Roam-on logo

Roam-on reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Roam-on reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
5112
Roam-on logo
Website
roam-on.nl
Categorie
Telecom
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Roam-on

Wil je graag meer weten over beoordelingen van Roam-on? Bij Roam-on hebben we de reviews van onze klanten op een rij gezet. Lees wat de ervaringen zijn en neem een weloverwogen beslissing om bij Roam-on te kopen. Ontdek hoe andere mensen onze mobiele wifi-hotspot hebben ervaren en hoe het hen geholpen heeft tijdens het reizen.

Over Roam-on

Roam-on is een betrouwbaar bedrijf dat reizigers wereldwijd veilige en betaalbare mobiele internetoplossingen biedt. Onze mobiele wifi-hotspot maakt gebruik van gepatenteerde virtuele SIM™-technologie en levert snelle en betrouwbare verbindingen in meer dan 130 landen. Bij Roam-on streven we ernaar om reizigers de vrijheid te geven om overal ter wereld verbonden te blijven zonder zich zorgen te hoeven maken over hoge datakosten of onverwachte vergoedingen.

Waarom kiezen voor Roam-on

Roam-on biedt een aantal unieke voordelen die het een aantrekkelijke keuze maken voor reizigers. Met onze mobiele wifi-hotspot geniet je van een snelle 4G-verbinding met een maximale downloadsnelheid van 150 Mbps. Het gebruik van onze hotspot is eenvoudig en vereist geen configuratie. Bovendien heeft onze hotspot een lange batterijduur van 12 uur, waardoor je de hele dag verbonden kunt blijven. Je kunt tot 5 wifi-apparaten tegelijkertijd verbinden, zodat je internet kunt delen met je familie of vrienden. Met Roam-on heb je toegang tot onbeperkt internet in meer dan 150 landen, waardoor je zorgeloos kunt reizen.

Is Roam-on betrouwbaar?

Absoluut! Roam-on is een betrouwbare partner voor mobiel internet tijdens het reizen. Onze diensten worden ondersteund door meerdere netwerkpartners, wat zorgt voor een stabiele en snelle verbinding. We hechten veel waarde aan de veiligheid en privacy van onze klanten, en daarom maken we gebruik van geavanceerde beveiligingsmaatregelen. Daarnaast zijn we trots op onze uitstekende klantenservice die klaarstaat om eventuele vragen of problemen op te lossen. Bij Roam-on streven we ernaar om onze klanten een betrouwbare en zorgeloze internetervaring te bieden tijdens hun reizen.

Klantenservice en klachten

Bij Roam-on staat de tevredenheid van onze klanten voorop. Onze klantenservice is beschikbaar om je te ondersteunen en eventuele vragen of problemen op te lossen. We streven ernaar om snel en adequaat te reageren op alle klantverzoeken. Mocht je onverhoopt een klacht hebben, dan behandelen we deze serieus en streven we naar een bevredigende oplossing. Onze klantenservice is bereikbaar tijdens kantooruren en we bieden verschillende contactkanalen om ervoor te zorgen dat je snel geholpen wordt.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je ervaring met Roam-on? We nodigen je uit om jouw ervaring te delen en een beoordeling achter te laten. Jouw feedback is waardevol voor andere reizigers die overwegen om onze diensten te gebruiken. Help hen bij het nemen van een weloverwogen beslissing door jouw ervaring te delen. Samen kunnen we zorgen voor transparantie en betrouwbare informatie over Roam-on. Jouw mening telt!

Reviews over Roam-on
Gerelateerde bedrijven
Lebara logo
Lebara
29 beoordelingen
5,6
Art & Craft logo
Art & Craft
4 beoordelingen
6,5
L-mobi Mobile logo
L-mobi Mobile
21 beoordelingen
4,6
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Roam-on

Ons team van experts heeft Roam-on geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Roam-on bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Roam-on is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Roam-on is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van roam-on.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 21-05-2023
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Roam-on
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Lebara logo
Lebara
29 beoordelingen
5,6
Art & Craft logo
Art & Craft
4 beoordelingen
6,5
L-mobi Mobile logo
L-mobi Mobile
21 beoordelingen
4,6
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Roam-on een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Roam-on. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Roam-on actief?

Roam-on is vooral actief in de categorie telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) simonly en telefonie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Roam-on reviews? Dan kun je naar de website van Roam-on gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie