TransIP logo

TransIP reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
TransIP reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1398
TransIP logo
Website
TransIP
Categorie
Telecom
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen TransIP

Wie een webshop of blog wilt starten heeft een domeinnaam en webhosting nodig. Bij TransIP kun je onder andere jouw gewenste domeinnaam registreren. Ook heeft dit bedrijf virtuele servers en biedt het storage oplossingen aan. Het is belangrijk dat je de hosting voor je website onder brengt bij een betrouwbare aanbieder. Wij raden je dan ook aan om de beoordelingen over TransIP te lezen voordat je besluit om hier jouw website te hosten en je domeinnaam te registreren. Echte klanten delen op deze pagina hun ervaring met TransIP. Lees de beoordelingen en maak een weloverwogen keuze om klant te worden bij TransIP.

Over TransIP

Het Nederlandse bedrijf TransIP is opgericht in 2003. De TransIP Group bevat ook bedrijven van de IT-Ernity-groep. TransIP geeft je de middelen en vrijheid waarmee je jouw project succesvol kunt maken volgens jouw eigen regels. Jij doet het op je eigen manier en geeft vorm aan jouw ideale infrastructuur. De mogelijkheden zijn eindeloos doordat de diensten een schaalbaarheid hebben waarmee je kunt groeien. Je hoeft je dus niet direct tot het hier en nu te beperken. Komt er in de toekomst iets groters op je pad? Dan kan de oplossing die je afneemt bij TransIP gewoon met je mee groeien. Als blijkt dat jouw project zeer succesvol is, schaal je de infrastructuur snel en effectief op. Dit voorkomt dat je stil komt te staan.

Waarom kiezen voor TransIP

TransIP heeft zeer veel ervaring op het gebied van domeinregistratie en webhosting. In de snel veranderende wereld staat TransIP niet stil. Het biedt dan ook zeer innovatieve oplossingen op het gebied van VPS en data storage. STACK is bijvoorbeeld een grote online harde schijf waar je al jouw persoonlijke bestanden veilig en gemakkelijk opslaat, bekijkt en deelt. Het grote voordeel van TransIP is dat de servers in Nederland staan. Jouw bestanden worden hier versleuteld opgeslagen, zodat je zeker weet dat niemand anders hier toegang tot krijgt.

Is TransIP betrouwbaar?

TransIP is een Nederlands bedrijf en al jarenlang actief in deze branche. Alle systemen worden door eigen developers gebouwd. Hierdoor houdt TransIP directe invloed op de veiligheid en betrouwbaarheid van de producten. Al je data wordt veilig opgeslagen in Nederland. Dit zorgt ervoor dat je beschermd bent onder de stenge Europese regelgeving. Het kan zijn dat je hulp nodig hebt. Op de website is een uitgebreide Knowledge Base te vinden. Daarnaast staan de supportteams van TransIP elke dag voor je klaar. Volg het bedrijf op social media om er zeker van te zijn dat je geen enkel nieuwtje misloopt. Ook komen er soms goede aanbiedingen voorbij.

Klantenservice en klachten

In de Knowledge Base vind je het antwoord op tal van vragen. Zo lees je onder andere hoe 2FA werkt voor STACK en hoe het zit met je privacyrechten bij TransIP. Ook zijn er online vele tutorials te vinden die je stap voor stap helpen bij onder andere het aanvragen van een domeinnaam. Vind je het antwoord op jouw specifieke vraag niet terug in de Knowledge Base? Dan staat er een heel support team via het controlepaneel voor je klaar. Je kunt om hulp vragen bij al jouw vraagstukken omtrent het gebruik van de producten en diensten. De klantenservice heeft geen directe toegang tot de diensten die jij afneemt. Deze kunnen dus niet voor je geconfigureerd worden. Neem je binnen de openingstijden contact op? Dan kun je binnen een uur een reactie verwachten via het berichtensysteem van TransIP. De supportafdeling is niet telefonisch bereikbaar.

Wil jij ook beoordelen?

Een uitstekende manier om er achter te komen of een bedrijf betrouwbaar is, is door de ervaringen van echte klanten te lezen. Heb jij ervaring met één van de diensten van TransIP? Dan willen we je vragen om jouw TransIP beoordeling achter te laten op deze pagina. Zo help je anderen bij het maken van de juiste keuze. Vertel bijvoorbeeld over het gebruiksgemak van de diensten, wat je vindt van de Knowledge Base en de kwaliteit van de afgenomen diensten.

Gerelateerde bedrijven
KPN logo
KPN
127 beoordelingen
4,3
Yourhosting logo
Yourhosting
8 beoordelingen
5,8
One.com logo
One.com
11 beoordelingen
6,1
Gerelateerde blogartikelen
8,3
100% zou hier weer kopen
6 beoordelingen
Ervaringen met TransIP

Het bedrijf TransIP is geverifieerd door ons. De webshop TransIP is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. TransIP is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. TransIP maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

TransIP is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van TransIP te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 15-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Dubieuze constructie van”¦ Transip (GEEN SERVICE)

Eerst even de dubieuze constructie van dit "Nederlands" bedrijf toelichten:”¨Transip is een opgebouwde constructie bestaande uit meerdere namen.”¨TransIP B.V. is gevestigd in LEIDEN en is actief in de branche Gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten.”¨Team.blue nl B.V. is de 100% eigenaar van TransIP B.V.. Bij TransIP B.V. zijn ongeveer 3 personen werkzaam”¨”¨Relaties team.blue nl B.V.”¨Vondellaan 47, 2332AA LEIDEN”¨> Tribe Subco B.V. was gevestigd in LEIDEN en was actief in de branche Financiële holdings.”¨> IT-Ernity Holding B.V. was gevestigd in ZWOLLE en was actief in de branche Organisatieadviesbureaus.”¨En > TransIP B.V.Dochteronderneming”¨Hieruit blijkt al dat het deze constructie meer te doen is om GELD TE INCASSEREN dan service aan te bieden. Ze werken bv met een totaal verouderd dashboard wat bij de kleinste fout kan leiden tot het vernietigen van al uw persoonlijke data! Maar geen nood hoor, iedereen weet dat ze deze gegevens perfect kunnen terughalen. En daar zit precies het angeltje, het GEVAAR! Ze staan u nog amper te woord en ALS U BETAALD (minstens 50 euro) kunnen ze uw data misschien terug geven... GA NOOIT IN ZEE MET DERGELIJKE CONSTRUCTIES !!! KIES ZEKER NIET VOOR TRANSIP! En let op met de "zogenaamde" positieve reviews hier , ze kloppen van geen kanten. Oprichter: Ali Niknam - Sinds de fusie met het Belgische Combell is hij de tweede rijkste Nederlander.

Geplaatst op: 02-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
5/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Eerst website

Eerst website gister gestart en vandaag werkt alles al! Super snel, betaalbaar en heel duidelijk. Vooral fijn dat alles zo snel al werkt.

Geplaatst op: 11-10-2020
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Dirk

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Vaak leuke acties en aanbiedingen

Regelmatig heeft Transip leuke aanbiedingen en acties. Dan hebben ze weer een actie met domeinnamen voor 1 euro of hosting tegen hele lage prijzen.

Ik koop vaak domeinnamen en dan is het een paar dagen wachten op een leuke actie en dan kan je volop profiteren.

Verder is het systeem achter de site erg makkelijk en voor elke beginner te begrijpen. Voor mij is Transip de nummer 1 aanbieder om voor te kiezen.

Geplaatst op: 03-03-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Makkelijk te gebruiken

Transip heeft een super simpel admin gedeelte. Het registreren is echt eenvoudig en het beheren nog makkelijker.

Ook de app is een topper en daar kan je dan makkelijk domeinnamen mee registreren vanaf je mobiel.

Geplaatst op: 03-03-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Lage prijzen goede service

Al jaren klant bij Transip. Tot nu toe de beste en meest gebruiksvriendelijke partijen op de markt. Over de service niets meer dan goeds te melden.

Geplaatst op: 07-02-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jan W.

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over TransIP
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
KPN logo
KPN
127 beoordelingen
4,3
Yourhosting logo
Yourhosting
8 beoordelingen
5,8
One.com logo
One.com
11 beoordelingen
6,1
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is TransIP een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 6 beoordelingen geplaatst over TransIP. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,3 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is TransIP actief?

TransIP is vooral actief in de categorie telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hosting en domeinnamen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de TransIP reviews? Dan kun je naar de website van TransIP gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie