Combell logo

Combell reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Combell reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1600
Combell logo
Website
combell.com
Categorie
Telecom
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Combell

Combell helpt jou als particulier of ondernemer verder, je website op een vlotte manier te lanceren. Vandaag introduceren we het bedrijf, waarin het zich onderscheidt van een concurrent en wat de dienst allemaal omvat. Op welke mate aan betrouwbaarheid reken je? Hoe wordt er omgesprongen met ondersteuning uit de klantenservice? Het zijn terechte vragen die uitgebreid beantwoord worden. Dit gebeurt dankzij waarheidsgetrouwe beoordelingen van een huidig klantenbestand. Achteraf maak je een weldoordacht besluit.

Over Combell

Combell kent haar oorsprong omstreeks 1999. Het werd opgericht door de destijds 16-jarige (!) Jonas Dhaenens, te Gent. Werkende aan een website voor het verzekeringskantoor van zijn vader, merkte hij dat het plaatsen ervan beter kon. Hij speelde hierop in en besloot een eigen webruimte aan te bieden voor zelfstandige ondernemers binnen zijn regio. Samen met Frederik Poelman (Combell's huidige CEO) werd het concept beheerd. Vervolgens doorging het bedrijf een opmerkelijke groei. Vandaag de dag staat Combell paraat voor zowel klein- als grootschalige bedrijven. Het cliënteel is talrijk in aantal en vestigt zowel op nationaal als internationaal niveau. Combell’s diensten zijn geschikt voor werkelijk iedere doelstelling die helpt je website — en bij uitbreiding je project — aan te scherpen. Het team werkt nauw samen aan een vernieuwende, professionele aanpak. Vernieuwing en professionaliteit zijn waarden die men steeds vooropstelt. Combell staat niet enkel klaar je verder te helpen — ze gaan actief met je in zee. Dit doen ze vanuit jarenlange expertise in verscheidene vakgebieden. Denk hierbij aan PHP, OpenStack, WordPress, Magento en meer.

Waarom kiezen voor Combell

Het uitbouwen, lanceren en onderhouden van een website — er kan behoorlijk veel bij komen kijken. Combell combineert scherpzinnige toepassingen die het proces vereenvoudigen. Het prijskaartje maakt haar belofte meer dan waar — het stelt attributen beschikbaar ter beheer van je domein, hosting én CMS (Content Management Systems). Ook toevoegingen zoals SSL, SMTP, Caching, Office 365 en toepassingen die je helpen een fax- en mailfunctie uit te bouwen, behoren tot het aanbod.

Is Combell betrouwbaar?

Combell’s kwaliteiten worden hoog aangeschreven door huidige klanten. Zowel langdurige als recente gebruikers uiten een sterke tevredenheid. Bij rondvraag binnen je eigen omgeving merk je ongetwijfeld hetzelfde op. Combell is meer dan een leverancier — het is een partner die je belang te allen tijde prioritair stelt. Het team is dag en nacht bereikbaar, denkt oprecht en op proactieve wijze met je mee. Bovendien staat ze je te woord in een diversiteit aan talen.

Klantenservice en klachten

Combell’s klantenservice wordt erg geapprecieerd. Zit je met een vraag, bemerking of klacht? Je bereikt het team telefonisch, via e-mail of chatmodule. Artikels die veelvoorkomende vragen uitgebreid beantwoorden, helpen je verder. Ook via gekende sociale media kanalen word je tijdig bijgestaan.

Wil jij ook beoordelen?

Na vandaag weet je meer over Combell en haar kwaliteiten. Je ontdekte in welke mate je het bedrijf kan vertrouwen. Sloot je je intussen aan en ben je tevreden over de werking? Help je anderen graag verder met je ervaring? Laat gerust je eigen stem horen.

Reviews over Combell
Gerelateerde bedrijven
Yourhosting logo
Yourhosting
8 beoordelingen
5,8
MijnDomein logo
MijnDomein
15 beoordelingen
3,1
WebOke logo
WebOke
2 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen
7,5
67% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Lees onze review over Combell

Het bedrijf Combell is geverifieerd door ons. De webshop combell.com is al sinds 1999 een betrouwbare partij om te bestellen. Combell is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Combell maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van combell.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van combell.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Combell.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Register overgenomen door combell

register.be overgenomen door combell!
Geen factuur meer gekregen om te verlengen en mijn domeinnaam gewoon stopgezet.
Mijn Login gewoon niet meer toegankelijk
Nu kan ik reactiveren door extra te betalen.

En waar kunnen mijn klanten terecht????

bedankt voor de klantgerichtheid

Geplaatst op: 26-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bart B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Super snelle website

Ik zat eerst bij een andere hosting partij maar na veel problemen met de website snelheid ben ik overgestapt naar combell en alles is nu super snel. Ik had een paar vragen over het overzetten van de website maar ik ben altijd super goed geholpen door de klanten service.

Geplaatst op: 07-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ali S.

9 / 10
5/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Super snelle website

Ik zat eerst bij een andere hosting partij maar na veel problemen met de website snelheid ben ik overgestapt naar combell en alles is nu super snel. Ik had een paar vragen over het overzetten van de website maar ik ben altijd super goed geholpen door de klanten service.

Geplaatst op: 30-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ali S.

9 / 10
5/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Combell
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Yourhosting logo
Yourhosting
8 beoordelingen
5,8
MijnDomein logo
MijnDomein
15 beoordelingen
3,1
WebOke logo
WebOke
2 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Combell een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Combell. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,5 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Combell actief?

Combell is vooral actief in de categorie telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hosting en domeinnamen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Combell reviews? Dan kun je naar de website van Combell gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie