Buythistoday.eu logo

Buythistoday.eu reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Buythistoday.eu reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
279
Buythistoday.eu logo
Website
buythistoday.eu
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Buythistoday.eu

Als je aan het shoppen bent kijk je natuurlijk ook altijd naar de prijs. Een leuke deal of een fikse korting kan het verschil maken tussen een aankoop wagen of net niet. Bij een website als Buythistoday.eu kan je elke dag van dergelijke leuke deals aan een fikse korting terugvinden. Maar kan je deze webshop wel echt vertrouwen? Wat zeggen de klanten van Buythistoday.eu? Wat zijn hun ervaringen? Als je op zoek bent naar reviews over Buythistoday.eu zit je hier goed. Op deze pagina vind je alle meningen, reviews en ervaringen die je nodig hebt om een gegronde mening over Buythistoday.eu te vormen!

Over Buythistoday.eu

Buythistoday.eu is een unieke webshop die elke dag een groot aanbod aan deals voor je klaar heeft staan. Op een breed assortiment producten zoals DVD’s, fitness apparatuur, horloges en meer geniet je elke dag van waanzinnige kortingen. Bijzonder aan de service van Buythistoday.eu is de snelheid van werking en het enthousiasme van het team. In tegenstelling tot veel andere website die gespecialiseerd zijn in deals levert Buythistoday.eu zowat 90% van de verkochte producten uit eigen voorraad. Dat betekent dat je geen dagen tijd verliest met het wachten op jouw aankoop. Daarnaast biedt Buythistoday.eu ook een garantie aan in het geval van defecten of schade in het eerste jaar. Alle producten die verkocht worden zijn volledig nieuw en worden verkocht met de geldige fabrieksgarantie. Wil je nooit meer een deal missen of gewoon op de hoogte blijven van het bedrijf? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief van Buythistoday.eu of één van de social media pagina’s volgen zoals Facebook, Instagram of Twitter.

Waarom kiezen voor Buythistoday.eu?

Koop je graag producten van A-merken aan scherpe prijzen? Dan is Buythistoday.eu de website die je zoekt. Elke dag vind je een dagaanbieding op de website en kan je ook even naar de gemiste deals kijken. Hier zie je deals van de afgelopen dagen die nog voor een beperkte tijd beschikbaar blijven. Ben je gestopt met twijfelen en heb je tot aankoop besloten? Dan kan je betalen met iDeal, MisterCash, Sofort, kredietkaart of via PayPal. Zoals gezegd levert Buythistoday.eu grotendeels uit eigen voorraad wat betekent dat bestelde producten in de regel binnen de twee werkdagen voor jouw deur verschijnen. De verzendkosten hangen af van het gewicht van het pakket en van jouw locatie. In Nederland betaal je 6,95 euro voor kleine pakketten en in België 8,95 euro. Beslis je na aankoop toch dat je het product niet nodig hebt? Dan krijg je zeven kalenderdagen de tijd om te annuleren en retour te sturen na ontvangst.

Is Buythistoday.eu betrouwbaar?

Een website als Buythistoday.eu is natuurlijk ook een website die niet iedereen zal vertrouwen. Maar is dat terecht? Bij Buythistoday.eu kan je immers betalen in een veilige betaalomgeving. Bovendien is de verbinding met de website veilig op basis van het SSL-protocol. Je hoeft dus geen schrik te hebben van derden die gegevens stelen. Daarenboven beschikt Buythistoday.eu over een eigen klantenservice en vind je ook heel wat contactgegevens terug op de website. Je vindt er het KvK-nummer, het btw nummer en het adres van de hoofdzetel. Ten slotte heeft Buythistoday.eu ook een indrukwekkende online aanwezigheid op sociale media. Deze zaken samen zorgen ervoor dat het antwoord op de vraag of Buythistoday.eu te vertrouwen valt een volmondige ja is.

Klantenservice en klachten

Bij Buythistoday.eu vind je een professionele klantenservice terug die jou kan helpen bij vragen, problemen of voor advies. Wil je bijvoorbeeld meer weten over de deal van de dag? Heb je vragen over de levering? De klantenservice van Buythistoday.eu kan je contacteren via de chatfunctie op de website, per mail, per brief, via de social media kanalen of per telefoon. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat er iets is wat jou niet tot tevredenheid stemt. Heb je een klacht voor Buythistoday.eu? Dan kan je deze bij voorkeur per mail overmaken. Je krijgt altijd binnen de werkdag een ontvangstbevestiging en binnen de veertien dagen van ontvangst van de klacht een inhoudelijk antwoord. Alternatief kan je ook jouw klacht melden bij het ODR-platform van de Europese Commissie.

Wil jij ook beoordelen?

Is Buythistoday.eu de website die je dagelijks checkt op nieuwe deals? Of kocht je ooit een deal en heb je er sindsdien spijt van? Hoe dan ook help je ons en alle toekomstige bezoekers ermee door jouw ervaring neer te schrijven in de vorm van een review. Geef jouw beoordeling van deze website en vertel anderen waarom Buythistoday.eu wel of net niet een goed idee is.

Reviews over Buythistoday.eu
Gerelateerde bedrijven
ActievandeDag logo
ActievandeDag
40 beoordelingen
5,6
Priceattack.nl logo
Priceattack.nl
1 beoordeling
8
Dealrunner.nl logo
Dealrunner.nl
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Fijne service

Ik heb al meerdere keren spullen hier besteld en het wordt altijd snel en goed geleverd. De producten zijn ook altijd van goede kwaliteit. De service van de website is ook erg fijn.

Geplaatst op: 05-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jorn D.

7 / 10
3/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Buythistoday.eu
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
ActievandeDag logo
ActievandeDag
40 beoordelingen
5,6
Priceattack.nl logo
Priceattack.nl
1 beoordeling
8
Dealrunner.nl logo
Dealrunner.nl
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Buythistoday.eu een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Buythistoday.eu. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Buythistoday.eu actief?

Buythistoday.eu is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dagaanbiedingen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Buythistoday.eu reviews? Dan kun je naar de website van Buythistoday.eu gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie