50+ Mobiel logo

50+ Mobiel reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
50+ Mobiel reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4121
50+ Mobiel logo
Website
bestellen.50plusmobiel.nl
Categorie
Telecom
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen 50+ Mobiel

50+ Mobiel biedt superscherpe sim only prijzen voor 50-plussers. Daarnaast ontvang je onbeperkt PC-Hulp, praktische hulp-filmpjes met Harry, ontvang je voordeel bij aangesloten partners en kom je nooit voor onverwachte kosten te staan buiten je bundel. Voordat je besluit om over te stappen naar een andere aanbieder van mobiele telefonie ben je waarschijnlijk benieuwd naar dit bedrijf. Om het je makkelijk te maken hebben wij echte gebruikers gevraagd om hun ervaring met 50+ Mobiel te delen. De beoordelingen vind je op deze pagina. Lees de reviews zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen om een sim only abonnement af te sluiten bij 50+ Mobiel.

Over 50+ Mobiel

De tijd dat 50-plussers geen smartphone hadden is allang voorbij. Toch richtten de Nederlandse providers zich voornamelijk op jonge klanten. Edgar de Beule zag dit gat in de markt en wist hier wel raad mee. Hij richtte 50+ Mobiel op. Deze sim only-provider heeft naast een scherp tarief ook praktische extra diensten. Zo krijgen klanten bij diverse abonnementsvormen onbeperkt computer-, tablet- en telefoonassistentie. Hier kun je terecht met al jouw vragen. Daarnaast is er de zogeheten ”˜buitenbundel beschermer’, die ervoor zorgt dat je geen torenhoge kosten kunt maken buiten je bundel. 50+ mobiel maakt gebruik van de razendsnelle Vodafone 4G masten. Hierdoor profiteer je van een goed stabiele landelijke dekking en kun je gebruik maken van de Vodafone dekkingskaart.

Waarom kiezen voor 50+ Mobiel

Je profiteert van zeer scherpe tarieven als je kiest voor een sim only abonnement bij 50+ Mobiel. Al 4 maanden voordat je huidige abonnement afloopt kun je overstappen. Door je e-mailadres achter te laten ontvang je een herinnering op het moment dat het mogelijk is om de overstap te maken. Het grote voordeel is dat je altijd terecht kunt bij 50+ Mobiel voor technische ondersteuning, service en een stukje digitaal gemak. Daarnaast betaal je nooit teveel, onder andere dankzij de MB-aanvuller. Deze is heel handig als je vaste internetbundel bijna op is en je tegen een laag tarief wilt blijven internetten.

Is 50+ Mobiel betrouwbaar?

De mobiele provider is opgericht door de oprichter van marktonderzoekbureau Markteffect. Uitgebreid onderzoek en data-uitwisseling met onder andere VodafoneZiggo wees uit dat de groep 50-plussers een vergeten doelgroep was. Doordat 50+ Mobiel zich specifiek op deze groep richt, bieden ze precies aan waar de 50-plusser behoefte aan heeft. Het is het doel om 250.000 mobiele sim only-bellers aan boord hebben voor het eind van 2023. In je eigen account kun je jouw abonnement eenvoudig beheren. Kom je er niet uit? Dan kun je altijd de hulp inschakelen van de klantenservice.

Klantenservice en klachten

50+ Mobiel heeft een actieve klantenservice waar je altijd terecht kunt met jouw (technische) vragen. Op de website vind je zeer veel informatie en praktische filmpjes. Ook kun je een chat openen met Harry waarin je jouw vragen al snel beantwoord krijgt. Kun je niet vinden wat je zoekt? Neem dan telefonisch of per e-mail contact op.

Wil jij ook beoordelen?

Als jij ervaring hebt met 50+ Mobiel vragen we je om een review achter te laten. Door jouw beoordeling over 50+ Mobiel te delen, help je anderen bij het maken van de juiste keuze. Schrijf bijvoorbeeld over de klantenservice van 50+ Mobiel, hoe de ondersteuning is en of je altijd en overal goed bereik hebt. Waarom zou jij anderen aanraden om een abonnement af te sluiten bij 50+ Mobiel?

Reviews over 50+ Mobiel
Gerelateerde bedrijven
GSMweb logo
GSMweb
81 beoordelingen
6,1
Youfone Sim Only logo
Youfone Sim Only
7 beoordelingen
6,9
Lebara logo
Lebara
31 beoordelingen
5,4
Gerelateerde blogartikelen
5,5
15% zou hier weer kopen
42 beoordelingen
Onze beoordeling over 50+ Mobiel

50+ Mobiel is geverifieerd door ons expert team. De webshop 50+ Mobiel bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is 50+ Mobiel lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via 50+ Mobiel. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

50+ Mobiel is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van bestellen.50plusmobiel.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van 50+ Mobiel.

Geplaatst op: 26-01-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
5 keer telefonisch contact, levert weinig op. En lange wachtrij

Op de site van 50+ staat dat Engeland in bundel 1 valt. Toen ik op Guernsey was, had ik geen internet. Na 5 telefoontjes bleek, dat Guernsey en Alderney bundel 2 locaties zijn. Het is gewoon Engeland. Dan hadden ze dat bij de uitleg over bundels moeten melden bij Engeland. Jersey is bundel 1. Ligt er naast. Stel je gaat naar Texel en dan blijkt dat Texel onder bundel 2 valt. Dan hadden ze dat duidelijk moeten vermelden. Ik was 3 maanden bij 50+, een 50% regeling weigerden ze. Ik heb 25% korting gehad op de gehele looptijd. Kostte me 135 Euro en verl ergernis. En het is niet eerlijk!

Geplaatst op: 09-02-2024
Laatst bewerkt op: 09-02-2024
Geschreven door: Albert P.

7 / 10
4/5 1/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Geen internet tijdens bellen.

Kies voor 50+ als je ook steeds wil kiezen tussen bellen of internetten. Want tegelijk is niet mogelijk bij 50+. Ze hopen wel dat dit ooit komt, maar wanneer….

Geplaatst op: 28-01-2024
Laatst bewerkt op: 28-01-2024
Geschreven door: Joost

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Wat een K** provider

Je kan niet tegelijkertijd bellen en internetten😪!
Oók kan je het tel.gesprek niet opnemen tijdens het bellen😪!
Ik mocht het contract beëindigen voor eerst €238,=, nu voor €25,=.

IK BEN BLIJ dat ik dit contract 'maar' voor 1 jaar heb afgesloten🤔.
Nóg 11 maanden te gaan... 😡

Geplaatst op: 04-02-2024
Laatst bewerkt op: 04-02-2024
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht bereik, klantenservice houden je aan het lijntje

Goedkoop, zulke slechte verbinding. Als je wilt weggaan kost dit je €238

Geplaatst op: 15-01-2024
Laatst bewerkt op: 15-01-2024
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Prut hut en iets met K

Begin nov mobiel verloren in Curacao. Via thuisfront alles direct laten blokkeren. Yeah mobiel terug. Ineens buiten mobiel 50 euro extra..huh was toch geblokkeerd?
Continue app'n, bellen..wachtend op onderzoek. Enkele dagen. Nu al 3 wkn verder. Wel de 50 euro extra moeten betalen. Staat in de kleine lettertjes anders 15 euro extra. Vervolgens weer volledige radio stilte. Calimero effect. Ik ben klein en jij bent groot.
Helaas net abo afgesloten. Nog 1.5jr en dan met gierende banden weg.
Deze reactie zal ook wel worden verwijdert door hen.

Geplaatst op: 15-12-2023
Laatst bewerkt op: 15-12-2023
Geschreven door: Nelina G.

7 / 10
5/5 1/5 2/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte ervaring en niet klantvriendelijk.

Koop hier geen abonnement want je kunt niet standaard naar het buitenland bellen, dit kost je achteraf heel veel geld. Je moet er naar zoeken als je aan het vergelijken bent of buitenlandbellen in je bundel zit, is totaal niet duidelijk. Niets afsluiten hier dus.
Heel jammer.
Je kunt het afkopen als je er vanaf wilt maar dit meer dan je gehele jaar abonnement dus ook hier wordt je wederom gepakt en niet netjes als klant behandeld.

Geplaatst op: 14-11-2023
Laatst bewerkt op: 14-11-2023
Geschreven door: Marco

4 / 10
1/5 1/5 1/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Netwerk valt steeds uit, geen feedback via app

Nu 2 maanden ervaring. Op zich was ik redelijk tevreden, maar nu valt netwerk constant uit.
Directe chat hierover via app niet mogelijk

Geplaatst op: 05-11-2023
Laatst bewerkt op: 05-11-2023
Geschreven door: Jan

7 / 10
4/5 2/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Verouderd 2g systeem werkt niet in veel telefoons

Ik heb voor een klant van mij een abonnement bij 50plusmobiel afgesloten.
Eerst kwam de simkaart niet aan, na een klacht hierover ontving mijn klant de simkaart. Omdat mijn klant niet goed kan lezen ben ik naar hem toegegaan om de simkaart in zijn samsung telefoon gedaan die we al eerder hadden gekocht. Een eenvoudige telefoon net toetsen om te bellen. Alleen met dit type telefoons kan mijn klant bellen. De simkaart werd niet herkent. De telefoonwinkel heeft vervolgens de simkaart in een andere telefoon uitgeprobeerd. Weer na 20 minuten wachten bleek de simkaart ook hierin niet te werken. Volgens de klanten service van 50plusmobiel komt dit omdat het telefoon via het 2G netwerk van Vodafone gaat en dat niet elk toestel nog geschikt is voor 2G. Met deze wetenschap kocht in een Nokia 105 NEO die geschikt is voor 2G. Ook bij deze telefoon bleek de sumkaart niet te werken. De simkaart deed het wel. Mijn klant had nog een oude Nokia uit 2007 (16 jaar oud) liggen, daarin doet de simkaart het zonder problemen. Nadeel echter is dat deze telefoon alleen nog werkt als hij continue aan de oplader ligt.
De klantenservice van 50plusmobiel is er erg blij mee dat de simkaart wel werkt. Op mijn vraag in welke basale eenvoudige nieuwe telefoon de simkaart wel werkt komt geen antwoord. De klantenservice blijft stellen dat de simkaart in slechts een paar toestellen niet werkt. Je twijfelt dan echt aan zo' n antwoord. Want hoe groot is de kans dat als je een simkaart ad-random in 3 telefoons doet en alle drie werken niet?
De service is dus erg slecht bij 50plusmobiel. In plaats van het probleem serieus te nemen, leggen ze het bij mij neer. Ik moet maar eens met de simkaart bij een paar telefoon winkels langs gaan. Dat ik al bijna 100 kilometer en 6 uur onbezoldigd mijn klant help, kan ze blijkbaar niets schelen. Doe nog maar een beetje meer is in feite hun reactie. Blijf ver weg bij een provider die zelf niet kan aangeven in welke telefoons hun simkaarten werken

Geplaatst op: 30-10-2023
Laatst bewerkt op: 30-10-2023
Geschreven door: Jan L.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Enkele maanden in gebruik, ik zou het geen tweede keer nemen

Ik heb een abo genomen om te kunnen streamen via hotspot. Nu, enkele maanden onderweg, valt het netwerk regelmatig weg en moet ik de gsm opnieuw starten. Zeer storend. Advies is om de simkaart in een ander toestel te proberen. Alsof iedereen zo'n ding op reserve heeft. Ook kun je niet internetten en bellen tegelijk. NU staat dat op de site bij veelgestelde vragen. Ik was me er niet eens bewust van dat dit niet automatisch wel kan. Zeer slecht. Android auto of streamen met een gsm gesprek is dus niet te doen. Andere providers leveren dat gewoon standaard! dus prijs en service krijgen van mij een lage score.

Geplaatst op: 23-10-2023
Laatst bewerkt op: 23-10-2023
Geschreven door: Don S.

6 / 10
5/5 1/5 2/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Slecht, jammer van mijn overstap naar 50+

Geen bundelgebruik in Zwitserland, dus hoge kosten. Mijn parner met een goedkoop simpelabonnement wel bundelgebruik in Zwitserland.
Afschrijving van een oplichtingsnummer dat ik niet heb gebeld. Geen temoetkoming van 50+

Geplaatst op: 14-11-2023
Laatst bewerkt op: 14-11-2023
Geschreven door: Robert A.

5 / 10
2/5 2/5 2/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Gewoon een waardeloze provider

Ik heb nu twee dagen deze provider. Ik kan niet bellen en niet gebeld worden. Internet doet het buitenshuis ook niet. De klantenservice is niet te bereiken. Gisteren wel na na veel problemen de klantenservice kunnen bereiken via de chat. Bellen kan ik immers niet. Ik had een slechte review geplaats maar die heeft 50+ mobiel gewoon verwijderd. dat schijnt dus ook te kunnen. Dit is gewoon de slechtste provider wat ik ooit heb meengemaakt. En ik blijf slechte reviews schrijven om andere mensen te waarschuwen. Laat je niet verleiden tot een abonnement omdat het goedkoop is. Goedkoop is duurkoop in dit geval. Ik wilden na twee dagen al van mijn abonnement af omdat niks werkt, maar dat kon niet volgens 50+ mobiel. Pure oplichting en een waardeloze provider. En 50+ jullie zullen deze review ook wel weer verwijderen, maar ik blijf ze schrijven.

Geplaatst op: 21-10-2023
Laatst bewerkt op: 21-10-2023
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet betrouwbaar!

Ik heb 5 vrienden aangedragen bij 50+ mobiel en zou hiervoor 25 EUR per vriend krijgen in de vorm van een cadeaubon. Ik heb van 50+ mobiel 5x een bevestiging e-mail ontvangen dat er vrienden met mijn code zijn aangemeld, maar tot op de dag van vandaag heb ik nog steeds geen uitkering ontvangen. 50+ mobiel heeft dankzij mij dus nieuwe klanten gekregen, promoot de vriendendienst actie, maar keert vervolgens niets uit. Oplichters!

Geplaatst op: 11-10-2023
Laatst bewerkt op: 11-10-2023
Geschreven door: Roy B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Helaas valt Zwitserland niet binnen de bundel.

Bellen en internetten gaat prima, maar op vakantie blijkt Zwitserland buiten de bundel te vallen. Zwitserland is niet EU, dat weet ik, maar de vorige provider dekte dit wel. Misschien gaan 50+ers niet naar Zwitserland, denken ze bij de provider?
Jammer, want ik had gelijk een rekening van enkele tientjes en was ik genoodzaakt de buiten bundel kosten te beperken.
Als het contract afgelopen is, stap ik over naar een provider met meer dekking.

Geplaatst op: 18-09-2023
Laatst bewerkt op: 19-09-2023
Geschreven door: Ronald D.

8 / 10
5/5 3/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
OPLICHTERS!!!!!!

NEEM HIER ABSOLUUT GEEN ABONNEMENT!!!
Als je denkt om hier een abonnement te nemen doe het absoluut niet,
ik weet dat ze goedkoop zijn maar zo ben ik er ook ingetrapt.
Het abonnement wat je bij deze mensen afneemt heeft geen buiten bundel limiet
(kan je niet uitzetten) hierdoor als je MB verbruik buiten zijn bundel komt moet je
geldsommen betalen waarvan je een hartaanval krijgt. Als jij niet goed oplet loopt dit
door in de honderden euro's!!! Overigens verkopen hun een abonnement voor 8 GB per maand maar als je
buiten je bundel komt betaal je opeens 50 euro voor 6 GB?? Er zit geen logica achter ze doen er alles
aan om de klant op te naaien. Dit is wat mij overkwam ik maakte verbinding met mijn telefoon en computer maar had
perongeluk nog de mobiele data aan laten staan in plaats van de WiFi hierdoor ging mijn data buiten zijn plan.
Ik heb contact opgenomen met 50+ mobiel, maar die geven aan dat ik mijn abonnement moet upgraden zodat ik wel
een limiet kan instellen. Dit is natuurlijk onzin want elke andere provider waar ik ooit heb gezeten heeft
deze onzin niet en daar kan je dit aan zetten in elk plan. En de kosten die buiten mijn bundel kwamen? Die moet ik
gewoon betalen ondanks het een ongeluk is , ze hebben TOTAAL geen begrip voor je situatie en willen elke cent van
je afpakken. Ik zou ze een score van 0 geven als dit kon.

Geplaatst op: 06-11-2023
Laatst bewerkt op: 06-11-2023
Geschreven door: Rik V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Snelheid valt tegen

Ingang nieuwe abonnement verliep prima. Goed gecommuniceerd hoe laat ik mn simkaart kon activeren. Maar ik kwam erachter dat ik niet tegelijk kan bellen en data gebruiken. Dus als je belt geen appjes ontvangen of versturen
Gebeld naar 50+mobiel. Ja hoor dat klopt, we hopen dat deze functie eind dit jaar geactiveerd wordt. Maar zeker is dat nog niet.
Als ik dit geweten had was ik bij mn oude provider gebleven

Geplaatst op: 19-09-2023
Laatst bewerkt op: 19-09-2023
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
5/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Een k*t bedrijf. Kan het niet anders verwoorden.

Echt een k×t bedrijf. Int+ Bellen doen het niet.

Geplaatst op: 01-11-2023
Laatst bewerkt op: 01-11-2023
Geschreven door: Fred

3 / 10
1/5 1/5 1/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Goedkoop blijkt helaas duurkoop

Vaak geen service, kan dan niet bellen en ook niet gebeld worden. Mis veel inkomende gesprekken waarbij de beller de melding krijgt dat dit nummer niet in gebruik is. Dit was nimmer het geval bij mijn vorige provider (Vodafone) en nu dus spijt van mijn overstap.

Geplaatst op: 01-09-2023
Laatst bewerkt op: 01-09-2023
Geschreven door: Marja W.

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Super slecht bereik

Ik heb een sim only abonnement met onbeperkt bellen. De prijs was leuk. Dat snap ik nu wel want het bereik is zo slecht dat je uberhaupt niet kunt bellen! Het geluid is blikkerig en valt steeds weg. Hierbij maakt het niet uit of je zelf belt of gebeld wordt. Een gesprek is niet te volgen. Gezien de vele reviews weten ze dat ook bij 50+ mobiel, maar ze doen er niets aan. Ik kan nu mijn abonnement afkopen voor de volle pond PLUS administratiekosten, maar dat zij niet het beloofde bereik bieden... Tja, dat is mijn probleem. Schandalig slechte klantenservice en nog slechter bereik!

Geplaatst op: 06-09-2023
Laatst bewerkt op: 06-09-2023
Geschreven door: Helga L.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Klote

Mijn ervaring met 50plus mobiel is dat ik sms en bellen gratis zou krijgen en internet 500 MB sms en bellen deed het niet van begin af aan al niet hier heb ik steeds over gemaild daardoor ging ik boven mijn bundel uit en kreeg hier door extra kosten 50 plus is heel goed in het extra opsturen van rekeningen en incasso voor dit internet overscheiding maar voor het niet kunnen bellen en niet sms'en krijg ik geen vergoeding Het is een rot bedrijf ze antwoorden niet en sturen alleen maar rekeningen ga hier niet mee in zee Ik heb een abonnement zonder dat ik kan bellen en sms'en waarvoor ik dit heb aangeschaft internet kan dus wel maar dan ga ik boven de bundel uit door met 50plus te internetten. Eindelijk na een hslf jaar mag ik van mijn nutteloos abonnement af. De gemaakte kosten moet ik blijven betalen. Met de volgende incasso van 40 euro wordt ook weer gedreigd en dit alles doordat ik een abonnement hdb genomen dat niet werkt

Geplaatst op: 29-08-2023
Laatst bewerkt op: 29-08-2023
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
3/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Goedkoop is duurkoop

superdeal gevonden via ING, ik gebruik de SIM voor in mijn auto, voorheen Youfone gehad , werkte altijd prima maar 50+ mobiel is 75% goedkoper dus overgestapt.
ellende begon al op dag 1
spotify buffert elke 20 seconde.
google maps lang laden
car hotspot voor dashcam niet te doen.
kortom slechte internet service, niet door en liever iets meer betalen.

Geplaatst op: 27-08-2023
Laatst bewerkt op: 27-08-2023
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
1/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Keurig geholpen

Ik heb op 21 augustus, impulsief, een abonnement afgesloten bij 50+. Vandaag ging ik reviews lezen en deze zijn heel wisselend. Heb daarom eind van de middag gebeld en verteld dat ik gebruik wilde maken van mijn herroepingsrecht. Ook aangegeven dat ik twijfelde en dat ik eerst kennissen wil raadplegen voor dat ik beslis of ik met hen verder wil. Medewerker gaf aan dit geen enkel probleem te vinden en binnen 3 minuten had ik een e-mailtje dat het contract ontbonden was. Super service.

Geplaatst op: 22-08-2023
Laatst bewerkt op: 22-08-2023
Geschreven door: Ronald J.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Uitstekend

Uitleg duidelijk aangegeven in de brochure en website. Overgang vlekkeloos verlopen.
Zal bij familie en vrienden aanbevelen.

Geplaatst op: 08-08-2023
Laatst bewerkt op: 08-08-2023
Geschreven door: Wim

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Nog nooit zo'n dom wicht aan de telefoon gehad

Ik heb net gebeld omdat ik gisteren allemaal rare mails binnen kreeg na 1 bestelling, dus ik bel op en krijg me toch een dom kind aan de lijn, die had nergens verstand van, was niet professioneel en onbeschoft!
Ik heb spijt van mijn bestelling kan ik deze nog stopzetten en hoe?
Ik moest ook gelijk €10,= overmaken terwijl het abonnement pas in November ingaat!

Geplaatst op: 04-08-2023
Laatst bewerkt op: 04-08-2023
Geschreven door: Irene M.

7 / 10
5/5 2/5 5/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Laat je niet oplichten!

Ik heb sinds 14 augustus 2023 een telefoonabonnement bij 50+ Mobiel. (Een sim-only abonnement) Mijn abonnement is 7000MB per maand, onbeperkt bellen & sms. 50+ beloofde daarnaast dat zij het snelste internet van Nederland zouden hebben, wel 300mb per seconde, in vergelijking met andere partijen was dit onwijs veel. Ik heb dit abonnement afgesloten voor 2 jaar, het eerste jaar €6 per maand en het tweede jaar €9 per maand.

Het begon niet soepel met 50+ en mij, nadat ik mijn sim erin had gedaan krijg ik al gelijk een melding. ‘Kosten voor FaceTime & iMessage kunnen in rekening worden gebracht door de provider’ Ik snapte niet zo goed wat ik hiermee moest en bereikte 50+ hierover, zei vertelde: een storing, we werken eraan.

Nog geen week later had ik alle dagen door klachten, geen goed bereik met data, soms zelfs helemaal niks, dan stond er ook op alle apps: je hebt geen bereik.

Ook met bellen vaak problemen, dan bel ik met iemand en valt die persoon ineens weg en hoor je niks meer. Na een tijdje zie je dan verbinding verbroken.

Ik heb 50+ hier over benaderd, zei regeerde: ‘helaas, we kunnen niks voor je betekenen momenteel, een fijne dag’

Absurde reactie in mijn ogen, ik betaal immers voor iets wat ik niet krijg. Ik heb meerdere keren hierover 50+ benaderd en verteld dat ik mijn abonnement wilde stopzetten omdat zij niet leveren wat zij beloven. 50+ blijft hier niks mee doen en simpelweg mijn berichten negeren en simpel antwoorden met een: vervelend dat je klachten hebt

Het zit me zo diep dat ik hulp zoek om mij met mijn rechten te beschermen tegen deze oplichters. 50+ doet helemaal niks en ik ben er kapot van, ik moet elke dag mij hiermee bezig houden. En elke dag heb ik weer opnieuw gezeik met hun, nu ook ben ik over mijn limiet heen en moet ik ineens extra betalen. Ik heb al aangegeven dat ik niet meer wil kunnen gebruiken dan mijn abonnement, 50+ eist dat ik €1,50 per maand extra ga betalen om een plafond in te kunnen stellen. Echt de grootste oplichters van Nederland dit!

Laat je niet oplichten door 50+ !!!!!!

Geplaatst op: 05-09-2023
Laatst bewerkt op: 05-09-2023
Geschreven door: Stan G.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ze schrijven onterecht te veel af

Op 1-8 (06:30 uur) zie ik op mijn dashboard (nog 31 dagen tot het einde van de periode) dat ik:

A)
500 mb (Mobiel internet in mb) zou hebben verbruikt terwijl ik de hele nacht (van 31-7 op 1-8) geen gebruik heb gemaakt van mobiel internet.

B)
Buitenbundel euro 0,14 zou hebben verbruikt terwijl ik de hele nacht (van 31-7 op 1-8) geen sms naar het buitenland heb verstuurd (als ik doorklik zie ik nog steeds details van het verbruik van juli). Ik kan via mijn telefoon ook aantonen dat ik vannacht geen sms gestuurd heb.

Er wordt dus te veel afgeschreven en dat kan natuurlijk niet.

Geplaatst op: 01-08-2023
Laatst bewerkt op: 01-08-2023
Geschreven door: Miriam W.

7 / 10
4/5 1/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters

Vragen veel te veel geld terwijl je helemaal niks hebt gebruikt. Wil ik m’n abonnement opzeggen, kan dat niet, wat een oplichters !!

Geplaatst op: 07-08-2023
Laatst bewerkt op: 07-08-2023
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
4/5 2/5 1/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Valt tegen.

Heb een samsung s22.
Op mijn werk heb ik geen internet bereik, en thuis haal ik met pijn en moeite 25mb. Dus dit valt zwaar tegen. Mijn abonnement uitzitten en snel een betere zoeken.

Geplaatst op: 23-07-2023
Laatst bewerkt op: 23-07-2023
Geschreven door: Ton

9 / 10
5/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Klote

Slecht

Geplaatst op: 10-10-2023
Laatst bewerkt op: 10-10-2023
Geschreven door: Joop W.

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ik kan niet bellen en ze schrijvente veel af

Ik heb via ING actie abonnement
500mb plus gratis bellen/sms voor 2,50 euro

Bellen en sms gaat niet. Gebeld worden ook niet.

Internet wel, de gegevens worden echter niet direct verwerkt zodat je snel boven plafond zit.

Ondanks niet kunnen bellen wordt iedere keer ook nog te veel afgeschreven.
Ik dacht dan maar 2,50 te betalen per maand (aktie ING) maar nu wordt steeds 4,50 afgeschreven. Ik lees hier bij de revieuws dat iemand anders die niet gebeld kan worden ervan af kan. Dat wil ik ook wel
Ik heb niks aan mijn contract.

Geplaatst op: 27-06-2023
Laatst bewerkt op: 27-06-2023
Geschreven door: Jos W.

3 / 10
3/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte internetverbinding

Heel vaak valt 4G weg en gaat ie over op een schamele E.
Had gehoopt gewoon goed internet te hebben.
Moet niet teveel gevraagd zijn in deze tijd toch?

Geplaatst op: 26-06-2023
Laatst bewerkt op: 26-06-2023
Geschreven door: Gcj P.

7 / 10
4/5 2/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over 50+ Mobiel
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
GSMweb logo
GSMweb
81 beoordelingen
6,1
Youfone Sim Only logo
Youfone Sim Only
7 beoordelingen
6,9
Lebara logo
Lebara
31 beoordelingen
5,4
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is 50+ Mobiel een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 42 beoordelingen geplaatst over 50+ Mobiel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,5 gekregen, waarbij 15% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is 50+ Mobiel actief?

50+ Mobiel is vooral actief in de categorie telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) simonly.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de 50+ Mobiel reviews? Dan kun je naar de website van 50+ Mobiel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie