Simyo logo

Simyo ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

14 beoordelingen • 7,8
Bezoek de website
Simyo logo
Simyo ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
14 beoordelingen • 7,8
Beoordeling
14 beoordelingen
7,8
5 sterren
57%
4 sterren
7%
3 sterren
21%
2 sterren
0%
1 ster
14%
Bestelproces
7,9
Service
7,6
Prijs
8,1
Levering
7,6

Gerelateerde bedrijven

Simpel logo Simpel
20 beoordelingen
4,6
Lebara logo Lebara
0 beoordelingen
10
BudgetMobiel logo BudgetMobiel
0 beoordelingen
10

Reviews en Ervaringen Simyo

Als het gaat om providers voor de smartphone, dan heb je nogal wat te kiezen tegenwoordig. Zie dan maar eens de juiste keuze te maken. Om je op weg te helpen hebben we hier de reviews en ervaringen over aanbieder Simyo voor je gebundeld. Dit is gebeurd op basis van ervaringen van mensen die al voor deze aanbieder kozen. Aan de hand van hun bevindingen kun je beslissen of jij ook voor Simyo kiest.

Over Simyo

Simyo is een merknaam voor verschillende mobiele virtuele netwerkoperators in Europa. In ons land is het in het bezit van KPN, terwijl Orange Espana de eigenaar is van de Spaanse tak van de onderneming. Simyo was eerder actief in Frankrijk, Duitsland en België. Daar stopte het echter met het aanbieden van diensten. Simyo is opgericht in 2005 als een joint-venture met E-Plus. Simyo is in de huidige vorm al ruim tien jaar actief. De diensten die het aanbiedt worden bijzonder gewaardeerd, zo blijkt wel uit de talloze onderscheidingen die het in de loop der jaren kreeg.

Waarom kiezen voor Simyo

Simyo wil klanten blij maken en in die opzet slaagt het al een groot aantal jaren. Dat blijkt uit het waarderingscijfer dat klanten het bedrijf geven. In de kern biedt Simyo eSIM en prepaid diensten aan. Simyo staat bekend om de innovaties, bijvoorbeeld in de vorm van een digitale simkaart. Deze nieuwe simkaart doet hetzelfde als een plastic simkaart, maar deze zit ingebouwd in de smartphone. De reden waarom mensen vooral kiezen voor Simyo, is vooral het feit dat het zeer voordelig is. Dat geldt voor zowel de standaard prepaid als de sim-only abonnementen die het aanbiedt. Met KPN heeft het bovendien de beschikking over een meer dan uitstekend netwerk.

Is Simyo betrouwbaar?

Met Simyo kies je zeker voor een zeer betrouwbare partner. Het netwerk is uitermate betrouwbaar en het feit dat Simyo de afgelopen jaren al een groot aantal onderscheidingen kreeg zegt voldoende. Zo werd Simyo door de Consumentenbond uitgeroepen tot ‘Beste Mobiele Provider’, kreeg het van Opiness een prijs voor de beste service en werd het het meest klantvriendelijke telecombedrijf bij SAMR. Metrixlab riep Simyo al eens uit tot de ‘Telecomwebsite van het Jaar’, waarmee nog slechts een deel van de prijzen van Simyo benoemd is. Het rechtvaardigt de conclusie dat je met Simyo te maken hebt met een betrouwbare partner.

Klantenservice en klachten

Simyo heeft geen geheimen voor de klant. Op de website vind je gewoon een routekaart naar het pand in Amsterdam, om maar eens iets te noemen. Heb je klachten, dan kun je direct communiceren met Simyo via het sturen van een e-mail of gewoon via de telefoon. De website laat echter niets aan duidelijkheid te wensen over. En dus zal er niet meteen noodzaak zijn om contact te zoeken met Simyo.

Wil jij ook beoordelen?

Je hebt hier een heldere analyse gekregen van Simyo. Deze analyse is mogelijk gemaakt op basis van beoordelingen die mensen die ervaring hebben met de aanbieder gemaakt hebben. Als jij voortaan ook een beoordeling achterlaat, kun jij ook écht iets voor andere mensen betekenen En dat is vaak maar een kleine moeite.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Simyo

profielfoto van Roy
Roy
01-03-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Perfect!

Contact gehad met de klantenservice (D.), omdat ik over wilde stappen naar Simpel i.v.m. een mooi abonnement bij hun. Douwe heeft het verhaal aangehoord en heeft mij een perfect tegen voorstel gedaan.
Gelukkig was het aanbod zo goed dat ik bij Simyo ben gebleven.
Ik wilde daar eigenlijk al niet weg, omdat ik er al jaren tevreden over ben.
Voor mij is er maar één provider en dat is Simyo!

profielfoto van Fiona
Fiona
10-05-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Ze zijn de beste

Ik ben naar Simyo gegaan omdat ze volgens mij al jaren de beste zijn dit jaar heb ik dat dus ook gedaan en ik heb er geen spijt van. Het omzetten van mijn nummer is allemaal goed verlopen en ik heb 2gb aan data wat 2 keer zoveel is als mijn vorige provider de prijs is wel 5 euro minder per maand wat toch een hoop geld is

profielfoto van Mandie
Mandie
31-03-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Zeker een aanrader!

Super blij met Simyo en kan het dan ook zeker aanbevelen. De dekking is echt beter als die van Ben en mijn kosten zijn ook prima.

+ Goede dekking
+ Overzichtelijke kosten

profielfoto van Fred
Fred
24-10-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Top!

Nu een paar jaar beste provider en dat is meer dan terecht. Het gebruik van het KPN netwerk, de fantastische klantenservice en de prijzen die worden gevraagd voor abonnementen, alles is top!

Mocht je hier even willen kijken om te zien of Simyo wel betrouwbaar en goed is voordat je je abonnement afsluit? Dan kan je ook via mijn shop nog €10 korting krijgen op je eerste factuur. Zelf kan je daarna ook een shop openen en mensen vinden waardoor je een hele lekker korting kan opbouwen.

profielfoto van Krista B.
Krista B.
05-10-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goed en kpn netwerk

Ik wil dit toch wel even kwijt.
Ik ben bij Simyo gegaan vanwege de prijs en omdat het gebruik maakt van het KPN netwerk. Ik heb dus overal en altijd bereik en betaal een stuk minder dan bij KPN zelf.

Daarbij biedt Simyo ook nog eens gratis nummerbehoud en kan je ook gratis je abonnement aanpassen. De klantenservice is altijd zeer vriendelijk en ze helpen altijd goed.

Wat mij betreft de beste provider!

profielfoto van Robert
Robert
14-08-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Meer dan goed

Al een paar jaar lang komt Simyo als beste provider uit een groot aantal testen en dat is naar mijn mening meer dan normaal. Alles was bij mijn overstap helemaal correct verlopen. Ik heb nog steeds mijn oude nummer en daarnaast zijn de kosten ook nog eens prima te betalen. De prijs/kwaliteit verhouding is dan ook meer dan goed!

profielfoto van Remy
Remy
16-07-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Snel geleverd

Alles was bij mij heel snel geleverd. Nummerbehoud was netjes binnen de 10 dagen gedaan en het is ook allemaal nog erg makkelijk. Ik wou me bundel na een half jaar aanpassen en dat kon ik simpel via de website doen!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
29-03-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima provider

Toen ik ging vergelijken was Simyo al de goedkoopste aanbieder en nog altijd kan er naar mijn idee geen provider tippen aan de kwaliteit en service van Simyo.

Toen ik een vraag had stelde ik die via Twitter en vrijwel direct kreeg ik netjes een antwoord waar ik ook wat mee kon.

Enige puntje is het overschakelen van wifi naar 3G dit gaat niet altijd automatisch maar dat is echt geen groot probleem.

Ook de updates die je via de SMS krijgt zijn handig en weet je precies op hoeveel procent je van je internet verbruik zit voor de maand. Kortom echt heel erg top geregeld bij Simyo.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
07-04-2014
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Positief

Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN en heb daarom goed bereik. Op basis van de prijs/kwaliteit is Simyo gewoon een goede keuze en je krijgt meer dan dat de prijs doet vermoeden.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
12-10-2015
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Klatenservice echt traag

Laat voorop staan dat ik Simyo een prima provider vind en de prijs ook erg goed is. Maar tjonge jonge jonge wat een dramatische klantenservice! Ik moest 20 minuten wachten en nadat mijn val alels wat beloofd is hier niks van terrecht gekomen. Ik weer opnieuw bellen en ja weer 10 minuten wachten. Gelukkig had deze persoon wat meer verstand.

profielfoto van Dees
Dees
08-10-2015
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
In Nederland prima buitenland minder

Ik vind Simyo echt een top provider in Nederland. Helaas heb ik alleen een aantal keer in het buitenland gehad dat die het neit deed. Helaas want in Nederland is het top.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
06-04-2021
5 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Systeem verzint gebruik en simyo blijft ontkennen

Ik zet om 10.37 10 euro op mijn prepaid simkaart en koop een bundel van 12.50 euro.

De app zegt netjes het resterende beltegoed en de bundel.

Ik kan de bundel gebruiken tot 14.30 als ik plots een sms krijg dat ik buiten mijn bundel internet. De simkaart wordt geblokkeerd.

Opeens staat er dat ik om 9.22 uur 45mb data heb gebruikt wat 8+ euro heeft gekost. Op dat tijdstip had ik geen data aan staan en de app gaf er een uur later niks van weer. Pas 5 uur later krijg ik een mail en sms van verbruik buiten me bundel en word ik geblokkeerd.

Resultaat, ik kan de bundel niet gebruiken totdat ik ze nog 10 euro doneer. Ik doneer geen cent meer aan deze dieven. Ik vind het schandalig dat een bedrijf systemen zo kan manipuleren en zo geld kan stelen.

Internet staat vol met mensen met dezelfde ervaring en toch blijft simyo volhouden dat het echt zo is.

Ik raad iedereen heel ver weg te blijven van deze manipulerende provider!

profielfoto van HelligenRobin
HelligenRobin
19-10-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Alles betaald en bewezen maar toch definitief afsluiten

Ik heb een abbenement bij Simyo en ik ben nu al twee weken bezig om te bewijzen dat ik betaald heb, Toch hebben ze mijn diensten geblokkeerd tot vorige week. Toen werden de diensten gedeblokkeerd omdat ik alles toch betaald had aldus de klantenservice. Nu een week later kreeg ik een bericht van een incassoburau met daar achteraan een mail met een defenitieve afsluiting en dat terwijl wij alles per Ideal betaald hebben. Natuurlijk heb ik hierover ook weer contact gehad met de klantenservice maar die bleef voet bij stuk houden. De rekening was volgens haar niet betaald. Dit terwijl de bewijzen toch heel anders liggen en ook nog is toegegeven dat een week eerder alles betaald is. Ik word beschuldigd dat ik betalingen terug gehaald zou hebben terwijl iedereen weet dat je Ideal niet terug kan halen. Bovendien maken ze zich schuldig aan ondeerijlke handelspraktijken aangezien ze eerder hebben toegegeven dat alles betaald is.

profielfoto van Sterre
Sterre
12-09-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Niet mee in zee gaan

Ik heb een sim-only abonnement afgesloten omdat ik gedurende een aantal maanden een extra toestel nodig had. Toen ik probeerde op te zeggen bleek dat niet mogelijk. Toen ik voorstelde het contract af te kopen wilde men een bedrag hebben wat vele malen hoger was dan een jaar lang abonnementskosten betalen. Dit is niet alleen onbeschoft maar ook illegaal. Omdat het niet om een heel groot bedrag ging heb ik er geen zaak van gemaakt en heb alles onder protest betaald en toen opgezegd.

Helaas is dit het risico van goedkope aanbieders, met misleidende advertenties en discutabele kleine lettertjes proberen ze toch genoeg inkomsten binnen te krijgen per klant. Mijn advies is om gewoon direct naar KPN of T-Mobile te gaan, het is duurder maar je hebt niet alle ellende van de budget-aanbieders.

Schrijf een review over Simyo

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Simpel logo Simpel
20 beoordelingen
4,6
Lebara logo Lebara
0 beoordelingen
10
BudgetMobiel logo BudgetMobiel
0 beoordelingen
10