Youfone Sim Only logo

Youfone Sim Only reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Youfone Sim Only reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
319
6,1
38% zou hier weer kopen
9 beoordelingen
Lees onze review over Youfone Sim Only

Youfone Sim Only is geverifieerd door ons expert team. De webshop Youfone Sim Only bestaat al sinds 2007 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Youfone Sim Only lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Youfone Sim Only. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van youfone.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van youfone.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Youfone Sim Only.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Geen flexibiliteit

Tussentijds upgraden (!) van het contract, vanwege verandering in de persoonlijke situatie, is niet mogelijk. Flexibiliteit 0,0 !

Geplaatst op: 25-03-2024
Laatst bewerkt op: 25-03-2024
Geschreven door: Ed V.

5 / 10
1/5 1/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Wat een waardeloos bedrijf. Nog nooit meegemaakt wat een slechte service en gewoon afgesloten. Geen enig goed woord over

Echt waardeloos en dan ook gewoon afsluiten ik kon het verhaal niet geloven. Maar is toch gebeurd. Niemand zou hierbij moeten zitten. Alles is beter dan Youfone. Trap hier niet in.

Geplaatst op: 12-03-2024
Laatst bewerkt op: 13-03-2024
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Jarenlang een tevreden klant bij Youfone

Hier een kort overzicht hoe ik Youfone heb ervaren sinds maart 2018.

Mijn ervaringen zijn positief met betrekking tot de kosten, kwaliteit en contact. Ik ben tevreden.

Toentertijd bij het afsluiten en overstappen, is nummerbehoud en simkaart keurig ontvangen.

Ik heb weleens contact gehad met de servicedesk en ik ben iedere keer kundig en degelijk geholpen met vragen die ik had. Youfone stuurt ongeveer een maand een nieuwsbrief waar ze tips geven om te besparen het neigt meer naar informatief dan commercieel en dat vind ik positief.

Een keer door mijn bundel gegaan en buitenlands mobiel internet gebruikt als nood, de kosten waren bekend, en waren niet exorbitant. Bereik en bellen is kwalitatief goed gegaan. Ik heb een jaar een slecht toestel gehad waarbij mijn verbinding enorm haperde, maar dat lag niet aan Youfone.

Ik speel een spel via een app, iedere keer als het moet laden, wordt de grootte van de app van mijn data verbruikt, en dat zie ik ook in de specificaties terug. Het overzicht is wat mij betreft erg accuraat.

Misschien is Youfone meer geschikt voor de wat ervaren mobiele telefonie gebruiker die het niet erg vindt dat via de app de gebruikskosten worden getoond.

Het enige wat mij wellicht zou overhalen om weg in 2025 te gaan nu mijn abonnement is afgelopen, zou de prijs zijn. Maar voor abonnementkosten van rond de 10 euro vind ik het bedrag heel schappelijk. Ik heb geen ongelimiteerd data / belbundel maar verbruik ook maandelijks niet meer, dus ik zou het ook niet nodig hebben.

De Youcoins loyaliteitsprogramma is wel leuk maar niet echt iets waar ik gebruik van maak van de cashback acties door te shoppen in bepaalde winkels.

Ik zou nog een keer jarenlang voor Youfone kiezen als ik opnieuw mocht kiezen.

Geplaatst op: 17-01-2024
Laatst bewerkt op: 17-01-2024
Geschreven door: Joana C.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Sinds 2 maanden kan ik niet meer naar buiten bellen. Wacht al meer dan 2 maanden. Youfone lost het maar niet op. Waardeloos!

Youfone lost een storing niet op. Al 2 maanden kan ik niet naar buiten bellen.
4 x gebeld en probleem is nog steeds niet opgelost. Youfone wil ook het abonnementsgeld niet crediteren. Waardeloos bedrijf!

Geplaatst op: 30-12-2023
Laatst bewerkt op: 30-12-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Nummerbwhoud werkt niet!

Als je nummerbehoud niet goed gaat, en je activeert toch je sim only? Zit je met de gebakken peren. Abonnement gewoon uitzitten want niet bruikbaar omdat je nummer niet is overgedragen. Klantenservice geeft geen mogelijkheid daar nog iets mee te doen. Eigen schuld, je hebt pech!

Geplaatst op: 09-12-2023
Laatst bewerkt op: 09-12-2023
Geschreven door: Marco

5 / 10
1/5 1/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Gaat na 3 abonnementen nog steeds goed

Gestopt met KPN veel te duur en geen waardering voor trouwe klanten .
Dus opnieuw overgestapt naar Youfone , zeer scherp geprijst ,wel heb ik de indruk dat de 5G kwaliteit van Youfone iets trager is dan van de KPN .
Ook ben ik ooit wel eens gecontacteerd door Youfone toen ik op vakantie was op Grand Canaria met de vraag hoeveel data ik nog van plan was te gebruiken , ik heb gezegd dat ik al 2 jaar klant was bij Youfone en dat ik met de huur auto navigatie nodig had .
Ook gelijk uitgelegd dat als Youfone mijn data gebruik op vakantie zou limiteren dat het dan ook gelijk klaar is met het abonnement van mij en ook mijn vrouw , kortom de hele vakantie hebben we gewoon zonder extra kosten data kunnen gebruiken .
Eindconclusie , ik ben tevreden en raad Youfone sim only aan

Geplaatst op: 19-06-2023
Laatst bewerkt op: 19-06-2023
Geschreven door: G uit Den Haag B.

9 / 10
5/5 3/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Youfone neemt klacht en daarmee klant (al vanaf 2016) niet serieus.

In april in Frankrijk met simonly van Youfone 3x extra databundel van 5000 Mb a € 15 aangeschaft. De derde bundel kocht ik halverwege de maand, nadat de gebruiksApp van Youfone aangaf dat de 2e bundel op was. De hele 2e helft van de maand 4G internet gebruikt, maar de App gaf al die tijd geen gebruikte Mbs aan in de derde bundel. Die Mbs zijn dus van de 2e bundel afgegaan, die mij dus foutief informeerde dat ie al opgebruikt was. Als ik de juiste informatie had ontvangen had ik die derde bundel niet aangeschaft!
Zowel half april als eind april telefonisch (via telnr. 1200) met klantenservice gebeld en ticketnummer van klacht gekregen om in ieder geval objectief te laten waarnemen dat 3e bundel niet gebruikt was en 2e bundel dus verkeerd aangaf. Op 10 mei rekening ontvangen en toch 3e bundel in rekening gebracht.
Wel 5 keer contact met Klantenservice van Youfone, maar klacht afgewezen omdat ze geen storingsmelding hadden en ik de derde bundel zelf besteld had.
Zeer teleurgesteld hoe slecht Youfone met trouwe bestaande klanten omgaat.
Youfone geeft veel geld uit aan commercials om nieuwe klanten te werven, maar met hun slechte en starre Klantenservice raken ze bestaande klanten zo wel kwijt.

Geplaatst op: 18-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jan S.

5 / 10
3/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Beste en goedkoopste providers

Ik was op zoek naar een degelijke telefoon provider (sim only) en kwam al snel uit bij Youfone. Ik heb veel verschillende abbonomenten vergeleken en deze was veruit de goedkoopste. Ik heb nog nooit problemen gehad en het 4g werkt altijd super snel.

Geplaatst op: 11-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Zoë H.

7 / 10
3/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Youfone Sim Only
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Simyo logo
Simyo
31 beoordelingen
6,6
International SIM logo
International SIM
3 beoordelingen
8
50+ Mobiel logo
50+ Mobiel
64 beoordelingen
5,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Youfone Sim Only een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 9 beoordelingen geplaatst over Youfone Sim Only. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,1 gekregen, waarbij 38% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Youfone Sim Only actief?

Youfone Sim Only is vooral actief in de categorie telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) simonly.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Youfone Sim Only reviews? Dan kun je naar de website van Youfone Sim Only gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie