Solcon logo

Solcon reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Solcon reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2097
Solcon logo
Website
solcon.nl
Categorie
Telecom
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Solcon

Je hoeft tegenwoordig beslist niet in paniek te raken als je zoekt naar een provider voor internet en televisie thuis, doorgaans aangeboden in combinatie met vaste telefonie. Een van die aanbieders is Solcon. Om meer inzicht te krijgen in de producten en diensten van deze aanbieder, hebben we de reviews en ervaringen voor je samengevat. Zo kun jij een betere beslissing nemen en eventueel ook voor de diensten van Solcon kiezen.

Over Solcon

Solcon biedt internet, telefonie en televisie voor zowel de particuliere als voor de zakelijke markt. Solcon bestaat al vanaf 1996 en kent dus nadrukkelijk het klappen van de zweep. Kies je voor Solcon, dan worden je in elk geval drie beloftes gedaan: de allerbeste veiligheid, toonaangevend op elk gebied en pionierend en innovatief. Solcon is een solide bedrijf dat gewoon doet wat het belooft en al jarenlang bewezen kwaliteit levert.

Waarom kiezen voor Solcon?

Door voor Solcon te kiezen ben je steeds veilig als je online actief bent. Er word je een beveiligde omgeving geboden. Solcon helpt je als je computer besmet is met bijvoorbeeld een virus en voordeel is ook al dat Solcon een eigen datacenter heeft. De server van Solcon staat op één van de meest veilige plekken in ons land. Ze zijn digitaal en fysiek beveiligd met zeer geavanceerde technologie. Daarnaast biedt Solcon internet van superieure kwaliteit. Dat bewijst wel het feit dat de Consumentenbond de provider als uitstekend typeerde na een test in de categorie ”˜Internet’. Het leverde het fraaie cijfer van 8.1 op. En dat is hoog voor de doorgaans kritische Consumentenbond. Voor de particulier biedt Solcon alles-in-1-pakketten, internet en televisie en internet only. Je kunt vast bellen tegen een vast laag tarief en nummerbehoud is mogelijk. Bij de televisie zijn tal van extra zenders beschikbaar. Voor de zakelijke markt biedt Solcon internet, telefonie, hosting en co-locaties.

Is Solcon betrouwbaar?

De reviews en ervaringen van Solcon laten niets aan duidelijkheid te wensen over. De klanten van de provider noemen Solcon zeer betrouwbaar. Die betrouwbaarheid blijkt ook wel uit het feit dat Solcon over het ISO 27001 certificaat beschikt. Dat betekent dat jouw online gegevens zeer zorgvuldig behandeld worden en je online dus optimale bescherming geniet. Die veiligheid en betrouwbaarheid wordt ook nog eens extra gewaarborgd door het gebruik van ISA, het beste multimediafilter van Nederland.

Klantenservice en klachten

Mocht je nou een klacht hebben over Solcon of een prangende vraag hebben, dan is het niet moeilijk om contact op te nemen met Solcon. Zo kun je gewoon bellen met deze aanbieder, mailen is uiteraard ook een optie. Daarnaast kun je via sociale media kanalen als Facebook, Twitter en LinkedIn contact leggen met Solcon.

Wil jij ook beoordelen?

Door de beoordelingen van klanten van Solcon heb jij nu een veel beter beeld gekregen van deze aanbieder. Op basis daarvan kun jij een zorgvuldig besluit nemen en eventueel ook kiezen voor deze aanbieder van internet, telefonie en televisie. Laat jij om die reden voortaan ook een beoordeling achter? Het kost je maar heel weinig tijd en je helpt er andere mensen écht mee. Dat heb je hier zelf ervaren!

Reviews over Solcon
Gerelateerde bedrijven
Canal Digitaal logo
Canal Digitaal
34 beoordelingen
3,5
T-Mobile Zakelijk logo
T-Mobile Zakelijk
2 beoordelingen
8,5
MyTrendyPhone.nl logo
MyTrendyPhone.nl
4 beoordelingen
8,8
Gerelateerde blogartikelen
9,5
34% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Ervaringen met Solcon

Ons team van experts heeft Solcon geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Solcon bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Solcon is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Solcon is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van solcon.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 18-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Nog nooit zo'n onbeschoft bedrijf meegemaakt.

Ik heb nog nooit zo'n onbeschoft bedrijf meegemaakt. Nog geen dag normaal tv kunnen kijken in 7 maanden tijd. In totaal nu 24 keer storing gemeld, maar deze werden altijd ontkend. Ook als je op allestoringen.nl kon zien, dat Solcon er weer eens uitlag. In totaal € 705 betaald. Nu is de oplossing van Solcon om een gat te boren in 2 gevels, kabel buitenlangs en dan over de plinten en langs deurposten. De hele straat heeft problemen. Er is nu een verzamelticket aangemaakt voor meer dan 20 adressen. Ik heb gelukkig KPN ernaast gehouden. Nu dreigt Solcon met deurwaarder en afsluiting. Ik betaal geen cent meer en wens opzegdatum per ingangsdatum.

Geplaatst op: 07-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Onder de maat

Op glasvezel 3 jaar gewacht. Die lange periode is niet te verwijten aan Solcon. Maar na 3 jaar was het dan eindelijk zover. Helaas een pure deceptie. Snelheid is prima, maar de klantenservice en de producten die Solcon leveren over deze verbinding zijn ver, maar dan ook heel ver onder de maat. Klantenservice blijft hangen in een formeel mantra van herroepingsrecht, terwijl zij geen enkele vorm van zelfreflectie tonen. Je zit volgens hen een jaar vast aan hun incompetentie en onder de maat diensten.

Geplaatst op: 29-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Solcon glasvezel

Ik ben al bijna een jaar klant bij Solcon en wij zijn super tevreden over de pakketen en de diensten die zij leveren. De klantenservice is erg vriendelijk en heltp altijd mee om een schikte oplossing te vinden.

Geplaatst op: 04-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Melissa K.

8 / 10
4/5 3/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Solcon
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Canal Digitaal logo
Canal Digitaal
34 beoordelingen
3,5
T-Mobile Zakelijk logo
T-Mobile Zakelijk
2 beoordelingen
8,5
MyTrendyPhone.nl logo
MyTrendyPhone.nl
4 beoordelingen
8,8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Solcon een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Solcon. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Solcon actief?

Solcon is vooral actief in de categorie telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) alles in 1 , internet , telefonie en televisie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Solcon reviews? Dan kun je naar de website van Solcon gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie