Talk360 logo

Talk360 reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Talk360 reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2103
Talk360 logo
Website
Talk360
Categorie
Telecom
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Talk360

Zoek je een manier om goedkoop internationaal te bellen? Dan is het interessant de mogelijkheden van Talk360 nader onder de loep te nemen. Om het je gemakkelijker te maken, hebben wij speciaal voor jou de reviews en ervaringen van mensen die al gebruik maken van Talk360 samengevat. Zo kun je een betere beslissing nemen en eventueel ook kiezen voor goedkoop internationaal bellen via deze aanbieder.

Over Talk360

Talk360 bied je een app waarmee je op goedkope wijze naar elk mobiel of vast nummer ter wereld te bellen. Om contact te maken hoeft de ontvanger geen internet te hebben, waarmee Talk360 dus verder gaat dan een service als WhatsApp en Skype. Om gebruik te maken van de diensten van Talk360 is een abonnement niet noodzakelijk. Je maakt gewoon gebruik van je eigen nummer en het werkt heel simpel met iedere telefoon of tablet.

Waarom kiezen voor Talk360?

Internationaal bellen kan heel aardig in de papieren lopen. Kan je zomaar heel veel geld kosten dus. Om dat te beperken kies je voor de app van Talk360. Om gebruik te naken van deze goedkope dienst voor internationaal bellen kun je online of in de winkel gemakkelijk tegoed aanschaffen. Het werkt allemaal erg gemakkelijk en alleen jij als beller dient de app te downloaden en over internet te beschikken. Je kiest voor Talk360 omdat de ontvanger niet merkt dat je met een app belt. Met Talk360 maakt het niet uit vanaf welke locatie je belt. Je kiest echter vooral voor de diensten van Talk360 vanwege het feit dat je de laagste tarieven in de gehele wereld betaalt. En dat betaal je met een grote glimlach rond de mond.

Is Talk360 betrouwbaar?

We kunnen na het doornemen van de reviews en ervaringen van bestaande klanten van Talk360 niet anders dan concluderen dat we te maken hebben met een zeer betrouwbare partner. Die conclusie wordt bevestigd door de 14 dagen geld terug garantie die Talk360 je aanbiedt. Bij deze aanbieder streeft men namelijk volledige klanttevredenheid na. Ben jij niet tevreden over Talk360, laat dat dan binnen veertien dagen weten en je krijgt gewoon je geld terug. Mensen krijgen bij Talk360 eveneens de mogelijkheid om op liefst vijftig verschillende manieren te betalen. Daar zit altijd een methode bij waar jij je goed bij voelt.

Klantenservice en klachten

Natuurlijk kun je als je een vraag hebt of zelfs een klacht in wilt dienen altijd contact opnemen met Talk360. Op die manier kun je bijvoorbeeld ook aanspraak maken op de 14 dagen geld terug garantie. Om snel in contact te komen is het verstandig te kiezen voor het speciaal gemaakte contactformulier op de website.

Wil jij ook beoordelen?

Om een zo goed mogelijke beslissing te nemen voor een product of dienst, doe je er altijd goed aan eerst de beoordelingen van bestaande klanten te lezen. De onafhankelijke en praktische informatie helpt iedereen altijd om tot een weloverwogen keuze te komen. Om die reden willen we jou vragen om in het vervolg ook een recensie te maken over een product of dienst. Je helpt er andere mensen echt mee namelijk.

Gerelateerde bedrijven
Simyo logo
Simyo
31 beoordelingen
6,6
DeltaFiber logo
DeltaFiber
2 beoordelingen
9
Solcon logo
Solcon
4 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Talk360

Het bedrijf Talk360 is geverifieerd door ons. De webshop Talk360 is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Talk360 is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Talk360 maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Talk360 is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Talk360 te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 18-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super blij

Ik ben heel blij met de app. Ik bel vaak met familie uit het buiteland en eerst kosten dat echt te veel. Nu kost een lang gesprek nog geen euro. Er is ook nooit vertraging of slechte verbinding. Echt een super uitvinding!

Geplaatst op: 22-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ayoub P.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Talk360
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Simyo logo
Simyo
31 beoordelingen
6,6
DeltaFiber logo
DeltaFiber
2 beoordelingen
9
Solcon logo
Solcon
4 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Talk360 een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Talk360. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Talk360 actief?

Talk360 is vooral actief in de categorie telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) telefonie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Talk360 reviews? Dan kun je naar de website van Talk360 gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie