T-Mobile logo

T-Mobile reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
T-Mobile reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
33
T-Mobile logo
Website
t-mobile.nl
Categorie
Telecom
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen T-Mobile

T-Mobile is een bekend telecombedrijf dat als missie heeft om Unlimited te zijn in alles dat ze doen. Naast T-Mobile vallen ook de merken Tele2, Simpel en Ben onder de paraplu van T-Mobile. Ben jij op zoek naar een nieuw abonnement voor je smartphone, internet of televisie voor thuis? Dan heeft T-Mobile waarschijnlijk een abonnement dat aansluit bij jouw wensen. Voordat je besluit om hier een nieuw abonnement af te sluiten, is het verstandig om te lezen wat anderen te zeggen hebben over T-Mobile. Door reviews te lezen krijg je een goed beeld van dit bedrijf en kom je er achter wat echte klanten écht vinden van T-Mobile. Wij hebben alle T-Mobile ervaringen voor je verzameld en de reviews op deze pagina op een rij gezet.

Over T-Mobile

T-Mobile is opgericht in 1999 en het hoofdkantoor bevind zich in het Duitse Bonn. Het telecombedrijf heeft als missie om grenzen in de telecomwereld te doorbreken en zo iedereen toegang te geven tot het beste netwerk van Nederland. Je hebt de keuze uit tal van abonnementen, van Sim Only en prepaid abonnementen tot alleen mobiel internet of internet voor thuis. Ook zakelijke klanten kunnen terecht bij T-Mobile. De verschillende merken, T-Mobile, Tele2, Ben en Simpel, richten zich ieder op verschillende klantbehoeftes. Zo is er voor elke Nederlander een geschikte oplossing voor mobiel en vast bellen, internet, televisie en meer.

Waarom kiezen voor T-Mobile

Doordat T-Mobile zo'n grote speler is, kunnen ze hun klanten goede deals aanbieden. Zo ontvang je bijvoorbeeld veel korting op je toestel wanneer je deze aanschaft in combinatie met een abonnement, of maak je de eerste paar maanden gratis gebruik van je internet en tv pakket. Online vind je eenvoudig en snel de beste deals. Alle aanbiedingen staan direct weergeven op de homepage. Wil jij een persoonlijk advies inwinnen? Dan kun je altijd contact opnemen met een van de medewerkers van de klantenservice. Download ook zeker de T-Mobile app om altijd inzicht te hebben in jouw verbruik.

Is T-Mobile betrouwbaar?

T-Mobile heeft het meest bekroonde mobiele netwerk dat 5 jaar op een rij als beste getest is door umlaut. In 2021 is de telecomaanbieder zelfs uitgeroepen tot het beste mobiele netwerk wereldwijd. Binnen Nederland heeft T-Mobile haast 7 miljoen klanten die gebruik maken van de smartphone abonnementen en nog eens honderdduizenden klanten die gebruik maken van het vaste netwerk. Met een omzet van meer dan 500 miljoen is dit een grote speler op de Nederlandse markt. Niet alleen kun je online eenvoudig en snel een abonnement afsluiten, maar er zijn ook tal van fysieke winkels waar je terecht kunt. Er is een klantenservice die op verschillende manieren bereikbaar is.

Klantenservice en klachten

Online vind je zeer veel informatie over uiteenlopende onderwerpen, van een uitleg over de facturen tot het verlengen van je huidige abonnement. Het kan altijd zijn dat je nog met vragen blijft zitten, of op zoek bent naar een persoonlijk advies. In dit geval is het verstandig om even contact op te nemen met de klantenservice. Dit doe je door te bellen, te chatten, of je vraag te posten in de T-Mobile community. Met 300.000 leden is de kans groot dat een ander je kan helpen bij het oplossen van jouw probleem.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met T-Mobile? Dan willen we je vragen om een beoordeling over T-Mobile achter te laten op deze pagina. Zo help je anderen namelijk bij het maken van de juiste beslissing. Vertel bijvoorbeeld over de snelheid van je internet, of je tevreden bent met de prijs die je betaald voor je abonnement en of je goed geholpen bent door een medewerker van T-Mobile indien je hier contact mee hebt gehad. De informatie die jij weet te verstrekken is zeer waardevol en helpt andere potentiële klanten om een goed beeld te vormen van T-Mobile en de abonnementen.

Reviews over T-Mobile

Gerelateerde bedrijven

BudgetMobiel logo
BudgetMobiel
4 beoordelingen
9,5
mijn.host logo
mijn.host
2 beoordelingen
9
TransIP logo
TransIP
6 beoordelingen
8,3
4,2
24% zou hier weer kopen
86 beoordelingen
Ervaringen met T-Mobile

Het bedrijf T-Mobile is geverifieerd door ons. De webshop t-mobile.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. T-Mobile is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. T-Mobile maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

T-Mobile is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van t-mobile.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Waardeloos bedrijf!

Conflict over wanbetaling! T-mobile zou mijn abonnement beëindigen omdat ik herhaaldelijk niet mijn rekeningen betaald zou hebben!
Klopt helemaal niets van.
Opzeggen betekend mijn inziens dan ook geen maand extra abonnement in de rekening brengen en incasseren. Diverse keren contact over gehad…. Wij incasseren eerst en dan kunt u opnieuw bellen om stornering!!!! Hoe belachelijk is dit na de smaad en laster die T mobile je bezorgd!

Geplaatst op: 21-01-2023
Laatst bewerkt op: 21-01-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geen landelijke mobiele dekking en niet bereid te verbetere

Door mijn werkgever verplicht overgestapt naar T-mobile. Nog nooit zo’n slecht bereik gehad thuis voor mobiel bellen en internet. Bij Vodafone en KPN dit probleem nooit gehad.

Reactie van de klantenservice: “Op jouw adres kan een verminderde dekking worden ervaren. Helaas is er op korte termijn geen verbetering gepland.”

Een bekend probleem dus maar ze willen het niet eens veranderen. Hun landelijke dekking is dus een wassen neus. Waardeloos bedrijf!

Geplaatst op: 28-12-2022
Laatst bewerkt op: 28-12-2022
Geschreven door: Julien

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht klantenservice, foute informatie verstrekking

Ik heb al meer dan 10 jaar een privé abonnement bij
T-mobile. Dit jaar stapte ik over na zakelijk. Alles geregeld in de winkel (denk je toch) 26 december zou het ingaan. 28 december zelf gebeld... onvriendelijk personeel. Kan het zakelijk abonnement pas in januari gebruiken en de extra kosten na mijn abonnement zijn voor eigen rekening. Als trouwe klant wordt je zo onvriendelijk behandeld

Geplaatst op: 28-12-2022
Laatst bewerkt op: 28-12-2022
Geschreven door: Astrid R.

5 / 10
2/5 1/5 4/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Waarschuwing: nietswaardig bedrijf

Zowel voor telefoon als internet een keer goed de mist in gegaan met dit bedrijf. Nooit aan beginnen, bespaar jezelf de ellende!

Telefoon abonnement: enorm slechte service. Zelfs toen ik er eindelijk van af was, gingen ze vrolijk door met afschrijven. Door hun slechte bereikbaarheid en service duurde het nog maanden om dat op te lossen met terugwerkende kracht.

Internet was nog erger. Alleen al na fouten die ontstonden in het aanvraagproces, daarna in de molen terecht gekomen van Guidion, het installatiebedrijf. Ook mij hebben ze uren laten rennen in hun molentje op de wachttijdjingle van hun servicedesk of leugens en nutteloze verhalen van hun servicemedewerkers.

Mijn ervaring met dit bedrijf is niet alleen zeer slecht maar was buitengewoon ellendig en frustrerend.

Geplaatst op: 13-12-2022
Laatst bewerkt op: 13-12-2022
Geschreven door: Maarten D.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Heel slecht

Al 2 maanden zonder internet en tv thuis, de monteur 3 keer ziekgemeld een uur voor de afspraak. Klantenservice moeilijk te bereiken, eenmaal bereikt aangegeven dat ze de drukte simpelweg niet aan konden. Bespaar jezelf de ellende !!!

Geplaatst op: 22-12-2022
Laatst bewerkt op: 23-12-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Werkelijk slechtste onderneming ooit !

Vanaf begin slecht werkend tv kastje bij aanzetten moet ik eerst de kabeltjes er uit en weer in doen anders werkt het niet, tig nieuwe kabeltjes gehad en tv kastjes waar de helpdesk van overtuigd is dat dat zal helpen doen er wel alles aan en heb medelijden met de medewerkers die niet beter weten.
Wij komen van KPN en is een wereld van verschil alleen helaas veel duurder, begrijp niet dat je elke avond die domme reclame op tv durft te laten waar iemand zittend op de bank met 1 druk op de knop alles regelt 😂😂😂😂 laat me niet lachen t mobil !!!!

Geplaatst op: 11-12-2022
Laatst bewerkt op: 11-12-2022
Geschreven door: Anoniem

9 / 10
4/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht

Ik heb me telefoon verloren met me simcard … nieuw aangevraagd 3x 3 weken tijd heeft het geduurd is geen T-Mobile winkel in de buurt dus moest ik wachten eindelijk naar 3 weken heb ik het binnen en raad moet geactiveerd worden ! Ik log in op mijn t-mobiel sim en heelas weer storing onder tussen al 3,5. Weken geen gebruik kunnen maken van me T-Mobile toch wel 60 eu betalen plus 20 euro voor de simcrad wat ik nog steeds niet kan gebruiken (storring )

Geplaatst op: 28-12-2022
Laatst bewerkt op: 28-12-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 2/5 1/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Geen internet

In eerste instantie zeer tevreden tot het stuk ging.
Ineens geen internet meer klantenservice gebeld gingen er naar kijken.
Vervolgens krijg je email dat het is doorgezet naar technische dienst binnen 5 dagen wordt dit afgehandeld.
Meerdere keren terug gebeld tja ligt bij technische dienst is uit onze handen nu en oh ja weekend wordt er daar ook niet gewerkt dus waarschijnlijk 7 dagen.
Zodra ik kans heb alles eruit van t mobile tv,internet en mobiele telefoon.

Geplaatst op: 28-11-2022
Laatst bewerkt op: 28-11-2022
Geschreven door: Marcel K.

8 / 10
5/5 1/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
ZEER SLECHT!

Heb sinds augustus t mobile thuis. Had net paar weken internet daarna werkte het meer dan 1,5 maand niet. Toen het weer werkte werkte het weer 1,5 maand. Nu heb ik weer helemaal niks. Zou geen internet bij ze nemen het is echt heel slecht.

Geplaatst op: 23-12-2022
Laatst bewerkt op: 23-12-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 1/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Niets genomen door slechte ervaring voordat ik was aangesloten

Ruim een jaar geleden kwamen ze aan de deur of er glasvezel aangesloten mocht worden.
Ik gaf toestemming ,nu een jaar later werd een afspraak gemaakt in september op vrijdag.
Een dag eerder kwam tmobiele aan de deur om een tv pakket aan te bieden, ik zei dat ik daarover ging nadenken omdat ik veel reviews had gelezen die niet goed waren hij zei daarop beledigd dat dat niet klopte.
Gevolg daarvan dat de volgende dag de afspraak werd afgezegd omdat de planning fout was gegaan en ik zou spoedig gebeld worden voor nieuwe afspraak dat is nu 6 weken geleden.
Dit geeft aan dat de slechte reviews kloppen.
bedankt voor die reviews bespaart mij een hoop ellende

Geplaatst op: 28-10-2022
Laatst bewerkt op: 28-10-2022
Geschreven door: Ruud V.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Van kpn naar t-mobile is als van AH naar de Aldi .

Vanwege de aanleg van glasvezel ben ik overgestapt van kpn naar t-mobile. Spijt!!!! Geen Netflix meer, geen NPO-start. Een Tv-box die elke dag pas na 10 minuten opstart, en regelmatig hapert. Modem staat in de meterkast, en daar staat nu ook de vaste telefoon (!!). Snoeren die in het modem moeten lopen via de deur. Mijn e-mailadres dat ik al 20 jaar heb bij kpn vervalt over een half jaar. SPIJT!!!!

Geplaatst op: 04-12-2022
Laatst bewerkt op: 04-12-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
4/5 2/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechtste service

2 maanden geleden internet aangevraagd met daarbij datum van verhuizen zodat medewerkers het internet konden komen installeren. Ongevraagd zijn zij eerder langsgekomen en wel bij het verkeerde adres. Vervolgens hebben zij het internet afgewezen. Al 2 maanden aan het bellen en steeds worden er dingen beloofd en worden deze niet nagekomen. Inmiddels dus al 2 maanden geen internet, doordat Tmobile eerder is langsgekomen dan dat wij wonen op het adres. We worden steeds doorverwezen naar andere personen, die ons vervolgens ook niet kunnen helpen. Erg fijn en bedankt hiervoor!

Geplaatst op: 28-10-2022
Laatst bewerkt op: 28-10-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Fantastische service

Mijn telefoon van 1 jaar oud viel uit. Bij het Samsung service punt in Breda konden ze zogenaamd niets doen omdat het niet binnen de garantie viel. Bij T mobile Waalwijk werd ik vervolgens keurig behandeld en werd het toestel opgestuurd waarna het netjes gemaakt werd. Super vriendelijk en meedenkend.

Geplaatst op: 07-10-2022
Laatst bewerkt op: 07-10-2022
Geschreven door: André H.

9 / 10
4/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Ze beloven dingen die ze niet waar kunnen maken ik zou vandaag een telefoon krijgen maar schijnt dat dat pas over 4 maanden krijgt echt domme mensen daarzo

Ze beloven dingen die ze niet waar kunnen maken ik zou vandaag een nieuwe telefoon krijgen schijnt dat het contract pas over 4 maanden is afgelopen terwijl ik wel een brief gekregen hebt echt kansloze mensen daar

Geplaatst op: 11-11-2022
Laatst bewerkt op: 11-11-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Slechte service

onlangs een nieuwe abonnement afgesloten(internet thuis) 10 dagen geen internet kunnen gebruiken,van kastje naar de muur gegooid en uiteindelijk nog eens 11 dagen te moeten wachten op een monteur, daarna wou ik mijn abonnement stopzetten was het 2 seconden werk

Geplaatst op: 30-09-2022
Laatst bewerkt op: 30-09-2022
Geschreven door: Fatih

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Heel.slecht

Al maanden slecht internet en tv. Bij terug kijken stopt de film halverwege en moet je op zoek naar een ander programma voor het einde. Uren lang bellen met de klantenservice waar steeds iets anders wordt verteld. Dan maar over op glasvezel: wederom maanden aan het wachten. Monteur was snel klaar. Eind resultaat: weer 5 kwartier bellen, monteur komt terug, want had de klus niet volledig geklaard, maar men weet niet wanneer. Weer geen internet en t.v. echt slechter dan slecht.

Geplaatst op: 24-08-2022
Laatst bewerkt op: 25-08-2022
Geschreven door: Sas N.

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
ZEER slechte communicatie en beloftes niet nakomen.

In 2021 overgestapt naar T Mobile vanaf KPN, vanwege de prijs. Aansluiting ging goed, tot ergens in mei jl haperingen op internet tv en wifi verschenen. Ondertussen ook op telefoon abonnement overgestapt, werden daar door gebleken metingen zeer slechte dekking, telefoon gesprekken onderbroken en viel wifi steeds uit. Er werd een korting op het maandbedrag aangeboden en een gratis nieuwe simkaart, die ook een probleem oplossing kon zijn, maar men schijnt bij t Mobile niet te snappen dat daarmee de problemen niet zijn opgelost. Na een week had ik nog steeds geen nieuwe simkaart. Na weer een telefoontje naar t mobile werd ik op de vraag waar mijn gratis simkaart bleef, door de medewerker op een nogal blafferige toon, indirect als leugenaar bestempeld en als een kleuter met een kleurplaat naar huis gestuurd!!! "Een gratis simkaart kan niemand u hier beloven meneer! Dit moet een vergissing vanuw kant zijn"! Was de reactie.
Na 5 à 7 telefoon gesprekken kon ik dan eindelijk zonder boete,anderhalf jaar voor het eind van mijn contract opzeggen. Ondertussen gingen de wifi en internet verbinding steeds slechter worden en werd mij na weer een 6 tal telefoon gesprekken aangeboden een aanvraag te doen voor een stopzetting van mijn contract via een e mail adres DAT NIET WERKT!!! Vervolgens werd door een medewerker aangeboden een aanvraag te doen voor contract beëindiging. Na het weekend zou ik op maandag 22 augustus uitsluitsel krijgen. Om 5 uur s'-middags zelf maar gebeld omdat men zelf WEER verzuimde te bellen en ik ook nog een afspraak had in de avond. Hieruit bleek dat het aangevraagd verzoek om mijn contract te beëindigen afgewezen was omdat er met MIJN toestemming een oplossing gezocht moest worden. Ik zou een meting moeten doen en een screenshot ervan naar het eerdergenoemde, niet werkende e mail adres moeten sturen. Ten einde raad belde ik in de avond naar T mobile met de vraag of ik door alle bovengenoemde problemen meteen kon opzeggen... Antwoord van de medewerker; " Maar natuurlijk meneer, we gaan het onmiddellijk kosteloos in gang zetten!, onze excuses voor het ongemak ". Meteen na dit gesprek heb ik gebeld naar KPN en na een half uurtje kreeg ik met vele kortingen en slechts 4 euro duurder, dit bijna identiek tv en internet pakket! Dussss:...
Op 5 september met frisse moed terug naar KPN.

Geplaatst op: 23-08-2022
Laatst bewerkt op: 23-08-2022
Geschreven door: M V.

3 / 10
1/5 1/5 1/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Wederom komen ze afspraken niet na.

Hebben ze een leuke aanbieding.
Maar wederom kunnen ze niet op de afgesproken datum het product leveren.
Al gehad met een s6 een s8 de s10 en nu de Samsung smart watch (5pro)
Dit laatste zou geleverd worden vanaf 24-8-2022.
En dan krijg je de inmiddels bekende mail.
Sorry we kunnen je bestelling pas leveren vanaf .. (nu weer 20 september)
Een maand later dus.
Aanbiedingen zijn leuk.
Maar bied dan ook iets aan als je het hebt.
En niet als je misschien, ongeveer , mogelijkerwijs het wel ongeveer kan leveren vanaf...
Als je dan belt met de klantenservice krijg je het standaard verhaaltje...

Erg slecht om je klanten te behouden.
Ik zelf zit er aan te denken om alles op te zeggen.
Service is van lage kwaliteit

Geplaatst op: 24-08-2022
Laatst bewerkt op: 24-08-2022
Geschreven door: Frans B.

6 / 10
4/5 2/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Slechte backoffice

Internet via glasvezel deed het prima totdat KPN netwerk een nieuwe klant op ons internet aansloot. Ik ben nu al een kleine 2 weken bezig om de backoffice van T-Mobile een mail naar de KPN netwerk te laten sturen om het probleem op te lossen zodat ik weer normaal internet heb.
Als het werkt dan werkt het goed maar als T-Mobile iets moet doen heb dan geduld

Geplaatst op: 03-08-2022
Laatst bewerkt op: 03-08-2022
Geschreven door: Hans B.

6 / 10
3/5 1/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechtste klantenservice ooit.

Na dat gisteren thuis is aangesloten storing netwerkfout tv alleen geluid.
Denk dat het de connector is van de kabel die de modem in gaat. Klantenservice zegt moet je effe een andere kabel aansluiten. Ik zeg ben niet thuis , zegt ze moet uw vrouw dat even doen. De kabel gaat onder de vloer door en er moest één connector aangeknepen worden, zegt mevrouw klantenservice ja kan u echt niet verder helpen. Wat een ellende

Geplaatst op: 29-07-2022
Laatst bewerkt op: 29-07-2022
Geschreven door: Gerrit T.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Mondelinge afspraak eenzijdig wijzigen via sms.

Na telefonisch een nieuw aanbod te hebben gehad omdat mijn abonnement is afgelopen , had ik deze onder de mondelinge en later ook schriftelijke afspraken goed gekeurd.
Nog geen minuut na het omzetten naar het nieuwe abonnement krijg ik van T-Mobile een sms dat de korting en extra MB's niet door gaan .
daar dit niet de afspraak was heb ik direct terug gebeld met de klantenservice. dit gesprek werd na 20 minuten van hun zijde afgebroken door ophanging, Volgende belletje werd direct na het bandje verbroken.
3de telefoontje werd ik wel te woord gestaan en weer van alles beloofd maar niets nagekomen.
Nu na 4x bellen( bijna 2uur verder), kon de dame in kwestie het nieuwe contract niet niet direct verwijderen, en heeft me beloofd dit wel te gaan doen dus wacht maar af .
hoop niet dat ik morgen weer moet bellen om van mijn nieuwe contract af te komen , misschien maar eens gaan kijken wat andere providers mij te bieden hebben, want de service hier is heel slecht.

Geplaatst op: 26-07-2022
Laatst bewerkt op: 27-07-2022
Geschreven door: Rob B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer slechte service

Maandenlang dubbel betaald voor een abonnement dat ik niet in gebruik had. Via my tmobile kon ik het niet stopzetten, daar was het niet zichtbaar. Via de klantenservice werd ik niet geholpen. Want ook zij begrepen het niet. Nu 500 euro verder. Absurd hoe slechte service de consument dupeerd. Nooit meer T-mobile voor mij

Geplaatst op: 21-07-2022
Laatst bewerkt op: 21-07-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 1/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos. Nooit meer!

Waardeloos! Inmiddels al een ruim half jaar problemen met het internet en tv. Vaak wegvallend internet en dan dus ook tv. Tijd geleden al 2 weken zonder internet en tv gezeten! Ik word steeds van het kastje naar de muur gestuurd, er wordt geen compensatie geboden en ik krijg constant hetzelfde antwoord van medewerkers. “Zitten de kabels wel goed aansloten?”, “Heb je het modem al gereset?”. Om flauw van te worden. Wanneer mijn contract is afgelopen, ben ik meteen weg!

Geplaatst op: 13-07-2022
Laatst bewerkt op: 13-07-2022
Geschreven door: Nicole J.

6 / 10
5/5 3/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Enorm waardeloze en onbetrouwbare klantservice

Overgestapt van KPN naar T-mobile. Op de dag van de overstap nog geen router en dergelijke ontvangen.... naar 4x bellen werd er gezegd dat de klantservice dit niet kan regelen want dit werd uitbesteed. Uiteindelijk kwam het er op neer dat ik maar moest wachten tot de router er was. Ik zei u gaat om 15:00 uur naar huis maar ik zit ook dan zonder internet en tv, uiteindelijk werd het probleem van T-mobile mijn probleem en werden er valse beloftes gezegd. Was geen leidinggevende aanwezig in heel het land want deze hadden een bespreken volgens D... van de klantenservice.....als u 2 euro betaald bij de bakker wilt u toch daar ook brood voor oid. Betaal voor een produkt die ik niet kan gebruiken.... ben meteen weggegaan bij T-mobile en zit bij de concurrent.

Geplaatst op: 25-07-2022
Laatst bewerkt op: 25-07-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos nooit overstappen al 2 weken geen vaste telefoon niemand lost het op zeer slechte service ben hier snel weg

Nooit meer wat een waardeloos bedrijf zodra we kunnen gelijk weg daar problemen gemaild gebeld naar de winkel geweest niks wordt opgelost zeer slecht

Geplaatst op: 18-07-2022
Laatst bewerkt op: 19-07-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
4/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte communicatie en oplossingen

Tv en internet besteld, ben nu 5 weken verder en nog steeds geen aansluiting, schuiven het af op guidon, communicatie is slecht ,ze schuiven het op elkaar af.... Zal nooit meer T-Mobile nemen of adviseren bij vrienden of familie, wat een dramatisch bedrijf.

Geplaatst op: 12-07-2022
Laatst bewerkt op: 12-07-2022
Geschreven door: Marco B.

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechtste leugenachtig bedrijf in Europa waar normen en waarden van beschaving aan de orde zijn.

Dit in mijn levenservaring nooit meegemaakt dat bedrijf als T Mobile iets verkoopt als internet, telefonie en televisie en ook leugens verteld aan consumenten.

Op 24 juni is de monteur geweest thuis om overstap van KPN te installeren. De monteur heeft dit niet kunnen regelen. Op 29 juni is de monteur weer geweest en het probleem is niet verholpen. Op 01 juli zes keer gebeld met T Mobile om dit te regelen. Inmiddels zijn we meer dan week aan het emailen en telefonisch contact te maken. Op 01 juli wacht ik op de monteur die langs zou komen. Deze afspraak is niet bekendgemaakt, maar na telefonisch contact meegedeeld. Met gierende banden naar huis gereden. Ik was gelukkig op tijd thuis en dan weer drie telefonisch contacten gehad en monteur zou bij de centrale staan, daar zijn werkzaamheden, om vervolgens bij mij thuis polshoogte te nemen van de werking van het internet i.i.g.. Na drie uur te wachten is niemand verschenen. Keurig weer gebeld met T Mobile en kreeg bericht dat monteur heeft aangebeld en niemand open heeft gedaan. Hoe bedenk je het. Alsjeblieft laat je niet gek maken door dit soort praktijken en eis waar voor je geld. Inmiddels 8 dagen zonder enige verbinding en huidige situatie van thuiswerken is hierdoor niet mogelijk. Ik zeg stap nooit op abonnement of verbintenis in welke vorm dan ook met T Mobile.

Je zult me dankbaar zijn als je geen contract afsluit.

Met vriendelijke groeten,

Slachtoffer

Geplaatst op: 01-07-2022
Laatst bewerkt op: 01-07-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechtste leugenachtig bedrijf in Europa waar normen en waarden van beschaving aan de orde zijn.

Dit in mijn levenservaring nooit meegemaakt dat bedrijf als T Mobile iets verkoopt als internet, telefonie en televisie en ook leugens verteld aan consumenten.

Op 24 juni is de monteur geweest thuis om overstap van KPN te installeren. De monteur heeft dit niet kunnen regelen. Op 29 juni is de monteur weer geweest en het probleem is niet verholpen. Op 01 juli zes keer gebeld met T Mobile om dit te regelen. Inmiddels zijn we meer dan week aan het emailen en telefonisch contact te maken. Op 01 juli wacht ik op de monteur die langs zou komen. Deze afspraak is niet bekendgemaakt, maar na telefonisch contact meegedeeld. Met gierende banden naar huis gereden. Ik was gelukkig op tijd thuis en dan weer drie telefonisch contacten gehad en monteur zou bij de centrale staan, daar zijn werkzaamheden, om vervolgens bij mij thuis polshoogte te nemen van de werking van het internet i.i.g.. Na drie uur te wachten is niemand verschenen. Keurig weer gebeld met T Mobile en kreeg bericht dat monteur heeft aangebeld en niemand open heeft gedaan. Hoe bedenk je het. Alsjeblieft laat je niet gek maken door dit soort praktijken en eis waar voor je geld. Inmiddels 8 dagen zonder enige verbinding en huidige situatie van thuiswerken is hierdoor niet mogelijk. Ik zeg stap nooit op abonnement of verbintenis in welke vorm dan ook met T Mobile.

Je zult me dankbaar zijn als je geen contract afsluit.

Met vriendelijke groeten,

Slachtoffer

Geplaatst op: 01-07-2022
Laatst bewerkt op: 01-07-2022
Geschreven door: Anoniem B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet betrouwbaar , niet te geloven .

Ik heb een hele slechte verbinding in paar gebieden en steden ( geen internet ) slecht met bellen.
Na een lange gesprekken van jullie klantenservice en verzoek van t mobile hebben jullie collega’s beloofd en bevestigen met een mail dat zij geen korting geven omdat die problemen kon niet opgelost wordt .
En paar maanden later Ben ik naar mijn bankrekening ging controleren en ik zag totaal geen korting gedaan ! Dus jullie kwamen jullie niet na ! En ik verzoek jullie dat jullie gaan terug kracht doen voor mijn korting . Ik vind het zonder voor mijn geld .

Geplaatst op: 20-06-2022
Laatst bewerkt op: 20-06-2022
Geschreven door: M Sultan Q.

3 / 10
3/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Niet betrouwbaar , niet te geloven .

Ik heb een hele slechte verbinding in paar gebieden en steden ( geen internet ) slecht met bellen.
Na een lange gesprekken van jullie klantenservice en verzoek van t mobile hebben jullie collega’s beloofd en bevestigen met een mail dat zij geen korting geven omdat die problemen kon niet opgelost wordt .
En paar maanden later Ben ik naar mijn bankrekening ging controleren en ik zag totaal geen korting gedaan ! Dus jullie kwamen jullie niet na ! En ik verzoek jullie dat jullie gaan terug kracht doen voor mijn korting . Ik vind het zonder voor mijn geld .

Geplaatst op: 20-06-2022
Laatst bewerkt op: 20-06-2022
Geschreven door: M Sultan Q.

3 / 10
3/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over T-Mobile


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

BudgetMobiel logo
BudgetMobiel
4 beoordelingen
9,5
mijn.host logo
mijn.host
2 beoordelingen
9
TransIP logo
TransIP
6 beoordelingen
8,3

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is T-Mobile een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 86 beoordelingen geplaatst over T-Mobile. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,2 gekregen, waarbij 24% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is T-Mobile actief?

T-Mobile is vooral actief in de categorie telecom.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de T-Mobile reviews? Dan kun je naar de website van T-Mobile gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie