MijnDomein logo

MijnDomein reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

MijnDomein reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
MijnDomein logo
Website
MijnDomein
Categorie
Telecom

MijnDomein ervaringen

MijnDomein.nl is misschien wel jouw nieuwe hosting. Alleen je twijfelt of het met de kwaliteit wel goed zit. Je wil tenslotte geen problemen met downtime. De MijnDomein ervaringen van echte klanten zijn natuurlijk het belangrijkste. Je wilt tenslotte geen nep reacties lezen. Op onze website kan iedereen heel transparant zijn reacties achterlaten op de website. Zowel negatieve als positieve MijnDomein ervaringen mogen achtergelaten worden. Iedereen is welkom om zijn reactie te delen en dit maakt onze website lekker transparant. Je weet zo precies wat je kan verwachten van MijnDomein als hosting voor je huidige of nieuwe website.

Over MijnDomein

MijnDomein behoort al jaren tot één van de grootste online hostingbedrijven van Nederland. Naast het registreren van een domeinnaam kan je er ook terecht om je website te hosten. MijnDomein ervaringen zijn er genoeg te vinden op onze website. Het bedrijf gaat al heel wat jaren mee, waardoor er een grote klantenkring is opgebouwd. Domeinregistratie is er altijd extra voordelig en je weet precies waar je aan toe bent. De webhosting doet er alles aan om goedkoop te zijn en gelijktijdig kwaliteit te leveren. In totaal zijn er nu dan ook al meer dan een half miljoen domeinen in beheer bij MijnDomein.

MijnDomein Websitemaker

Heb je geen verstand van het bouwen van een website? MijnDomein heeft eventueel een websitemaker waar je gebruik van kan maken voor het bouwen van je eigen website. Je hebt zo geen gedoe met FTP en specialistische kennis. Je kan zelf een thema uitkiezen en bepalen hoe jouw website eruit komt te zien. Daarnaast is je website te koppelen met social media en heb je een ongelimiteerd aantal e-mailadressen. Bij onze Mijndomein ervaringen krijg je een idee wat je kan verwachten van de websitemaker.

MijnDomein Webwinkel

Wil je jouw eigen webwinkel bouwen? Bij MijnDomein heb je de mogelijkheid om direct je eigen webshop in te richten. Met verschillende widgets bouw je heel eenvoudig een webwinkel. Je betaalt hier een vast bedrag per jaar voor en hierbij ben je direct voorzien van een complete webwinkel. Uiteraard zit hier ook een eigen domeinnaam bij inbegrepen. Als je op deze manier jouw webwinkel gebouwd hebt dan ben je vrij om na afloop jouw MijnDomein ervaringen bij ons achter te laten.

MijnDomein ervaringen en klachten

Heb jij al eens gebruik gemaakt van de diensten van MijnDomein? Dan horen we graag jouw MijnDomein ervarigen. Ook als je MijnDomein klachten hebt horen we het graag. Deel je beoordeling en plaats direct een review.

Gerelateerde bedrijven

KPN logo
KPN
40 beoordelingen
5,0
Argeweb logo
Argeweb
2 beoordelingen
9,5
WebOke logo
WebOke
2 beoordelingen
8
4,7
0% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Lees onze review over MijnDomein

MijnDomein is geverifieerd door ons expert team. De webshop MijnDomein bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is MijnDomein lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via MijnDomein. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

MijnDomein is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van MijnDomein. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van MijnDomein.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Unexpected cost after one year

I ordered a domain a little over a year ago, for a promotional(?) price of 1 euro or less. One year and two weeks later, I received an invoice for 10.85 euros, as the renewal premium for the domain. Attempted to have domain cancelled, as I didn't use it, and had no plans to use it further. Advised this was not possible, and that I had to cancel the domain online, which I later did, but still liable to pay 10.85 euros. Protested against this, and did not pay. Two weeks later, another invoice for 10.85 euros plus 15 euros "administration costs" Another protest - not possible to cancel the domain until the end of the year. Failure to pay will trigger further penalty of at least 40 euros. No telephone contact available, complicated system of "Tickets" used to communicate.
Motto of Mijndomein is "Envoud Eerlijk Eigenwijs", or Simplicity, Honesty and Cocky
I would suggest "Hideously difficult to deal with, Devious and Aggressive"

Geplaatst op: 16-03-2021
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Martin A.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Domeinnaam te koop gezet zonder aantoonbare communicatie

Ik heb al enkele jaren een website bij MijnDomein. Ik heb vorig jaar mijn e-mailadres gewijzigd m.b.t. de communicatie met MijnDomein, ik heb hen hiervoor een kopie van mijn paspoort moeten sturen en heb een bevestiging gekregen dat alles correct was doorgevoerd. Vorige week kwam ik er echter ineens achter dat mijn domeinnaam te koop staat bij een soort marktplaats van domeinnamen. Ik heb MijnDomein hierover gecontacteerd en ze zeggen me dat ze verschillende e-mail herinneringen m.b.t. de betaling van een factuur hebben gestuurd naar mijn OUD e-mailadres. Ik heb aangegeven dit e-mailadres al een jaar geleden te hebben gewijzigd. Ze hebben aangegeven een fout te hebben gemaakt (softwarefout) m.b.t. het aanpassen van mijn e-mail (vorig jaar) maar dit veranderd blijkbaar niets aan de incassokosten (LAVG incasso) en de verkoop van mijn domeinnaam. Ik kan de domeinnaam terugkopen voor minimaal 150 euro (minimaal bod marktplaats site) en moet de incasso hier bovenop betalen. Ze zeggen me namelijk ook een SMS en brieven te hebben gestuurd maar deze zijn 1. niet aangetekend verstuurd, 2. ik heb ze nooit mogen ontvangen 3. MijnDomein geeft zelf aan op haar website alleen per e-mail te communiceren. Ik voel me dus opgelicht door MijnDomein. Ze kunnen niet aantonen dat ik iets heb ontvangen (niet aangetekend per brief en naar verkeerde e-mailadres NADAT ik dit had aangepast en bevestiging had gehad over deze aanpassing). Ik begrijp niets van deze werkwijze en vind het uitermate klantonvriendelijk. De incassokosten zijn onterecht daar ze niet aan de 14 dagentermijn hebben voldaan (verkeerde e-mailadres, brief niet aangetekend dus geen enkel bewijs van aantoonbare ontvangst), en het te koop zetten van de domeinnaam is al helemaal van de gekke.
Ik kan me voorstellen dat dit soort dingen gebeuren wanneer je je e-mailadres niet aanpast maar ik heb het aangepast en heb hier ook bevestiging van gehad, later hebben ze hun fout hieromtrent ook aangegeven.
Zowel LAVG als MijnDomein verwijzen naar elkaar in de discussie en ik kom niet tot een oplossing.

Geplaatst op: 22-02-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: RV

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over MijnDomein


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

KPN logo
KPN
40 beoordelingen
5,0
Argeweb logo
Argeweb
2 beoordelingen
9,5
WebOke logo
WebOke
2 beoordelingen
8

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is MijnDomein een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over MijnDomein. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,7 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is MijnDomein actief?

MijnDomein is vooral actief in de categorie telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hosting en domeinnamen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de MijnDomein reviews? Dan kun je naar de website van MijnDomein gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie