One.com logo

One.com reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
One.com reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
One.com logo
Website
One.com
Bezoek de website

Reviews en ervaringen One

Op zoek naar een aantrekkelijk sim-only abonnement of een nieuwe smartphone? Dan kun je altijd terecht bij One. We hebben hier de reviews en ervaringen van bestaande klanten voor je samengevat, zodat je een helder beeld krijgt van alles wat One je kan bieden. Op grond van die samenvatting kun je al dan niet beslissen om ook zaken te doen met One.

Over One

One geldt als specialist in het aanbieden van sim-only abonnementen en biedt bovendien een breed aanbod smartphones. Je kunt prima een abonnement regelen via de webshop, zoals je online ook een telefoon aan kunt schaffen. Je kunt echter ook een van de winkels van One bezoeken. Die winkels vind je in onder meer Den Haag, Amersfoort, Rotterdam, Maassluis, Hilversum, Heemskerk, Eindhoven, Bussum, Venlo, Amsterdam, Arnhem en Nijmegen. In beide gevallen zul je altijd slagen bij deze specialist.

Waarom kiezen voor One?

One geldt als specialist, zeker als het gaat om sim-only abonnementen. Als je een losse mobiele telefoon aanschaft, dan kun je elke simkaart gebruiken. Heb je een smartphone met een simlock, dan werkt alleen de simkaart van het betreffende netwerk. Het laten verwijderen van de simlock kan alleen via de netwerkprovider. Dit kan al na een jaar overigens. Kwestie van aanvragen waarna je van de provider een code krijgt waarmee je de simlock kunt verwijderen. Behalve als specialist op dit vlak, biedt One je de beste smartphones van onder meer Apple, Samsung, Meizu, HTC, Huawei en Sony. Zeker het aanbod van Meizu, de grootste smartphone fabrikant ter wereld, is groot.

Is One betrouwbaar?

De reviews en ervaringen van de bestaande klanten van One laten aan duidelijkheid helemaal niets te wensen over. Met One tref je een zeer betrouwbare partner waar je tegen een scherpe prijs een smartphone koopt of een aantrekkelijk sim-only abonnement regelt. Betalen is bij One is ook al veilig en betrouwbaar en kan via onder meer iDeal.

Klantenservice en klachten

De tevredenheid over producten en diensten van One is erg groot. Nou kan het best eens zijn dat je toch een klacht hebt. Om die kenbaar te maken kun je binnenstappen bij een van de fysieke winkels van One. Je kunt echter ook bellen of gebruik maken van het speciale contactformulier op de website. One is ook actief op de social media kanalen Facebook en Twitter overigens. Ook langs die weg kun je prima contact leggen met One, mocht je een klacht hebben.

Wil jij ook beoordelen?

Als je echt twijfelt over een product of dienst, dan heb je echt baat bij de beoordelingen van mensen die het product of de dienst al kennen of gebruiken. Het is informatie uit de eerste hand, en zonder dat er belangen in het spel zijn. Het helpt je in elk geval om een weloverwogen keuze te maken en reduceert de kans op het maken van een misstap. Daarom vragen wij jou ook om in het vervolg een beoordeling te maken. Zo kun jij andere mensen ook helpen als er spijkers met koppen geslagen moeten worden.

Gerelateerde bedrijven

Yourhosting logo
Yourhosting
3 beoordelingen
8,7
Dutch Cloud Group logo
Dutch Cloud Group
1 beoordeling
10
iXL Hosting logo
iXL Hosting
2 beoordelingen
9
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met One.com

Ons team van experts heeft One.com geverifieerd op een aantal punten. De webshop van One.com bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. One.com is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

One.com is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van One.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 11-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Vriendelijke service

De support van One is erg goed en ik word altijd uitstekent geholpen. Als ik vragen had over mijn website kon ik altijd goed terecht en heb daarna nooit meer problemen gehad. Super bedankt voor alle vriendelijke en snelle service!

Geplaatst op: 26-05-2021
Geschreven door: Kevin M.

9 / 10
3/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over One.com


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Yourhosting logo
Yourhosting
3 beoordelingen
8,7
Dutch Cloud Group logo
Dutch Cloud Group
1 beoordeling
10
iXL Hosting logo
iXL Hosting
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is One.com een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over One.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is One.com actief?

One.com is vooral actief in de categorie telecom.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de One.com reviews? Dan kun je naar de website van One.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie