Refurbished.nl logo

Refurbished.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Refurbished.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
937
Refurbished.nl logo
Website
refurbished.nl
Categorie
Telecom
Bezoek de website

Refurbished.nl reviews

Luxueuze elektronica producten zijn kwalitatief ontzettend goed, maar in de regel ook iets prijziger. Gebruikers met een kleinere portemonnee of simpelweg het er niet voor over hebben om heel veel geld voor een smartphone, tablet of computer neer te leggen kunnen dan terecht bij Refurbished.nl. Refurbished.nl is een webshop met een gigantisch aanbod in refurbished producten. Dit zijn producten die al eerder zijn gebruikt en na inname weer als nieuw worden doorverkocht. Door de aanschaf van deze producten kun je voor een veel lager bedrag luxueuze elektronica producten kopen waar je normaliter veel meer geld voor betaalt.

Wie zijn Refurbished.nl?

In 2016 werd de webshop Refurbished.nl gelanceerd met een duidelijke missie. Een verschil maken in de maatschappij in de vorm van een grote groene en duurzame voetafdruk. In de eerste jaren werden er vooral refurbished iPhones aangeboden, maar anno 2022 bestaat het assortiment uit meerdere producten, zoals iPads, iMacs en Macbooks en een assortiment van HP, Dell en Samsung laptops, laptops en smartphones. Refurbished.nl is van origine een Nederlandse organisatie en opereert tegenwoordig ook in landen zoals België, Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk.

Wat kan Refurbished.nl aanbieden?

Refurbished.nl geeft producten een tweede kans. Door dit te doen belanden de producten niet onnodig op de vuilnisbelt, maar worden ze schoongemaakt en gereed gemaakt om weer te kunnen verkopen. De organisatie spendeert veel aandacht aan de kwaliteitseisen van de producten en bieden uitsluitend producten aan die een tweede kans verdienen. Dit kunnen ze realiseren door samen te werken met fabrikanten en specialisten die hun assortiment van refurbished producten aan Refurbished.nl kunnen leveren.

Smartphones

Het moge duidelijk zijn dat de focus van Refurbished.nl voor een groot deel op het assortiment van refurbished smartphones ligt. Daar zijn ze immers groot mee geworden. In de webshop vind je zowel ouderen en nieuwere modellen van de Apple iPhone. Daarnaast bieden zij ook refurbished smartphones aan van andere bekende merken. Daaronder Samsung, Xiaomi, OnePlus, Huawei en Sony Xperia. Zij bieden zowel oudere als nieuwere modellen aan.

iPads

Naast een groot assortiment in refurbished smartphones biedt Refurbished.nl ook refurbished iPads aan. De iPad is de populairste tablet die je op dit moment kunt kopen en hun assortiment bestaat uit zowel oudere als nieuwere modellen. Refurbished.nl heeft het allemaal! Of je nu op zoek bent naar een iets ouder model die goedkoper is of als je op zoek bent naar de nieuwste iPad Pro.

iMacs en Mac mini

Op zoek naar een all-in-one PC of een small factor format vrijstaande PC? Dan kun je bij Refurbished.nl prima terecht voor een refurbished iMac of een Mac mini. Zelfs de nieuwste iMac 24” wordt op dit moment aangeboden! Naast de PC’s van Apple bieden zij ook refurbished PC’s aan van merken zoals Dell, HP en Lenovo.

MacBook Air en MacBook Pro

Op zoek naar een nieuwe MacBook, maar je hebt niet het budget om een splinternieuw model aan te schaffen? Geen probleem! Want bij Refurbished.nl is er een ruim assortiment van refurbished MacBooks te koop. Heb je liever een machine met het besturingssysteem Windows? Ook dan kun je bij de webshop terecht, want zij bieden ook refurbished laptops aan van merken zoals HP, Dell en Lenovo, Fujitsu en Toshiba.

Apple Watch

Ga met je tijd mee en schaf een Apple Watch aan! Maar een gloednieuwe Apple Watch kan behoorlijk prijzig zijn. Waarom zou je dan ook niet voor een refurbished model kiezen? Op Refurbished.nl vind je een groot aanbod van zowel oudere als nieuwere modellen van de gave gadget van Apple.

Accessoires

Ook de voor jou nieuwe apparaten wil je natuurlijk veilig kunnen opbergen en mee kunnen nemen. Daarom biedt Refurbished.nl ook accessoires aan! Ze hebben uiteenlopende accessoires van zowel derde partijen als A-merken. Het assortiment bestaat uit telefoon- en tablethoesjes, bekabeling, screenprotectors, laptoptassen en sleeves en keyboards.

Extra garantie en het kost je geen euro extra!

Als je bij menig winkel of webshop een elektronica product bestelt heb je ook vaak de optie om een aanvullende verzekering af te sluiten. Deze verzekering zorgt ervoor dat je product verzekerd is tegen schades die niet met de standaard fabrieksgarantie worden opgelost terwijl je de garantietermijn van standaard 2 jaar kunt verlengen naar 3 of 5 jaar. Bij Refurbished.nl krijg je standaard 3 jaar garantie op de producten die je aanschaft. Geen kleine lettertjes of een meerprijs. Het is een stukje service dat zij uit zichzelf verlenen!

Product condities

Voordat je een refurbished product aanschaft is het goed om te weten wat je kunt verwachten. Je leest het ook allemaal op de website van Refurbished.nl, maar we leggen het ook even kort uit. Feitelijk maakt de aanbieder onderscheid in drie niveaus. Zo heb je producten met een A-, B- of C-grade. Logischerwijs is een product met een A-grade kwalitatief het beste. Zonder hinderlijke gebruikerssporen en worden ook nog eens geleverd met gloednieuwe accessoires zoals een oplader en een laadkabel. B-grade producten bevatten lichte gebruikerssporen op zowel de behuizing als het scherm terwijl C-grade producten krassen en gebruikssporen bevatten. De keerzijde van de medaille is dat hoe lager de grade des te goedkoper het product wordt. Geef jij niets om een paar krassen op het scherm of de behuizing? Dan kun je al snel tientallen tot honderden euro’s op je aanschafprijs besparen!

Producten verkopen

Heb jij een oude smartphone of tablet waar je vanaf wilt? Dan kun je deze aanmelden via de website van Refurbished.nl en gratis versturen! Je doorloopt het proces en vult de belangrijke vragen in. Je krijgt een eerste voorstel van wat jouw device waard is. Wanneer je akkoord gaat kun je het product gratis naar Refurbished.nl opsturen. Het verzendlabel hiervoor krijg je van hun. Vervolgens wordt het product ontvangen en geïnspecteerd en de definitieve prijs bepaald. Houdt er dus rekening mee dat de definitieve prijs lager kan uitvallen dan je had verwacht. Bijvoorbeeld door verborgen gebreken waar je zelf niet van op de hoogte was. Uiteraard heb je dan nog altijd de optie om de deal te accepteren of dat je het product weer retour wilt ontvangen. Je hoeft het bod niet te accepteren als je dat niet wilt!

Goed om te weten

Er zijn een aantal dingen die belangrijk zijn om te weten voordat je een product bij Refurbished.nl aanschaft. Wij zetten de belangrijkste zaken voor je op een rijtje.

100% functioneel

Een refurbished product dat je bij Refurbished.nl aanschaft werkt altijd voor de volle 100%. De producten worden gecontroleerd en waar nodig gereviseerd of gerepareerd zodat de volgende gebruiker een goed werkend product heeft. Het maakt niet uit je een proces met een A-, B- of C-grade aanschaft. De product condities zijn namelijk alleen van toepassing op bijvoorbeeld hoe ernstig de behuizing en het scherm zijn beschadigd.

Verschil tussen refurbished en tweedehands

Refurbished en tweedehands worden wel eens en geheel onterecht door elkaar gehaald. Ondanks dat het beiden producten zijn die een tweede kans krijgen, zijn refurbished apparaten vaak kwalitatief beter. Een aanbieder maakt deze grondig schoon en defecte onderdelen (met uitzondering van een behuizing of een bekrast scherm) worden vervangen. Accessoires worden vaak vervangen voor gloednieuwe kabels, stekkers en oordopjes. Dat niet het geval is als je een tweedehands product koopt. Daarnaast gaan refurbished apparaten in de regel 3 tot 5 jaar mee. Bij de aanschaf van tweedehands producten is het een kwestie van pech of geluk hebben. Een smartphone, tablet of laptop kan nog 4 jaar meegaan, maar ook binnen een maand kapot zijn.

Is Refurbished.nl een betrouwbaar bedrijf?

Wij denken dat Refurbished.nl een betrouwbare webshop is. De reviews over de aanbieder zijn dan ook overwegend positief! In de reviews wordt vooral gesproken over dat de webshop enorm gebruiksvriendelijk is en dat producten snel en netjes worden geleverd. Ook zijn de meeste mensen zeer te spreken over het inkoopbeleid van Refurbished.nl. De overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website is bereikbaar via refurbished.nl en beveiligd met een SSL/TLS-certificaat. Te herkennen aan het groene slotje dat voor het webadres in de browserbalk staat. Daarnaast is Refurbished.nl ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en zijn de algemene voorwaarden zeer duidelijk. In 2021 stond de webshop ook in de top 10 van de Shopping Awards.

Is Refurbished.nl goed te bereiken?

Het team van Refurbished.nl bestaat uit productkenners die alles weten over de producten die zij verkopen. Ze zijn tijdens kantooruren telefonisch te bereiken, maar je kunt ook jouw vragen via de mail of via één van de social media kanalen stellen. Onder de rubriek veelgestelde vragen vind je al veel antwoorden op de vragen die klanten aan de webshop hebben gesteld.

Wil jij ook beoordelen en een review schrijven?

Heb jij bij Refurbished.nl een product aangeschaft? Zowel wij als de bezoekers van onze review website zijn benieuwd naar jouw ervaring met dit bedrijf. Door jouw duidelijke en eerlijke review kunnen we het verhaal over Refurbished.nl compleet maken. Terwijl de consumenten die ons platform bezoeken en op basis van jouw review een goed besluit kunnen nemen of zij zaken willen doen met Refurbished.nl. Omschrijf dan ook zo gedetailleerd mogelijk hoe jouw ervaring met Refurbished.nl was, wat er goed ging en wat er eventueel beter kan. Denk dan bijvoorbeeld aan het beschrijven van hoe simpel of moeilijk het was om een product te bestellen of om een oude smartphone of tablet te verkopen. Wij willen je alvast bedanken voor jouw review over Refurbished.nl!

Reviews over Refurbished.nl

Gerelateerde bedrijven

Simyo logo
Simyo
29 beoordelingen
6,8
Tele2 Mobiel logo
Tele2 Mobiel
5 beoordelingen
5,8
ALLO ALLO logo
ALLO ALLO
2 beoordelingen
7

Gerelateerde blogartikelen

4,8
22% zou hier weer kopen
57 beoordelingen
Lees onze review over Refurbished.nl

Ons team van experts heeft Refurbished.nl geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Refurbished.nl bestaat al sinds 2001 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Refurbished.nl is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Refurbished.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van refurbished.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Refurbished.nl.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Hoe is dit toch mogelijk?

Laptop HP Elitebook besteld op 30 december, voor ongeveer 400 euro; zou enkele dagen later geleverd worden. Na 3 e-mails nog steeds geen reaktie. Vervolgens gebeld begin februari: 1 uur aan de wacht-lijn gehangen; veel sorry's oh onze onderaannemer heeft deze bestelling dan vermoedelijk niet doorgekregen; we zullen het regelen of terugbetalen; binnen de 2 dagen antwoorden we u. Weer een week verder, en geen antwoord. Moraal van het verhaal: puur bedrog; dat zo een bedrijf nog steeds bestaat is onvoorstelbaar.

Geplaatst op: 06-02-2022
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Filip S.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Perfecte aankoop

Uitstekende ervaring met dit bedrijf. iPad was binnen 1 dag in huis en was in perfecte staat, geen krasje op te zien.
De iPad werkt goed!
Blij met mijn aankoop!

Geplaatst op: 04-02-2022
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Anouk V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Top webshop

Ik heb hier een tijdje terug een gebruikte Ipad mini gekocht voor een hele goede prijs. De Ipad zag er super netjes uit en de doos en oplader zat er ook nog bij.

Geplaatst op: 02-04-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Jonathan H.

10 / 10
4/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Snelle levering goede service

Snelle levering wel drukte bij telefonisch contact lang wachten bij contact heel behulpzaam en duidelijk .
MacBook op gestuurd voor reparatie op maandag en woensdag alweer retour gekregen naar alle tevredenheid. Ik beveel Refurbished.nl aan echt top.

Mvg A.M. uit Maastricht

Geplaatst op: 08-04-2022
Laatst bewerkt op: 09-04-2022
Geschreven door: Anoniem

9 / 10
4/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Alles netjes verlopen

Ik heb hier een iPhone besteld en deze werd netjes de volgende dag al geleverd. Hij leek zo goed als nieuw. Alles zat ook netjes verpakt toen ik hem kreeg.

Geplaatst op: 11-12-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Rayan E.

9 / 10
5/5 3/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super snelle levering

Ik heb net voor middernacht besteld en de volgende dag was de iPad al binnen gekomen. Hij werkt nog super goed en ik ben er erg blij mee.

Geplaatst op: 01-12-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Sanne B.

9 / 10
5/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Niet goed, klantenservice is slecht

Telefoon snel geleverd, maar iPhone werkte trager and mag en liep regelmatif vast. Geprobeerd de klantenservice te contacteren, maar lukt nu al zeker 10 dagen niet gelukt.
Service is slecht

Geplaatst op: 05-05-2022
Laatst bewerkt op: 05-05-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
5/5 1/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Triestig

Na enkele weken gebruik van aangekochte Iphone was deze defect men beloofde na een weekje heb je hem terug, nog steeds aan het wachten al binnen van 18/1/2022 nu reeds 8/2/2022 nog steeds geen nieuws gekregen.
Al vele mails gestuurd maar geen antwoord.
Al 1x telefonisch kontakt gehad na een uur aan de telefoon wachten komt in orde Mr. maar tot heden nog niks.Hoelang het nog duurt we weten van niks

Geplaatst op: 08-02-2022
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Philip B.

8 / 10
5/5 1/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Super service

Deze website biedt echt een hele goede service voor hun klanten. De garantie werkten zonder problemen en alles is ook snel en professioneel opgelost.

Geplaatst op: 15-03-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Rik P.

8 / 10
4/5 3/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer slecht onmogelijk een telefonishe tussen komst !!! altijd gestoord.!!!

De besteeling verliep pefect maar na 14 dagen probleem met erkennen batterij Iphone.
Dus moet de Iphone teruggestuurd worden dat verliep ook probleemloos, tot daar geen enkel probleem maar met het telefoon nummer kon ik niet binnen geraken was gestoord!!
Geen enkel niet voor herstel of vervangen ?
17-03-2022 | ordernumber: ORD96346408

Geplaatst op: 20-04-2022
Laatst bewerkt op: 20-04-2022
Geschreven door: Marcel S.

7 / 10
4/5 1/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
IPhone werkte niet goed en bedrijf slecht te bereiken

iPhone 8 besteld. Levering ging snel. Maar telefoon doet het niet goed. Microfoon doet het niet.

Aanmelden van retour sturen kan niet via de site (staat wel dat het kan bij veelgestelde vragen). Telefoonnummer al dagen niet bereikbaar ivm storing geven ze aan. ( andere review lees ik dat dit al een paar weken zo is). Dus gemaild. Krijg je een mail dat t druk is en dat het langer duurt voordat je een reactie krijgt.
En toen las ik op een andere site de reviews. Vraag mij nu af of ik ooit nog iets hoor en mijn geld terug krijg.

Geplaatst op: 19-04-2022
Laatst bewerkt op: 20-04-2022
Geschreven door: Jessica K.

7 / 10
4/5 2/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Je doet een goede koop, maar je moet geduld hebben

iPhone XS met 256 GB gekocht. Op de site staat ‘dag nadien geleverd’ maar dit klopt niet. Pas 7 dagen na aankoop de gsm ontvangen. Omdat ik na 3 dagen na aankoop nog steeds geen gsm had ontvangen , maar wel correct de mail ontving 1 dag na aankoop dat de gsm geleverd ging worden, heb ik de klantendienst proberen bellen. Ondanks dat het bandje zegt dat ze bereikbaar zijn tussen 10u en 17u geraakte ik toch niet binnen ! Eerlijk toegeven dat het zweet me toen uitbrak. Vreesde echter dat ik opgelicht was . Uiteindelijk de klantendienst gemaild. Zij excuseerde zich de dag nadien via mail omdat de gsm nog niet was aangekomen en gingen contact opnemen met de leverancier. Verliep zeer correct. Weer
Een dag later een mail met de boodschap dat de gsm onderweg was. Uiteindelijk had ik 6 dagen na aankoop de gsm geleverd gekregen. De gsm ziet er tot hier toe goed en verzorgd uit met 84% batterij. (Ik had status ‘als nieuw aangeduid’) . Het is dus geen louche site, boden me een goede klantendienst aan en kwaliteit in de aankoop. Enkel kan de site beter niet zeggen ‘dag nadien in huis’ aangezien de leverancier fedEx er langer over kan doen dan beloofd. Maar voor de rest heel tevreden.

Geplaatst op: 11-04-2022
Laatst bewerkt op: 11-04-2022
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
5/5 3/5 4/5 2/5
Nogmaals kopen? Ja
Hele slechte ervaring wat betreft terugbetaling

Ik heb nadat ik niet tevreden was over de gekochte iPhone deze retour gestuurd en een andere gekocht waar ik tevreden over ben. Helaas wacht ik al 6 weken op mijn geld. Krijg geen antwoord op mijn mails ,inmiddels 4 gestuurd, krijg een mail terug met een nr waaronder de mail in behandeling is. Telefonisch contact levert ook niets op.

Geplaatst op: 10-04-2022
Laatst bewerkt op: 10-04-2022
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
4/5 1/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte ervaring

I-Phone besteld en goed aangekregen. Snelle levering, maar toen...
Luidspreker stuk, geen retourbon, nieuwe aangevraagd maar weer foutieve gekregen. Telefonisch proberen te bereiken, maar kreeg om 15u10 te horen dat de klantenservice gesloten was: met de mooie uitleg "wij zijn dagelijks bereikbaar tot 17u00".

Geplaatst op: 16-03-2022
Laatst bewerkt op: 16-03-2022
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
4/5 1/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Ik zou hier niet opnieuw meer bestellen want dan ben ik bang dat het niet goed komt.

Ik kreeg geen bevestiging van mijn bestelling maar toen we belde werd deze gelijk gemaild. Niet veel later (minder dan een uur) ligt mijn telefoon in een mand van mijn fiets. Dit is niet refurbished.nl zijn fout maar PostNL. Het is wel een telefoon van 580 euro. Maar voor de rest doet hij het prima. Maar door de andere slechte reviews zou ik niet opnieuw bestellen.

Geplaatst op: 05-08-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
4/5 5/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Bedrijf reageert niet op mails en is telefonisch niet te bereiekente

Telefoon bestelt via website. Wordt veel later geleverd. Als je telefoon wil terugsturen is dit onmogelijk.
Als je inlogt met je account zie je je eigen bestelling en factuur niet terug.
Bellen is onmogelijk en op mailberichten wordt niet gereageerd.
Hoe kan ik telefoon terugsturen want ook het herroepingsformulier op hun website bestaat niet.
Een zeer ontevreden klant.

Geplaatst op: 27-04-2022
Laatst bewerkt op: 27-04-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
4/5 1/5 4/5 2/5
Nogmaals kopen? Ja
Hele slechte service, niet bestellen!

Telefoon besteld die in 1 dag geleverd zou worden (had hem binnen een week nodig).

Vier dagen niks gehoord, klantenservice gemaild, geen antwoord ontvangen, vijfde dag gebeld.

"Sorry mevrouw we hebben de telefoon niet verzonden want we blijken hem eigenlijk niet leverbaar te hebben in deze kleur"

Pardon.... en dat moet ik op deze manier horen?

Geplaatst op: 20-08-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Veerle V.

6 / 10
5/5 2/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Refurbished wordt rijk door zijn klanten te bedriegen!

Ik heb een iPhone bij refurbished gekocht en deze werkte niet goed. Er zat een fout in. Helaas is de firma niet of nauwelijks te bereiken, om aanspraak te maken op hun zag garantie. Na bijna 2 maanden bellen en mailen, had ik nog steeds geen contact gekregen. Steeds de voicemail: onze telefoon ligt eruit en stuur maar een mail. Als je mailt, dan krijg je meteen een mail terug, dat die van jou is aangekomen en heeft een nummer. Daar kun je niet op reageren. Na heel veel problemen is het gelukt om de telefoon op te sturen en na een paar dagen, kwam er een mail van hen, dat telefoon niet te maken was en dat mijn geld was teruggestort. Dat is nu al een dikke maand geleden en ik heb nog steeds mijn geld NIET terug! Weer een aantal keren gemaild en gebeld en geen reacties of verbinding. Nu heb ik de rechtsbijstand verzekering ingeschakeld. Ik hoop dat zij dit bedrijf kunnen aanpakken, zodat de mensen hun geld terug krijgen. Dus wees gewaarschuwd: KOOP NOOIT BIJ REFURBISHED!!!

Geplaatst op: 05-05-2022
Laatst bewerkt op: 05-05-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
3/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Bestelling geannuleerd

laptop besteld op 14/04 die volgens de website in voorraad was en snel zou geleverd worden
op 25/04 een mail gekregen dat de bestelling eenzijdig geannuleerd is, zonder meer uitleg.
dus hebben zij al die tijd mijn geld waar ik uiteindelijk nog op moet wachten om het terug te krijgen.
dit was de eerste en laatste keer dat ik hier iets bestel.

Geplaatst op: 26-04-2022
Laatst bewerkt op: 26-04-2022
Geschreven door: Luc L.

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos bereikbaar gestuurd iPhone niet werkend. Geen antwoord

In eerste instantie contact en levering ok. Probleem bij retour sturen. Website blijft hangen op retour label aanmaken (voor naar de leverancier in Zweden). Rechtstreeks terug naar Zeist gestuurd. Aangetekend. Na 3 weken bericht dat de retourorder is geweigerd ivm te laat terug bij leverancier. Alle contact wordt niet beantwoord! Telefonische klantenservice heeft “technische storing “. Verteld ik rechtsbijstand ga inschakelen. Wordt vervolgd….

Geplaatst op: 08-04-2022
Laatst bewerkt op: 09-04-2022
Geschreven door: Peter S.

5 / 10
4/5 1/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos en oplichterij

Bestelprocedure en website in orde. Echter, iphone 8 weigerde SIM en aangetekend retour gestuurd binnen 10dagen. Nog aangeboden voor een werkende iphone 11 te ruilen. Geen reactie op diverse mails. Uiteindelijk bericht gekregen ORD89909937 geannuleerd. iphone of geld nooit teruggezien. Geen reactie en telefonisch niet bereikbaar. Waardeloos!

Geplaatst op: 08-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-04-2022
Geschreven door: RONALD S.

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zij betalen niet terug

iPhone besteld is geleverd maar was niet in orde. Teruggestuurd bevestiging gekregen dat geld binnen een paar dagen terug gestort zou worden. Maar na 6 weken nog geen geld terug. Mails gestuurd maar geen reactie. Koop nooit bij refurbisch.nl zeer slechte service. Ben benieuwd wanneer ik het geld teruggestort krijg.

Geplaatst op: 07-04-2022
Laatst bewerkt op: 07-04-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
3/5 1/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Zwendel

Bestelling geplaatst op 14/01. Ondertussen zijn we meer dan een maand later en hebben we nog niets ontvangen. Antwoorden op onze mails naar meer info of een leveringsdatum worden blijkbaar gewoon genegeerd.
Het enige vlotte was de betaling, want incasseren doet men natuurlijk wel.

Geplaatst op: 17-02-2022
Laatst bewerkt op: 21-02-2022
Geschreven door: Yves R.

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Belabberde service als het om retour of omruilen gaat.

Ik heb 21-1 een retour gestuurd en zou binnen 5 tot 10 werkdagen een ander toestel krijgen.
Helemaal geen reactie. Gebeld na 14 dg. geen reactie.
Ben nu elke dag aan het bellen en krijg belofte dat er binnen 24 uur antwoordt komt. Niets dus.
Waardeloos bedrijf.

Geplaatst op: 10-02-2022
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
3/5 2/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Levering niet kompleet , slechte klantenservice

Ik heb een telefoon met hoesje besteld. De telefoon is aangekomen het hoesje niet. De klanten service is telefonisch niet bereikbaar en ze reageert ook niet na verschillende mails. Na een maand wachten heb ik een maal een reactie gekregen die totaal inadequaat was nogmaals gemaild, wachten wachten wachten geen reactie. En ze storten het geld van het hoesje niet terug.

Geplaatst op: 10-01-2022
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Mark A.

5 / 10
3/5 1/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte service, lange levertijd

Op vrijdag een telefoon besteld en betaald met de belofte dat de levering de volgende dag plaats zal vinden. Nu 1 week verder, nog niets ontvangen.
Daarnaast een mail naar de klantenservice gestuurd. Hierop een reactie ontvangen dat de mail binnen 1 werkdag behandeld zou worden. Ook daar na 3 werkdagen nog geen reactie op ontvangen.
Gebeld met de klantenservice, ze duiken erin en sturen een mailbericht. Zoals te verwachten ook hier nog geen reactie op ontvangen.

Kortom, hier niet bestellen, zoek een andere aanbieder

Geplaatst op: 06-08-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
3/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Levering nog steeds niet gedaan

Helaas is de beloofde IPhone nog steeds niet gearriveerd. Levering volgende dag is helaas niet waar. Wacht nu reeds 3 dagen. Er wordt helaas geen informatie gegeven en zeker geen snelle service.
Erg jammer allemaal.

Geplaatst op: 13-07-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Jack V.

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Nooit hier iets kopen,toestel stuk bezorgd en nazorg is een drama!!!

Vanaf de levering is alles al fout gegaan.

Een iPhone 8 met screenprotector besteld.
De screenprotector is wel aangerekend maar zat er niet bij.

Toestel laad ook niet op.
Telefonisch meer dan 3 weken niet bereikbaar (voor een zaak die on telefoons doet)

Sturen standaard mails terug.

Uiteindelijk naar een plaatselijke hersteller gegaan blijkt voor 170 euro kosten aan te zijn voor toestel terug normaal kan werken.

Nooit meer

Geplaatst op: 18-05-2022
Laatst bewerkt op: 18-05-2022
Geschreven door: Michael V.

4 / 10
3/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Echt waardeloos

Refurbished biedt aan bezorging de volgende dag, niet dus. Drie dagen na bestelling van Iphone 11 maar eens op bezoek op hun kantoor gegaan want hun telefoon heeft al 10 dagen een technische storing, volgens het bandje.
Mailen heeft ook geen zin want volgens hun reactie hebben ze het zooo druk!
Beterschap beloofd want de volgende dag zou de iphone opgestuurd worden. Niet dus!
Na 7 dagen weer op bezoek geweest. Wordt weer uitgezocht maar leverancier niet bereikbaar, zou die middag teruggebeld worden, ook dat is niet gebeurd. Gaat dus een heel gevecht worden. Zeer slechte service !,
Snap niet dat Iculture die lieden aanbeveelt. Hier ook maar eens contact mee opgenomen, zij gaan dit ook uitzoeken.

Geplaatst op: 09-05-2022
Laatst bewerkt op: 09-05-2022
Geschreven door: Theo Z.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Heeeeeeeeeel erg slecht!!

Ik heb een 11 maart 2022 telefoon besteld, en betaald op refusbished.nl. De telefoon kwam 3 dagen later binnen. Maar de telefoon wilde geen update downloaden en hebben we de tel een paar uur laten liggen met een draaiend wieltje dat die bezig was, maar helaas gebeurde er niets. Heb gemaild maar kreeg geen reactie, gebeld en duurde uren voordat deze beantwoord werd. Werd beloofd dat ze het op gingen lossen. Ik zou mijn geld terug krijgen als ik de telefoon retour zou sturen. Er zou een retourbewijs toe gestuurd worden... helaas niet. Later nogmaals gebeld, zou voor 17.00 binnen zijn, geen mail... om 16.45 weer gebeld, zou morgen ochtend 9.00 zijn. Eindelijk de volgende dag om 12.00 de mail met het retouretiket. Maar ondertussen zijn we al 2 weken verder...
Retour gestuurd, na 5 dagen een mail gehad dat de telefoon ontvangen is... dan zou je denken dat het geld retour gestort word, maar tot op de dag van vandaag nog steeds niets ontvangen... heb al 100x gebeld maar dan krijg je een bandje dat het op dat moment te druk is en dat ik later terug moet bellen... mail wordt helemaal niet op geantwoord.
We zijn nu vandaag 7 weken verder... hoe kan ik nu nog meer mijn geld terug krijgen..?
Ik wil iedereen waarschuwen om hier niet te bestellen!!

Geplaatst op: 29-04-2022
Laatst bewerkt op: 29-04-2022
Geschreven door: J H.

4 / 10
1/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Refurbished.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Simyo logo
Simyo
29 beoordelingen
6,8
Tele2 Mobiel logo
Tele2 Mobiel
5 beoordelingen
5,8
ALLO ALLO logo
ALLO ALLO
2 beoordelingen
7

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Refurbished.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 57 beoordelingen geplaatst over Refurbished.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,8 gekregen, waarbij 22% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Refurbished.nl actief?

Refurbished.nl is vooral actief in de categorie telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) telefonie en 2e hands.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Refurbished.nl reviews? Dan kun je naar de website van Refurbished.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie