T-Mobile logo

T-Mobile reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
T-Mobile reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
33
T-Mobile logo
Website
t-mobile.nl
Categorie
Telecom
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen T-Mobile

T-Mobile is een bekend telecombedrijf dat als missie heeft om Unlimited te zijn in alles dat ze doen. Naast T-Mobile vallen ook de merken Tele2, Simpel en Ben onder de paraplu van T-Mobile. Ben jij op zoek naar een nieuw abonnement voor je smartphone, internet of televisie voor thuis? Dan heeft T-Mobile waarschijnlijk een abonnement dat aansluit bij jouw wensen. Voordat je besluit om hier een nieuw abonnement af te sluiten, is het verstandig om te lezen wat anderen te zeggen hebben over T-Mobile. Door reviews te lezen krijg je een goed beeld van dit bedrijf en kom je er achter wat echte klanten écht vinden van T-Mobile. Wij hebben alle T-Mobile ervaringen voor je verzameld en de reviews op deze pagina op een rij gezet.

Over T-Mobile

T-Mobile is opgericht in 1999 en het hoofdkantoor bevind zich in het Duitse Bonn. Het telecombedrijf heeft als missie om grenzen in de telecomwereld te doorbreken en zo iedereen toegang te geven tot het beste netwerk van Nederland. Je hebt de keuze uit tal van abonnementen, van Sim Only en prepaid abonnementen tot alleen mobiel internet of internet voor thuis. Ook zakelijke klanten kunnen terecht bij T-Mobile. De verschillende merken, T-Mobile, Tele2, Ben en Simpel, richten zich ieder op verschillende klantbehoeftes. Zo is er voor elke Nederlander een geschikte oplossing voor mobiel en vast bellen, internet, televisie en meer.

Waarom kiezen voor T-Mobile

Doordat T-Mobile zo'n grote speler is, kunnen ze hun klanten goede deals aanbieden. Zo ontvang je bijvoorbeeld veel korting op je toestel wanneer je deze aanschaft in combinatie met een abonnement, of maak je de eerste paar maanden gratis gebruik van je internet en tv pakket. Online vind je eenvoudig en snel de beste deals. Alle aanbiedingen staan direct weergeven op de homepage. Wil jij een persoonlijk advies inwinnen? Dan kun je altijd contact opnemen met een van de medewerkers van de klantenservice. Download ook zeker de T-Mobile app om altijd inzicht te hebben in jouw verbruik.

Is T-Mobile betrouwbaar?

T-Mobile heeft het meest bekroonde mobiele netwerk dat 5 jaar op een rij als beste getest is door umlaut. In 2021 is de telecomaanbieder zelfs uitgeroepen tot het beste mobiele netwerk wereldwijd. Binnen Nederland heeft T-Mobile haast 7 miljoen klanten die gebruik maken van de smartphone abonnementen en nog eens honderdduizenden klanten die gebruik maken van het vaste netwerk. Met een omzet van meer dan 500 miljoen is dit een grote speler op de Nederlandse markt. Niet alleen kun je online eenvoudig en snel een abonnement afsluiten, maar er zijn ook tal van fysieke winkels waar je terecht kunt. Er is een klantenservice die op verschillende manieren bereikbaar is.

Klantenservice en klachten

Online vind je zeer veel informatie over uiteenlopende onderwerpen, van een uitleg over de facturen tot het verlengen van je huidige abonnement. Het kan altijd zijn dat je nog met vragen blijft zitten, of op zoek bent naar een persoonlijk advies. In dit geval is het verstandig om even contact op te nemen met de klantenservice. Dit doe je door te bellen, te chatten, of je vraag te posten in de T-Mobile community. Met 300.000 leden is de kans groot dat een ander je kan helpen bij het oplossen van jouw probleem.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met T-Mobile? Dan willen we je vragen om een beoordeling over T-Mobile achter te laten op deze pagina. Zo help je anderen namelijk bij het maken van de juiste beslissing. Vertel bijvoorbeeld over de snelheid van je internet, of je tevreden bent met de prijs die je betaald voor je abonnement en of je goed geholpen bent door een medewerker van T-Mobile indien je hier contact mee hebt gehad. De informatie die jij weet te verstrekken is zeer waardevol en helpt andere potentiële klanten om een goed beeld te vormen van T-Mobile en de abonnementen.

Reviews over T-Mobile

Gerelateerde bedrijven

Youfone Sim Only logo
Youfone Sim Only
3 beoordelingen
7,3
Tele2 Mobiel logo
Tele2 Mobiel
5 beoordelingen
5,8
SWOOP logo
SWOOP
1 beoordeling
10
4,1
29% zou hier weer kopen
57 beoordelingen
Ervaringen met T-Mobile

Het bedrijf T-Mobile is geverifieerd door ons. De webshop t-mobile.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. T-Mobile is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. T-Mobile maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

T-Mobile is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van t-mobile.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Niet betrouwbaar , niet te geloven .

Ik heb een hele slechte verbinding in paar gebieden en steden ( geen internet ) slecht met bellen.
Na een lange gesprekken van jullie klantenservice en verzoek van t mobile hebben jullie collega’s beloofd en bevestigen met een mail dat zij geen korting geven omdat die problemen kon niet opgelost wordt .
En paar maanden later Ben ik naar mijn bankrekening ging controleren en ik zag totaal geen korting gedaan ! Dus jullie kwamen jullie niet na ! En ik verzoek jullie dat jullie gaan terug kracht doen voor mijn korting . Ik vind het zonder voor mijn geld .

Geplaatst op: 20-06-2022
Laatst bewerkt op: 20-06-2022
Geschreven door: M Sultan Q.

3 / 10
3/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Niet betrouwbaar , niet te geloven .

Ik heb een hele slechte verbinding in paar gebieden en steden ( geen internet ) slecht met bellen.
Na een lange gesprekken van jullie klantenservice en verzoek van t mobile hebben jullie collega’s beloofd en bevestigen met een mail dat zij geen korting geven omdat die problemen kon niet opgelost wordt .
En paar maanden later Ben ik naar mijn bankrekening ging controleren en ik zag totaal geen korting gedaan ! Dus jullie kwamen jullie niet na ! En ik verzoek jullie dat jullie gaan terug kracht doen voor mijn korting . Ik vind het zonder voor mijn geld .

Geplaatst op: 20-06-2022
Laatst bewerkt op: 20-06-2022
Geschreven door: M Sultan Q.

3 / 10
3/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Het heeft 3 maanden geduurd voor en monteur langs kwam

In februari ben ik overgestapt naar T-mobile, de eerste 3 maanden had ik slecht functionerend internet, het viel continue weg waardoor internetten en TV kijken niet mogelijk was. Hiervoor heb ik contact gehad met de klachtenservice, waarvoor ik zeker ruim 30x met t-mobile en Guidion gebeld heb. Ik werd van het kastje naar de muur gestuurd, heel vaak te horen gekregen, we gaan het uitzoeken en je hoort van ons terug maar nooit van iemand terug reactie gehad. Over kastjes gesproken, ik kreeg ook ongevraagd een TV kastje toegestuurd, terwijl dat het probleem niet was. Na 3 maanden kwam er pas een monteur (blijkt dat ik in een uithoek woon, Schouwen duivenland, bovenste eiland in Zeeland...) en een kleine aanpassing was voldoende en internet doet het nu goed. Niet de beste start als je net met een nieuwe opleiding begint, waarbij thuisstudie de norm is...

Daarna contact gezocht over refunding voor de tijd dat internet niet goed gewerkt heeft, dit was ook een tegenvaller, ik kreeg maar voor de helft van de tijd het geld terug.

Ik voel mij een gedupeerde klant, en dat voelt onrechtvaardig want je kan geen kant op als je eenmaal aan een contract zit. Het heeft mij heel veel frustraties opgeleverd. Al met al ben ik erg ontevreden over t-mobile, Guidion en de service.

Geplaatst op: 27-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Madeleen B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Hele slechte service en onervaren medewerkers.

Aangesloten bij t-mobile tussendoor een verhuizing doorgegeven. Hebben ze i.p.v. een verhuizing een heel nieuw abonnement afgesloten. Hier kwamen we later achter omdat een extra modem thuis kregen. Hebben we gebeld en proberen op te lossen zeggen we in principe de verhuizing “te laat” hebben doorgegeven en dus internet niet op tijd geleverd kon worden. (4mei ipv 1 mei) op 4 mei blijkt dat we alsnog geen internet hebben. Blijkt dus dat de aansluiting niet goed was en de monteur langs moest komen. Hier begon de hele drama. Gebeld en ze zeggen je wordt deze week ergens gebeld om afspraak te maken heb ik een hele week gewacht voor een afspraak, hebben ze niet gebeld. Bel ik een week later, zeggen ze oh ja we hebben mails gestuurd voor een afspraak. Blijken ze de verkeerde mail te hebben ingevoerd. Probeerde ze de mail te veranderen naar de juiste. Dit heeft een hele week geduurd, je zou zeggen dat dat niet zo moeilijk is. 3 weken later nog steeds geen internet en nog steeds geen afspraak!!!! Het verbaast me echt hoe slecht jullie service is.

Geplaatst op: 20-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ik heb al sinds 2-4 geen werkende telefoon (na drie reparaties) en nu 3 mei nog steeds geen oplossing

De klantenservice kan niets voor je betekenen en de winkel ook niet. Ze hangen steeds op en komen afspraken niet na

Geplaatst op: 03-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ontzettend slechte procedure voor het krijgen van je nummer

Ik heb een mobiel abonnement afgesloten vanwege een verhuizing en een nieuw internet abonnement. Bij het bestellen liep de website al meerdere keren vast. Ik heb nu meerdere simkaarten gekregen, waarvan er geen enkele het doet. Bij elke kaart die ik invoer op de site komt er een foutmelding "probeer het later nog eens". Ik heb nu meerdere uren achter de computer gezeten om te achterhalen welke simkaart ik nodig heb, hoeveel abonnementen de site voor me heeft afgesloten, waar mijn oude nummer naar toe is gegaan en meer.

Geplaatst op: 30-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Guido S.

4 / 10
1/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Onwijs rot

Wat een vervelend bedrijf is dit. Ik vraag mij serieus af of ze wel werknemers hebben die daar langer dan een dag werken. Altijd jongen mensen die vaak chagrijnig zijn, of rare antwoorden hebben. Als ze een keer beleefd zijn kunnen ze niks voor je betekenen omdat ze er net werken of omdat het simpel weg niet kan (vanuit hun). Werkgevers moeten beter voor hun werknemers gaan zorgen. Betere klantenservice bij de provider waar ik naar ben overgestapt.

Geplaatst op: 25-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Daphne P.

3 / 10
2/5 1/5 1/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht!!!

Nooit abonnement afsluiten bij T-mobile!!
Slechte service en verkopers die liegen. Via tel werd mij abonnement “aangesmeerd”. wanneer ik 2 dagen later bel om het gebruik te maken van de bedenktijd, word mij gezegd dat ik daar geen recht op heb. Eerder verkoper vertelde tegen mij dat ik geen recht op maandelijkse opzegtermijn, ondanks dat dit wel zo is. Wanneer ik vroeg om mij door te verbindenden met een juiste afdeling, vertelt mij de medewerker die ik op dat moment spreek, dat haar collega “door mij geïrriteerd is en mij niet wil spreken”. Ik werd sprakeloos. Inmiddels heb ik ACM ConsuWijzer gesproken en hulp gezocht bij het programma “Kassa”. Ik wacht nog op een antwoord van T-mobile.

Geplaatst op: 31-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Awful

No give information, for connection waiting more than month and still no clue does we get service of internet and TV, workers IQ maybe less than 1, dont know nothing just same stupid song WAIT. Doesnt looks like they care about customers!!!

Geplaatst op: 18-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Verschrikkelijke service

Mijn gezin werd overgehaald in de T-Mobile winkel om te wisselen. Van KPN naar tmobile. Dit vonden wij een goed idee, omdat wij al jaren problemen hadden met het internet van KPN. Ons werd belooft dat de overstapt foutloos zou gaan. En dat hebben wij aangeschaft. Er kwam een monteur op de afgesproken datum, de monteur kwam. Heeft nieuwe tv ontvangers aangesloten en een modem neergezet, vervolgens zegt hij het doet het niet, bel maar naar de klanten
Service, dit verraste mijn gezinslid, omdat alles geregeld hoort te zijn. We belde naar de klanten service. Die geven in principe kpn de schuld. Nou toen werd er gezegd dat het geregeld zou zijn binnen twee werk dagen, na vijf dagen is er niks gebeurd geen belletje niks. Toen hebben wij weer naar de klanten service gebeld die zeiden wij weten niks, nou lekker is dat. Daar heb ik vrij heftig op gereageerd, want zonder internet thuis kan ik niet mijn werk/school doen en dat geld voor heel het gezin. Vervolgens werd er tegen mij gezegd, ga dan maar weer terug naar KPN. Dit vind ik erg asociaal. En klant on vriendelijk. (Later kwam ik er ook achter dat veel oude bedrading van kpn hergebruikt is door de monteur) Ik zit nu letterlijk in het duister thuis, met geen idee wat ik moet doen.

Geplaatst op: 12-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Gijs P.

4 / 10
1/5 1/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters

Je sluit een abonnement af voor WiFi en tv voor € 30,00 voor de eerste 4 maanden, daarna € 35,00. Zelf installeren zou makkelijk moeten zijn, helaas er moet een monteur komen. Dan blijkt dat je alléén WiFi krijgt en dat je dik bij moet betalen voor tv. Ze kennen zogenaamd het pakket WiFi en tv niet, maar dat staat wel met grote letters op de site.
Kortom, dit deugt niet!!!

Geplaatst op: 13-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Titia K.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Al ruim 8 dagen geen internet

Al ruim 10 jaar mobiel klant bij T-mobile. En dit jaar overgestapt naar T-Mobile thuis.

Doordat het Glasvezel netwerk beheerd word door KPN en de installatie door Guidion is dit een groot circus.....

Sorry ik heb dagelijks meerdere keren geprobeerd te bellen zonder resultaat. Ik zit ondertussen 8 dagen zonder internet elke dag te wachten op een monteur onacceptabel.

Geplaatst op: 30-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Nick

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ronduit slechte service

Mobiel abonnement besteld via de website. Paar dagen later contact ontvangen met prijzen die niet kloppen. Gebeld met klantenservice, geen probleem, staat goed in systeem. Ik eis nieuw contract met juiste bedragen, lijkt niet mogelijk. Anderhalve week aan de telefoon met de klantenservice en besloten contract op te zeggen in bedenktijd. Bevestiging ontvangen. Is er enkele weken later toch weer een bedrag van rekening geschreven. Blijkt boete voor opzeggen abonnement???? Opnieuw gebeld, maarliefst 3 keer, voordat opgelost is. Bevestiging per mail dat ik creditnota ga ontvangen en geld terug gestort gaat worden. Twee weken later, nog niet ontvangen. Als stoom uit je oren komt en je eisen gaat stellen, dan verbreken zij de verbinding. Bedrijf zou wat mij betreft geen enkele ster waard zijn in de beoordeling......

Geplaatst op: 24-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jolanda Z.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht bedrijf

Ik heb nog nooit zo slecht bedrijf gezien, service nul komma nul modem kapot moet je 3 weken w8 voor een monteur......

Geplaatst op: 07-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Peggy N.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Twijfelde, maar positief verrast

Jarenlang internet en TV bij Ziggo, maar zeker zonder F1 begon het toch duur te worden. Daarnaast kijken we vrijwel geen kabel tv meer. Voorheen was alleen internet bij Ziggo geen optie.

Toch uiteindelijk T-mobile glasvezel genomen (alleen internet), omdat de upload net zo snel is als de download. Lage prijs was niet eens prioriteit, maar hielp zeker mee. 2 weken wachten met inplannen. Monteur was vervolgens 10 minuten bezig en alles werkte meteen.

Tot nog toe heel tevreden.
Nog geen problemen ervaren wat betreft betrouwbaarheid, maar ik merk toch dat Netflix op de TV iets langzamer laadt (nog geen buffer probleem) en af en toe ervaar ik een paar seconden hapering op het vaste net.

Geplaatst op: 20-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lin

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Sinds glasvezel telekens pribkemen al mnd lang nu weer alles eraf en na weekend pas monteur

heb al jaren t-mobile af en toe een storinkje maar niet noemenswaardig
nu echter over gestap naar glasvezel telkens problemen.eerst wemen de telefoon kom zelf bellen maar later bleek niet gebeld worden.
naar meerdere monteurs gehad te hebben had ik afgelopen zaterdag alles weer in werking
nu vrijdag 11 febr. ligt het ineens weer allemaal plat
t-mobile gebeld
komt volgende week ergens een monteur
dus zit heel het weekend in mij upje de muren te bekijken
gelukkig jan ik nog wel bellen met mijn mibile
hoop nu dat ze me van het glasvezel afhalen en weer gewoon op de kabel aansluiten.
vetders zou een schadevergoeding voor een maand ellende wel op zijn pkaats xijn

Geplaatst op: 11-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mieke V.

8 / 10
3/5 2/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
NIET BETROUWBAAR / NOOIT MEER KOPEN

Ze komen hun afspraken niet na .

Geplaatst op: 20-06-2022
Laatst bewerkt op: 20-06-2022
Geschreven door: Sultan Q.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte ervaring ooit, slecht klant service, slecht Internet

2 maanden wachten om thuis internet om te hebben, elke maand 2 of 3 dagen geen Internet, bellen naar klant service liever niet, geen antwoord, geen oplossing. Slechte ervaring ooit

Geplaatst op: 31-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Direct leverbaar product na 3 weken nog niet binnen.

Denk nog een keer na voordat je weer een abonnement afsluit bij T-mobile! Klantenservice is dramatisch en beloftes worden niet nagekomen. 3 weken geleden heb ik een nieuwe IPhone 13 pro max besteld en ben ik specifiek op zoek gegaan naar een model dat direct leverbaar was. Na het bestellen van de telefoon moest ik een bezorg moment inplannen en de eerste mogelijkheid was maandag 10 januari. T mobile noemt over 3 weken blijkbaar “direct leverbaar”. Nu is morgen de dag dat ik mijn telefoon zou krijgen maar tot mijn grote verbazing krijg ik nu weer een mail dat door een systeemfout ik een nieuwe aflever datum moet inplannen. De eerst volgende mogelijkheid is over 2 weken en dan moeten we nog maar zien of ze dan kunnen leveren.

Na wat contact met de klantenservice blijkt dat ik gewoon moet wachten en kunnen zij er niets aan veranderen. Vervolgens staat er nog wel overal op de website aangegeven dat de telefoon direct leverbaar is (op de bestel site maar ook in de blog).
T mobile probeert gewoon klanten te lokken onder valse voorwendsels en maakt beloftes niet waar. Als je dit als klant vreemd vindt ben je in hun ogen ongeduldig. Naar mijn vorm valt dit onder misleiding en mag dit wettelijk ook niet.

Waardeloos bedrijf die problemen van zich af schuift en niet bereid is om mee te denken.

Geplaatst op: 09-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marijn G.

4 / 10
1/5 2/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Super snel en goed tevreden

Ik ben overgestapt van Budget naar t mobile en ik vind dat ze alles goed en supersnel geregeld hebben. Oude abonnement opgezegd nummer gehouden en omgezet en binnen 3 dagen was alles geregeld en hoefde zelfs het
Oude maand tarief bij andere aanbieder niet te betalen vandaag ook door het halve land gereden en overal prima bereik. Dus super tevreden straks dual Sim iPhone Watch bestellen bij tmobile goed het jaar uit dus.

Geplaatst op: 31-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Waardeloos bedrijf

Apple watch S7 Nike besteld inmiddels 8 weken verstreken nog steeds niet geleverd. Site en werkelijke ervaring komen niet overeen.

Geplaatst op: 13-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jamal A.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichter provider

Niet naar t mobile.

Geplaatst op: 10-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Vedat E.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Nooit overstappen naar T-mobile

Afdelingen werken langs elkaar heen, chaos,storingen zijn niet oplosbaar,.. en bij T-mobile is 1 ding belangrijk,...geld, geld, en nog meer geld,....en service 0! Een koude douche voor deze allerslechtste provider,...stap nooit over naar T-mobile!!!

Geplaatst op: 01-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Extreem triest

9-12-21 T-mobile gebeld en een abo van 1000/1000 afgesloten. Medewerker gaf aan dat je verwachte aansluit datum 20-12-21 zou zijn en dan ik het beste direct mijn huidige abo op kon zeggen. Dus dat heb ik direct gedaan. Hij gaf aan dat guidion binnen 3 werk dagen contact zou opnemen. Op 21-12-21 nog helemaal niks gehoord. Bellen naar de klantenservice, na 35 min eindelijk iemand aan de lijn. Die geeft aan dat het mijn eigen schuld is en dat ik mijn huidige abo niet moest opzeggen. En t-mobile moest nog een patchkast laten plaatsen in de wijkcentrale. Door verbonden naar een andere afdeling. Na weer 25 min eindelijk te woord gestaan en te horen gekregen dat er nog geen ticket was aangemaakt voor het plaatsen van een patchkast. Mijn vraag was gaat dit allemaal lukken voor 9-1-22 want anders zit ik zonder internet. medewerker gaf aan dat het allemaal geen probleem was. 2 dagen later krijg ik een mail van guidion om een afspreek in te plannen, maar de eerste beste datum die ik kan kiezen is 13-1-22. Weer bellen met de klantenservice, na 25 min eindelijk iemand aan de lijn. Die geeft weer aan dat ik mijn huidige abo maar niet had moeten opzeggen en dat de patchkast pas 10-1-22 geplaatst gaat worden.

Ik heb direct aangegeven te willen annuleren en dat ik naar een partij ga die wel geld wil verdienen en zijn woord nakomt. Heb direct een andere partij gecontacteerd en die komen morgen op 27-12-21 al langs.

Zeer en zeer triest dat zo een groot bedrijf het niet kan regelen.

Geplaatst op: 26-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte service.

Ik stapte over van internet KPN naar T-mobile, dit ging helemaal mis.
Ten eerste krijg je dan te maken met installatiebedrijf Guidion die telefonisch niet bereikbaar is.
Mijn lijnen werden 3 weken voor de huisinstallatie al omgepached naar de servers van T-mobile. T-mobile gaf aan dat hun dat fout hebben gedaan, maar komen niet met een oplossing. Gelukkig kwam KPN wel met een oplossing en stuurde mij direct een mobiele verbinding, dus de hele omzetting teruggedraaid.
Steeds heeft KPN mij op de hoogte gehouden. Monteur binnen een week geregeld en deze gaf ook aan dat de lijnen omgepached zijn naar de servers van T-Mobile en dat alleen KPN en T-Mobile erbij kunnen. Alles gratis door KPN hersteld, zij lieten het netjes in het midden wie de fout veroorzaakt heeft. Klacht ingediend bij T-mobile, helaas kan dit niet via mail, dus ligt niets vast. Ga het nog op papier doen, lekker duurzaam echt van deze tijd. Klacht telefonisch ingediend en deze T-Mobile medewerker spreekt zijn collega tegen en geeft aan dat dit ompatchen niet door hun gebeurd is en dat KPN netwerk veel verkeerd doet. Het enige wat ze doen is de schuld ergens anders neer leggen, zonder daar harde bewijzen voor te hebben. Nu begrijp ik het prijsverschil, dat zit heel duidelijk in de zeer goede service van KPN, dat heb ik er ook graag voorover.

Geplaatst op: 23-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ronald B.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
T-mobile thuis

Paar weken geleden overgestapt naar t-mobile en monteur komt langs sluit alles aan maar heb pas 5 dagen later internet omdat t-mobile het te laat door gegeven had nou sta je dan sochtend om 8 uur voor op had btr ij de avond kennen komen slecht gehumeurd vandaag normaal gesproken sta ik pas rond 2 uur op

Geplaatst op: 18-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Stap niet over naar t-mobile!

De bestelling van 18 november 2021 nog steeds niet geleverd.

Geplaatst op: 08-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jamal A.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Stap niet over naar t-mobile!

De bestelling van 18 november 2031 nog steeds niet geleverd.

Geplaatst op: 08-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jamal A.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos bedrijf

Apple watch 7s Nike besteld inmiddels 5 weken verstreken nog niets gehoord. Site en werkelijke ervaring komen niet overeen.

Geplaatst op: 23-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jamal A.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht! Lijkt voordelig, maar is het niet. Tevens slechte kwaliteit!

Spijt van m’n overstap van ziggo naar deze troep. In korte tijd WEER geen of een haperend internet. De eerste storing 5 dagen geen tv en internet. Compensatie? Nee, natuurlijk niet.
Nu dus weer slechte/ haperende WiFi. Telefonisch onbereikbaar (5 minuten wachttijd en ondertussen al 20 minuten wachten) en via de chat ook al ruim een half uur wachten op een medewerker. Zodra het kan, is t-mobile weer een klant armer. Ik ga terug naar Ziggo!

Geplaatst op: 28-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Renee

5 / 10
4/5 1/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over T-Mobile


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Youfone Sim Only logo
Youfone Sim Only
3 beoordelingen
7,3
Tele2 Mobiel logo
Tele2 Mobiel
5 beoordelingen
5,8
SWOOP logo
SWOOP
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is T-Mobile een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 57 beoordelingen geplaatst over T-Mobile. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,1 gekregen, waarbij 29% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is T-Mobile actief?

T-Mobile is vooral actief in de categorie telecom.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de T-Mobile reviews? Dan kun je naar de website van T-Mobile gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie