Worldwide Campers logo

Worldwide Campers reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Worldwide Campers reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
353
Worldwide Campers logo
Website
worldwidecampers.com
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Worldwide Campers

Wil je graag een auto of camper huren bij Worldwide Campers, maar wil je eerst wat meer informatie over deze onderneming, en erachter komen of Worldwide Campers betrouwbaar is? Bekijk dan eerst deze pagina. Op deze pagina lees je namelijk meer over het bedrijf Worldwide Campers, waar het bedrijf voor staat, waarom je voor het bedrijf zou moeten kiezen en of het bedrijf daadwerkelijk betrouwbaar is. Daarnaast lees je hier ook diverse reviews van reeds bestaande klanten, en kun je na het lezen van deze reviews en informatie vervolgens zelf een weloverwogen keuze maken om wel of geen camper te huren via Worldwide Campers.

Over Worldwide Campers

Worldwide Campers is een onderneming die campers en auto’s verhuurt. Worldwide Campers heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het verhuren van campers en verhuurt campers over de hele wereld. Het bedrijf werkt samen met een groot aantal camperverhuurders in Australië, Amerika, Canada, Nieuw-Zeeland, Zuid-Amerika, Zuidelijk Afrika en in Europa. Hierdoor kan Worldwide Campers een zeer brede keuze aanbieden aan passende campers en auto’s en zorgt het bedrijf voor een goede offerte. Hierdoor heeft het bedrijf voor elke vakantieganger de geschikte camper. Het bedrijf streeft telkens weer naar een zo optimaal mogelijke vakantie voor haar klanten en zet zich dan ook in om telkens de beste adviezen en offertes aan te bieden. Het bedrijf biedt daarnaast gunstige voorwaarden en streeft naar een zo persoonlijk mogelijk klantencontact.

Waarom kiezen voor Worldwide Campers

Reizen met een camper biedt enorm veel vrijheid. Echter is een camper vaak enorm duur en maak je er slechts enkele weken per jaar gebruik van. Een camper huren is daarom een uitstekende oplossing. Bij Worldwide Campers kun je voor voordelige tarieven een camper huren in tal van verschillende landen en plekken. Je kunt eenvoudig via de website gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen en kijken of er een geschikte camper en bestemming voor jou tussen zit. Vervolgens kun je zelf je route bepalen, je slaapplekken en wanneer je de camper weer terugbrengt. Bij Worldwide Campers betaal je geen reserveringskosten en heb je altijd een handig overzichtelijk inzicht in de gestelde voorwaarden van Worldwide Campers.

Ӭ

Is Worldwide Campers betrouwbaar?

Voordat je een camper of auto huurt wil je uiteraard weten of de onderneming waarbij je dit doet betrouwbaar is. Een kort onderzoek van tevoren kan je namelijk flink wat problemen voorkomen en zorgt ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan. Indien je bij Worldwide Campers wilt boeken hoef je je echter geen zorgen te maken. Worldwide Campers is al maar liefst 30 jaar actief als verhuurbedrijf en heeft dan ook enorm veel expertise en legitimiteit. Worldwide Campers is een succesvolle onderneming en is dan ook zeker te vertrouwen. Het bedrijf heeft haar bedrijfsgegevens open gecommuniceerd, biedt veilige betalingsmethoden, heeft vele tevreden klantenreviews en is daarnaast eenvoudig te bereiken. Daarnaast werkt het bedrijf enkel samen met betrouwbare verhuurbedrijven en worden elke ondernemingen waarbij het bedrijf campers huurt, zorgvuldig geselecteerd. Je kunt dus zonder problemen een auto of camper huren via Worldwide Campers.

Klantenservice en klachten

Uiteraard is een goede klantenservice erg belangrijk. Indien je contact wilt met de klantenservice van Worldwide Campers over camperoffertes of reserveringen kan dit eenvoudig via de telefoon of via email. Ook kun je via deze wegen terecht voor vragen, opmerkingen en voor eventuele klachten. Worldwide Campers is daarnaast actief op verschillende sociale mediakanalen, waar je indien gewenst ook contact kunt opnemen voor vragen of opmerkingen. De klantenservice van Worldwide Campers is erg toegankelijk en doorgaans word je snel geholpen door een medewerker van Worldwide Campers. Indien je een klacht hebt wordt je klacht serieus genomen en wordt er gekeken naar een goede oplossing voor het verhelpen van je probleem.

Wil jij ook beoordelen?

Help andere vakantiegangers met objectieve informatie over Worldwide Campers. Heb je onlangs een camper gehuurd via Worldwide Campers? Laat dan een recensie achter voor potentiële reizigers. Schrijf bijvoorbeeld in je review waar je geweest bent, of de kwaliteit van de camper je bevallen is, of je goed werd geholpen door Worldwide Campers en of je in de toekomst wellicht vaker bij de onderneming een camper of auto zou boeken. Met het schrijven van een review help je met het maken van een objectief beeld over Worldwide Campers en help je andere mensen met het maken van een goede keuze om wel of niet bij Worldwide Campers te boeken.

Reviews over Worldwide Campers
Gerelateerde bedrijven
Dagboekreizen logo
Dagboekreizen
3 beoordelingen
10
Gustocamp logo
Gustocamp
2 beoordelingen
9
Detweebruggen logo
Detweebruggen
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Worldwide Campers

Het bedrijf Worldwide Campers is geverifieerd door ons. De webshop worldwidecampers.com is al sinds 2014 een betrouwbare partij om te bestellen. Worldwide Campers is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Worldwide Campers maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Worldwide Campers is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van worldwidecampers.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Worldwide Campers.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuk camper avondtuur

We hebben een erg leuke vakantie gehad met de camper van WorldWideCampers. Het huren van de camper was een gemakkelijk proces en hij was super schoon toen we hem kregen. Leuk bedrijf!

Geplaatst op: 13-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Rens V.

9 / 10
5/5 3/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Worldwide Campers
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Dagboekreizen logo
Dagboekreizen
3 beoordelingen
10
Gustocamp logo
Gustocamp
2 beoordelingen
9
Detweebruggen logo
Detweebruggen
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Worldwide Campers een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Worldwide Campers. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Worldwide Campers actief?

Worldwide Campers is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) campings en rondreizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Worldwide Campers reviews? Dan kun je naar de website van Worldwide Campers gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie