anders neer leggen, zonder daar harde bewijzen voor te hebben. Nu begrijp ik het prijsverschil, dat zit heel duidelijk in de zeer goede service van KPN, dat heb ik er ook graag voorover.

Geplaatst op: 23-12-2021
Laatst bewerkt op: 23-12-2021
Geschreven door: Ronald B.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Als ik een negatieve review (getalsmatig) had mogen geven dan had ik dat gedaan

Online bestellen. zou ik eigenlijk online bestelen willen noemen. Losse telefoon was/is direct leverbaar (19-nov-22) op de site. Het duurt een week voor ik een automatische bevestiging krijg (na 3x bellen). Dan zeggen ze doodleuk we leveren u telefoon op 8 dec. Wat nou direct leverbaar. Dan cancel je de order en vraag je je geld terug. Het is nog steeds niet gestort en inmiddels wel weer 3x gebeld met die club. Vervolgens dezelfde telefoon via Wehkamp op een zaterdag besteld en die kwam de dag (zondag) erna al in huis. Chapeau voor Wehkamp en een dikke onvoldoende voor t-mobile. Nou maar weer wachten maandag wordt ik wederom teruggebeld, hoop ik.

Geplaatst op: 04-12-2021
Laatst bewerkt op: 04-12-2021
Geschreven door: Niels

4 / 10
1/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht

word van het ene kastje naar de andere gestuurd. heb een telefoon gekocht , maar ze kunnen het nergens vinden of krijg melding dat het niet op voorraad is. Wil graag duidelijkheid, anders geef mn geld maar terug.

Geplaatst op: 10-11-2021
Laatst bewerkt op: 10-11-2021
Geschreven door: W V.

4 / 10
1/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Waardeloos bedrijf

het begint met het aankomen met een te korte kabel u moet dat bij de monteur bijkopen omdat hij niet zo veel zin had om te boren word er een advies gegeven om een devolo te bestellen zodat je dan geen kabel door je huis ligt.naar 1 jaar werkt deze niet meer.4 x word men beloofd dat er een monteur langs zou komen(dus niet) klachten worden niet behandeld. nu ligt de kabel dwars door het huis over de vloer omdat de kabel veel te kort is om weg te werken.dat moet je zelf maar uitzoeken. echt een waardeloos bedrijf zal blij zijn als het contract afloopt nooit meer T-mobile.je word respectloos behandeld ,dus mensen niet doen dit geintje heeft mij 80 euro extra gekost en ben geen steek verder gekomen

Geplaatst op: 13-11-2021
Laatst bewerkt op: 13-11-2021
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Klote organisatie en geldtrekkers

Van Tele2 naar T-Mobile overgestapt (Na een fout met verlengen), en wat ben ik zeer ontevreden met de service van T-Mobile zeg. Bij Tele2 nog nooit een euro buiten mijn bundel gegaan en sinds T-Mobile om de havenklap door fouten in de factuur. Zogenaamde kosten voor bellen vanuit EU naar NL terwijl dit gratis hoort te zijn, onmogelijk om op een normale manier extra minuten bij te kopen of abonnement te veranderen. elke maand gezeik bij deze provider........Z.s.m. weg hier en weer terug naar Tele2

Geplaatst op: 17-09-2021
Laatst bewerkt op: 17-09-2021
Geschreven door: Vincent

3 / 10
2/5 2/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos bedrijf

Apple watch S7 Nike besteld inmiddels 8 weken verstreken nog steeds niet geleverd. Site en werkelijke ervaring komen niet overeen.

Geplaatst op: 13-01-2022
Laatst bewerkt op: 13-01-2022
Geschreven door: Jamal A.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Stap niet over naar t-mobile!

De bestelling van 18 november 2021 nog steeds niet geleverd.

Geplaatst op: 08-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-01-2022
Geschreven door: Jamal A.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Stap niet over naar t-mobile!

De bestelling van 18 november 2031 nog steeds niet geleverd.

Geplaatst op: 08-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-01-2022
Geschreven door: Jamal A.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zwaar waardeloos bedrijf

Apple Watch S7 op 18 November 2021 (6,5 week geleden) besteld nog steeds niet geleverd.

Geplaatst op: 03-01-2022
Laatst bewerkt op: 03-01-2022
Geschreven door: Jamal A.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zwaar waardeloos bedrijf

Apple watch S7 Nike op 18 November 2021 (6,5 week geleden) besteld nog steeds niet geleverd.

Geplaatst op: 03-01-2022
Laatst bewerkt op: 03-01-2022
Geschreven door: Jamal A.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos bedrijf

Apple watch 7s Nike besteld inmiddels 5 weken verstreken nog niets gehoord. Site en werkelijke ervaring komen niet overeen.

Geplaatst op: 23-12-2021
Laatst bewerkt op: 27-12-2021
Geschreven door: Jamal A.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Apple watch 7s Nike 5 weken geleden besteld nog steeds niets.

Apple watch 7s Nike besteld inmiddels 5 weken verstreken nog niets gehoord. Site en werkelijke ervaring komen niet overeen. Heel erg teleurgesteld.

Geplaatst op: 22-12-2021
Laatst bewerkt op: 22-12-2021
Geschreven door: Jamal A.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over T-Mobile


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Pepper logo
Pepper
14 beoordelingen
7,2
Modifast logo
Modifast
6 beoordelingen
8,7
Citroensapkuur logo
Citroensapkuur
11 beoordelingen
8,2

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is T-Mobile een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 42 beoordelingen geplaatst over T-Mobile. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,6 gekregen, waarbij 27% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is T-Mobile actief?

T-Mobile is vooral actief in de categorie telecom.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de T-Mobile reviews? Dan kun je naar de website van T-Mobile gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie