Ziggo Zakelijk logo

Ziggo Zakelijk reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Ziggo Zakelijk reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1148
Ziggo Zakelijk logo
Website
ziggo.nl
Categorie
Telecom
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Ziggo Zakelijk

Of je nou een kleine ondernemer bent of aan het hoofd staat van een groeibedrijf; je netwerk moet altijd in orde zijn. Je moet altijd verbonden zijn. Ziggo Zakelijk is een aanbieder die dit voor je kan regelen. Om een beter beeld te krijgen van wat Ziggo Zakelijk je kan bieden, hebben we speciaal voor jou de reviews en ervaringen die klanten van Ziggo Zakelijk deelden puntig samengevat. Op die manier kun je beter beoordelen of Ziggo Zakelijk ook voor jou de gedroomde partner is.

Over Ziggo Zakelijk

Ziggo Zakelijk verhoogt de internetsnelheid voor ondernemers, thuis of op de zaak, en dat voor kleine en grote bedrijven. Ziggo Zakelijk biedt alles en maakt je bedrijf helemaal klaar voor groei. Ziggo Zakelijk staat voor de beveiligde pinverbindingen en wifi gastnetwerken en ook VoIP telefonie. Ziggo Zakelijk biedt zakelijke diensten op maat en is toekomst proof. Het maakt onderdeel uit van Ziggo/Vodafone. En dus weet je dat je altijd verbonden bent. Sinds het samengaan van deze twee giganten is sprake van GigaNet en heb je zowel op de zaak als thuis altijd perfecte wifi of 5G verbinding.

Waarom kiezen voor Ziggo Zakelijk?

Als verbonden zijn en verbonden blijven heilig voor jou als ondernemer is, is Ziggo Zakelijk je gedroomde partner. De internetsnelheid wordt met Ziggo Zakelijk verhoogd en deze aanbieder maakt dat je klaar bent voor de toekomst. Het beste zakelijke product wordt bovendien steeds gecombineerd met professionele service en je hebt de keuze uit verschillende pakketten. Start is het lichtste pakket, met tot vijf devices online. Je kunt echter ook kiezen voor pakketten als Complete en Max en Giga. Giga bied je topsnelheid, maar ook met een midden abonnement als Complete heb je zomaar tussen de vijf en vijftig apparaten online. En zo is er voor iedereen een passende oplossing.

Is Ziggo Zakelijk betrouwbaar?

Met Ziggo Zakelijk is een zeer betrouwbare partner benoemd als het gaat om zakelijk internet. Dat wijzen de reviews en ervaringen uit. Die betrouwbaarheid uit zich in een zeer stabiel netwerk dat steeds snelheid biedt en die ook behoudt. Afspraak is afspraak bij deze ondernemer die door het samengaan met Vodafone nog breder en beter geworden is. Op Ziggo Zakelijk kun je altijd vertrouwen. Zoveel is zeker.

Klantenservice en klachten

Wie een bezoek brengt aan de website van Ziggo Zakelijk, die ervaart dat eigenlijk alles perfect uitgelegd wordt en dat er van enig misverstand eigenlijk geen sprake kan zijn. Mocht je desondanks toch een klacht hebben, dan is het geen enkel probleem om dat bij Ziggo kenbaar te maken. Het sturen van een e-mail is het gemakkelijkst, kiezen voor de chatfunctie de snelste manier om je klacht bij de provider neer te leggen. En geheid dat je vervolgens snel samen tot een oplossing komt.

Wil jij ook beoordelen?

Door de vele reviews en ervaringen die er zijn van Ziggo Zakelijk en onze samenvatting, heb je een compleet beeld gekregen van alles wat de provider je kan bieden. Jij kunt nu gemakkelijker besluiten om ook voor Ziggo Zakelijk te kiezen. Om die reden willen we je vragen om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Je weet nu immers hoeveel plezier je er een ander mee kunt doen en van hoeveel toegevoegde waarde een beoordeling kan zijn.

Reviews over Ziggo Zakelijk

Gerelateerde bedrijven

Canal Digitaal logo
Canal Digitaal
34 beoordelingen
3,5
GSMweb logo
GSMweb
76 beoordelingen
6,3
Refurbished.nl logo
Refurbished.nl
95 beoordelingen
4,6

Gerelateerde blogartikelen

6,5
34% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Onze beoordeling over Ziggo Zakelijk

Het bedrijf Ziggo Zakelijk is geverifieerd door ons. De webshop ziggo.nl is al sinds 2005 een betrouwbare partij om te bestellen. Ziggo Zakelijk is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Ziggo Zakelijk maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Ziggo Zakelijk is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van ziggo.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Ziggo Zakelijk.

Geplaatst op: 09-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Gewoon slecht.

Sinds de overstap van particulier naar zakelijk zo'n 3 weken geleden en na eindeloos telefonisch contact met de "helpdesk" om het probleem op te lossen nog steeds geen mogelijkheid tot het naar buiten bellen met de vaste lijnen. Telkenmale de eindeloos durende procedure gevolgd van modem uit- en aanschakelen, batterijen uit handhelds verwijderen/terugplaatsen. Met als gevolg dat we dan volledig onbereikbaar zijn, en het nog steeds niet is opgelost.

Geplaatst op: 21-05-2023
Laatst bewerkt op: 21-05-2023
Geschreven door: Odocar Uitgeverij V.

5 / 10
3/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Het gevoel van oplichting voelt niet fijn!

We worden gebeld door ziggo dat het voordeliger is voor ons om overstappen te stappen naar ziggo zakelijk. Uiteindelijk moeten we 10€ meer betalen als we willen hebben wat we voorheen hadden. We zitten 1 jaar vast aan dit contract daarna geen ziggo meer!! We houden er een bijzonder naar gevoel aan over, het gevoel van opgelicht zijn voelt niet prettig!

Geplaatst op: 16-08-2022
Laatst bewerkt op: 16-08-2022
Geschreven door: W B.

8 / 10
5/5 5/5 2/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Duur en belabberde service

Op zich levert Ziggo een mooi product, maar daarmee is het ook wel gezegd
Ziggo werkt samen met schimmige marketeers die je onder valse voorwendselen van alles verkopen wat Ziggo alleen maar kan leveren tegen een hoger tarief. Als je eenmaal vastzit in het contract begint het gezeur en heb je de nodige upgrades nodig voor je daadwerkelijk krijgt wat je is beloofd. Wel wacht men daar eerst zo lang mee totdat het verkoopgesprek niet meer terug te luisteren is, zodat je geen poot hebt om op te staan. Ook opties zoals een gratis extra zenderpakket icm met Vodafone loopt uit op frustraties omdat er vervolgens een zenderpakket bij mij werd geschrapt in plaats van toegevoegd.
Ook kwam er ondanks de Power Promise geen monteur langs voor installatie.
Verder nog een prijsverhoging tussentijds doorgevoerd, waar één lullig mailtje over is gestuurd. Die over het hoofd gezien waardoor ik 2 dagen te laat was om het abonnement op te kunnen zeggen.

Hoewel dat laatste natuurlijk ook mij te verwijten valt heb ik nog nooit een bedrijf meegemaakt met zo'n slechte klantenservice.

Geplaatst op: 14-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bart G.

3 / 10
2/5 1/5 1/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Ziggo Zakelijk


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Canal Digitaal logo
Canal Digitaal
34 beoordelingen
3,5
GSMweb logo
GSMweb
76 beoordelingen
6,3
Refurbished.nl logo
Refurbished.nl
95 beoordelingen
4,6

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Ziggo Zakelijk een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Ziggo Zakelijk. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,5 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Ziggo Zakelijk actief?

Ziggo Zakelijk is vooral actief in de categorie telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) alles in 1 , internet , simonly , telefonie en televisie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Ziggo Zakelijk reviews? Dan kun je naar de website van Ziggo Zakelijk gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie