T-Mobile Zakelijk logo

T-Mobile Zakelijk reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
T-Mobile Zakelijk reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1323
T-Mobile Zakelijk logo
Website
odido.nl
Categorie
Telecom
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen T-Mobile Zakelijk

Wil je graag een abonnement afsluiten bij T-Mobile Zakelijk? Kom dan eerst meer te weten over deze onderneming. Op deze pagina lees je meer over T-Mobile zakelijk en over de verschillende ervaringen van klanten met het bedrijf. Na het lezen van de onderstaande review en de verschillende ervaringen van reeds bestaande klanten, kun je vervolgens zelf een weloverwogen beslissing maken om wel of niet klant te worden bij T-Mobile Zakelijk.

Over T-Mobile Zakelijk

Bij T-Mobile Zakelijk kun je terecht voor het afsluiten van zakelijke telefoonabonnementen en telefoons. T-Mobile Zakelijk biedt diverse pakketten voor mid-en grote ondernemingen en biedt diensten zoals zakelijk internet, Internet of Things en vasten bellen service. T-Mobile Zakelijk maakt deel uit van T-Mobile (Telekom-Mobile), het Duitse mobiele-telefonie bedrijf. T-Mobile werd in 1992 opgericht en is tegenwoordig een de grootste telecombedrijven van de wereld. Je kunt bij T-Mobile Zakelijk terecht als zzp’er en als ondernemer van een groot of middel bedrijf.

Waarom kiezen voor T-Mobile Zakelijk

T-Mobile Zakelijk biedt een zakelijk netwerk aan dat zeer positief beoordeeld wordt door gebruikers. Zo kun je bij T-Mobile Zakelijk een flexibel abonnement afsluiten per maand, per jaar of per twee jaar. Ook kun je bij T-Mobile profiteren van unlimited online data in Nederland en kiezen voor een speciaal internationaal pakket indien je bedrijf ook in het buitenland actief is of buitenlandse klanten heeft. Daarnaast kun heb je bij T-Mobile Zakelijk keuze uit tal van nieuwe telefoons met de laatste technologieën van dit moment.

Is T-Mobile Zakelijk betrouwbaar?

T-Mobile Zakelijk maakt deel uit van het bekende bedrijf T-Mobile en is dan ook zeker betrouwbaar. T-Mobile Zakelijk heeft reeds vele tevreden klanten en is een zeer succesvolle onderneming. Het bedrijf heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een goede reputatie. T-Mobile heeft diverse fysieke winkels verspreid over Nederland, waar je terecht kunt voor vragen en voor uitgebreide informatie. T-Mobile biedt daarnaast voordelige voorwaarden aan en biedt een goede service.

Klantenservice en klachten

T-Mobile Zakelijk heeft een klantenservice die je eenvoudig kunt benaderen indien je vragen of klachten hebt. Je kunt de klantenservice bereiken via telefonisch contact of via de mail. Ook kun je voor vragen altijd terecht in een fysieke vestiging van T-Mobile. Het bedrijf staat bekend als een bedrijf dat snelle en goede service verleent aan haar klanten. Op de website vind je daarnaast een handig overzicht aan veel gestelde vragen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je onlangs een aankoop gedaan bij T-Mobile Zakelijk? Beschrijf dan hoe deze aankoop is verlopen. Beschrijf bijvoorbeeld hoe snel je werd geholpen indien je de klantenservice hebt benaderd, of je tevreden bent met jouw aankoop en of de service van T-Mobile voldoet aan jouw verwachtingen. Schrijf in jouw review ook of je T-Mobile Zakelijk aan andere ondernemers of ZZP’ers zou aanbevelen. Met jouw review help je andere consumenten een weloverwogen beslissing te maken om wel of niet klant te worden bij T-Mobile Zakelijk.

Reviews over T-Mobile Zakelijk
Gerelateerde bedrijven
KPN logo
KPN
127 beoordelingen
4,3
T-Mobile Thuis logo
T-Mobile Thuis
53 beoordelingen
4,6
Solcon logo
Solcon
4 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met T-Mobile Zakelijk

Het bedrijf T-Mobile Zakelijk is geverifieerd door ons. De webshop odido.nl is al sinds 2000 een betrouwbare partij om te bestellen. T-Mobile Zakelijk is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. T-Mobile Zakelijk maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

T-Mobile Zakelijk is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van odido.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 11-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Ik ben tevreden

Ben super tevreden over de mensen die mij hebben geholpen en de hulp die ze geboden hebben. Er waren eerst nog wat dingen onduidelijk maar dit is allemaal goed uitgelegd door de klantenservice.

Geplaatst op: 05-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Robin V.

7 / 10
3/5 4/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over T-Mobile Zakelijk
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
KPN logo
KPN
127 beoordelingen
4,3
T-Mobile Thuis logo
T-Mobile Thuis
53 beoordelingen
4,6
Solcon logo
Solcon
4 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is T-Mobile Zakelijk een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over T-Mobile Zakelijk. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is T-Mobile Zakelijk actief?

T-Mobile Zakelijk is vooral actief in de categorie telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) alles in 1.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de T-Mobile Zakelijk reviews? Dan kun je naar de website van T-Mobile Zakelijk gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie