JouwWeb logo

JouwWeb reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
JouwWeb reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
823
JouwWeb logo
Website
jouwweb.nl
Categorie
Telecom
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen JouwWeb

Wil je een eigen website starten? Maak dan zelf een website aan via JouwWeb. Dit is een handige online websitemaker waarbij zelf een unieke website kan maken. Lees gauw verder om meer te weten te komen over JouwWeb en lees onderaan de pagina de persoonlijke reviews en ervaringen van gebruikers van JouwWeb.

Over JouwWeb

JouwWeb is er speciaal voor kleine ondernemers en hobbyisten die een eigen website nodig hebben. Je wilt dan niet een hoop geld kwijt zijn aan een website en ook zonder al te veel moeite een website kunnen maken. JouwWeb maakt het mogelijk om voor slechts €8,- per maand een eigen website in de lucht te hebben. Deze websites zijn eenvoudig en daardoor ook eenvoudig om zelf te maken en te onderhouden. Je kunt tekst, foto's, video's en meer gebruiken op jouw website van JouwWeb.

JouwWeb heeft al meer dan 100.000 unieke websites in Nederland en België. Deze online website builder is vooral populair bij verenigingen, kleine ondernemers en hobbyisten. Het is de perfecte manier om te starten met het maken van een eigen website. JouwWeb heeft vervolgens ook uitgebreide pakketten om nog meer uit jouw website te halen.

Waarom kiezen voor JouwWeb

Allereerst is JouwWeb een slimme keuze omdat het een eenvoudige manier is om een website te maken. Zelfs wanneer je nog nooit een website hebt gemaakt of niet technisch bekwaam bent, kun je via JouwWeb eenvoudig zelf een website realiseren. Via een eenvoudig hulpmenu maak je in no-time een eigen website. De website builder is overzichtelijk en eenvoudig in gebruik. Je kunt simpel foto's toevoegen, tekst aanpassen en jouw website uniek maken.

Jouw eigen website is niet alleen goed zichtbaar op een desktop, maar zijn ook speciaal ontwikkeld om een goede zichtbaarheid te hebben op smartapparaten. Jouw website kun je dus ook goed bekijken op een smartphone of tablet. Het format wordt per smartapparaat aangepast voor een perfecte zichtbaarheid.

Daarnaast is een website via JouwWeb een van de meest voordelige manieren om een eigen website te maken. Je hebt jouw eigen website inclusief domeinnaam al vanaf €8,- per maand. Dit is een kleine investering voor jouw startende bedrijf of voor jouw vereniging. Je krijgt voor dit kleine bedrag vervolgens wel een compleet eigen website en kunt deze geheel naar smaak en stijl aanpassen.

Is JouwWeb betrouwbaar?

JouwWeb is een betrouwbare online website builder. Met meer dan 100.000 website alleen al in Nederland en België, zijn er al genoeg positieve klanten die graag gebruik maken van JouwWeb. Je kunt altijd kosteloos een website proberen. Maak gebruik van een proefperiode om een eigen website te testen. Bevalt het? Dan kun je een abonnement starten en zo niet, kun je altijd nog stoppen met jouw website.

Bij JouwWeb kun je gewoon online betalen voor jouw website. Je kunt de maandelijkse kosten per bank via Ideal betalen, maar ook via creditcard of via Paypal. Je kunt ervoor kiezen om de maandelijkse kosten per maand te laten afschrijven, maar het is ook mogelijk om gelijk voor een heel jaar te betalen. Bij jouw account op JouwWeb kun je de facturen zien en kun je jouw abonnement ook aanpassen, wijzigen of stopzetten.

Klantenservice en klachten

Je kunt de klantenservice van JouwWeb bereiken voor vragen over het maken van een website of het aanpassen van jouw website, maar ook voor specifieke vragen over de abonnementen, servicevoorwaarden en meer. De klantenservice kun je telefonisch of per mail bereiken. Er werken professionele medewerkers bij de klantenservice die alles weten over het bouwen van een website bij JouwWeb. Daardoor kun je dus altijd een effectief en professioneel antwoord verwachten op jouw vraag.

Ook klachten handen ze altijd professioneel af. Je kunt jouw klacht melden en de klantenservice van JouwWeb gaat hard aan de slag om jouw klacht zo goed mogelijk af te handelen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ook een eigen website bij JouwWeb gebouwd? Laat dan aan andere klanten of potentiële klanten weten wat jouw ervaring is met JouwWeb. Ben je tevreden over jouw website, wat zou je anders doen en waarom zou je JouwWeb wel of niet aanraden? Deze informatie kan cruciaal zijn voor nieuwe klanten. Laat jouw persoonlijke beoordeling van JouwWeb daarom hieronder achter om nieuwe klachten te helpen.

Reviews over JouwWeb
Gerelateerde bedrijven
KPN logo
KPN
127 beoordelingen
4,3
Yourhosting logo
Yourhosting
8 beoordelingen
5,8
One.com logo
One.com
11 beoordelingen
6,1
Gerelateerde blogartikelen
4,6
10% zou hier weer kopen
11 beoordelingen
Lees onze review over JouwWeb

Het bedrijf JouwWeb is geverifieerd door ons. De webshop jouwweb.nl is al sinds 2003 een betrouwbare partij om te bestellen. JouwWeb is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. JouwWeb maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

JouwWeb is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van jouwweb.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van JouwWeb.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Slechte klantenservice , geen herroepingsrecht

slecht. geen herroepingsrecht, dit is niet zo duidelijk in de voorwaarden, dus al zeg je gelijk af je wordt gedwongen om het abonnement af te nemenen geen overleg. klantonvriendelijk , keihard verdienmodel.

Geplaatst op: 14-11-2022
Laatst bewerkt op: 15-11-2022
Geschreven door: Astrid V.

5 / 10
1/5 1/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Totaal slecht

Deze site is totaal geen aanrader en op randje van afpersing. Moet nog 3 maanden betalen voor niks. Een snelle test voor jezelf: probeer je abonnement op te zeggen… lukt gewoon niet!

Geplaatst op: 16-06-2022
Laatst bewerkt op: 16-06-2022
Geschreven door: James V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Totaal slecht

Deze site is totaal geen aanrader en op randje van afpersing. Moet nog 3 maanden betalen voor niks. Een snelle test voor jezelf: probeer je abonnement op te zeggen… lukt gewoon niet!

Geplaatst op: 16-06-2022
Laatst bewerkt op: 16-06-2022
Geschreven door: James V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Totaal slecht

Deze site is totaal geen aanrader en op randje van afpersing. Moet nog 3 maanden betalen voor niks. Een snelle test voor jezelf: probeer je abonnement op te zeggen… lukt gewoon niet!

Geplaatst op: 16-06-2022
Laatst bewerkt op: 16-06-2022
Geschreven door: James V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Heel tevreden al die tyd tot gisteren toe.......

Was zeer tevreden al die jaren. Todat ik uit het niks zag dat mijn website offline was en ook opgezegd door jouwweb.nl ik verkoop een product prxt33 die ik gewoon inkoop in de EU en verkoop om dit product gaat het. Dit product is door heel Nederland te koop bij vele winkels en groothandels. Nu heeft blijkbaar jouwweb.nl een email gekregen dat ik een nepproduct zou verkopen en of copyright van dit product zou schenden.... zonder enig overleg of wat er nu aan de hand is is mijn website offline en ook nog eens opgezegd met mijn domeinnaam en al. Ik koop gewoon net als ieder ander in nederland dit product in en verkoop deze weer door. Heb al div email gestuurd naar jouwweb maar of geen gehoor of alleen dat ik nepproduct verkoop omdat hun een email uit italie hebben gehad. Nu ben ik een betalende klant van jouwweb en die uit italie zomaar een email schrijft en die ze geloven zonder enig onderzoek te verrichten of zond enig contact met mijn te hebben gelegd en overrlegd mijn gewoon offline gegooid. Ze kunnen toch zomaar niet iemand offline gooien en opzeggen zonder enig bewijs hiervoor??? Heb bewijzen doorgestuurd waar ik inkoop en dit is een erkend groothandel. Dit kost mijn heel veel inkomsten per dag onze webshop draaide een kleine €600.000 in 1,5 jaar tyd en dit loop ik nu allemaal mis. Ook word ik continu gebeld door klanten dat ze niks kunnen bestellen en wat er aan de hand is.... dit schaad ook nog eens de vrouwen in al onze klanten in ons bedrijfje.

Vandaag kom ik in contact met een advocaat die hierin is gespecialiseerd en gaan we kijken wat er nu aan de hand is en of ze fout zijn. Sta zelf op koken momenteel en heb zelfs de eigenaar van jouwweb een bericht gestuurd in de hoop dat hij ons verhaal na kijkt en contact opneemt dat het een fout is van zijn personeel.

Nu hoop ik ook dat ze al mijn website gegevens nog hebben en niet dat ik alles kwijt ben zoals alle testen en foto's en mijn hele website want dan ben ik jaren werk kwijt en ook al onze trouwe klanten van Beautytec.nl

Hopelijk leest dit iemand met veel verstand van deze zaken die ook advies kan geven op onze email info@spa-savannah.nl want alles is niet meer te bereiken van beautytec.nl

Geplaatst op: 29-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Manuela L.

7 / 10
4/5 1/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
E-mail werkt niet goed

De email bij jouwweb werkt niet naar behoren. Op de ene mailbox zijn mailtjes zichtbaar, bij de andere niet. Ook zijn mailtjes niet zichtbaar in de webmail inbox. Al diverse pogingen gedaan dat ze dit oplossen maar jouwweb reageert erg traag.

Geplaatst op: 05-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 1/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte email box - slechte service

Diverse emails komen niet binnen in mijn emailbox iets wat ik bij andere providers nog nooit meegemaakt heb.

Probleem voorgelegd en hun antwoord komt kort gezegd op het volgende neer : Je hebt er maar mee te leven, zo is het product nu eenmaal. Wat een lachertje

Geplaatst op: 03-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: G.T V.

5 / 10
3/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Je kan niet vertrouwen op hun webmail.

De webmail is niet te vertrouwen. Wat ben je met een website als je niet zeker weet of de mail die je bezoekers of klanten achterlaten wel juist in je mailbox komt. Na 4 dagen kunnen zij hun probleem niet oplossen. Geen goeie service, maar na 4 dagen ook je geld niet terug. Een te vermijden bedrijf. Er zijn voldoende alternatieven met een betere service !

Geplaatst op: 14-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 1/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte service

Komen hun belofte niet na.

Geplaatst op: 14-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Bruh

mijn account is verwijderd dus ik raad het af

Geplaatst op: 12-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: JS ..

6 / 10
4/5 2/5 1/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over JouwWeb
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
KPN logo
KPN
127 beoordelingen
4,3
Yourhosting logo
Yourhosting
8 beoordelingen
5,8
One.com logo
One.com
11 beoordelingen
6,1
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is JouwWeb een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 11 beoordelingen geplaatst over JouwWeb. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,6 gekregen, waarbij 10% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is JouwWeb actief?

JouwWeb is vooral actief in de categorie telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hosting en domeinnamen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de JouwWeb reviews? Dan kun je naar de website van JouwWeb gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie