Refurbished.nl logo

Refurbished.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Refurbished.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
937
Refurbished.nl logo
Website
refurbished.nl
Categorie
Telecom
Bezoek de website

Refurbished.nl reviews

Luxueuze elektronica producten zijn kwalitatief ontzettend goed, maar in de regel ook iets prijziger. Gebruikers met een kleinere portemonnee of simpelweg het er niet voor over hebben om heel veel geld voor een smartphone, tablet of computer neer te leggen kunnen dan terecht bij Refurbished.nl. Refurbished.nl is een webshop met een gigantisch aanbod in refurbished producten. Dit zijn producten die al eerder zijn gebruikt en na inname weer als nieuw worden doorverkocht. Door de aanschaf van deze producten kun je voor een veel lager bedrag luxueuze elektronica producten kopen waar je normaliter veel meer geld voor betaalt.

Wie zijn Refurbished.nl?

In 2016 werd de webshop Refurbished.nl gelanceerd met een duidelijke missie. Een verschil maken in de maatschappij in de vorm van een grote groene en duurzame voetafdruk. In de eerste jaren werden er vooral refurbished iPhones aangeboden, maar anno 2022 bestaat het assortiment uit meerdere producten, zoals iPads, iMacs en Macbooks en een assortiment van HP, Dell en Samsung laptops, laptops en smartphones. Refurbished.nl is van origine een Nederlandse organisatie en opereert tegenwoordig ook in landen zoals België, Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk.

Wat kan Refurbished.nl aanbieden?

Refurbished.nl geeft producten een tweede kans. Door dit te doen belanden de producten niet onnodig op de vuilnisbelt, maar worden ze schoongemaakt en gereed gemaakt om weer te kunnen verkopen. De organisatie spendeert veel aandacht aan de kwaliteitseisen van de producten en bieden uitsluitend producten aan die een tweede kans verdienen. Dit kunnen ze realiseren door samen te werken met fabrikanten en specialisten die hun assortiment van refurbished producten aan Refurbished.nl kunnen leveren.

Smartphones

Het moge duidelijk zijn dat de focus van Refurbished.nl voor een groot deel op het assortiment van refurbished smartphones ligt. Daar zijn ze immers groot mee geworden. In de webshop vind je zowel ouderen en nieuwere modellen van de Apple iPhone. Daarnaast bieden zij ook refurbished smartphones aan van andere bekende merken. Daaronder Samsung, Xiaomi, OnePlus, Huawei en Sony Xperia. Zij bieden zowel oudere als nieuwere modellen aan.

iPads

Naast een groot assortiment in refurbished smartphones biedt Refurbished.nl ook refurbished iPads aan. De iPad is de populairste tablet die je op dit moment kunt kopen en hun assortiment bestaat uit zowel oudere als nieuwere modellen. Refurbished.nl heeft het allemaal! Of je nu op zoek bent naar een iets ouder model die goedkoper is of als je op zoek bent naar de nieuwste iPad Pro.

iMacs en Mac mini

Op zoek naar een all-in-one PC of een small factor format vrijstaande PC? Dan kun je bij Refurbished.nl prima terecht voor een refurbished iMac of een Mac mini. Zelfs de nieuwste iMac 24” wordt op dit moment aangeboden! Naast de PC’s van Apple bieden zij ook refurbished PC’s aan van merken zoals Dell, HP en Lenovo.

MacBook Air en MacBook Pro

Op zoek naar een nieuwe MacBook, maar je hebt niet het budget om een splinternieuw model aan te schaffen? Geen probleem! Want bij Refurbished.nl is er een ruim assortiment van refurbished MacBooks te koop. Heb je liever een machine met het besturingssysteem Windows? Ook dan kun je bij de webshop terecht, want zij bieden ook refurbished laptops aan van merken zoals HP, Dell en Lenovo, Fujitsu en Toshiba.

Apple Watch

Ga met je tijd mee en schaf een Apple Watch aan! Maar een gloednieuwe Apple Watch kan behoorlijk prijzig zijn. Waarom zou je dan ook niet voor een refurbished model kiezen? Op Refurbished.nl vind je een groot aanbod van zowel oudere als nieuwere modellen van de gave gadget van Apple.

Accessoires

Ook de voor jou nieuwe apparaten wil je natuurlijk veilig kunnen opbergen en mee kunnen nemen. Daarom biedt Refurbished.nl ook accessoires aan! Ze hebben uiteenlopende accessoires van zowel derde partijen als A-merken. Het assortiment bestaat uit telefoon- en tablethoesjes, bekabeling, screenprotectors, laptoptassen en sleeves en keyboards.

Extra garantie en het kost je geen euro extra!

Als je bij menig winkel of webshop een elektronica product bestelt heb je ook vaak de optie om een aanvullende verzekering af te sluiten. Deze verzekering zorgt ervoor dat je product verzekerd is tegen schades die niet met de standaard fabrieksgarantie worden opgelost terwijl je de garantietermijn van standaard 2 jaar kunt verlengen naar 3 of 5 jaar. Bij Refurbished.nl krijg je standaard 3 jaar garantie op de producten die je aanschaft. Geen kleine lettertjes of een meerprijs. Het is een stukje service dat zij uit zichzelf verlenen!

Product condities

Voordat je een refurbished product aanschaft is het goed om te weten wat je kunt verwachten. Je leest het ook allemaal op de website van Refurbished.nl, maar we leggen het ook even kort uit. Feitelijk maakt de aanbieder onderscheid in drie niveaus. Zo heb je producten met een A-, B- of C-grade. Logischerwijs is een product met een A-grade kwalitatief het beste. Zonder hinderlijke gebruikerssporen en worden ook nog eens geleverd met gloednieuwe accessoires zoals een oplader en een laadkabel. B-grade producten bevatten lichte gebruikerssporen op zowel de behuizing als het scherm terwijl C-grade producten krassen en gebruikssporen bevatten. De keerzijde van de medaille is dat hoe lager de grade des te goedkoper het product wordt. Geef jij niets om een paar krassen op het scherm of de behuizing? Dan kun je al snel tientallen tot honderden euro’s op je aanschafprijs besparen!

Producten verkopen

Heb jij een oude smartphone of tablet waar je vanaf wilt? Dan kun je deze aanmelden via de website van Refurbished.nl en gratis versturen! Je doorloopt het proces en vult de belangrijke vragen in. Je krijgt een eerste voorstel van wat jouw device waard is. Wanneer je akkoord gaat kun je het product gratis naar Refurbished.nl opsturen. Het verzendlabel hiervoor krijg je van hun. Vervolgens wordt het product ontvangen en geïnspecteerd en de definitieve prijs bepaald. Houdt er dus rekening mee dat de definitieve prijs lager kan uitvallen dan je had verwacht. Bijvoorbeeld door verborgen gebreken waar je zelf niet van op de hoogte was. Uiteraard heb je dan nog altijd de optie om de deal te accepteren of dat je het product weer retour wilt ontvangen. Je hoeft het bod niet te accepteren als je dat niet wilt!

Goed om te weten

Er zijn een aantal dingen die belangrijk zijn om te weten voordat je een product bij Refurbished.nl aanschaft. Wij zetten de belangrijkste zaken voor je op een rijtje.

100% functioneel

Een refurbished product dat je bij Refurbished.nl aanschaft werkt altijd voor de volle 100%. De producten worden gecontroleerd en waar nodig gereviseerd of gerepareerd zodat de volgende gebruiker een goed werkend product heeft. Het maakt niet uit je een proces met een A-, B- of C-grade aanschaft. De product condities zijn namelijk alleen van toepassing op bijvoorbeeld hoe ernstig de behuizing en het scherm zijn beschadigd.

Verschil tussen refurbished en tweedehands

Refurbished en tweedehands worden wel eens en geheel onterecht door elkaar gehaald. Ondanks dat het beiden producten zijn die een tweede kans krijgen, zijn refurbished apparaten vaak kwalitatief beter. Een aanbieder maakt deze grondig schoon en defecte onderdelen (met uitzondering van een behuizing of een bekrast scherm) worden vervangen. Accessoires worden vaak vervangen voor gloednieuwe kabels, stekkers en oordopjes. Dat niet het geval is als je een tweedehands product koopt. Daarnaast gaan refurbished apparaten in de regel 3 tot 5 jaar mee. Bij de aanschaf van tweedehands producten is het een kwestie van pech of geluk hebben. Een smartphone, tablet of laptop kan nog 4 jaar meegaan, maar ook binnen een maand kapot zijn.

Is Refurbished.nl een betrouwbaar bedrijf?

Wij denken dat Refurbished.nl een betrouwbare webshop is. De reviews over de aanbieder zijn dan ook overwegend positief! In de reviews wordt vooral gesproken over dat de webshop enorm gebruiksvriendelijk is en dat producten snel en netjes worden geleverd. Ook zijn de meeste mensen zeer te spreken over het inkoopbeleid van Refurbished.nl. De overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website is bereikbaar via refurbished.nl en beveiligd met een SSL/TLS-certificaat. Te herkennen aan het groene slotje dat voor het webadres in de browserbalk staat. Daarnaast is Refurbished.nl ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en zijn de algemene voorwaarden zeer duidelijk. In 2021 stond de webshop ook in de top 10 van de Shopping Awards.

Is Refurbished.nl goed te bereiken?

Het team van Refurbished.nl bestaat uit productkenners die alles weten over de producten die zij verkopen. Ze zijn tijdens kantooruren telefonisch te bereiken, maar je kunt ook jouw vragen via de mail of via één van de social media kanalen stellen. Onder de rubriek veelgestelde vragen vind je al veel antwoorden op de vragen die klanten aan de webshop hebben gesteld.

Wil jij ook beoordelen en een review schrijven?

Heb jij bij Refurbished.nl een product aangeschaft? Zowel wij als de bezoekers van onze review website zijn benieuwd naar jouw ervaring met dit bedrijf. Door jouw duidelijke en eerlijke review kunnen we het verhaal over Refurbished.nl compleet maken. Terwijl de consumenten die ons platform bezoeken en op basis van jouw review een goed besluit kunnen nemen of zij zaken willen doen met Refurbished.nl. Omschrijf dan ook zo gedetailleerd mogelijk hoe jouw ervaring met Refurbished.nl was, wat er goed ging en wat er eventueel beter kan. Denk dan bijvoorbeeld aan het beschrijven van hoe simpel of moeilijk het was om een product te bestellen of om een oude smartphone of tablet te verkopen. Wij willen je alvast bedanken voor jouw review over Refurbished.nl!

Reviews over Refurbished.nl

Gerelateerde bedrijven

Simyo logo
Simyo
31 beoordelingen
6,6
Tele2 Mobiel logo
Tele2 Mobiel
5 beoordelingen
5,8
ALLO ALLO logo
ALLO ALLO
4 beoordelingen
5

Gerelateerde blogartikelen

4,8
20% zou hier weer kopen
86 beoordelingen
Lees onze review over Refurbished.nl

Ons team van experts heeft Refurbished.nl geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Refurbished.nl bestaat al sinds 2001 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Refurbished.nl is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Refurbished.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van refurbished.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Refurbished.nl.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Levering prima totdat apparaat stuk gaat en je terug wilt sturen voor garantie.

Totaan levering allemaal prima totdat Ipad niet meer aan gaat na een paar maanden en je aanspraak maakt op de garantie. Ben al 2 weken aan het mailen/bellen etc maar krijg tot op de dag van vandaag geen geen verzendlabel/reactie vd leverancier.

Geplaatst op: 28-09-2022
Laatst bewerkt op: 28-09-2022
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
4/5 1/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Wanneer krijg ik mijn geld terug, ........

Op zich altijd tevreden geweest. Nu een telefoon gekregen waar toch wel het een en ander mee aan de hand was, dus de volgende dag terug gestuurd. Bevestiging gekregen van ontvangst. Maar terug betalen? Meerdere keren contact en beloftes. Nu zijn we 44 dagen verder. Het gaat om veel geld.

Geplaatst op: 21-09-2022
Laatst bewerkt op: 21-09-2022
Geschreven door: Harcura P.

7 / 10
4/5 1/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Snelle levering maar bij defect niet thuis

iPhone snel geleverd, maar zonder originele lader. De telefoon herkent de lader niet en laadt alleen op met een originele kabel.
Direct gelegd, ruim 40 minuten in de wacht. Zeer ongeïnteresseerd te woord gestaan en de oplossing was: leveren van een nieuwe lader. Toen deze gelegerd was, bleek ook deze niet compatibel met de iPhone. Ik wilde een vervangend toestel, maar ben nu gehouden aan de garantieprocedure: telefoon opsturen en afwachten.
Ik vind dit geen oplossing voor een telefoon die defect wordt geleverd.
Mijn mail hierover wordt beantwoord, maar zonder fatsoenlijke ondertekening.

Geplaatst op: 05-09-2022
Laatst bewerkt op: 05-09-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
4/5 1/5 2/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Vreselijk bedrijf. Nooit kopen!!

De bestelling van de laptop ging prima. Totdat we hem wilden retourneren. Er werd beloofd dat we binnen 15 werkdagen ons geld terug zouden krijgen. Echter na meerdere malen bellen en na gemiddeld een uur per keer in de wacht te staan hadden we ons geld na bijna twee maanden nog steeds niet terug. Uiteindelijk heb ik moeten dreigen met een dagvaarding proces als ze nog steeds niet tot betaling over zouden gaan. Pas toen kregen we ons geld terug! Oplichters zijn het!

Geplaatst op: 07-09-2022
Laatst bewerkt op: 07-09-2022
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
4/5 1/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Middelmatig

Alles is prima tosat je wilt retourneren, ze blijven met smoesjes komen om nog langer te wachten, in middels een maand later en nog steeds niet mn geld terug

Geplaatst op: 20-09-2022
Laatst bewerkt op: 20-09-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
4/5 2/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloze service, dus geen service!

Eindeloos aan de lijn gehouden! Geen retour label ontvangen. Rechtsbijstand ga ik inschakelen! Oplichters wel verkopen maar nul service.

De beoordeling van de ervaringen site dient te worden aangepast.

Geplaatst op: 03-09-2022
Laatst bewerkt op: 03-09-2022
Geschreven door: Jan S.

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Koop hier niet geloof de andere reviews!

Ik ga hier mijn eerlijke verhaal vertellen om anderen te waarschuwen.

Ik kocht een iPhone 12 Pro in conditie als nieuwe . Op de website staat “snelle levering” dit viel nog al tegen. Uiteindelijk kwam mijn toestel. Ik maak het pakket open en inspecteer het toestel. Er zat viezigheid in de speaker, de camera lens was gebroken en de scherm was boven in ook kapot. Ik baalde hiervan en ging online recensies opzoeken ik schrok me kapot aangezien ik net bijna 800 euro aan een telefoon uitgegeven had die kapot was en iedereen online zei dat het echt een drama is om iets van een reactie te krijgen. Nou ik bleef rustig en ging aan de slag in de hoop dat het een fout was en niet een bedrijf die mensen probeert te naaien doormidden van slechte producten leveren in de hoop dat mensen het niet zien. Ik bel dus de klanten service na 2 uur in de wachtrij staan werd ik geholpen, ik zou een retour label moeten krijgen. Deze kreeg ik niet, dus weer bellen weer twee uur verder. Krijg ik de dag er op een retour label. Uiteindelijk stuur ik het toestel so spoedig mogelijk terug in de hoop van een vervanging. Mij word via de telefoon na het 4e keer bellen word ik gerust gesteld dat mijn nieuwe toestel binnen 3 werkdagen aan zou komen, jammer genoeg ben ik al 7 werk dagen verder en nog steeds niks. Het bedrijf helpt klanten ook niet, ik zou het niet erg vinden om een andere kleur te ontvangen of dat ik met een discount upgrade naar mee GB omdat zij zelf niet goed hun zaken op orde hebben. Dus uiteindelijk 9 keer met een wachttijd van gemiddeld 1.5 uur (ja er zijn genoeg meet punten om een fatsoenlijke gemiddelde te berekenen) heb ik vandaag na 17 werk dagen gevraagd voor een terug betaling. Ik zou iedereen aanraden om hier niet iets te bestellen, ga ergens anders heen al is het Apple zelf. Ik zou wel willen zeggen dat de customer service zelf hun best doen maar slecht getrainde zijn en onderbemand, ze waren altijd netjes. Ik hoop dat ik zo snel mogelijk mijn geld terug heb zo dat ik ergens anders toch mijn toestel kan krijgen.

Geloof me het is hem niet waard, geef wat extra geld uit het is een verspilling van tijd om met dit bedrijf in zee te gaan.

Geplaatst op: 29-08-2022
Laatst bewerkt op: 29-08-2022
Geschreven door: Dragan V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte aftersales

Min bestelling van een iPhone SE werd snel en goed geleverd alleen het lederen Booktype hoesje voldeed niet en dat wilde ik retourneren .Op de site is geen mogelijkheid een deel van de bestelling te retourneren .Via mailcontact kreeg ik eindelijk een verzendlabel maar tot mijn verwondering naar een privé persoon in Frankfurt amMain.
Toch teruggestuurd maar ondanks herhaalde verzoeken geen geld terug .

Geplaatst op: 22-08-2022
Laatst bewerkt op: 22-08-2022
Geschreven door: Ton W.

7 / 10
4/5 1/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Wat is er aan de hand met dit bedrijf momenteel?

We hebben al een paar keer een telefoon besteld. Maar nu eentje die stuk is door een lekkende accu. Voorstel om nieuwe maar geen fabrieksgarantie. Voorstel 711,15 euro voor een nieuw toestel die wij gekocht hebben voor 400 euro. En refurbish.nl ? Bellen en in de wachtrij. Na Twee keer een uur in de wachtrij gewacht hebbende komen we niet verder dat er een mailtje komt met hun voorstel waarover we ons niet ongerust hoeven te maken. Maar na een week is er geen enkele reactie van dit bedrijf. Lijden ze nu onder hun eigen succes? Advies reageer en neem je klanten serieus.

Geplaatst op: 16-08-2022
Laatst bewerkt op: 16-08-2022
Geschreven door: Berry H.

6 / 10
3/5 1/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Weinig professioneel

Bestelling redelijk vlot gekregen maar uiteindelijk retour gestuurd. Weinig overzichtelijke info over hoe om te gaan met een retourzending.
Ik wacht nu al 5 weken op de terugbetaling, ik vind dit niet kunnen en overweeg om maar een aangetekende brief te sturen. Ik ga hier echt nooit weer iets kopen en raad het ook niemand aan.

Geplaatst op: 12-08-2022
Laatst bewerkt op: 12-08-2022
Geschreven door: Carolien R.

6 / 10
4/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Geen levering en klanten service geeft geen info en hangt de telefoon op . Dus geen product en weken je geld kwijt

De levering van de bestelde laptop kwam niet af twee keer klanten service gebeld en die beloven dan snel contact op te nemen maar dit gebeurt ook niet .als je dan weerbelt zeggen ze niks te kunnen doen en hangen zelfs de telefoon op .enige mogelijkheid .is bestelling annuleren en twee weken wachten tot je geld wordt terug gestort. Service is erg slecht

Geplaatst op: 24-08-2022
Laatst bewerkt op: 24-08-2022
Geschreven door: Marcel W.

5 / 10
3/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechtste van slechtste!

Slechtste service ooit! Langer dan een maand (!) moeten wachten op mijn bestelling, die ik nooit heb ontvangen. Uiteindelijk geld terug gekregen na lang wachten. Ik heb een tweede maal dezelfde bestelling gedaan aangezien ik dacht dat vertraging bij postpakketjes niet uitzonderlijk zijn. Maar ook mijn tweede bestelling is nooit aangekomen. Ik krijg niemand van refurbished aan de lijn. Steeds langer dan een 1,5u (!) wachten, en niets verder geholpen. Ik vind dit zeer teleurstellend! Ik zit hierdoor diep in de problemen aangezien ik op jullie langverwachte toestel wacht, en niet verder kan met mijn huidig niet-werkend toestel. Jammer genoeg raad ik dus niemand aan om hierbij te kopen.

Geplaatst op: 17-08-2022
Laatst bewerkt op: 17-08-2022
Geschreven door: Mano S.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Tot tranen toe verschrikkelijk!

Zo lang miserie zo gsm kapot na 2 maand dan drie maanden moeten wachten tot gerepareerd en teruggestuurd naar mij en nu 5 maand na reparatie batterij gezwollen doordat het geen echte iphone batterij is en scherm is losgekomen. Echt geldverspilling als je hier besteld zoals je kan lezen in alle reviews.

Geplaatst op: 17-08-2022
Laatst bewerkt op: 17-08-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Laaaange levertijd

Product nog niet ontvangen dus niets over te zeggen, zou dinsdag bezorgd worden donderdagavond nog niets ontvangen. Volgens track aan tracé ook nog niet bij de vervoerder aangenomen.
Tot zover en geval van eens en nooit weer

Geplaatst op: 28-07-2022
Laatst bewerkt op: 28-07-2022
Geschreven door: Remco

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Levering was super goed en snel helaas hadden wij wat anders verwacht nu inmiddels al 4 weken wachten op de terug betaling

De levering was perfect en erg snel de volgende dag alles in huis.
Mijn zoon helemaal blij al kochten wij het toestel voor nieuw met weinig tot geen beschadigingen helaas zaten er voor ons teveel krassen en vegen op het glas.
Gelijk een retour gemaakt en terug gestuurd binnen 2 weken hoefden wij het geld niet te verwachten oke wachten wij rustig af nu inmiddels 4 weken verder nog geen terug betaling gekregen.
De eerste keer 1 uur en 45 min aan de telefoon het wordt binnen 2 dagen gestort nu inmiddels weer een week verder weer gebeld nu was het maar 1 uur en 10 min in de wacht ja Mevr u staat op de lijst binnen 1 a 2 dagen wordt het retour gestort nu nog niets ontvangen.
Klanten service slecht bereikbaar.
hopen dat ik snel mijn betaling ontvangt.

Geplaatst op: 12-07-2022
Laatst bewerkt op: 12-07-2022
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
4/5 1/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte bereikbaarheid en service

Eind juni een telefoon gekocht. Na 2 weken nog geen telefoon binnen. Geprobeerd te bellen.... 12 wachtenden voor u.... mail gestuurd met vraag waar mijn telefoon blijft... standaard mail retour: "Het is druk, een reactie kan langer duren". Na een week nog geen reactie en opnieuw gemaild. Toen wel reactie dat de telefoon nog niet was opgestuurd... dat wist ik al! Kwamen er nog op terug.. Na 5 dgn nog geen antwoord. Opnieuw gebeld, na 9 wachtenden eindelijk iemand aan de lijn... u krijgt uw geld terug! Heb ik daar 4 wkn op zitten wachten? Geen initiatief vanuit Refurbished genomen om de klant in te lichten en van mailcontact is volgens hen geen sprake geweest. Terwijl ik toch echt 1 keer een antwoord heb teruggekregen. In 1 woord: waardeloze service en bereikbaarheid.

Geplaatst op: 19-07-2022
Laatst bewerkt op: 19-07-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet oplossingsgericht en waardeloze bereikbaarheid

Ik heb bewust een refurbished mobiel besteld op 3 juni. Samen met een blackcover en gehard glas. Deze was als 1ste geleverd. Daarna
ontving ik alleen de oplader. heb direct gebeld. (Bij iedere poging om te bellen minimaal 30 min in de wacht.) En mail al helemaal geen reactie.
1ste persoon zei dat het gebruikelijk was dat deze apart verstuurd wordt. Ik kon de oplader alvast uitproberen.
Dan zou er voor de 3e keer een pakketje bezorgd worden (hoe duurzaam)
?. Uiteindelijk heb ik 5x gebeld iedere keer in de wacht en iedere keer een ander verhaal en de leverancier zou gebeld worden om uitleg maar kregen geen contact. 3weken nog geen oplossing uiteraard wel alles al betaald. Mijn geld terug was geen optie en de manager waar ik uiteindelijk om vroeg kwam niet aan de telefoon. Ik zou met vakantie gaan en mijn diensttelefoon moest ik inleveren dus het was meer dan urgent dat er een oplossing zou komen. I.p.v. zelf direct actie en oplossing iedere keer verschuilen achter de leverancier, deze had de telefoon wel verstuurd maar ik heb deze nooit ontvangen. Iets is er inde keten misgegaan. De leverancier gaf aan dat dit vaker is voorgekomen echter deze nog op voorraad te hebben en refurbished had zonder overleg besloten deze alsnog toe te sturen.
1. De vraag of deze nu dan wel geleverd wordt en waarom weer bij deze leverancier als bekend is dat er meerdere casussen zijn
2. Ik zou dag later met vakantie gaan en leverancier zit in Estland dus nooit op tijd.
Na veel gemopper en uiteindelijk mijn rechtsbijstand ingezet te hebben heb ik na veel frustratie, onmacht, heel veel wacht-en beltijd mijn betaling retour gestort van alleen de telefoon ( geen extra onkosten of gewoon het hele bedrag) met een standaard mail als excuus.
Waardeloze manager cq teamleider Albin. totaal niet servicegericht en oplossingsgericht. Sommige medewerkers doen hun best maar een paar weten niet waar ze het over hebben en de leidinggevende moet sowieso bijgeschoold worden

Geplaatst op: 30-06-2022
Laatst bewerkt op: 30-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Extreem slechte klantenservice

Ik hoor al twee weken niks over een iPhone 13 die ik met een defect heb teruggestuurd voor garantie.

Net 55 minuten in de wacht gehangen bij Refurbished. Wordt er eindelijk opgenomen, doet de mevrouw aan de lijn alsof ze niks hoort en hangt bijna direct weer op.

Bericht aan Refurbished:
Ik verwacht dat u zo spoedig mogelijk contact opneemt met mij. Dit is onbehoorlijk.

Geplaatst op: 04-07-2022
Laatst bewerkt op: 04-07-2022
Geschreven door: Tom V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Nooit meer hier bestelling doen

Nooit meer dit bedrijf bestellen kwa service
Staat vandaag besteld morgen in huis
Weekend besteld dinsdag in huis
Mooi niet
1x gebeld kreeg dame u moet nog even wachten kan niks doen en uur gewacht dat een gesprek aan nam
2x gebeld kreeg jonge man die nam wel beter op belde met leveranciers
Zij dat morgen moest komen
zaterdag besteld -donderdag binnen 🤨

Product als je nieuw staat is niks klagen

Rest pff ga volgende x naar ander toe

Geplaatst op: 02-07-2022
Laatst bewerkt op: 02-07-2022
Geschreven door: Silvia C.

7 / 10
3/5 4/5 5/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Haal die site van het internet !

Op dinsdag besteld. Volgens de site geleverd de dag nadien. Niets ontvangen. Op de tracking staat dat er de volgende dag geleverd zal worden, dus donderdag. NIETS ontvangen. Op de tracking staat nogmaals dat er de daag nadien, vrijdag geleverd zal worden. NIETS ontvangen. Gebeld met de klantendienst 42 minuten wachten! Resultaat afgescheept met de melding dat er de volgende dag geleverd zal worden, zaterdag dus. Zaterdag NIETS ontvangen. Volgens de tracking staat er op zaterdagmiddag dat de levertijd nog bepaald moet worden.
Puur boerenbedrog, bedrieglijke reclame en een totaal gebrek aan service.
Haal dergelijke site van het internet. Eerlijke firma's die erkennen dat ze de dag nadien niet kunnen leveren en dit dan ook niet vermelden worden benadeeld door dergelijke malafide bedrijven

Geplaatst op: 11-07-2022
Laatst bewerkt op: 11-07-2022
Geschreven door: Dirk M.

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Bijzonder

Vorige week 2 iPads besteld met 2 hoezen de volgende dag kreeg ik mijn bestellen al.. 2 pakketjes bij het open maken zat in 1 twee hoezen en en in die andere maar 1 iPad ! Ik heb geen contact kunnen krijgen met refurbished.nl de moed zakte me al in de schoenen.. aan het einde van de dag lag er een pakketje in de tuin van DHL waar de andere iPad in zat. Gelukkig maar geen mailtje helemaal niks.. de ene iPad is flink bekrast aan de achterkant en de andere nog echt als nieuw.. maar vanwege de slechte recensies durf ik de iPad niet terug te sturenen hoop ik dat ze het gewoon blijven doen. Ik laat het hierbij maar ik raad aan hier NIET te bestellen!!

Geplaatst op: 08-07-2022
Laatst bewerkt op: 08-07-2022
Geschreven door: Sophie Z.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

Zojuist beoordeling geschreven maar wil nog toevoegen nooit meer hier iets te kopen. Dus mijn ‘ja’ eerder is NEE. Gelikte website maar dat is dan alles. Schandalig bedrijf!!! Met schandalig soort van aansturend iemand.Heb ook een officiële klacht geschreven echter heeft dat geen zin want ze hebben geen klachtenbeoordelaar of iemand die daar over gaat. Degene die denkt iets te beteken, in Utrecht Albin, komt zelf niet aan de telefoon of belt op verzoek niet terug. Slechte zaak voor wel echte refurbished producten andere bedrijven. Echt heeeeeeel erg slecht en begrijp niet waarom dit bedrijf mag bestaan. Ik hoop dat mensen dit eerst lezen voordat ze gaan bestellen... ze verschuilen zich achter de leveranciers terwijl je de factuur bij dit bedrijf voldoet.

Geplaatst op: 30-06-2022
Laatst bewerkt op: 30-06-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
ONGELOOFLIJKE SLECHTE SERVICE !!!!!!!!!!

DE Dell laptop die ik bestelde werd me geleverd met een querty toetsenbord , nochtans zou elke laptop voor Belgie met een azerty toetsenbord worden geleverd ( staat zo op hun website) Bij ontvangst van de laptop heb ik nog die zelfde dag gemaild naar de klantendienst dat ik een verkeerde laptop had gekregen ! Maar er kwam geen antwoord van refurbished ! Enkele dagen later heb ik een 2de en 3de mail gestuurd ter herinnering ! Nog altijd geen antwoord !!!!! Meer dan 3 WEKEN LATER !!!!! kreeg ik een mail dat er een retourticket ging aangemaakt worden ! Maar ik was toen opgenomen in het ziekenhuis en kon de laptop niet terugsturen , heb ik hun gemeld ! Achteraf weer geen antwoord en nu hebben ze me gemeld dat de retourdatum verstreken is ! Ik vind dit een schandalige behandeling van een bedrijf met motto : GO ON TAKE THE MONEY AND RUN !!!!! NOOIT MEER !!!!!!!! johan vollon( Belgie)

Geplaatst op: 05-09-2022
Laatst bewerkt op: 05-09-2022
Geschreven door: Johan V.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Service super slecht

Had een tablet van Appel besteld en heb er 3 weken op zitten wachten , maar niets geleverd , div emails verzonden maar kreeg geen antwoorden, bellen 10 a 11 wachtende voor U
na ruim drieweken wel ongevraagd mijn geld terug maar geen tablet , bedrijf is een doorgeef luik en hun leveranciers doen niet wat ze beloven , verder is de service heeeeel slecht , reageren gewoon niet
zeer triest bedrijfje , doe er je voordeel mee

Geplaatst op: 20-06-2022
Laatst bewerkt op: 21-06-2022
Geschreven door: Ron L.

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Rampzalig

gsm na 1 dag kapot, zwarte vlek op scherm. Maar ik durf hem niet terug te sturen omdat ze blijkbaar toch niet betrouwbaar zijn.

Geplaatst op: 18-06-2022
Laatst bewerkt op: 19-06-2022
Geschreven door: Caroline

3 / 10
1/5 1/5 1/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Geen reactie bij klacht/garantie

Mijn telefoon is binnen een jaar stuk gegaan. Ik kan er niet meer mee bellen omdat de antenne kapot is. Er staat dat er 3 jaar garantie op zit, maar als je contact opneemt krijg je gewoon GEEN reactie. Ik ben nu al 2mnd aan het mailen en nog steeds geen reactie. Enorm schandalig, er wordt gewoon niet aan het consumentenrecht gehouden!

Jammer, want de levering en producten waren wel goed.. zo enorm teleurgesteld en boos op dit bedrijf!

Geplaatst op: 01-06-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
4/5 1/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Niet kopen

ik had er ééntje gekocht en had hem ongeopend terug gedaan wegens foute bestelling
nu 3w verder heb ik nog steeds mijn geld niet terug gekregen en reageren ze ook niet op mijn mails

Geplaatst op: 02-06-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Nooit hier iets kopen,toestel stuk bezorgd en nazorg is een drama!!!

Vanaf de levering is alles al fout gegaan.

Een iPhone 8 met screenprotector besteld.
De screenprotector is wel aangerekend maar zat er niet bij.

Toestel laad ook niet op.
Telefonisch meer dan 3 weken niet bereikbaar (voor een zaak die on telefoons doet)

Sturen standaard mails terug.

Uiteindelijk naar een plaatselijke hersteller gegaan blijkt voor 170 euro kosten aan te zijn voor toestel terug normaal kan werken.

Nooit meer

Geplaatst op: 18-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Michael V.

4 / 10
3/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geannuleerde bestelling en geen terugbetaling.

Een bestelling gemaakt op 8 april.
Een week later werd mijn bestelling door de verkoper geannuleerd.
Na vele emails kreeg ik uiteindelijk geen response meer. Op de website staat dat mijn GSM werd geleverd en dat ik de factuur kan downloaden.
Tot op heden 17 mei nog altijd geen terugbetaling gekregen.

Geplaatst op: 17-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Emmanuël W.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Teleurstellend

Bestelling afronden ging vlot en gemakkelijk .
Bestelling leveren was beloofd : vandaag besteld morgen in huis , deze werd niet nagekomen . Ipv 1 dag moet men 4-5 dagen wachten vooraleer het pakket geleverd wordt. Mensen bestellen vaak omdat ze iets graag snel en op een zelfgekozen dag willen ontvangen en kiezen daarom voor deze site , ik dan in ieder geval !

Teleurstellend en hierdoor zal ik ook geen volgende keer meer bij jullie bestellen .

Klantenservice was vriendelijk maar kon ook weinig informatie geven noch een track en tracé met me delen . Want de aanvraag hiervoor duurt ook alweer 24u voor men antwoord of een link krijgt .

Voor mij is dit false advertisement…

Geplaatst op: 03-06-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
3/5 4/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Refurbished.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Simyo logo
Simyo
31 beoordelingen
6,6
Tele2 Mobiel logo
Tele2 Mobiel
5 beoordelingen
5,8
ALLO ALLO logo
ALLO ALLO
4 beoordelingen
5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Refurbished.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 86 beoordelingen geplaatst over Refurbished.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,8 gekregen, waarbij 20% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Refurbished.nl actief?

Refurbished.nl is vooral actief in de categorie telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) telefonie en 2e hands.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Refurbished.nl reviews? Dan kun je naar de website van Refurbished.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie