mijn.host logo

mijn.host reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
mijn.host reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
873
mijn.host logo
Website
mijn.host
Categorie
Telecom
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen mijn.host

Het uitkiezen van domeinhosting voor je website — je doet het niet zomaar. Het is een afweging waar heel wat bij kan komen kijken — zowel met oog op persoonlijke als professionele doelstellingen. Het aanbod is behoorlijk ruim en niet steeds even betrouwbaar. Om je te helpen voor kwaliteit te kiezen, lijsten we ervaringen van anderen voor je op. Vandaag doen we dit met mijn.host — een bedrijf actief in het leveren van hosting en domeinen. Hoe werkt de website? Hoe bereik je de klantenservice? En voornamelijk: in welke mate kan je het vertrouwen?

Over mijn.host

mijn.host is een Nederlandse leverancier in webhosting. Het hoofdkantoor van het bedrijf vinden we terug in Haarlem. mijn.host staat ingeschreven bij Kamer van Koophandel en staat in voor een innovatieve, kwalitatieve werking. mijn.host komt niet alleen, het komt ook met een missie: een betrouwbare, efficiënte hosting. Dit met een ideale verhouding tussen prijs-kwaliteit — bij mijn.host gelooft men dat een degelijke hosting steeds betaalbaar kan zijn (en blijven). Het team werkt op proactieve wijze samen, en staat je bij met al je vragen.

Waarom kiezen voor mijn.host

What’s in a name? mijn.host biedt een extensief aanbod aan applicaties en tools — zodat jij je website kan gaan uitbouwen én onderhouden. Het proces wordt van A tot en met Z voor je vergemakkelijkt en dit dankzij de expertise die de service naar voren brengt. Wat het aanbod juist kan betekenen voor je project? Het instellen van een domein(naam), het hosten van je webomgeving volgens Reselling of WordPress, het beveiligen van je omgeving met een SSL-certificaat, het beschikbaar stellen van VPS (Virtual Private Server) én DS (Dedicated Server), evenals het welgekende Microsoft 365, waarbij je je mail en documentatie eenvoudig beheert — het zijn slechts enkele voorbeelden van je mogelijkheden.

Is mijn.host betrouwbaar?

Zoals eerder besproken werd, biedt mijn.host een uitstekende balans tussen prijs-kwaliteit. Waar overige aanbieders je mogelijks laten bijbetalen voor aanvullende diensten en extra’s, zijn deze bij mijn.host inbegrepen. Ook over initiële kosten bij het instellen van het pakket hoef je je geen zorgen te maken. Hier word je bij mijn.host volledig van vrijgesteld. Transparante communicatie tussen het bedrijf en haar klanten is een duidelijke must. Onduidelijkheden worden weggevaagd en het team zal je steeds optimaal en waarheidsgetrouw te woord staan. Het bedrijf staat technologisch uitzonderlijk sterk — host je je webomgeving met mijn.host, reken je op laadtijden aan uitzonderlijke snelheden. Ter vergelijking: bij servers die vanuit mijn.host beheerd worden, laad je je website tot maar liefst 35% sneller dan bij een soortgenoot.

Klantenservice en klachten

mijn.host begrijpt dat ondernemen de nodige uitdagingen met zich meebrengt. Ze willen het voor je gemakkelijken — het hosten van je webomgeving zou geen enkele zorg mogen vormen. Heb je een vraag of bemerking? Wens je een klacht neer te leggen? Gaat het om een storing van de dienst? Zit je met een gerichte vraag waarbij het team je best telefonisch te woord staat? Bij de klantenservice kan het allemaal. Is je vraag eerder algemeen van aard? Een overzicht aan veelgestelde vragen geeft je een eerste duwtje. Vind je het antwoord niet onmiddellijk terug? Een ingebouwde zoekfunctie kan helpen. Via een Support Ticket helpt het team je spoedig verder met een specifieke kwestie. Wanneer je klant wordt, krijg je toegang tot een platform waarbij je je voornaamste zaken zelf regelt.

Wil jij ook beoordelen?

De kwaliteiten van mijn.host kennen geen geheimen meer voor je. Het werd allemaal verkend en dit dankzij beoordelingen van zij die eerder voor deze afweging stonden. Werd je ondertussen zelf klant? Nam je contact op met de klantenservice van het bedrijf en verliep het vlot? Druk je graag je enthousiasme over een dienst uit? Schrijf een eigen recensie neer — hiermee draag ook jij je steentje bij.

Reviews over mijn.host
Gerelateerde bedrijven
KPN logo
KPN
126 beoordelingen
4,3
Yourhosting logo
Yourhosting
8 beoordelingen
5,8
One.com logo
One.com
11 beoordelingen
6,1
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met mijn.host

Het bedrijf mijn.host is geverifieerd door ons. De webshop mijn.host is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. mijn.host is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. mijn.host maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

mijn.host is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van mijn.host te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede hosting

Erg goede hosting voor een top prijs. Je krijgt erg veel voor je geld en in vergelijking met andere is het ook redelijk goedkoop. Ook echt super dat je een gratis ssl certificaat krijgt voor je website. Top service!

Geplaatst op: 02-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Loes B.

8 / 10
5/5 3/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over mijn.host
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
KPN logo
KPN
126 beoordelingen
4,3
Yourhosting logo
Yourhosting
8 beoordelingen
5,8
One.com logo
One.com
11 beoordelingen
6,1
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is mijn.host een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over mijn.host. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is mijn.host actief?

mijn.host is vooral actief in de categorie telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hosting en domeinnamen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de mijn.host reviews? Dan kun je naar de website van mijn.host gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie