JouwWeb logo

JouwWeb reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
JouwWeb reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
JouwWeb logo
Website
jouwweb.nl
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen JouwWeb

Wil je een eigen website starten? Maak dan zelf een website aan via JouwWeb. Dit is een handige online websitemaker waarbij zelf een unieke website kan maken. Lees gauw verder om meer te weten te komen over JouwWeb en lees onderaan de pagina de persoonlijke reviews en ervaringen van gebruikers van JouwWeb.

Over JouwWeb

JouwWeb is er speciaal voor kleine ondernemers en hobbyisten die een eigen website nodig hebben. Je wilt dan niet een hoop geld kwijt zijn aan een website en ook zonder al te veel moeite een website kunnen maken. JouwWeb maakt het mogelijk om voor slechts €8,- per maand een eigen website in de lucht te hebben. Deze websites zijn eenvoudig en daardoor ook eenvoudig om zelf te maken en te onderhouden. Je kunt tekst, foto's, video's en meer gebruiken op jouw website van JouwWeb.

JouwWeb heeft al meer dan 100.000 unieke websites in Nederland en België. Deze online website builder is vooral populair bij verenigingen, kleine ondernemers en hobbyisten. Het is de perfecte manier om te starten met het maken van een eigen website. JouwWeb heeft vervolgens ook uitgebreide pakketten om nog meer uit jouw website te halen.

Waarom kiezen voor JouwWeb

Allereerst is JouwWeb een slimme keuze omdat het een eenvoudige manier is om een website te maken. Zelfs wanneer je nog nooit een website hebt gemaakt of niet technisch bekwaam bent, kun je via JouwWeb eenvoudig zelf een website realiseren. Via een eenvoudig hulpmenu maak je in no-time een eigen website. De website builder is overzichtelijk en eenvoudig in gebruik. Je kunt simpel foto's toevoegen, tekst aanpassen en jouw website uniek maken.

Jouw eigen website is niet alleen goed zichtbaar op een desktop, maar zijn ook speciaal ontwikkeld om een goede zichtbaarheid te hebben op smartapparaten. Jouw website kun je dus ook goed bekijken op een smartphone of tablet. Het format wordt per smartapparaat aangepast voor een perfecte zichtbaarheid.

Daarnaast is een website via JouwWeb een van de meest voordelige manieren om een eigen website te maken. Je hebt jouw eigen website inclusief domeinnaam al vanaf €8,- per maand. Dit is een kleine investering voor jouw startende bedrijf of voor jouw vereniging. Je krijgt voor dit kleine bedrag vervolgens wel een compleet eigen website en kunt deze geheel naar smaak en stijl aanpassen.

Is JouwWeb betrouwbaar?

JouwWeb is een betrouwbare online website builder. Met meer dan 100.000 website alleen al in Nederland en België, zijn er al genoeg positieve klanten die graag gebruik maken van JouwWeb. Je kunt altijd kosteloos een website proberen. Maak gebruik van een proefperiode om een eigen website te testen. Bevalt het? Dan kun je een abonnement starten en zo niet, kun je altijd nog stoppen met jouw website.

Bij JouwWeb kun je gewoon online betalen voor jouw website. Je kunt de maandelijkse kosten per bank via Ideal betalen, maar ook via creditcard of via Paypal. Je kunt ervoor kiezen om de maandelijkse kosten per maand te laten afschrijven, maar het is ook mogelijk om gelijk voor een heel jaar te betalen. Bij jouw account op JouwWeb kun je de facturen zien en kun je jouw abonnement ook aanpassen, wijzigen of stopzetten.

Klantenservice en klachten

Je kunt de klantenservice van JouwWeb bereiken voor vragen over het maken van een website of het aanpassen van jouw website, maar ook voor specifieke vragen over de abonnementen, servicevoorwaarden en meer. De klantenservice kun je telefonisch of per mail bereiken. Er werken professionele medewerkers bij de klantenservice die alles weten over het bouwen van een website bij JouwWeb. Daardoor kun je dus altijd een effectief en professioneel antwoord verwachten op jouw vraag.

Ook klachten handen ze altijd professioneel af. Je kunt jouw klacht melden en de klantenservice van JouwWeb gaat hard aan de slag om jouw klacht zo goed mogelijk af te handelen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ook een eigen website bij JouwWeb gebouwd? Laat dan aan andere klanten of potentiële klanten weten wat jouw ervaring is met JouwWeb. Ben je tevreden over jouw website, wat zou je anders doen en waarom zou je JouwWeb wel of niet aanraden? Deze informatie kan cruciaal zijn voor nieuwe klanten. Laat jouw persoonlijke beoordeling van JouwWeb daarom hieronder achter om nieuwe klachten te helpen.

Gerelateerde bedrijven

mijn.host logo
mijn.host
2 beoordelingen
9
Simpsite logo
Simpsite
2 beoordelingen
9,5
Plesk logo
Plesk
2 beoordelingen
9
8
0% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over JouwWeb

Het bedrijf JouwWeb is geverifieerd door ons. De webshop jouwweb.nl is al sinds 2003 een betrouwbare partij om te bestellen. JouwWeb is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. JouwWeb maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

JouwWeb is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van jouwweb.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van JouwWeb.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Bruh

mijn account is verwijderd dus ik raad het af

Geplaatst op: 12-08-2021
Geschreven door: JS ..

6 / 10
4/5 2/5 1/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over JouwWeb


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

mijn.host logo
mijn.host
2 beoordelingen
9
Simpsite logo
Simpsite
2 beoordelingen
9,5
Plesk logo
Plesk
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is JouwWeb een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over JouwWeb. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is JouwWeb actief?

JouwWeb is vooral actief in de categorie telecom.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de JouwWeb reviews? Dan kun je naar de website van JouwWeb gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie