T-Mobile logo

T-Mobile reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
T-Mobile reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
T-Mobile logo
Website
t-mobile.nl
Categorie
Telecom
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen T-Mobile

T-Mobile is een bekend telecombedrijf dat als missie heeft om Unlimited te zijn in alles dat ze doen. Naast T-Mobile vallen ook de merken Tele2, Simpel en Ben onder de paraplu van T-Mobile. Ben jij op zoek naar een nieuw abonnement voor je smartphone, internet of televisie voor thuis? Dan heeft T-Mobile waarschijnlijk een abonnement dat aansluit bij jouw wensen. Voordat je besluit om hier een nieuw abonnement af te sluiten, is het verstandig om te lezen wat anderen te zeggen hebben over T-Mobile. Door reviews te lezen krijg je een goed beeld van dit bedrijf en kom je er achter wat echte klanten écht vinden van T-Mobile. Wij hebben alle T-Mobile ervaringen voor je verzameld en de reviews op deze pagina op een rij gezet.

Over T-Mobile

T-Mobile is opgericht in 1999 en het hoofdkantoor bevind zich in het Duitse Bonn. Het telecombedrijf heeft als missie om grenzen in de telecomwereld te doorbreken en zo iedereen toegang te geven tot het beste netwerk van Nederland. Je hebt de keuze uit tal van abonnementen, van Sim Only en prepaid abonnementen tot alleen mobiel internet of internet voor thuis. Ook zakelijke klanten kunnen terecht bij T-Mobile. De verschillende merken, T-Mobile, Tele2, Ben en Simpel, richten zich ieder op verschillende klantbehoeftes. Zo is er voor elke Nederlander een geschikte oplossing voor mobiel en vast bellen, internet, televisie en meer.

Waarom kiezen voor T-Mobile

Doordat T-Mobile zo'n grote speler is, kunnen ze hun klanten goede deals aanbieden. Zo ontvang je bijvoorbeeld veel korting op je toestel wanneer je deze aanschaft in combinatie met een abonnement, of maak je de eerste paar maanden gratis gebruik van je internet en tv pakket. Online vind je eenvoudig en snel de beste deals. Alle aanbiedingen staan direct weergeven op de homepage. Wil jij een persoonlijk advies inwinnen? Dan kun je altijd contact opnemen met een van de medewerkers van de klantenservice. Download ook zeker de T-Mobile app om altijd inzicht te hebben in jouw verbruik.

Is T-Mobile betrouwbaar?

T-Mobile heeft het meest bekroonde mobiele netwerk dat 5 jaar op een rij als beste getest is door umlaut. In 2021 is de telecomaanbieder zelfs uitgeroepen tot het beste mobiele netwerk wereldwijd. Binnen Nederland heeft T-Mobile haast 7 miljoen klanten die gebruik maken van de smartphone abonnementen en nog eens honderdduizenden klanten die gebruik maken van het vaste netwerk. Met een omzet van meer dan 500 miljoen is dit een grote speler op de Nederlandse markt. Niet alleen kun je online eenvoudig en snel een abonnement afsluiten, maar er zijn ook tal van fysieke winkels waar je terecht kunt. Er is een klantenservice die op verschillende manieren bereikbaar is.

Klantenservice en klachten

Online vind je zeer veel informatie over uiteenlopende onderwerpen, van een uitleg over de facturen tot het verlengen van je huidige abonnement. Het kan altijd zijn dat je nog met vragen blijft zitten, of op zoek bent naar een persoonlijk advies. In dit geval is het verstandig om even contact op te nemen met de klantenservice. Dit doe je door te bellen, te chatten, of je vraag te posten in de T-Mobile community. Met 300.000 leden is de kans groot dat een ander je kan helpen bij het oplossen van jouw probleem.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met T-Mobile? Dan willen we je vragen om een beoordeling over T-Mobile achter te laten op deze pagina. Zo help je anderen namelijk bij het maken van de juiste beslissing. Vertel bijvoorbeeld over de snelheid van je internet, of je tevreden bent met de prijs die je betaald voor je abonnement en of je goed geholpen bent door een medewerker van T-Mobile indien je hier contact mee hebt gehad. De informatie die jij weet te verstrekken is zeer waardevol en helpt andere potentiële klanten om een goed beeld te vormen van T-Mobile en de abonnementen.

Gerelateerde bedrijven

Youfone logo
Youfone
67 beoordelingen
6,9
PartnerPete logo
PartnerPete
2 beoordelingen
9,5
Voys logo
Voys
2 beoordelingen
8,5
5,5
43% zou hier weer kopen
22 beoordelingen
Ervaringen met T-Mobile

Het bedrijf T-Mobile is geverifieerd door ons. De webshop t-mobile.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. T-Mobile is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. T-Mobile maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

T-Mobile is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van t-mobile.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
T-mobile thuis waardeloos

Na goede ervaring met mobiele telefonie van T-mobile nu ook internet en tv van hen. Internet is niet half zo snel als beloofd wordt en moet m'n tv-ontvanger bijna wekelijks opnieuw opstarten omdat er geen beeld of geluid is. Kijk uit naar het einde van het contract zodat ik weer over kan stappen

Geplaatst op: 13-09-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Heel slechte verbinding met WiFi

Heel slechte verbinding met WiFi

Geplaatst op: 12-09-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Heel slecht

Ruim 5 weken geleden glasvezel internet aangevraagd. Na installatie nog geen internet en zou er op de dag zelf nog iemand langs komen om het aan te sluiten. Na meer dan 15 keer bellen met de klantenservice zijn we van kastje naar de muur gestuurd. Na meerdere afspraken te hebben gemaakt is er geen monteur op komen dagen. Wanneer je bij klantenservice aangeeft dat je abbonement op wil zeggen word je direct geholpen maar voor mijn geen t-mobile meer.

Geplaatst op: 10-09-2021
Geschreven door: Mark

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super tevreden met 't mobile

Ik heb nu een jaar internet en sins vandaag tv van tmobile.
Ik kan er geen verkeerd woord over zeggen.
Het internet is constant stabiel en ik ben nog niet weggevallen. Tv was zo snel aangesloten dat zelfs een niet techneut het kan.
Om simpel te zeggen ik ben super tevreden en ook nog is 25 euro per maand goedkoper dan ziggo.
En oja geen jaarlijkse verhoging.

Geplaatst op: 25-06-2021
Geschreven door: Heiko M.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Erg snel

Ik heb vandaag het internet van T Mobile thuis aan gesloten en dit ging allemaal super snel. Ons internet is in een keer 3 keer zo snel en kunnen we er allemaal weer van genieten.

Geplaatst op: 19-04-2021
Geschreven door: Lara V.

9 / 10
3/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede klantenkorting

Ik heb een tijdje zitten zoeken naar een goed maar ook nog een goedkoop abonnement voor internet en telefoon en toen kwam ik al snel hier uit. De klantenservice is ook erg prettig om mee samen te werken!

Geplaatst op: 29-03-2021
Geschreven door: Nienke B.

8 / 10
4/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Abonnement en dekking goed

Ben heel erg tevreden. Heb overal goed bereik en kan zorgeloos bellen en internetten. Ook in vergelijking met andere aanbieders is het abonnement goed en prijs is redelijk. Ook het toestel wat ik er voor weinig bij kreeg ben ik erg blij mee.

Weet dat sommige mensen klachten hebben over de service maar ze hebben een hoop verbeterd in de tussentijd.

Nooit problemen gehad met de service en altijd goed geholpen.

Geplaatst op: 28-03-2014
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Stap niet over naar t-mobile thuis.

Er zijn met een half jaar problemen ontstaan die niet goed zijn opgelost.
De laatste twee maanden niks meer gehoord omdat je toch weggaat na een jaar.
Heb nog t-mobile gsm abonnement helaas voor twee jaar ook die wordt als het tijd is over gezet naar een andere provider.

Geplaatst op: 31-08-2021
Geschreven door: Ruud W.

6 / 10
4/5 1/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Een Ramp

Van KPN koper overgestapt naar de glasvezel van t-Mobile. Helaas was de download snelheid niet echt veel beter dan via het koper. Binnennetwerk is wel Cat6. Televisie is een grotere ramp. 2 tot 4 maal per week de tv box opnieuw opstarten ( x 3 TV,s), geluid viel regelmatig weg, beeld liep bij zowel live tv als het bekijken van opname regelmatig vast. Dus weer even opnieuw opstarten.
Tot overmaat van ramp kon mijn zakelijke e-mail die via een andere provider loopt niet meer verzenden. De service medewerker die je na 25 minuten aan de telefoon krijgt kwam niet verder dan “ kan ik niets aan doen” en “ dat is een typische vraagje voor ons gebruikers forum”,
Na 5 maanden de beslissing genomen om weer over te stappen naar het koper van KPN. De boete van T-Mobile maar voor lief genomen. Na het bezoek van de kpn monteur werkt alles weer goed en geen storingen meer gehad. Nu maar even geduldig afwachten tot KPN ook glasvezel-verbinding gaat aanbieden.

Geplaatst op: 15-08-2021
Geschreven door: Gerrit-Jan V.

6 / 10
5/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Erg tevreden

Ik ben super tevreden dat ik ben overgestapt naar het glasvezel. Voorheen hadden we maximaal een snelheid van 30mb download maar nu is dat meer als 1000mb download snelheid. Top!

Geplaatst op: 31-05-2021
Geschreven door: Nick O.

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima

Ben zelf jaren klant bij T-mobile. Heb tot nu toe prima ervaringen met ze. Ooit eens een probleem gehad met netwerk bereik en bleek uiteindelijk aan de geleverde telefoon te liggen. Hebben ze prima opgelost en was ook weinig discussie over.

Wat prijzen en aanbod betreft zijn het geen hoogvliegers en toch het idee dat je altijd teveel betaald. Maar die ervaring heb ik ook met andere aanbieders uit het verleden gehad.

Durf niet te zeggen dat ze de beste zijn maar voor wat ik nodig heb zijn ze goed. En ook wat service betreft nog niets te klagen.

Geplaatst op: 30-01-2014
Geschreven door: Robert S.

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Klote organisatie en geldtrekkers

Van Tele2 naar T-Mobile overgestapt (Na een fout met verlengen), en wat ben ik zeer ontevreden met de service van T-Mobile zeg. Bij Tele2 nog nooit een euro buiten mijn bundel gegaan en sinds T-Mobile om de havenklap door fouten in de factuur. Zogenaamde kosten voor bellen vanuit EU naar NL terwijl dit gratis hoort te zijn, onmogelijk om op een normale manier extra minuten bij te kopen of abonnement te veranderen. elke maand gezeik bij deze provider........Z.s.m. weg hier en weer terug naar Tele2

Geplaatst op: 17-09-2021
Geschreven door: Vincent

3 / 10
2/5 2/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Kut

Kutt wifi

Geplaatst op: 12-09-2021
Geschreven door: Pascal S.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Vreselijk service, instabiel verbinding, Ongelooflijk slecht, Onbetrouwbaar!

Ik heb glasvezel met 1GB.
Instabiel en slecht Internet verbinding, onbetrouwbaar en zeer onbehulzame klantenservice.
Zodra mijn contract afgelopen is zeg ik vaarwel aan dit ongelooflijk slecht bedrijf!

Mijn advies,
Alles beter dan T-Mobile

Geplaatst op: 09-09-2021
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloze ballentent

Ik kan oprecht geen enkel positief woord over dit bedrijf over mijn lippen krijgen. Wat een waardeloze tent en ik zou iedereen afraden om hier nooit een contract af te sluiten.

Begin februari een contract afgesloten van 100 MBIT/s. sinds de eerste dag van het contract problemen mee gehad en nooit meer dan 40 MBIT/s ontvangen.

Was al een heel karwij om T-Mobile zo ver te krijgen om mij met dit probleem te helpen. Worden er monteurs langs gestuurd die tot niks in staat zijn. De eerste 3 monteurs komen gewoonweg niks doen. Komen alleen met de melding dat T-Mobile de verkeerde foutmelding in het systeem heeft gezet en dat zij niks voor mij kunnen betekenen, ondanks dat ik meerdere malen had aangegeven dat het probleem in het systeem fout was bij T-Mobile. Bij de 4e monteur en 2 maanden verder eindelijk het probleem aangepast, wat uiteindelijk ook niet het probleem was.

Twee maanden doorgespoeld. 8 monteurs totaal over de vloer geweest, komen tot de conclusie dat er geen oplossing voor is. Weer contact met T-Mobile om het contract gelijk stop te zetten. 0 service, 0 oplossingen en alleen maar problemen opschuiven, nooit terugbellen (daadwerkelijk nooit, inmiddels 45 KEER gebeld, nooit terug gebeld). Vergoeding beloofd van de helft van de contractkosten wegens waardeloze service. Personeel kon dit "niet terug vinden" pas nadat ik zelf terug heb gezocht in de chats werd dit bevestigd dat het terug betaald zou worden.

Inmiddels september, 8 maanden verder, NOG STEEDS geen vergoeding ontvangen omdat de "crediteuren afdeling" een foutje heeft gemaakt. Maar wel binnen 5 dagen apparatuur terug sturen anders 165 EUR boete!

Grootste oplichters ooit, dat deze partij klanten heeft snap ik niet, moet er nooit meer wat van weten.

Geplaatst op: 09-09-2021
Geschreven door: Jeroen V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht

Ze laten je 2 week zonder tv zitten word gewoon niet opgelost. Ben ik blij dat ik over stap en ga ook zeker niet meer terug naar dit waardeloze bedrijf

Geplaatst op: 09-09-2021
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Schandalig behandeld

5 maanden bezig geweest om Tmobile thuis tv aangesloten te krijgen zonder succes. Communicatie is vreselijk, overal zelf achteraan bellen. Je hoort nooit wat van ze maar wel alles vooruit betalen. Dat wordt weer verrekend meneer als de storing is opgelost. Ben uiteindelijk overgestapt naar ziggo, daar werkte alles binnen 30 min. Nu uiteraard nog achter m'n geld aan van 5 maanden onterecht voor televisie betaald te hebben. Vervolgens bleken alle telefoontjes naar de klantenservice ook nog belast te zijn. Te gek voor woorden. In een woord een schandalige behandeling, ik zou iedereen afraden ook maar iets bij deze oplichters af te nemen.

Geplaatst op: 04-09-2021
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zwaar waardeloos

t-mobile komt met een e-mail over een update van de beveiliging., dus om je e-mail adres te gaan gebruiken als gebruikersnaam., ik gebruikte dus al mijn e-mail adres altijd al mijn gebruikersnaam maar mijn partner gebruikt deze ook als gebruikersnaam.Mijn partner heeft deze stap al doorlopen en is goed gegaan maar nu ik probeer in te loggen herkent hij mijn account niet meer dus ik bellen met de KLANTENSERVICE die weten ook niet waarom ik ineens geen account meer heb .dus die persoon van de klantenservice gaat informatie inwinnen en komt met het verhaal dat het een week kan duren voor ik teruggebeld wordt????????????.
Dus geen account meer en geen oplossing.Dus moet ik naar de winkel voor een probleem dat t-mobile heeft gecreerd in de hoop dat het daar opgelost kan worden.Bedankt KLANTENSERVICE.

Geplaatst op: 23-08-2021
Geschreven door: Andy S.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ze schrijven onterecht geld af, en bij klachten gooien ze de hoor erop.

Bij onterechte incasso wil T-Mobile het niet uitzoeken wat er verkeerd gaat. Ze leggen het probleem bij jou neer. Als je dan vraagt naar een leidinggevende gooien ze de hoor erop.
Schandalige service.

Geplaatst op: 16-08-2021
Geschreven door: Jos B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht heel slecht

Slechte service
Ik had t-mobile thuis aangevraagd en overstap service aangevraagd door hun fout is er geen overstap service aangevraagd dus ik zit met dubbelen kosten het zelf de verhaal met t-mobile mobiel en t-mobile laat de klant het zelf oplossen en ze laten jou lekker met de kosten zitten
Ik heb geleerd als je fouten maak moet je die zelf oplossen nou t-mobile laat de klant barsten
Gelukkig had kan ik alles nog anuleren
Als ik al vanaf begin niet worden geholpen en geen service krijg ben ik er al klaar mee
Dus voordat tv en internet en mobiel abbo begind ga ik hem al opzeggen en naar een ander provider die wel service willen geven
T-mobile laat klante barsten

Geplaatst op: 15-07-2021
Geschreven door: Yildiz C.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Nooit zakelijk vast internet afsluiten!

Wij zitten thuis bij T-Mobile en hebben daar eigenlijk nooit problemen. Dus wij dachten we nemen ook T-Mobile zakelijk vast internet.

Tijdens het afsluiten had er al een belletje moeten gaan rinkelen. Het afsluiten kon alleen doordat we telefonisch teruggebeld zouden worden. Keer op keer gebeurde dit niet. Eindelijk teruggebeld en alles aangesloten. Dit duurde ongeveer 1 week omdat er iemand langs moest komen om de lijn te controleren.

Nu al anderhalve week geen internet. En je raadt het al. We worden teruggebeld door de afdeling die hierover gaat. Als je naar T-Mobile zakelijk belt word om de haverklap de verbinding verbroken. Zit af en toe hun mailbox vol.

Echt nooit afsluiten! Als je service wilt ga dan niet naar T-Mobile!

Geplaatst op: 12-07-2021
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over T-Mobile


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Youfone logo
Youfone
67 beoordelingen
6,9
PartnerPete logo
PartnerPete
2 beoordelingen
9,5
Voys logo
Voys
2 beoordelingen
8,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is T-Mobile een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over T-Mobile. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,5 gekregen, waarbij 43% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is T-Mobile actief?

T-Mobile is vooral actief in de categorie telecom.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de T-Mobile reviews? Dan kun je naar de website van T-Mobile gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.