50+ Mobiel logo

50+ Mobiel reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
50+ Mobiel reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4121
50+ Mobiel logo
Website
bestellen.50plusmobiel.nl
Categorie
Telecom
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen 50+ Mobiel

50+ Mobiel biedt superscherpe sim only prijzen voor 50-plussers. Daarnaast ontvang je onbeperkt PC-Hulp, praktische hulp-filmpjes met Harry, ontvang je voordeel bij aangesloten partners en kom je nooit voor onverwachte kosten te staan buiten je bundel. Voordat je besluit om over te stappen naar een andere aanbieder van mobiele telefonie ben je waarschijnlijk benieuwd naar dit bedrijf. Om het je makkelijk te maken hebben wij echte gebruikers gevraagd om hun ervaring met 50+ Mobiel te delen. De beoordelingen vind je op deze pagina. Lees de reviews zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen om een sim only abonnement af te sluiten bij 50+ Mobiel.

Over 50+ Mobiel

De tijd dat 50-plussers geen smartphone hadden is allang voorbij. Toch richtten de Nederlandse providers zich voornamelijk op jonge klanten. Edgar de Beule zag dit gat in de markt en wist hier wel raad mee. Hij richtte 50+ Mobiel op. Deze sim only-provider heeft naast een scherp tarief ook praktische extra diensten. Zo krijgen klanten bij diverse abonnementsvormen onbeperkt computer-, tablet- en telefoonassistentie. Hier kun je terecht met al jouw vragen. Daarnaast is er de zogeheten ”˜buitenbundel beschermer’, die ervoor zorgt dat je geen torenhoge kosten kunt maken buiten je bundel. 50+ mobiel maakt gebruik van de razendsnelle Vodafone 4G masten. Hierdoor profiteer je van een goed stabiele landelijke dekking en kun je gebruik maken van de Vodafone dekkingskaart.

Waarom kiezen voor 50+ Mobiel

Je profiteert van zeer scherpe tarieven als je kiest voor een sim only abonnement bij 50+ Mobiel. Al 4 maanden voordat je huidige abonnement afloopt kun je overstappen. Door je e-mailadres achter te laten ontvang je een herinnering op het moment dat het mogelijk is om de overstap te maken. Het grote voordeel is dat je altijd terecht kunt bij 50+ Mobiel voor technische ondersteuning, service en een stukje digitaal gemak. Daarnaast betaal je nooit teveel, onder andere dankzij de MB-aanvuller. Deze is heel handig als je vaste internetbundel bijna op is en je tegen een laag tarief wilt blijven internetten.

Is 50+ Mobiel betrouwbaar?

De mobiele provider is opgericht door de oprichter van marktonderzoekbureau Markteffect. Uitgebreid onderzoek en data-uitwisseling met onder andere VodafoneZiggo wees uit dat de groep 50-plussers een vergeten doelgroep was. Doordat 50+ Mobiel zich specifiek op deze groep richt, bieden ze precies aan waar de 50-plusser behoefte aan heeft. Het is het doel om 250.000 mobiele sim only-bellers aan boord hebben voor het eind van 2023. In je eigen account kun je jouw abonnement eenvoudig beheren. Kom je er niet uit? Dan kun je altijd de hulp inschakelen van de klantenservice.

Klantenservice en klachten

50+ Mobiel heeft een actieve klantenservice waar je altijd terecht kunt met jouw (technische) vragen. Op de website vind je zeer veel informatie en praktische filmpjes. Ook kun je een chat openen met Harry waarin je jouw vragen al snel beantwoord krijgt. Kun je niet vinden wat je zoekt? Neem dan telefonisch of per e-mail contact op.

Wil jij ook beoordelen?

Als jij ervaring hebt met 50+ Mobiel vragen we je om een review achter te laten. Door jouw beoordeling over 50+ Mobiel te delen, help je anderen bij het maken van de juiste keuze. Schrijf bijvoorbeeld over de klantenservice van 50+ Mobiel, hoe de ondersteuning is en of je altijd en overal goed bereik hebt. Waarom zou jij anderen aanraden om een abonnement af te sluiten bij 50+ Mobiel?

Reviews over 50+ Mobiel

Gerelateerde bedrijven

GSMweb logo
GSMweb
76 beoordelingen
6,3
Youfone Sim Only logo
Youfone Sim Only
3 beoordelingen
7,3
Lebara logo
Lebara
17 beoordelingen
6,4
6,8
34% zou hier weer kopen
10 beoordelingen
Onze beoordeling over 50+ Mobiel

50+ Mobiel is geverifieerd door ons expert team. De webshop 50+ Mobiel bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is 50+ Mobiel lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via 50+ Mobiel. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

50+ Mobiel is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van bestellen.50plusmobiel.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van 50+ Mobiel.

Geplaatst op: 26-01-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Te vaak geen netwerk

Op mijn werk kan ik de telefoon niet gebruiken. Gewoon helemaal GEEN SERVICE’ boven in t hoekje. Dus onbeperkt bellen is een leuk aanbod vanuit hun kant, want als je gewoon geen netwerk levert kan het niet gebruikt worden. Beetje onpraktisch. Op station Hengelo? Geen internet en dat gebeurt vaker onderweg. Wil je even reisinformatie opvragen… geen internet. Te pas en te onpas.. #afrader!

Geplaatst op: 29-05-2023
Laatst bewerkt op: 29-05-2023
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
4/5 1/5 1/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Super tevreden!

Van een bedrrijfstoestel met nummerbehoud overgegaan naar 50+mobiel.. Het hele proces is zeer goed en soepel verlopen. Voor en tijdens het nummer porteren keurig op de hoogte gehouden en de omschakeling is prima verlopen. Na activering bleek internet niet te werken klantenservice gebeld en direct een aardige medewerker aan de lijn. Bleek de instellingen verkeerd te staan. Binnen 1 minuut verholpen en nu supersnel internet. Kortom prima (snelle) klantenservice. Aanrader en dat voor een zeer scherpe prijs!!

Geplaatst op: 30-03-2023
Laatst bewerkt op: 30-03-2023
Geschreven door: Tobro

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer slecht wifi verbinding tot geen bereik

Meer dan 1 jaar heb ik slechte verbinding geen wifi of bereik. De slechtste mobiele provider dat ik ooit heeft gehad . Ik kreeg uit het niks €60.. te betalen! Er wordt gezegd dat je apps neemt mb'a in gebruikt ook al gebruik je het niet. De Apps kan nog niet een open gaan zonder wifi verbinding. Ik ben toch niet achterlijk. De klachten service is niet oprecht of beried men te willen helpen. Ik zou klachten overhandigen bij de rechtsbijstand.

Geplaatst op: 09-04-2023
Laatst bewerkt op: 09-04-2023
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
3/5 1/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters

Houden niet an de contrat,ik wil van af. Halese meer geld dan afgesproken.

Geplaatst op: 25-03-2023
Laatst bewerkt op: 25-03-2023
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
4/5 2/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloze verbinding

Serieus waardeloze verbinding met buitenbundel kosten terwijl ik nog mb's heb. 80% van de mb's gaan op aan POGINGEN online te zijn. Slechtste provider die ik ooit heb gehad. Verbinding valt continu weg terwijl mijn instellingen kloppen, hebben ze zelf bevestigd. Ruim 2000 mb's in 1 nacht foetsie maar niets kunnen doen of bekijken.

Geplaatst op: 21-01-2023
Laatst bewerkt op: 21-01-2023
Geschreven door: Ellen L.

5 / 10
4/5 2/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Even blij geweest vanwege superaanbod, maar van korte duur

Ik dacht dat ik een prima aanbod had gevonden, dus mij meteen aangemeld met nummerbehoud. Helaas levert nummerbehoud verschrikkelijk veel problemen op. Veel gebeld, het duurde lang voor ik te woord gestaan werd en zoveel medewerkers, zoveel verhalen. Ze wezen naar mijn werkgever, maar die had het nummer vrij gezet. Uiteindelijk werd ik geadviseerd de aanvraag te laten vervallen, anders zou de bedenktijd zijn afgelopen en dan zou ik een ander nummer krijgen en dát wil ik juist niet. Ik heb de aanvraag ingetrokken, met de bedoeling, zoals was overlegd, een nieuwe aanvraag in te dienen. Maar ...... ik heb er geen goed gevoel meer bij en heb wat rondgekeken op internet. De grote adder blijkt te zijn, dat je door je internetbundel heen vliegt, vaak lukt het niet op internet te komen. Uiteindelijk krijg je een forse naheffing, sommige mensen zomaar 50,00 euro in een maand! Ook in Duitsland is het moeilijk bereik te krijgen. Dus ook hier weer ..... goedkoop is duurkoop.

Geplaatst op: 30-01-2023
Laatst bewerkt op: 30-01-2023
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
3/5 2/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Meteen incassobureau op mijn dak

Ik heb begin deze week (12 december) mijn laatste maandbetaling (€ 10) gestoneerd (onvoorziene kosten met energie Etc.) met de bedoeling deze later deze maand handmatig te betalen.

Tot mijn grote verbazing ontvang ik vanmorgen (17 december) een brief van een incassobureau waarin ik wordt gesommeerd de 10 euro plus 40 euro incassokosten voor 24 december te betalen.

Dat noem ik nu niet echt klantvriendelijk. Eerdrr assosiaal

Geplaatst op: 17-12-2022
Laatst bewerkt op: 17-12-2022
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
4/5 2/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Je niet internetten

Slecht service, heel lang wachten,
Bereikbaarheid slecht, tijdens bellen kan niet internetten.

Geplaatst op: 20-11-2022
Laatst bewerkt op: 20-11-2022
Geschreven door: O.taflan

7 / 10
5/5 1/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Beweren dat ik ge -SMS- t zou hebben naar Zuid Korea. Zijn ze van lotje getikt ? .

Zeggen dat ik sms heb gestuurd naar Zuid Korea.
Stelletjes randdebielen.
Geen teruggave.
"Nee want we zien dat u met ZUid Korea hebt geSMSt"
Ik heb gezegd dat ik bij de eerstvolgende fout direct opzeg.
Toedeldokie !

Geplaatst op: 01-07-2022
Laatst bewerkt op: 09-12-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
5/5 1/5 1/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over 50+ Mobiel


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

GSMweb logo
GSMweb
76 beoordelingen
6,3
Youfone Sim Only logo
Youfone Sim Only
3 beoordelingen
7,3
Lebara logo
Lebara
17 beoordelingen
6,4

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is 50+ Mobiel een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 10 beoordelingen geplaatst over 50+ Mobiel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,8 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is 50+ Mobiel actief?

50+ Mobiel is vooral actief in de categorie telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) simonly.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de 50+ Mobiel reviews? Dan kun je naar de website van 50+ Mobiel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie