USA SIM logo

USA SIM reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
USA SIM reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1992
USA SIM logo
Website
usasim.net
Categorie
Telecom
Bezoek de website

Reviews en ervaringen USA SIM

Wanneer je een reis door Amerika gaat maken, doe je er verstandig aan een speciale belbundel te nemen. Dit kun je prima doen door gebruik te maken van de diensten van USA SIM. Wij hebben op basis van de reviews en ervaringen van mensen die al gebruik hebben gemaakt van USA SIM de belangrijkste zaken over deze aanbieder voor jou op een rij gezet. Zo kun je zelf beslissen of je ook kiest voor de belbundels die USA SIM je aan kan bieden wanneer je naar Amerika vertrekt.

Over USA SIM

USA SIM biedt je verschillende bundels die het mogelijk maken om tijdens je verblijf in Amerika op internet te surfen, bellen, sms’en. Het gaat dan om prepaid bundels uiteraard. USA SIM bied je verschillende bundels voor verschillende periodes. Je bespaart zo extra kosten achteraf en bent direct nadat je aangekomen bent in Amerika bereikbaar met een nieuw nummer. USA SIM geldt als een specialist, niet in de laatste plaats vanwege de ruime ervaring die de onderneming ondertussen heeft.

Waarom kiezen voor USA SIM?

USA SIM bied je verschillende bundels – Silver, Blue, Red, en Gold- waaruit je kunt kiezen. De verschillende bundels hebben verschillende houdbaarheidsdata. Werken met USA SIM is gemakkelijk. Je bestelt een bundel bij USA SIM, krijgt vervolgens een simkaart thuisgestuurd en wanneer je aankomt in Amerika, verwissel je de simkaart van de telefoon. Je krijgt jouw tijdelijke nieuwe nummer vervolgens via SMS toegestuurd en kunt familie en bekenden vervolgens laten weten hoe je de komende periode bereikbaar bent. Meer is het niet. Kind kan dus echt de was doen.

Is USA SIM betrouwbaar?

Wanneer we de reviews en ervaringen doornemen van mensen die al eens gebruik hebben gemaakt van USA SIM, kunnen we net anders dan de conclusie trekken dat je te maken hebt met een zeer betrouwbare organisatie. De nieuwe simkaart werkt altijd en het werkt inderdaad allemaal erg gemakkelijk. Wat de bestaande klanten ook vertrouwen geeft, is dat je de bestelde bundel gewoon via iDeal kunt betalen. Dat betekent dus afrekenen in de eigen, vertrouwde en veilige banomgeving.

Klantenservice en klachten

Natuurlijk is het mogelijk om vragen te stellen aan USA SIM, zoals je eventuele klachten ook prima kenbaar kunt maken Doe dat echter niet voor je de veel gestelde vragen doorgenomen hebt. Vaak word je dan al een hop duidelijk namelijk. Wil je een vraag stellen of een klacht indienen, dan kun je bellen en mailen met USA SIM. In de recensies zijn we overigens geen klanten tegengekomen die een klacht in hebben gediend. Die optie word je dus echter wel geboden.

Wil jij ook beoordelen?

We vallen maar met de deur in huis; wil jij in het vervolg ook ene recensie maken van een product of dienst? Bewezen is namelijk dat deze informatie mensen helpt om alleen de beste keuzes te maken. Dat heeft alles te maken met het feit dat het onafhankelijke informatie betreft, en die infomatie is buitengewoon waardevol. We rekenen op je en gaan er van ut dat je andere mensen wilt helpen.

Reviews over USA SIM
Gerelateerde bedrijven
Youfone Sim Only logo
Youfone Sim Only
9 beoordelingen
6,1
DeltaFiber logo
DeltaFiber
2 beoordelingen
9
Senifone logo
Senifone
1 beoordeling
7
Gerelateerde blogartikelen
6,7
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met USA SIM

Ons team van experts heeft USA SIM geverifieerd op een aantal punten. De webshop van USA SIM bestaat al sinds 2015 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. USA SIM is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

USA SIM is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van usasim.net te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Werkt niet geen compensatie

Ik bestelde een tijd geleden een simkaart (gold) voor gebruik tijdens mijn reis in de USA.
Ik ben echter helemaal niet tevreden. Ik had ongeveer nergens ontvangst en heb de simkaart dus bijna niet kunnen gebruiken. Van de 100gb heb ik minder dan 1gb kunnen gebruiken omwille van geen netwerk.
Gezien de dure aankoopprijs van de simkaart, verwacht ik een financiële compensatie in de vorm van een terugbetaling.
Ik krijg geen feedback van het bedrijf op mijn klacht.

Geplaatst op: 09-07-2022
Laatst bewerkt op: 09-07-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Alles werkte uitstekend!

Alles werkte uitstekend! Geen enkel probleem met de simkaart. Op het moment dat ik op het vliegveld landde, werkte het internet al. De volgende keer dat ik naar de VS reis, zou ik het opnieuw kopen!

Geplaatst op: 01-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Kay W.

7 / 10
4/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over USA SIM
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Youfone Sim Only logo
Youfone Sim Only
9 beoordelingen
6,1
DeltaFiber logo
DeltaFiber
2 beoordelingen
9
Senifone logo
Senifone
1 beoordeling
7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is USA SIM een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over USA SIM. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is USA SIM actief?

USA SIM is vooral actief in de categorie telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) simonly en telefonie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de USA SIM reviews? Dan kun je naar de website van USA SIM gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie