Refurbished.nl logo

Refurbished.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Refurbished.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Refurbished.nl logo
Website
refurbished.nl
Categorie
Telecom
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Refurbished.nl

Dat smartphones en andere technologische snufjes niet altijd erg duurzaam zijn is algemeen geweten. Heeft je huidige iPhone het begeven en wil je een tweedehands kopen, dan kom je wellicht uit bij Refurbished.nl. Voor wie toch nog twijfelt om een bestelling te plaatsen, hebben we heel wat informatie over de website verzameld samen met beoordelingen van andere klanten.

Over Refurbished.nl

Zoals de naam doet vermoeden, biedt Refurbished.nl producten aan die gereviseerd zijn. Dit doet het niet zelf. Zo biedt de online winkel enkel maar een platform waar consumenten die op zoek zijn naar gereviseerde producten in contact komen met aanbieders. Wel stelt het hoge eisen aan de aanbieders wat betreft de kwaliteit van de aangeboden producten.

De online winkel werd opgestart in maart 2016. In het begin bood het voornamelijk refurbished iPhones aan. Hun kantoor zat oorspronkelijk in Rotterdam, maar nog datzelfde jaar werd verhuisd naar Utrecht. Refurbished.nl koos aanvankelijk voor een eigen keurmerk Certified R3born. Een jaar later werd het roer omgegooid en kozen ze voor het aanbieden van 2ND en Renewd. Nog eens een jaar later werd ook Samsung aan het aanbod toegevoegd, gevolgd door de populaire Apple Watch. Halfweg 2018 breidde het bedrijf uit tot in België. Het aanbod werd groter en opnieuw werd er verhuisd, ditmaal naar Zeist.

Ondertussen is het succes van Refurbished blijven groeien en bieden ze nu een platform aan in onder meer Nederland, België, Oostenrijk, Frankrijk en Duitsland.

Waarom kiezen voor Refurbished.nl

Refurbished.nl biedt een platform waar kopers en verkopers elkaar ontmoeten. Het richt zich op de markt van gereviseerde technologische producten. Zo biedt het tegenwoordig onder meer gereviseerde iPhones aan, iPad, Apple smartwatches, laptops, smartphones en producten van Samsung aan.

Hiermee biedt het een oplossing aan mensen die toch een Apple product of smartphone willen kopen, maar duurzaam willen zijn. De producten worden aan strenge eisen gecontroleerd vooraleer ze te koop mogen worden aangeboden. In principe gaat het immers om tweedehands toestellen die volledig zijn nagekeken en waar een nieuwe batterij in is geplaatst. Zo is het product zo goed als nieuw en kunnen klanten genieten van een kwaliteitsvol product aan veel lagere prijzen.

Is Refurbished.nl betrouwbaar?

Refurbished.nl heeft een mooie reputatie opgebouwd waardoor het nu actief is in verschillende Europese landen. Het succes heeft het te danken aan het bieden van een oplossing wat betreft duurzaamheid en door de hoge kwaliteitseisen die het stelt. Niet voor niets won het in 2020 nog de Shopping Awards in de categorie e-commerce. Hetzelfde jaar sleepte het ook de Crossborder Award in de wacht als beloning voor snelst groeiende e-commerce onderneming in Nederland.

Hiermee is het dus de beste refurbished marketplace van Nederland.

Klantenservice en klachten

Refurbished.nl biedt een sterke service aan zijn klanten. Zo krijgen klanten hun bestelling de volgende dag al opgestuurd. Ben je niet tevreden over je product, dan kan dit makkelijk geretourneerd worden. Ook wanneer er een probleem is met je toestel, dan kan het product opgestuurd worden voor reparatie. Dan lossen ze het probleem voor je op binnen de week. En dit alles binnen de wettelijke garantie die het aanbiedt.

Heb je toch klachten over de werking van het bedrijf of je bestelling? Dan is hun klantenservice telefonisch en via mail bereikbaar.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je in het verleden al een bestelling geplaatst bij Refurbished.nl. Had je problemen met je refurbished iPhone of ben je er net heel tevreden over? Deel je ervaring met anderen.

Reviews over Refurbished.nl

Gerelateerde bedrijven

Remarkt logo
Remarkt
3 beoordelingen
9,3
2dekansje.com logo
2dekansje.com
4 beoordelingen
5,3
GreenMobile logo
GreenMobile
3 beoordelingen
9,7
5,5
12% zou hier weer kopen
10 beoordelingen
Lees onze review over Refurbished.nl

Ons team van experts heeft Refurbished.nl geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Refurbished.nl bestaat al sinds 2001 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Refurbished.nl is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Refurbished.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van refurbished.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Refurbished.nl.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
We wachten nog steeds op de laptop….

We wachten al vier dagen op de laptop, terwijl er wordt genoemd: volgende dag in huis. Heb al 2 keer gebeld/ gemaild en iedere keer hetzelfde antwoord: hij is op voorraad, ik zal het magazijn opnieuw mailen. Nou verder dan een mail gaat het blijkbaar niet. Zouden vandaag track & trace krijgen, maar niks ontvangen. Spijt van deze bestelling. Het komt misschien wel goed, maar we hebben haast. Dus als je haast hebt, zeker niet hier bestellen!

Geplaatst op: 08-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-09-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Ik zou hier niet opnieuw meer bestellen want dan ben ik bang dat het niet goed komt.

Ik kreeg geen bevestiging van mijn bestelling maar toen we belde werd deze gelijk gemaild. Niet veel later (minder dan een uur) ligt mijn telefoon in een mand van mijn fiets. Dit is niet refurbished.nl zijn fout maar PostNL. Het is wel een telefoon van 580 euro. Maar voor de rest doet hij het prima. Maar door de andere slechte reviews zou ik niet opnieuw bestellen.

Geplaatst op: 05-08-2021
Laatst bewerkt op: 05-08-2021
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
4/5 5/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Hele slechte service, niet bestellen!

Telefoon besteld die in 1 dag geleverd zou worden (had hem binnen een week nodig).

Vier dagen niks gehoord, klantenservice gemaild, geen antwoord ontvangen, vijfde dag gebeld.

"Sorry mevrouw we hebben de telefoon niet verzonden want we blijken hem eigenlijk niet leverbaar te hebben in deze kleur"

Pardon.... en dat moet ik op deze manier horen?

Geplaatst op: 20-08-2021
Laatst bewerkt op: 20-08-2021
Geschreven door: Veerle V.

6 / 10
5/5 2/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte service, lange levertijd

Op vrijdag een telefoon besteld en betaald met de belofte dat de levering de volgende dag plaats zal vinden. Nu 1 week verder, nog niets ontvangen.
Daarnaast een mail naar de klantenservice gestuurd. Hierop een reactie ontvangen dat de mail binnen 1 werkdag behandeld zou worden. Ook daar na 3 werkdagen nog geen reactie op ontvangen.
Gebeld met de klantenservice, ze duiken erin en sturen een mailbericht. Zoals te verwachten ook hier nog geen reactie op ontvangen.

Kortom, hier niet bestellen, zoek een andere aanbieder

Geplaatst op: 06-08-2021
Laatst bewerkt op: 06-08-2021
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
3/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Levering nog steeds niet gedaan

Helaas is de beloofde IPhone nog steeds niet gearriveerd. Levering volgende dag is helaas niet waar. Wacht nu reeds 3 dagen. Er wordt helaas geen informatie gegeven en zeker geen snelle service.
Erg jammer allemaal.

Geplaatst op: 13-07-2021
Laatst bewerkt op: 13-07-2021
Geschreven door: Jack V.

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte service

Aankoop gedaan, bedrag afgeschreven. Krijg ik even later een bevestiging dat mijn aankoop geannuleerd is. Heb volgende dag gebeld, sta 20 minuten in de wacht.
Er wordt mij verteld dat ik de ipad volgende werkdag per post thuis ontvang. Op de dag zelf geen ipad ontvangen.
Vandaag weer gebeld, en bestelling geannuleerd. Tot op heden nog geen annuleringsmail oid ontvangen. Ben benieuwd wanneer ik mijn geld terug gestort krijg. Kortom, hele slechte service.

Geplaatst op: 29-07-2021
Laatst bewerkt op: 29-07-2021
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
1/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Bestelling niet geleverd

Op zaterdag besteld. Melding van UPS dat de telefoon dinsdag geleverd zou worden. Maar verder dan een etiket aanmaken zijn ze ( inmiddels vrijdag) nog niet gekomen.
Mail naar de klantenservice wordt alleen middels aan autoreply beantwoord.
Waardeloze service. Bestelling ga ik annuleren, hopen dat ik ooit het geld nog terug zie.
Bestel hier nooit meer wat!!

Geplaatst op: 20-08-2021
Laatst bewerkt op: 20-08-2021
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht bedrijf

Dinsdag een telefoon besteld, vrijdag voor gebeld hoe het zat. Er is mij beloofd dat het toen maandag bezorgd werd.
Vandaag is het maandag nog steeds niks ontvangen.

Op de site beloven ze de volgende dag te leveren. Nu al 6 dagen aan het wachten.

Spijt van mijn aankoop bij deze site!

Geplaatst op: 09-08-2021
Laatst bewerkt op: 09-08-2021
Geschreven door: Chelsea V.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

besteld op 9 oktober.112 oktober zou de mobiel geleverd worden niet gebeurd.Een mail verstuurd en geen reactie !18 oktober gebeld na dik 20 min in de wacht kreeg ik te horen dat er 21 oktober een mailtje zou worden verstuurd dat ie niet leverbaar is.Hoezo????Van daag is het 20 oktober en je raadt het al geen mailtje gehad en ook nog steeds niet het geld terug gestort ge kregen op onze rekening. Vindt het echt waardeloos!!

Geplaatst op: 20-10-2021
Laatst bewerkt op: 20-10-2021
Geschreven door: Peter B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Refurbished.nl


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Remarkt logo
Remarkt
3 beoordelingen
9,3
2dekansje.com logo
2dekansje.com
4 beoordelingen
5,3
GreenMobile logo
GreenMobile
3 beoordelingen
9,7

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Refurbished.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 10 beoordelingen geplaatst over Refurbished.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,5 gekregen, waarbij 12% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Refurbished.nl actief?

Refurbished.nl is vooral actief in de categorie telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) telefonie en 2e hands.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Refurbished.nl reviews? Dan kun je naar de website van Refurbished.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie